Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.03.10. 11:31

Helo

NEm kell valakinek terepmintás horgásztáska? 2db van. Dupla fakkos és mérete 80x20cm. /ilyen szétszedős botok, vagy nemtudom mi fér el benne./

2db van, 1 ezer magyar Ft. A két db ezer FT. :)

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szekeres 2011.03.10. 11:36-kor.

2011.03.10. 11:35

peteeqe írta:
fegyveri írta:
Sancool írta:
peteeqe írta:
Sancool írta:
peteeqe írta:egy nyurga :lol:
Kép

alig várom, hogy lehessen menni már pecázni :lol:

Méretre majdnem akkora mint a Lepke harcsája.... :) Szép példány!!! Hány óráig fárasztott??? :D

óráig??? azért volt csak kb 10perc, mert a 6.-nál már kezdtem érezni a kezem :)

Altató volt a tápba??? :) Azt gondoltam hogy azért egy ekkora halacska rendesebben küzd..... és a csuka??? Vagy ez a RUTIN??? :)

4 librás botnál,meg 40-es főzsinórnál te is küzdenél rendesen :!: :wink:

a ponty, az sima 35-s monifillal fogtam
az a baj, hogy ezek a nagyobb pontyok a telepített tavaknál, már lusták, tudják, hogy vissza engedik őket :(

Visszaengedted??? Vagy a halacska ezt pont benézte.... :D

2011.03.10. 15:07

Sancool írta:
peteeqe írta:
fegyveri írta:
Sancool írta:
peteeqe írta:
Sancool írta:
Kép

Méretre majdnem akkora mint a Lepke harcsája.... :) Szép példány!!! Hány óráig fárasztott??? :D

Altató volt a tápba??? :) Azt gondoltam hogy azért egy ekkora halacska rendesebben küzd..... és a csuka??? Vagy ez a RUTIN??? :)

az a baj, hogy ezek a nagyobb pontyok a telepített tavaknál, már lusták, tudják, hogy vissza engedik őket :(

5-6kg felett már kötelező visszaengedni :(
na meg mégis csak sporthorgászok vagyunk :lol:

2011.03.10. 15:10

És hogy tudod lefotózni? Nem ficánkol? Én eddig csak kis halakat fogtam, de mind ficánkolt mint a fene.
Mondjuk én sajnálom őket, szóval kifogás után mindig valamelyik haverom szedi le a horogról őket.

2011.03.10. 18:22

peteeqe írta:
Sancool írta:
peteeqe írta:
fegyveri írta:
Sancool írta:
peteeqe írta:
Sancool írta:
Kép

5-6kg felett már kötelező visszaengedni :(
na meg mégis csak sporthorgászok vagyunk :lol:

A világ horgászainak java ma már a Catch&release(Fogd meg és engedd vissza) elmélete szerint él! Minden 5kg feletti pontyot illik visszaengedni!

2011.03.10. 18:35

Helo
Amióta horgászom még nem vittem haza halat
Mindig visszaengedjük kifogás és sebfertőtlenítés után azonnal

2011.03.10. 18:54

tibi666 írta:És hogy tudod lefotózni? Nem ficánkol? Én eddig csak kis halakat fogtam, de mind ficánkolt mint a fene.
Mondjuk én sajnálom őket, szóval kifogás után mindig valamelyik haverom szedi le a horogról őket.

úgy kell megfogni ahogy a képen, uszonyainál :wink:

2011.03.10. 19:07

Tibi666!

Össze kellene hoznunk egy pecázós napot.... :) Szétröhögnénk magunkat az tuti.... :hehe

2011.03.10. 20:29

Sancool írta:Tibi666!

Össze kellene hoznunk egy pecázós napot.... :) Szétröhögnénk magunkat az tuti.... :hehe

Én benne vagyok. :)

2011.03.10. 20:47

tibi666 írta:

Tibi666 és Sancool,a két kultúrbarbár! :D :wink:

:hehe

Nagy Ho Ho Ho Horgászok! :D :D :D

2011.03.10. 20:49

tibi666 írta:

Én is.... van peca cuccod??? :)
Szekeres árul táskát.... Megvesszük???? :hehe pont kettő van neki.... :)

2011.03.10. 20:51

Sancool írta:
tibi666 írta:

Nincs, mindig kunyerálni szoktam a barátaimtól, nekik több botjuk is van.
De előbb-utóbb veszek, hacsak csődbe nem visz az autóm. :lol:

2011.03.10. 21:45

BAKKER!!!Most vettem észre,hogy van egy ilyen topic,már régebben szóba hoztam de kevés volt az érdeklődő.Hát ez már szerintem is nagyon kellett. :franko:

2011.03.10. 21:52

ptom írta:BAKKER!!!Most vettem észre,hogy van egy ilyen topic,már régebben szóba hoztam de kevés volt az érdeklődő.Hát ez már szerintem is nagyon kellett. :franko:

Na tök jó,hogy ennyi szimpatizánsa van a horgászatnak!
Igen mondták,hogy már szóbahoztad valamikor! :D

2011.03.10. 22:13

Sancool írta:
tibi666 írta:

ha ti együtt nekiálltok horgászni, nektek adom ingyér!

2011.03.10. 22:53

Tibi666 aki Balázs!

A horgászcuccunk első darabja.... ami szerintem az egyik legfontosabb darab, a horgásztáska már megvan!!!! :) Tényleg neki kell kezdeni pecázni!!! :) Ilyen táskája meg nincs is senkinek!!!! :) Ez lesz a klubos peca táska!!! :hehe Most botot kell keresni.... :) (figyelj, és tanulj)

Kedves Pecázó Klubtársak!

Abszolúlt kezdők vagyunk a Tibi666 klubtárssal ami a pecázást illeti, de szeretnénk tudni nagy halat fogni.
Az alábbiakba felsorolnám a képességeinket....
-elszántak vagyunk
-ügyesnek is mondanám magunkat (hisz E39-esünk van)
-van egyedi pecázó táskánk (a világon csak ez a két darab van belőle)
-mindketten láttunk már olyan embert aki fogott nagy halat
-a sörivással sincs gondunk :)

Na most az jön amink nincs....
pecabot... :)

Ha valakinek esetleg van egy botja, (kettő kell) amit ő már nem használ, azt felajánlhatná nekünk és ha fogunk vele halat, ( és 5 kiló alatt van mert az afölöttit visszadobjuk :)) azzal fizetünk!!! Ugyanis mindketten nagyon sokat költöttünk a kocsinkra, így forintunk az nincs.
A kedves ajánlásokat ide kérném jelezni.

Köszönettel, és üdvözlettel: (Balázs ha egyet értesz írd alá te is)

Sancool
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sancool 2011.03.10. 23:07-kor.

2011.03.10. 23:03

Sancool írta:Tibi666 aki Balázs!

A horgászcuccunk első darabja.... ami szerintem az egyik legfontosabb darab, a horgásztáska már megvan!!!! :) Tényleg neki kell kezdeni pecázni!!! :) Ilyen táskája meg nincs is senkinek!!!! :) Ez lesz a klubos peca táska!!! :hehe Most botot kell keresni.... :) (figyelj, és tanulj)

Abszolúlt kezdők vagyunk a Tibi666 klubtárssal ami a pecázást illeti, de szeretnénk tudni nagy halat fogni.
-elszántak vagyunk

Ha valakinek esetleg van egy botja, (kettő kell) amit ő már nem használ, azt felajánlhatná nekünk és ha fogunk vele halat, ( és 5 kiló alatt van mert az afölöttit visszadobjuk :)) azzal fizetünk!!! Ugyanis mindketten nagyon sokat költöttünk a kocsinkra, így forintunk az nincs.

Sancool

A felsorolás jó de van egy nagyon fontos tényező ami elengedhetetlen egy jó pecásnál.A sörivás. :sör:

2011.03.10. 23:10

ptom írta:
Sancool írta:Tibi666 aki Balázs!

-elszántak vagyunk

Sancool

A felsorolás jó de van egy nagyon fontos tényező ami elengedhetetlen egy jó pecásnál.A sörivás. :sör:

Gyorsan kiegészítettem..... :D

2011.03.10. 23:10

Egyetértek! :)

Egy klubos horgászást tényleg lehetne szervezni, és ott a tapasztaltabb tagot bemutathatnák a lelkes érdeklődőknek (Sancool, és jómagam) a pecázás tudományát, valamint elfogyaszthatnánk pár sört. :)

Tavasszal, mikor kicsit melegebb lesz.

2011.03.10. 23:13

Helo peteeqe
Ez nagyon komoly egy nyurga

Kép
Hozzászólás küldése

VigLink badge