![]() |
2011.05.28. 20:33
Jerry írta:Hmm, így már értem!![]()
Akkor viszont dugjon téglát a gázpedál alá!
2011.05.28. 22:00
tbi01 írta:lepke írta:Helo
Már ez egy kicsit sok![]()
négy nap alatt HÁROM traffi
![]()
![]()
Lassan köthetnél velük, átalánydíjas szerződést.
Befizetsz havi X összeget, ők meg békén hagynak!![]()
![]()
![]()
2011.06.15. 19:59
2011.06.15. 20:49
SoundkeY írta:...50-->140......300k.....Bordó superb heccelt aztán amikor ketten lettek meg még egy bordó VW transporter akkor már gyanús lett.....
Egyszer csak azt vettem észre, hogy előttem egy skoda superb mögöttem is és nem mozdulunk....kitettem az indexet mondom akkor essünk neki, erre elmentek.....
Hallott már valaki róla , hogy skoda superb ( bordó lesötétített, hátul dupla kipufogó ) rendőr mérőkocsi ( LK_- akármi rendszám ) ??? Vagy csak gyanús lettem és követtek a nemzetbiztonságtól ?
2011.06.28. 14:16
Imco írta:SoundkeY írta:...50-->140......300k.....Bordó superb heccelt aztán amikor ketten lettek meg még egy bordó VW transporter akkor már gyanús lett.....
Egyszer csak azt vettem észre, hogy előttem egy skoda superb mögöttem is és nem mozdulunk....kitettem az indexet mondom akkor essünk neki, erre elmentek.....
Hallott már valaki róla , hogy skoda superb ( bordó lesötétített, hátul dupla kipufogó ) rendőr mérőkocsi ( LK_- akármi rendszám ) ??? Vagy csak gyanús lettem és követtek a nemzetbiztonságtól ?
Ha tunád a rendszámot megnézetném.
Viszont civil autóba is tesznek, tehát nem sok értelme.
2011.07.14. 19:44

2011.07.14. 21:54
tibi666 írta:
Remek. Remélem, hogy az előttem látható Transitot nem mérték be, mert az is a mienk.
2011.07.15. 07:16
tibi666 írta:
Remek. Remélem, hogy az előttem látható Transitot nem mérték be, mert az is a mienk.
2011.07.15. 11:15
tibi666 írta:
2011.07.15. 12:19
jackson írta:Imco írta:SoundkeY írta:...50-->140......300k.....Bordó superb heccelt aztán amikor ketten lettek meg még egy bordó VW transporter akkor már gyanús lett.....
Na igen ettől a nagyon hecceltől én is tartok. De talán nem superb-be pakolják a mérőt.
Jackson, aki most elnyaralta a lézer zavaró árát
2011.07.15. 12:28
Fazer írta:jackson írta:Imco írta:SoundkeY írta:...50-->140......300k.....Bordó superb heccelt aztán amikor ketten lettek meg még egy bordó VW transporter akkor már gyanús lett.....
Na igen ettől a nagyon hecceltől én is tartok. De talán nem superb-be pakolják a mérőt.
Azért valamit jó ha tudtok!
Ha ilyen "tolós" nyomulós hátulról villogtatós gyorshajtásba kergetős helyzetekbe kerül valaki akkor az ilyet meg lehet fütyülni, mivel nem tudhatod ki ül az üldöző autóban, aki agresszívan és veszélyt jelentő viselkedése miatt téged szabályszegésre sarkall!!!! Mivel ugye valamilyen módon fotó vagy kamera felvétellel kell a zsaruknak alátámasztani a szabályszegést akkor ez csak úgy áll meg hogyha tiszta az ügy! Bármi adat arról a járműről aki agresszívan követ tol vagy más problémás helyzetet idéz elő segíti a te/ti felmentéseteket. Ez konkrét tapasztalat. Pár éve én is kerültem egy ilyen sötétített skoda elé aki szinte letolt a 4es útról mondjuk úgy hogy megíjedtem és parketta egy darabig jött majd elmaradt. Aztán term. jött a feljelentés. Szerencsémre az ügyvédem kiverte belőlük a felvételt ahol tisztán látszik alapból a saját szabályszegésük követési távolság egyéb... így rögtön kénytelenek voltak eltekinteni a bírságtól...
2011.07.15. 22:40
tibi666 írta:Fazer írta:jackson írta:Imco írta:SoundkeY írta:...50-->140......300k.....Bordó superb heccelt aztán amikor ketten lettek meg még egy bordó VW transporter akkor már gyanús lett.....
Azért valamit jó ha tudtok!
Ha ilyen "tolós" nyomulós hátulról villogtatós gyorshajtásba kergetős helyzetekbe kerül valaki akkor az ilyet meg lehet fütyülni, mivel nem tudhatod ki ül az üldöző autóban, aki agresszívan és veszélyt jelentő viselkedése miatt téged szabályszegésre sarkall!!!! Mivel ugye valamilyen módon fotó vagy kamera felvétellel kell a zsaruknak alátámasztani a szabályszegést akkor ez csak úgy áll meg hogyha tiszta az ügy! Bármi adat arról a járműről aki agresszívan követ tol vagy más problémás helyzetet idéz elő segíti a te/ti felmentéseteket. Ez konkrét tapasztalat. Pár éve én is kerültem egy ilyen sötétített skoda elé aki szinte letolt a 4es útról mondjuk úgy hogy megíjedtem és parketta egy darabig jött majd elmaradt. Aztán term. jött a feljelentés. Szerencsémre az ügyvédem kiverte belőlük a felvételt ahol tisztán látszik alapból a saját szabályszegésük követési távolság egyéb... így rögtön kénytelenek voltak eltekinteni a bírságtól...
Én már rég eljutottam arra a szintre, hogy leszarom, hogy tolnak, villognak. Amint lehetőség adódik, elengedem, egyébként meg kinyalhatja a seggem. Egyébként ez csak nálunk divat, meg tőlünk keletebbre. Nyaranta rendszeresen járok észak, dél, és nyugat Európában, sehol nincs ennyi agresszív bunkó állat sofőr, mint Magyarországon.
2011.07.18. 09:34
2011.07.18. 12:38
jackson írta:Hétvégén nem igazán voltam veszélyes módban de még jöhet kép róla.
A kocsiban 2 torta ebből egyik az asszony kezében (kevésbé veszélyezetett) és egy másik csomitartóban a földre rakva. Plusz a távcsövem (ez is érzékeny cucc a száguldozás és döccenőkre).
Direkt az Üllőin mentem végig az M0 felé mert ott kevésbé döcög. Mellettem ment el idegbajoz Suzukis miközben egy négy nullás meg nem met kielőzni 50-nél.
M0-án tempomat 110 (óra szerint tehát az még annyi sincs pontosan). Mivel olya csiga módon mentek hogy még így is utol értem egy kocsit tempomat fel pöcögtet kb.125-re de 130 alatt volt biztos be a belsőbe. Amikor lézer cucc csipog. Egyből tempomat ki kapcs. dehát féket nem taposhatok mivel ott vannak a torták.
A szerv mért a felüljáróról szegény szabályos BMW söfőrökre vadászva. Nem hiába írtam régen nem jött csekk majd meglátjuk 10km/h alatti átlépésért vajon jön-e vagy sem.
Jackson, aki szerint legalább rohadt meleg volt a felüljárón és foly róluk a lé a hivatalos ruházatban
2011.07.18. 12:54
Fazer írta:jackson írta:Hétvégén nem igazán voltam veszélyes módban de még jöhet kép róla.
A kocsiban 2 torta ebből egyik az asszony kezében (kevésbé veszélyezetett) és egy másik csomitartóban a földre rakva. Plusz a távcsövem (ez is érzékeny cucc a száguldozás és döccenőkre).
Direkt az Üllőin mentem végig az M0 felé mert ott kevésbé döcög. Mellettem ment el idegbajoz Suzukis miközben egy négy nullás meg nem met kielőzni 50-nél.
M0-án tempomat 110 (óra szerint tehát az még annyi sincs pontosan). Mivel olya csiga módon mentek hogy még így is utol értem egy kocsit tempomat fel pöcögtet kb.125-re de 130 alatt volt biztos be a belsőbe. Amikor lézer cucc csipog. Egyből tempomat ki kapcs. dehát féket nem taposhatok mivel ott vannak a torták.
A szerv mért a felüljáróról szegény szabályos BMW söfőrökre vadászva. Nem hiába írtam régen nem jött csekk majd meglátjuk 10km/h alatti átlépésért vajon jön-e vagy sem.
Jackson, aki szerint legalább rohadt meleg volt a felüljárón és foly róluk a lé a hivatalos ruházatban
"Jackson, aki most elnyaralta a lézer zavaró árát"
Te Jacko látom gyorsan változnak nálad a dolgok....
2011.07.18. 13:09
tibi666 írta:
Érzékelője eddig is volt, blokkolója nincsen.
2011.07.18. 23:02
jackson írta:
A kocsiban 2 torta ebből egyik az asszony kezében (kevésbé veszélyezetett) és egy másik csomitartóban a földre rakva.
2011.07.19. 09:54
simi64 írta:jackson írta:
A kocsiban 2 torta ebből egyik az asszony kezében (kevésbé veszélyezetett) és egy másik csomitartóban a földre rakva.
![]()
Neked föld van a csomagtartódban, Jackson!?
...azért olyan koszos mindig a hátulja!
2011.07.19. 23:39
jackson írta:simi64 írta:jackson írta:
![]()
Neked föld van a csomagtartódban, Jackson!?
...azért olyan koszos mindig a hátulja!
Jackson, aki szívesen benyomta volna simi arcába a tortát csak hát ő messze van![]()
![]()
2011.08.25. 13:06