Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.03.10. 21:41

Hero írta:Ide is leirom, akinek még nem küldtem el hátha ráakad, mert már nincs kedvem több PÜ-t küldeni! :D

Szóval aki szeretné annak megcsinálom az avatarát tehát a képét itt az oldalon 150 pixel szélesre és jobb minőségűre, majd feltöltöm az ftp-mre és kap egy linket amit itt be kell irjon és máris franko a képe!

A mostani képek 110 pixel szélesek és minőségre sem túl jók, szóval akit érdekel a dolog irjon nekem PÜ-t vagy vegyen fel msn re, 2 perces dolog az egész szóval megéri :D

Lásd amik eddig készen vannak: tbesze, morphipapa, mate, geisz, VZoltan, olee_, meg az enyém :D

+ az enyém is bibibi

Köcce Hero!

2007.03.11. 03:31

Szivesen, ha kell valakinek jelezze nyugodtan már nincs kedvem priviket irogatni kiküldtem egy csomot de alig jött válasz??? :lol: :lol:

2007.03.12. 15:33

Tessen gyakorolni a parkolást :lol:

http://www.playforyourclub.com/parking.php?79594

2007.03.12. 16:19

Na ez most felidegesitett :D :lol:

2007.03.12. 16:34

Téged is? :lol:

2007.03.12. 16:50

Ez jópofa játék :lol:

2007.03.12. 18:37

kzoli819 írta:Téged is? :lol:

Jaja, de mostmár lenyugodtam, rájöttem felesleges kiakadnom ilyen makk játékokon :D
De elég szenyó, mert nagyon nem élethű :)

2007.03.13. 16:17

Itt a tavasz, itt van újra! Süt a nap és kék az égbolt, ilyen szép már nagyon rég volt. Kirügyeztek a fák, virágba borultak a rétek, csiprorgnak a madarak a fákon. A leányzók levetették vastag nagykabátjukat és az idő felmelegedésével egyre kisebb ruhadarabokkat vesznek fel és így örvendeztetik meg az erősebbik nem képviselőit. BMW-vel a városban kocsikázva (csak hogy legyen valami BMW-s vonzata a dolognak), egyre több látnivaló van az utcákon.

Tehát uraim! A szemetek a pályán legyen! :lol:

2007.03.13. 20:42

kzoli819 írta:Itt a tavasz, itt van újra! Süt a nap és kék az égbolt, ilyen szép már nagyon rég volt. Kirügyeztek a fák, virágba borultak a rétek, csiprorgnak a madarak a fákon. A leányzók levetették vastag nagykabátjukat és az idő felmelegedésével egyre kisebb ruhadarabokkat vesznek fel és így örvendeztetik meg az erősebbik nem képviselőit. BMW-vel a városban kocsikázva (csak hogy legyen valami BMW-s vonzata a dolognak), egyre több látnivaló van az utcákon.

Nekem már kajak pályán van a szemem hidd el!!!!!! :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

2007.03.14. 20:50

Hero írta:
kzoli819 írta:Itt a tavasz, itt van újra! Süt a nap és kék az égbolt, ilyen szép már nagyon rég volt. Kirügyeztek a fák, virágba borultak a rétek, csiprorgnak a madarak a fákon. A leányzók levetették vastag nagykabátjukat és az idő felmelegedésével egyre kisebb ruhadarabokkat vesznek fel és így örvendeztetik meg az erősebbik nem képviselőit. BMW-vel a városban kocsikázva (csak hogy legyen valami BMW-s vonzata a dolognak), egyre több látnivaló van az utcákon.

Nekem már kajak pályán van a szemem hidd el!!!!!! :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Csak melyiken??? :? :lol:

2007.03.15. 01:11

Szép kerek dombos szerpentin pályákon, ami ikerpályás és 100 cm khmm akarom mondani 100 km/h az átmérő vagyis öö a sebességmérő minimuma :lol: :lol: :lol: :lol:

2007.03.18. 18:48

Ma azt mondták nekem, hogy nem vagyok igazi BMW-s (annak ellenére, hogy 15 BMW-m van), mert nem hordok baseball sapkát :cry:
Ez nagyon ledöbbentett, és gondoltam gyorsan megkérdezem a márkatársakat, hogy hányan hordanak baseball sapkát.
Tehát ti hordtok baseball sapkát :?:

2007.03.18. 21:12

kzoli819 írta:Ma azt mondták nekem, hogy nem vagyok igazi BMW-s (annak ellenére, hogy 15 BMW-m van), mert nem hordok baseball sapkát :cry:
Ez nagyon ledöbbentett, és gondoltam gyorsan megkérdezem a márkatársakat, hogy hányan hordanak baseball sapkát.

nem

2007.03.18. 21:15

Ki nézte a Forma 1-et?

Remélem az idén magára talál a BMW. A kezdet biztató volt, bár Kubica hamar elvérzett...

:drive

2007.03.18. 21:18

Sepi írta:Ki nézte a Forma 1-et?

Remélem az idén magára talál a BMW. A kezdet biztató volt, bár Kubica hamar elvérzett...

:drive

Én néztem. Ez az új gumi szabály nagyon zavaros. Én is remélem, hogy a BMW idén az élmezőnyben lesz. Bár az a rohadt Ferrari nagyon szaladt ott elől.

2007.03.19. 00:42

kzoli819 írta:Ma azt mondták nekem, hogy nem vagyok igazi BMW-s (annak ellenére, hogy 15 BMW-m van), mert nem hordok baseball sapkát :cry:

Nekem van (bmw-williams - amikor megszünt a csapat szinte ingyen adták és nagyon jó anyagból van), de elég ritkán hordom, és ezt is csak télen, ha fázik a fejem.

Egyébként én sem hallottam még, hogy egy bmw-snek kötelező ismérve lenne a baseball sapka...

2007.03.19. 17:05

Öltönyös ember csőrös sapkával jól néz ki? :P

2007.03.19. 17:17

Nekem nem kell a nélkűl is jól nézeki . EGO 10000000000000 /ez poén volt /
A használati utmutató szerint nem tartozéka az 530d-nek , így nem . 8)

2007.03.19. 18:48

Ez szerintem is hülyeség, nem nagyon látok bmw-seket sapiban, nekem nem is áll jól szóval egy darab sincs, aki meg ezt mondja rám az k... :lol: :lol:

2007.03.19. 20:51

Én nagy veterán rajongó is vagyok írjátok meg kinek van veterán vagy jungtimer autója . /azt is ami nem BMW/
Köszi . :idea:
Hozzászólás küldése

VigLink badge