![]() |
2011.01.02. 21:15
szekeres írta:Helo
Először is minden kedves klubtagnak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok!
Különösképpen, akikkel szinte napi szinten, de valahogy szóba elegyedünk itt az oldalon!![]()
Neveket nem írok, tudják!!
Végre lement a meló , szétrobbantottam a környezetemet szilveszterkor, elég jó telepeket próbáltam le, így jövőre még szélesebb a személyesen megtapasztalt eladható tüzijátékok száma
Remélem LEPKE és WP , akiknek személyesen adhattam dolgokat, tetszett és nem csalódtatok bennem!
A házi "kísérő" tényleg bejött
Remélem ebben az évben kevesebb SALI és több új kapcsolat és ütőképes csapat alakul ki, ill. a meglévő erősödik!
Laci
2011.01.02. 21:28
bmw520ds írta:Egy egyszerű és primitív kérdésem van.
Ki érzi úgy hogy a Január 15-én startoló Budapest-Bamako rajtjához feljönne, közben tudnánk kicsit beszélgetni, meg okoskodni? Egy biztos: hideg lesz mint mindig!
2011.01.03. 12:25
A kérdésed jogos! Valahol. Mert a honlapon csak az időpontját írták, keresve pedig találni cikkeket, amik konkrétumot nem nagyon tartalmaznak. Viták, pereskedések a Polgár testvérek kontra Szabó Gál András közt, aminek következménye kép ellehetetlenítik egymás elképzeléseit.Imco írta:bmw520ds írta:Egy egyszerű és primitív kérdésem van.
Ki érzi úgy hogy a Január 15-én startoló Budapest-Bamako rajtjához feljönne, közben tudnánk kicsit beszélgetni, meg okoskodni? Egy biztos: hideg lesz mint mindig!
Az hol is lesz?
2011.01.03. 14:09
"szekeres"]Helo
Különösképpen, akikkel szinte napi szinten, de valahogy szóba elegyedünk itt az oldalon!![]()
2011.01.03. 15:08
fegyveri írta:"szekeres"]Helo
Helló,neked is BUÉK!
Nem tudjuk!!![]()
![]()
Én még elég kezdő vagyok itt,uh.próbálok ismerkedni,de ha nem vagy az oldalon akkor az elég nehéz!!![]()
![]()
2011.01.03. 15:45
szekeres írta:fegyveri írta:"szekeres"]Helo
Helló,neked is BUÉK!
Nem tudjuk!!![]()
![]()
Én még elég kezdő vagyok itt,uh.próbálok ismerkedni,de ha nem vagy az oldalon akkor az elég nehéz!!![]()
![]()
ja persze, beszólok mindenkinek
![]()
2011.01.03. 19:42
fegyveri írta:szekeres írta:fegyveri írta:"szekeres"]Helo
Helló,neked is BUÉK!
Nem tudjuk!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ezzel nem tudom mit akarsz mondani...![]()
![]()
![]()
2011-ben elég lassú a felfogásom!!![]()
![]()
2011.01.03. 20:55
lepke írta:fegyveri írta:szekeres írta:fegyveri írta:"szekeres"]Helo
Helló,neked is BUÉK!
Nem tudjuk!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ezzel nem tudom mit akarsz mondani...![]()
![]()
![]()
2011-ben elég lassú a felfogásom!!![]()
![]()
Helo
Ne foglalkozzál a szekeressel
Megsüketült a tűzijátéktól és nagyot HALL egy kicsit![]()
2011.01.03. 21:55
bmw520ds írta:A kérdésed jogos! Valahol. Mert a honlapon csak az időpontját írták, keresve pedig találni cikkeket, amik konkrétumot nem nagyon tartalmaznak. Viták, pereskedések a Polgár testvérek kontra Szabó Gál András közt, aminek következménye kép ellehetetlenítik egymás elképzeléseit.Imco írta:bmw520ds írta:Egy egyszerű és primitív kérdésem van.
Az hol is lesz?De valószínű hogy Hősök tere lesz a helyszín! Ezt még azok sem tudják, akik rendszeresen részt vesznek a versenyen! Most épp azon röhögtünk, lehet repülő rajt lesz, mindenki otthonról rajtól...
![]()
![]()
2011.01.03. 22:23
Meg lesz addigra, hogy hol talizzunk!Imco írta:bmw520ds írta:A kérdésed jogos! Valahol. Mert a honlapon csak az időpontját írták, keresve pedig találni cikkeket, amik konkrétumot nem nagyon tartalmaznak. Viták, pereskedések a Polgár testvérek kontra Szabó Gál András közt, aminek következménye kép ellehetetlenítik egymás elképzeléseit.Imco írta:bmw520ds írta:Egy egyszerű és primitív kérdésem van.
Az hol is lesz?De valószínű hogy Hősök tere lesz a helyszín! Ezt még azok sem tudják, akik rendszeresen részt vesznek a versenyen! Most épp azon röhögtünk, lehet repülő rajt lesz, mindenki otthonról rajtól...
![]()
![]()
Ígérem, hogy 15-én valamikor valahol ott leszek!![]()
2011.01.03. 22:31
Celtic írta:Oroszlan írta:Tudod ez a tél.
Ilyenkor nem süt olyan melegen a napocska, lehűl a levegő, hó is szokott esni ...
A nap hőmérséklete nem változik, tehát ugyan úgy süt a napCsak távolabb van tőlünk :O
2011.01.03. 22:33
szekeres írta:Helo
Végre lement a meló , szétrobbantottam a környezetemet szilveszterkor, elég jó telepeket próbáltam le, így jövőre még szélesebb a személyesen megtapasztalt eladható tüzijátékok száma
Remélem LEPKE és WP , akiknek személyesen adhattam dolgokat, tetszett és nem csalódtatok bennem!
Remélem ebben az évben kevesebb SALI és több új kapcsolat és ütőképes csapat alakul ki, ill. a meglévő erősödik!
Laci
2011.01.04. 09:35
jackson írta:szekeres írta:Helo
Laci
Bezzeg amikor már puffogtattak akkor nagy volt az asszony szája, hogy "apa" is akart venni tűzijátékot a gyerekeknek. Előtte meg hallani sem akart róla.
Jackson, aki ablakhoz nyomott orral nézte a két gyerekkel a nagy ösznépi durrogtatást
2011.01.05. 20:29
2011.01.05. 21:01
2011.01.05. 23:23
lepke írta:Helo szekeres barátom
A tűzijátékok nagyon komolyak voltam
Az Apósé csak jelentett mikor lőttem egy párat
2011.01.05. 23:27
szekeres írta:lepke írta:Helo szekeres barátom
Szia ZoliEnnek örülök, most már én is magamhoz tértem
WP -vel beszélgettünk a nyárról, majd egyeztessünk pár dolgot, siófokon tudok egy jó, nem delux, de korrekt helyet .
hehe
Kaptam kisérőt!![]()
2011.01.05. 23:30
lepke írta:szekeres írta:lepke írta:Helo szekeres barátom
Szia ZoliEnnek örülök, most már én is magamhoz tértem
WP -vel beszélgettünk a nyárról, majd egyeztessünk pár dolgot, siófokon tudok egy jó, nem delux, de korrekt helyet .
hehe
Kaptam kisérőt!![]()
Helo
A három napos minitaliról tudna mesélni a WP-barátom
Az vitt mindent
2011.01.08. 00:45
2011.01.08. 16:24