![]() |
2010.11.27. 20:29
Pityu530da írta:Üdv Klubtársak!
Először is megköszönöm a Házi Gazdának,hogy vendégül látott bennünket,és kitűnő babgulyást rottyantott a bográcsban csülökkel.Megköszönöm a Fő Szervezőknek a szakszerű lebonyolítást.Kifejezetten örülök,hogy több fórumozóval megismerkedhettem közületek(Jackson,Lepke,BMW520ds,LeviM5 klubtárs mellett)Jackson kutyafuttában ismeretséghez képest most elég jól eldumáltunk,persze ez csak az én véleményem.
Egy tartalmas napon vagyunk túl.Aki jelen volt elég sok dolgot tisztába rakott ez a kötetlen beszélgetésekkel megtűzdelt bemutató a Metabondról.Még van egy-két nyitott dolog ami megválaszolásra vár de a szemeteken láttam a "szkeptikusokat"is meggyőzte az adalékanyag.
Aki nem tudott eljönni ne keseredjen el egy későbbi időpontban megrendezhetjük a következő találkozót.Várom az érdeklődők jelentkezését időpont egyeztetés miatt a fórumon.
Még egyszer megköszönöm Muhaatinak a vendéglátást a szervezőknek a lebonyolítást,és külön megköszönöm a kis csapat aktív részvételét itt látszik az olyanok jöttek el akik nyitottak az új dolgokra.
Üdv Mindenkinek
Pityu
2010.11.27. 20:31
2010.11.27. 20:36
MChris írta:3,7GB videó anyag (vágatlanul,vágva nem lesz,szinte csak szakmai rész került rögzítésre)
Ha érdekel valakit akkor IMCO szerverére fel tudom tenni...
2010.11.27. 20:40
muhaati írta:Pityu530da írta:Üdv Klubtársak!
Először is megköszönöm a Házi Gazdának,hogy vendégül látott bennünket,és kitűnő babgulyást rottyantott a bográcsban csülökkel.Megköszönöm a Fő Szervezőknek a szakszerű lebonyolítást.Kifejezetten örülök,hogy több fórumozóval megismerkedhettem közületek(Jackson,Lepke,BMW520ds,LeviM5 klubtárs mellett)Jackson kutyafuttában ismeretséghez képest most elég jól eldumáltunk,persze ez csak az én véleményem.
Egy tartalmas napon vagyunk túl.Aki jelen volt elég sok dolgot tisztába rakott ez a kötetlen beszélgetésekkel megtűzdelt bemutató a Metabondról.Még van egy-két nyitott dolog ami megválaszolásra vár de a szemeteken láttam a "szkeptikusokat"is meggyőzte az adalékanyag.
Aki nem tudott eljönni ne keseredjen el egy későbbi időpontban megrendezhetjük a következő találkozót.Várom az érdeklődők jelentkezését időpont egyeztetés miatt a fórumon.
Még egyszer megköszönöm Muhaatinak a vendéglátást a szervezőknek a lebonyolítást,és külön megköszönöm a kis csapat aktív részvételét itt látszik az olyanok jöttek el akik nyitottak az új dolgokra.
Üdv Mindenkinek
Pityu
És akkor még nem szóltunk a pogácsáról!!!!!!!!! Köszönjük Pityu-né fáradozását is, nagyon finom volt a pogi.!
2010.11.27. 20:40
2010.11.27. 20:42
Szívesen. Semmi extra, csak négy henger de attól még BMW. hazaérve a végeredmény 7.3 lett. Üllőin nullázva-M7-Fehérvár-Várpalota-full gáz Veszprémig és normál tempó hazáig, szemét jeges vízátfolyásokkal a kanyar közepén! A hülyének áll a szerencse, mert addig töketlen módon autóztam, de valahogy megérzem a bajtMChris írta:LeviM5 írta:bmw520ds írta:Csatlakozom az előttem írókhoz. Ati! Nagyon köszönök mindent! Szakmai kérdésekre-szakmai válaszok hangzottak el. Érdekes dolgokra derült fény. Megismertem pár új arcot, remek, vidám hangulat volt, sok röhögéssel, vicces ugratással. Jó volt köztetek, igazi BMW rajongók, akik kétkednek a löttyök hatásától, de ezzel én is így voltam, de a mai nappal azt hiszem tárgytalan vitázni ezeken a dolgokon, mert pont került a végére. Hazafelé babgázhajtással verettünk a kis 20dééé-vel, aki átesett egy kis vérvételen, de hozta a papírformát a vizsgálat. Hátradőlök. Ami meglepett, a Megasel üzemanyag adalék is bírta a sikamikát! Örülök ennek a tökéletesen véghezvitt tesztnek, eszmecserének, találkozásnak! Megérte.
Ja, ez így volt!![]()
Ha nem mondtam volna, köszi Ds, hogy elvittél minket!
20d nem semmi,megy szépen,gyorsul, teljesen pozitív élmény volt,köszönöm hogy megmutattad!
(520d 7,0L - 530d 7,3L ugyan azon a távon)
2010.11.27. 20:44
2010.11.27. 20:53
Szabályosan vezettem, és volt három olyan kanyar, aminek a közepén arrébb kerültem az ívkülső felé fél métert pikk-pakk...Ha nem szabályosan megyek, gyanítom meglegeltettem volna a vasat! Nem volt baj, emésztettem a mai napot, relaxáltam...Most meg jött az asszony a remek hírrel, Nagykanizsa mellé kell majd pár zsák kukoricát vinnem, hazafelé meg malacokat utánfutónLeviM5 írta:Ds, csak nem volt valami baj hazafelé?
2010.11.27. 20:53
LeviM5 írta:Ds, csak nem volt valami baj hazafelé?
2010.11.27. 20:57
2010.11.27. 21:02
Figyeltem. Meg a Tuareges is...LeviM5 írta:OkNa jól van, mert ahogy tőlem kifordultál, visított a gumi a jegesnedves úton.
Út-iszonyokra tessék figyelni! Itt a tél.
2010.11.27. 21:50
-ről is.
2010.11.27. 22:12
Pityu530da írta:Sziasztok!
A legfontosabb számomra,hogy befogadtatok és remélem minél több dolgot megtudok tőletek akár a saját-ről is.
![]()
![]()
![]()
üdv
Pityu
2010.11.27. 22:18
2010.11.27. 22:38
lepke írta:Balázsról majd később![]()
![]()
2010.11.27. 22:45
simi64 írta:lepke írta:Balázsról majd később![]()
![]()
Türelmetlenül várjuk!
2010.11.27. 23:23
lepke írta:simi64 írta:lepke írta:Balázsról majd később![]()
![]()
Türelmetlenül várjuk!
Helo
Még össze kel rakni az információkat és a mérési adatokat
2010.11.28. 02:01
2010.11.28. 07:12
2010.11.28. 10:05
LeviM5 írta:MChris írta:3,7GB videó anyag (vágatlanul,vágva nem lesz,szinte csak szakmai rész került rögzítésre)
Ha érdekel valakit akkor IMCO szerverére fel tudom tenni...
Szerintem jó lenne! A szkeptikusokat vita helyett mostmár csak oda irányítanánk!