![]() |
2010.11.22. 14:07
muhaati írta:XenonBalazs írta:Hogy áll most a lista?
Most már én sem tudom.![]()
Most már csak Holle anyó szólhat bele a buliba. Azt mondják az okos időjósok, hogy havazni fog, és brrrr. hideg lesz aznap.
A műhely ugyan fűtve van, de az udvaron ácsorogni nem lesz kellemes.
( Akik kint rekednek, kapnak hólapátot. )
2010.11.22. 17:08
jackson írta:muhaati írta:XenonBalazs írta:Hogy áll most a lista?
Most már én sem tudom.![]()
Most már csak Holle anyó szólhat bele a buliba. Azt mondják az okos időjósok, hogy havazni fog, és brrrr. hideg lesz aznap.
A műhely ugyan fűtve van, de az udvaron ácsorogni nem lesz kellemes.
( Akik kint rekednek, kapnak hólapátot. )
Még mindig ez az utcsó:
0. Muhaati mivel nála lesz + asszony és 4 kutya (+1 kőből amit benézett a szomszéd)
1. Pityu530da
2. Jackson
3. lepke
4. cali
5. XenonBalázs
6. Labi
7. Zero
Jackson, aki vissza lapozott és nem talált újabbat
2010.11.22. 17:13
2010.11.22. 17:17
2010.11.22. 17:18
LeviM5 írta:Attól függ milyen idő lesz. Megmérjük az oldalirányú G-t?
2010.11.22. 17:20
jackson írta:LeviM5 írta:Attól függ milyen idő lesz. Megmérjük az oldalirányú G-t?
Száraz idő esetén teszt pályát biztosítok. Természetesen.
Jackson, aki viszi a seggébe épített G mérőt
2010.11.22. 17:56
Ja! A Tiéddel megyünk? Nem is mondtadLeviM5 írta:Attól függ milyen idő lesz. Megmérjük az oldalirányú G-t?
2010.11.22. 18:31
LeviM5 írta:jackson írta:LeviM5 írta:Attól függ milyen idő lesz. Megmérjük az oldalirányú G-t?
Száraz idő esetén teszt pályát biztosítok. Természetesen.
Jackson, aki viszi a seggébe épített G mérőt
Töltöttem le a telómra, gyári M gyorsulás és G-force mérő programot.
Csak kéne valaki aki meri mérni, mert 2 kézzel fogom a kormányt.
2010.11.22. 18:33
jackson írta:0. Muhaati mivel nála lesz + asszony és 4 kutya (+1 kőből amit benézett a szomszéd)
1. Pityu530da
2. Jackson
3. lepke
4. cali
5. XenonBalázs
6. Labi
7. Zero
8. bmw520ds
9. LeviM5
10. kz540i XenonBalázzsal 1 kocsival
Az 520ds kocsijával jöttök?
Jackson, aki kérdi csak nem az M5-el (pedig de jó is lenne)
2010.11.23. 22:24
tibi666 írta:Ha még mindig ott csinálják, miért nincs semmi információ a németeknél róla?
Az olajcserére meg annyit, hogy azoknak az adalékoknak kavarhat be, ami benne van gyárilag az olajba.
De írtam vagy kétszer, háromszor már ezt is. Ha nem akarod megérteni, nem fogod.
Az meg, hogy mennyit ér a diploma/jó jegyek, valóban érdekes kérdés, csak most itt arról van szó, hogy egy cég egy bizonyos terméket akar bemutatni tudományosan.... És nem csak annak, hanem egy egyetemi hallgatónak is szégyenére válna egy ilyen beadandó.
2010.11.23. 22:32
2010.11.23. 22:34
Labi írta:mikor is lesz?
2010.11.23. 22:35
Labi írta:mikor is lesz?
2010.11.23. 22:40
lepke írta:Labi írta:mikor is lesz?
Helo
Az Oroszlán is adalékkal működik![]()
![]()
2010.11.23. 22:40
Pityu530da írta:tibi666 írta:Ha még mindig ott csinálják, miért nincs semmi információ a németeknél róla?
Az olajcserére meg annyit, hogy azoknak az adalékoknak kavarhat be, ami benne van gyárilag az olajba.
De írtam vagy kétszer, háromszor már ezt is. Ha nem akarod megérteni, nem fogod.
Az meg, hogy mennyit ér a diploma/jó jegyek, valóban érdekes kérdés, csak most itt arról van szó, hogy egy cég egy bizonyos terméket akar bemutatni tudományosan.... És nem csak annak, hanem egy egyetemi hallgatónak is szégyenére válna egy ilyen beadandó.
Szia Tibi666!
Bármennyire is beszélsz kémiáról és fizikáról az adalékanyagok több mint húsz éven keresztül már bizonyítottak.
üdv
Pityu
2010.11.23. 22:59
lepke írta:Pityu530da írta:tibi666 írta:Ha még mindig ott csinálják, miért nincs semmi információ a németeknél róla?
Szia Tibi666!
Bármennyire is beszélsz kémiáról és fizikáról az adalékanyagok több mint húsz éven keresztül már bizonyítottak.
üdv
Pityu
Helo
Szerintem ha valami gond lenne ezekkel az adalékokkal Minőségben
Akkor ezt már valamelyik HATÓSÁG régen betiltotta volna BÁRHOL a Világon
2010.11.23. 23:07
tibi666 írta:lepke írta:Pityu530da írta:tibi666 írta:Ha még mindig ott csinálják, miért nincs semmi információ a németeknél róla?
Szia Tibi666!
üdv
Pityu
Helo
TÜV-je megvan?
2010.11.23. 23:10
lepke írta:tibi666 írta:lepke írta:Pityu530da írta:tibi666 írta:Ha még mindig ott csinálják, miért nincs semmi információ a németeknél róla?
Szia Tibi666!
üdv
Pityu
Helo
TÜV-je megvan?
Helo
Az nem sok mindent ér ha megvan a TÜV-jeaz még nekem is van 111-141-135-136 eljárásokból
2010.11.25. 21:59