Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.11.19. 14:10

Imco írta:
Celtic írta:
Imco írta:Veszekedős topic létrehozását javaslom!

A jogdíjra igényt tartok! ;)

Értelmetlen.
Vita alatt lila köd van, tehát ezzel nem foglalkoznának, másik része, hogy mindig valamihez kötődik, valamelyik topik témájához. Ennyire ne bomlasszuk szét a fórumot.

Végül is csak poénnak szántam.
Egyébként is kissé macerás lenne a fórum motorral megoldani.

Ha már elborult az elménk ebbe az irányba. Nem komolyan:
És ha fizetős lenne a vitaszoba? Képzeld amennyi időt bent vagy annyit vonna a mobil számládból. Egy idő után mindenki lehiggadna a telefonszámla láttán.
És milyen gazdag lenne a klub legalábbis az elején. Ingyen füredi-tali pompom-os lányokkal, ingyen sörrel stb.

Jackson, aki megszédült a lehetőségektől :lol: :lol:

2010.11.19. 14:21

jackson írta:
Másrészt csóró rendőr a havi minimálbérből próbál rendet tartani a kuplerájban a normálisabbja lelki ismereti okokból. És akkor most szívatjuk őket most akkor ez olyan nagy teljesítmény? Álmodni se tud olyan kocsiról mint Oroszlánnak van.

Azért nem fogom őket megsajnálni :!:

2010.11.19. 14:44

admin írta:
jackson írta:
Másrészt csóró rendőr a havi minimálbérből próbál rendet tartani a kuplerájban a normálisabbja lelki ismereti okokból. És akkor most szívatjuk őket most akkor ez olyan nagy teljesítmény? Álmodni se tud olyan kocsiról mint Oroszlánnak van.

A gazemberét én se sajnálom. Csak az olyan lelki ismeretes marhát aki még ott maradt a mostani körülmények között. Tudod nem csak csaló hatalommal visszaélő van közöttük, hanem van olyan aki jobbítani szeretné a világot.
Jó pár haverom (kilépett) van közöttük. Pl. az IT havert akkor mondott fel amikor egyik nap bilincsben elvitték a főnökét na ezt a macerát nem bírta idegekkel. Máshol leülnek beszélgetni egymással ha házon belüli gond van.

Jackson, aki nem általánosít ezért használta a "normálisabbja" szót

2010.11.19. 15:43

jackson írta:
admin írta:
jackson írta:

A gazemberét én se sajnálom. Csak az olyan lelki ismeretes marhát aki még ott maradt a mostani körülmények között. Tudod nem csak csaló hatalommal visszaélő van közöttük, hanem van olyan aki jobbítani szeretné a világot.
Jó pár haverom (kilépett) van közöttük. Pl. az IT havert akkor mondott fel amikor egyik nap bilincsben elvitték a főnökét na ezt a macerát nem bírta idegekkel. Máshol leülnek beszélgetni egymással ha házon belüli gond van.

Jackson, aki nem általánosít ezért használta a "normálisabbja" szót

De gondolom haverod főnökét sem azért vitték el bilincsben mert késett egy táblázattal :D

2010.11.19. 18:34

Celtic írta:
Imco írta:Veszekedős topic létrehozását javaslom!
Teljesen zárt lenne! Csak a vitatkozók látnák.
Párbajszerűen működne.
Küldenék egy Pü-t az ellennek. pl. Jackson gyere vitázni a privát szoba kod xyz.
Ezzel lehetne belépni.
Majd miután lejátszották a dolgot menne tovább az élet.
Vagy nem szólnak soha többet egymáshoz, vagy építő lesz a dolog és szorosabb a kooperáció!
Illetve ha nem akar akkor nem vitázik a kihívott!
Nincs terhelve a topic, teljes világ béke!

A jogdíjra igényt tartok! ;)

Értelmetlen.
Vita alatt lila köd van, tehát ezzel nem foglalkoznának, másik része, hogy mindig valamihez kötődik, valamelyik topik témájához. Ennyire ne bomlasszuk szét a fórumot.

Na baszki.
Leírtam egy történetet.
Mi lett belőle ???

Én ilyen vagyok, amit megteszek vagy éppen meg nem teszek azért Én tartom a hátam és értelemszerűen a felelősség és a következmények is engem és csakis engem terhelnek.

Ha emberekkel érintkezel és akárcsak az érdekeitek ellentétesek, anélkül is hogy elenfelelek lennétek, konfrontáció fog kialakulni.

2010.11.19. 18:35

admin írta:
jackson írta:

Én se sajnálom őket, nem is haragszom rájuk, de nem ilyen apróságokkal kéne foglalkozni.

2010.11.19. 18:53

jackson írta:
Celtic írta:Szerintem ha következő nekifutásra elolvasod, hogy mit írtam, meglesz az, hogy a kommentem nem ítélkezik, hogy mi volt a helyes és/vagy helytelen, hanem hogy ez nem amerika. Láttál már golyózáport menekülő kocsira Magyarországon? Azt a mondatodat tartottam erősnek:)
Ismételten írom, nem írtam most sem, hogy helyes volt Oroszlán hogy elhajtottál, vagy hogy nem volt helyes.

Celtic, aki visszanéz

OK. Akkor csak az amerikás témára válaszolva:
Nem az USA a lényeg hanem az, hogy van egy halom hülye a szervezetben akinek JOGA VAN kirángatni téged a kocsiból, JOGA VAN bele taposni a földbe és JOGA VAN stukkert nyomni a fejedhez és a végén egy:
ja bocsánat azt hittük maga az x-y-al le tudni a dolgot.
Mondhatni ne bosszantsd az Oroszlán (no persze egy másik Oroszlán-unk ezt másképpen érti)

Másrészt csóró rendőr a havi minimálbérből próbál rendet tartani a kuplerájban a normálisabbja lelki ismereti okokból. És akkor most szívatjuk őket most akkor ez olyan nagy teljesítmény? Álmodni se tud olyan kocsiról mint Oroszlánnak van. De még a Ferrarit is le kéne állítania.
Most frusztrálta azt a kis rendőrt és akkor vajon hány csóróba taposott bele az a rendőr aznap a frusztrációja miatt akik nem tudtak így védekezni és megszívták? Ebben nem gondolt bele a tisztelt nagy cica?
Oroszlány: tudom nem esik jól de ez a tömör lényeg.

Jackson, aki már várja mikor fut össze a Oroszlán egy (okosabb)komolyabb rendőrrel aki másképpen csinálná

Írtad: "tudom nem esik jól de ez a tömör lényeg"
Nem zavar, nyugodtan alszom, de büszke sem vagyok rá.
Megtörtént és részemről semmi nem változott.

DE: amikor 2 éve feljelentést tettem és 213.500.Ft károm keletkezett, tapasztaltam a szerv hozzáállását, pedig még videófelvétel is volt a dologról, na azóta nem érdekelnek ilyen dolgok.
Máskor is mentem már el rendőrautó elől többször is, csak most ott volt a 2 teherautó.
Biztosan lesz is még.
Lehet bunkó vagyok ebben, de nem érdekel.
Hagyjanak békén, Én nem balhézom, tiszta az erkölcsim, de még eljárás sem indult ellenem. (leszámítva néhány régebbi gyorshajtást, de mióta blokkoló van, az sincs).

Úgyhogy puszillak Jackson Apuci ! :D

2010.11.19. 20:25

Oroszlan írta:
jackson írta:
Celtic írta:Szerintem ha következő nekifutásra elolvasod, hogy mit írtam, meglesz az, hogy a kommentem nem ítélkezik, hogy mi volt a helyes és/vagy helytelen, hanem hogy ez nem amerika. Láttál már golyózáport menekülő kocsira Magyarországon? Azt a mondatodat tartottam erősnek:)
Ismételten írom, nem írtam most sem, hogy helyes volt Oroszlán hogy elhajtottál, vagy hogy nem volt helyes.

Celtic, aki visszanéz

Nem az USA a lényeg hanem az, hogy van egy halom hülye a szervezetben akinek JOGA VAN kirángatni téged a kocsiból, JOGA VAN bele taposni a földbe és JOGA VAN stukkert nyomni a fejedhez és a végén egy:
Mondhatni ne bosszantsd az Oroszlán (no persze egy másik Oroszlán-unk ezt másképpen érti)

Másrészt csóró rendőr a havi minimálbérből próbál rendet tartani a kuplerájban a normálisabbja lelki ismereti okokból. És akkor most szívatjuk őket most akkor ez olyan nagy teljesítmény? Álmodni se tud olyan kocsiról mint Oroszlánnak van. De még a Ferrarit is le kéne állítania.
Most frusztrálta azt a kis rendőrt és akkor vajon hány csóróba taposott bele az a rendőr aznap a frusztrációja miatt akik nem tudtak így védekezni és megszívták? Ebben nem gondolt bele a tisztelt nagy cica?

Jackson, aki már várja mikor fut össze a Oroszlán egy (okosabb)komolyabb rendőrrel aki másképpen csinálná

Írtad: "tudom nem esik jól de ez a tömör lényeg"
Nem zavar, nyugodtan alszom, de büszke sem vagyok rá.
Megtörtént és részemről semmi nem változott.

DE: amikor 2 éve feljelentést tettem és 213.500.Ft károm keletkezett, tapasztaltam a szerv hozzáállását, pedig még videófelvétel is volt a dologról, na azóta nem érdekelnek ilyen dolgok.
Máskor is mentem már el rendőrautó elől többször is, csak most ott volt a 2 teherautó.
Biztosan lesz is még.
Lehet bunkó vagyok ebben, de nem érdekel.
Hagyjanak békén, Én nem balhézom, tiszta az erkölcsim, de még eljárás sem indult ellenem. (leszámítva néhány régebbi gyorshajtást, de mióta blokkoló van, az sincs).

Úgyhogy puszillak Jackson Apuci ! :D

Én is jártam így sajna, ellopták a kocsi mellöl a táskám, iratok telefonok, csak pont a laptop nem volt benne.
Felvétel, örség, minden volt. Egy hét mulva bementem a rendörségre, hogy mi van, mert odalett minden céges papír, nem tudok dolgozni, hát még én lette leb@szva, mit ugrálok. Mit gondolok én más dolguk sincs? (Vidéki kisváros, végülis itt minden nap leszúrnak egy kézist, meg kirabolják a helyi otp-t.)
Közúton nincs bajom velük, eddig csak jogosan büntettek! Én úgy látom, ha megadod a tiszteletet és határozott vagy ők is normálisak, eddig így volt!
Jako kicsit eltúlozta ezt a szitáválőnek mert nem értek utól sztorit. Utánam is jött a mérő skoda felicia, és vagy 5 km után álltam meg. Kaptam hb-t, mert bemért, meg plusz a jatt, mert "menekülés" közben nem indexelve előztem. Elismertem, beszélgettünk egyet, és kész. És nem lötte ki a gumikat a Sherryf! :lol:

2010.11.19. 20:41

Celtic írta:Golyózáport??? Milyen film volt este Jacko?:) Ez nem Amerika. Amikor a Moszkva téren kirabolta a bankot és túszokat ejtett az a faszi, akkor is több órán keresztül egyezkedtek a bankrablóval, akit marha véletlen lelőttek, nem akarták megölni, csak megsebesiteni (legalábbis ezt nyilatkozta mind).

A zárójelben írtad le az igazságot. A szakemberek megállapították, hogy le kell lőni. Úgy mentek be, hogy megvolt kinek kell lelőnie... Profi munka volt.

2010.11.19. 20:45

jackson írta:

Celtic, aki visszanéz

Az USA-val szerintem Te ne példálózzál :D Ha ott is annyival száguldoznál és abban a stílusban vezetnél, mint itthon, téged már régen tarkón lőttek volna :D :D :D

2010.11.19. 22:40

Kamu brembo féknyereg takaró... 8O

........ Katt ide ........

2010.11.19. 22:43

kzolee írta:Kamu brembo féknyereg takaró... 8O

........ Katt ide ........

Kíváncsi lennék, a cég mit szól ehhez?!
Vagy csak a béjemvéseket b.sztatják? 8O

2010.11.20. 01:22

Helo
Megvan a 4000-dik Klubtag :taps: :taps:

--- strong55----

2010.11.20. 01:51

Ez maradt a Ferrariból 8O

2010.11.20. 08:18

simi64 írta:Ez maradt a Ferrariból 8O

Helo
A biztonsági öv előnye-hátránya
Idézet a cikkből: mivel a sofőr nem használta a biztonsági övet, kirepült az autóból és túlélte a szörnyű balesetet, utasa, egy 20 esztendős hölgy azonban használta az övet, így a roncsban ragadt és lángok között lelte halálát.

2010.11.20. 13:12

Érdekesség:

A világ legnagyobb felbontású körpanorámás fotója

Jó kukucskálást! :wink:

2010.11.20. 13:20

simi64 írta:Érdekesség:

látni fogunk? mert csak akkor érdekel

2010.11.20. 13:32

Én is szoktam ilyet csinálni csak 1 "kicsit" kisebbe!

Majd dobok egy linket ha érdekel.

2010.11.20. 13:52

Celtic írta:

Sajnos én még nem jártam Londonban, tehát elképzelhetetlen, hogy rajta legyek.
De ha kitartó vagy, egy-két bömössel találkozhatsz a sok taxi és busz között :D

2010.11.20. 15:07

simi64 írta:
Celtic írta:

Sajnos én még nem jártam Londonban, tehát elképzelhetetlen, hogy rajta legyek.
De ha kitartó vagy, egy-két bömössel találkozhatsz a sok taxi és busz között :D

Helo simi
Sajnos TE még talikra sem jársz nagyon :lol: :lol: :lol:
:hehe :hehe :hehe
Hozzászólás küldése

VigLink badge