Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Törött BMW-k

2012.02.27. 09:43

:(

--- Hat életveszélyes sérült Tompaládonynál ---

2012.03.11. 12:52

Totálkár...

2012.03.17. 09:19

Hetes

2012.03.27. 09:52

Kép
Kép

azért a style 37 jöhet belőle:)

2012.04.26. 17:38

Buzuki

2012.06.12. 06:51

--- Jamaika ---

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: kovessyroli
Értékelés: 4.76%

2012.06.12. 18:36

kzolee írta:--- Jamaika ---

......a kommenteket olvassátok el a cikk alatt..........
Nekem a könnyeim is kijöttek, úgy röhögtem.......
A kedvenc:
"hát a Bmw is biztos jó kocsi, de mi 150 vagonos vasúti vasérc szállító szerelvényeket szoktunk bérbe vontatni Makó-Bombay a kettesgolffal négynyócas fogyival....
A malac Passattal meg olajszállító tankereket, Bejrútból Tökölre, végig ötödikbe' :PP
azokba még vót anyag."

2012.06.12. 18:56

kovessyroli írta:
kzolee írta:--- Jamaika ---

......a kommenteket olvassátok el a cikk alatt..........
Nekem a könnyeim is kijöttek, úgy röhögtem.......
A kedvenc:
"hát a Bmw is biztos jó kocsi, de mi 150 vagonos vasúti vasérc szállító szerelvényeket szoktunk bérbe vontatni Makó-Bombay a kettesgolffal négynyócas fogyival....
A malac Passattal meg olajszállító tankereket, Bejrútból Tökölre, végig ötödikbe' :PP
azokba még vót anyag."

Á ezek állatok! :hehe

"Egyszer én is megjártam egy BMW-vel. Még a háborúban csendesen csordogálok lefelé a T72-esemmel az Autobahn-on Berlin felé, amikor ütköztem egy BMW-vel (500-al jött szembe). Totálkárra tört a tank. Mondanom sem kell, az volt a szerencse, hogy be voltam kötve, egyébként meghalok!"

2012.06.12. 20:52

Azért a Bolt nem gyorsul úgy, mint a BMW-je :mrgreen:

2012.06.13. 07:30

simi64 írta:Azért a Bolt nem gyorsul úgy, mint a BMW-je :mrgreen:

Jelenleg még én is jobban gyorsulok mint az a BMW... :roker: :facepalm:

2012.07.05. 19:45

Kivégezte a Suzuki a BMW-t
:facepalm:

2012.07.05. 20:05

simi64 írta:Kivégezte a Suzuki a BMW-t
:facepalm:

:facepalm: :facepalm: :facepalm: No komment !!! :facepalm: :facepalm: :facepalm:

2012.07.18. 22:44

muhaati írta:

:facepalm: :facepalm: :facepalm: No komment !!! :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Helo
MIT púposkodik a búzúki :?:

2012.08.04. 00:45

Kamionos

2012.08.04. 00:48

simi64 írta:Kamionos

Szerencsétlen férfi :( Ez tőlünk nem messze történt. Nem sok maradt az E46osból :( :(

2012.08.04. 08:15

Krokko írta:

Szerencsétlen férfi :( Ez tőlünk nem messze történt. Nem sok maradt az E46osból :( :(

Kicsit érdekes a cikk!
Belement a BMW és nem vette észre a kamis csak a mérőponton? /200 méteren vonszolt/
Vagy a mérőponton ütközött bele a BMW. De akkor ugye nem volt vonszolás.
Gyanítóm, az cikk író megpróbálta feldobni a cikket egy kicsit ezzel a fordulattal.

Szerintem...

2012.08.04. 13:52

Imco írta:
Krokko írta:

Kicsit érdekes a cikk!
Belement a BMW és nem vette észre a kamis csak a mérőponton? /200 méteren vonszolt/
Vagy a mérőponton ütközött bele a BMW. De akkor ugye nem volt vonszolás.
Gyanítóm, az cikk író megpróbálta feldobni a cikket egy kicsit ezzel a fordulattal.

Szerintem...

Szerintem is van némi mese a történetben. Viszont fura az biztos.
1. Ha fékezés közben megy is bele valami a kamionba, azt érezni. A fotóból megállapítva elég tempósan csapódott bele. Egy 40-50km/h sebességkülönbségnek kellett lennie.
Ha a BMW vezetője meghalt, akkor nagy az esélye, hogy elaludt a volánnál és váratlanul, álmában érte a becsapódás.

2. Ha a mérőállomáson ment bele, akkor meg mi a francot keresett ott a BMW. Meg ott nem is mehetett annyival gyorsabban (speed limit).

3. Viszont mindez 11:40-kor. Ezért mindkét sofőr tuti, hogy nem lehetett álmos.

Lehet, hogy a kamionos is bóbiskolt és nem vette észre. De pont akkor amikor beáll a mérőállomásra???? Mert ugye azt észrevette, akkor viszont nem aludt. A lehajtósávban rongyolhatott bele az E46, ő nem látta, hogy kihajtó??? A fotón látszik, hogy mögötte ment, nem oldalirányú az ütközés.
Szóval elég sok válaszra váró kérdés van a baleset körül.
De sajnos a válaszok sem adják már vissza a sofőr életét.

Szerintem a BMW vezetője aludthatott el és belerohant a lassító kamionba.

Ezért, ha fáradtak vagytok, ÁLLJATOK MEG PIHENNI!!! Otthon várnak ránk!

Ma hajnalban 2:00-kor beálltam az M3 pihenőbe aludni, 4:00-ra húztam az ébresztőt. Persze reggel 7:30-kor ébredtem fel. De nem bánom! Nem éri meg kockáztatni, hidjétek el. Otthon várnak és mindegy, hogy 2-3 órával később érsz haza, csak épségben.
Volt, hogy M2-n a Shell kúton "lőttem ki" magam. Pedig onnan már csak 35 km lett volna hazáig.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kiara az itt látható tagok köszönték meg: 3 AlpinaFan, kzolee, Zoli E39
Értékelés: 14.29%

2012.08.04. 22:25

Váralja
Ma hallottam hogy baleset történt egy olyan emberrel, aki akkor millió kilométer körül vezetett, mikor nekem még jogosítványom sem volt!
Egy 2001-es 525d touring fekete színben. Intenzív osztályon fekszik szegény. Egy ember meghalt.
A másik halálos baleset, szintén Baranyában:
Pécsvárad

2012.08.05. 08:46

bmw520ds írta:Váralja
Ma hallottam hogy baleset történt egy olyan emberrel, aki akkor millió kilométer körül vezetett, mikor nekem még jogosítványom sem volt!
Egy 2001-es 525d touring fekete színben. Intenzív osztályon fekszik szegény. Egy ember meghalt.
A másik halálos baleset, szintén Baranyában:
Pécsvárad

Kép
Kép

Azért a Bömös rendesen a hátára fektette a 3 és fél tonnás kistehert... :shock:

2012.08.05. 09:12

simi64 írta:
Azért a Bömös rendesen a hátára fektette a 3 és fél tonnás kistehert... :shock:

3,5 az összsúly. Önbe kevesebb pár kilóval mint a minek.

Szerintem... ;)
Hozzászólás küldése

VigLink badge