* *
Pontos idő: 2026.04.24. 05:34

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 6094 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 305  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.18. 11:19 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 50 alkalommal
Kapott köszik: 13 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: 730D
Évjárata: 1999
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
F_E_K_ írta:
baupexim1 írta:

pár szó a kameráról:

1. oldal
2. oldal

Ez amolyan e-tanu féle dolog, csak látja a belső teret is. Nem tudom hogy az adott esetben segített volna, oldalra nem nagyon látnak ki ezek a szerkentyűk amennyire látom.

Bár kétségtelenül hasznosak, pláne egy taxiban.

A gond az hogy a kamera segít, de ha a fejekben rend lenne akkor nem lenne szükség kamerára sem. De sajnos nincs rend...

mint egy fotó mutatja, kifelé is "lát"...és forgatható:)
hasznos kütyü:)

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.18. 11:51 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 464 alkalommal
Kapott köszik: 797 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: S85
Évjárata: 2006
bmw520ds írta:
Szevasz Power!
Most látom mi megy itt :cry: A véleményem: a semmin pörögtök. Tök sok a homály e témában! A csapágy nyalt motorral mit kezdjen Pityu??? Amit mi használunk, fényévekre áll tőle...Nem egyszer leírta, csodákat nem szabad várni! Be is ba.zna ha ilyen gondok lennének, mivel én most szívtam meg motor téren, utálnám még a saját olaját is, nem hogy bármi adalékot...Levit ne szapuld, mert Ő a Te első pár elég laza beírásodra referált és úgy látszik minden embert az bántja mikor tükröt tesznek elé és azzal a szintű válasszal nem tud mit kezdeni! Nem kóstolgatott, csak próbálta visszavinné eléd, mit csinálsz...Rendben van ha van ellen véleményed, de így kifejteni :roll: Szerintem ez bárhol bicskát nyitna. Tényleg ne veszekedjetek, mert itt csak a normális kommunikáció hiányzik, konkrét érvekkel, azzal előbbre megyünk, de egymást piszkálni csak viszályt szít :roll:

Ez így igaz DS! :wink: Én 600.000km-et raktam a e34-be (abban is volt adalék, mai napig megy a soproni Bmw talin ott volt) egyéb céges autókba 300-400.000km, mellette az M5-be 3 év alatt 90.000km-et. Lepke tudja, vállalkozóként mennyit kell autózni, a km-ek nem az életkortól függenek. Nekünk egy Bmw több mint használati tárgy :!: És próbáljuk a legjobbat megadni neki. Aki ismer, tudja, megelőzés és surlódáscsökketnés az amit én szeretnék. (fogorvoshoz se akkor megyek, ha már kirohadt a fogam) Minek cseréljek gyűrűt, csapágyat, ezt nem értem!? DS Te tudod hogy megy a gép, tapasztaltad, azt szeretném, ha így is maradna.
Power mindenkit "lehülyézett" aki beleönt adalékot, beleértve engem is, úgy hogy semmit nem tud rólunk és az autóinkról. Ő vagy valamelyik ismerőse veszi majd meg, és én ezt hogy képzelem, hogy minden szar löttyöt beleöntök...Erre nem rágtam volna be? Mert nem igaz amivel vádol! 35d-be sem azért kerül, hogy pár hetet generálig még elmenjen. Azért jöttem a csippel, példaként felhozva, mert az se gyári ajánlás, mégis sokan használják és lehet jó. Ettől nem tarom hülyének aki kipróbálja, és SAJÁT TAPASZTALATOT szerez, vagy mondjam idézvén: majd az én ismerősöm veszi meg azt a csippezett szart, sajnálom a vevőt.
Mellesleg a csipnél tény, hogy van (lehet) negatívum, ezt írták is a srácok.

Powertől, minden vita nélkül még mindig azt várnám, hogy leírja a végre negatív tapasztalatát a MetabondC-ről, ahogy írja konkrétan mivel szívott mert az ÉRDEKELNE!!!! De ha nem hát nem, csak eddig ez lelötte, az hazavitte, amaz megette sztorikat olvasunk.
Ennek a topiknak sincs már semmi értelem, kipipálhatjuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.18. 12:25 
haladó
haladó

Adott köszi: 1
Kapott köszik: 4 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 520dA
Évjárata: 2007
Kivitele: Touring
erre mondtam én, hogy egy alap bmw elmegy annyit és ez nem az adaléknak köszönhető.
evvel legalább annyit sikerült bebizonyítani, hogy legalább nem ment tönkre hanem adalékkal IS elment 600e-et.
azt nem feltételeztem hogy árt vagy csökkenti az élettartamot, de hogy nem is növeli arra az égvilágon semmi bizonyíték.
és nem is lesz mert bizonyíthatatlan. arra tényleg kéne venni két új kocsit, használni adalékkal és nélküle 5-600e km-en át, és utána kopást mérni. de lehetetlen a két kocsit ekkora futásteljesítmény alatt egyformán használni, stb stb.
Innen ez csak hitvita, valaki hisz benne és lelke ettől megnyugszik hát öntse bele. Valaki meg jól megél belőle.
Valami épeszű magyarázat, hogy mit csinál, hová épül be, honnan tudja mibe épüljön be és mibe ne, mi lett tőle halkabb, hogy viselkedik az olajjal, ésatöbbi...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Szkeptikusok és használók
HozzászólásElküldve: 2010.11.18. 12:31 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 28 alkalommal
Kapott köszik: 66 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: D10
Évjárata: 2001
Pityu530da írta:
Autószervizek nem ajánlják erre egyszerű a válasz én ezzel sem MuhaAtit sem a többi szervizet nem akarom megbántani de gondoljatok bele.Megvalósíthatónak tartanátok mondjuk 1000000 km futásteljesítményt úgy ezek nélkül a löttyök nélkül,hogy "CSAK"olajcsere erejéig látogatnátok meg a szervizeket :?:

Ezzel egy kicsit vitatkoznék, de csak egy kicsit.
Sajnos nemhogy az egymillió, lassacskán a százezer kilóméter is csodaszámba fog menni, ha egy új feljlesztésű autóról beszélünk, különböző "löttyök" ide vagy oda.
De az biztos, hogy a legtöbb szervíz összetenné a két kezét, ha egész nap csak olajcseréket végeznének. Elég szép órabért tudnának a nap végén kimutatni, és az olajon is maradna még valamennyi haszon. Viszont nem kellene bíbelődni a milliós diagnosztikai berendezésekkel illetve célszerszámokkal.
Fentiek tükrében az az egyszerű válasz azért egy kicsit bonyolultabb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.18. 13:12 
E39 FAN
E39 FAN

BMW_Power írta:
erre mondtam én, hogy egy alap bmw elmegy annyit és ez nem az adaléknak köszönhető.
evvel legalább annyit sikerült bebizonyítani, hogy legalább nem ment tönkre hanem adalékkal IS elment 600e-et.
azt nem feltételeztem hogy árt vagy csökkenti az élettartamot, de hogy nem is növeli arra az égvilágon semmi bizonyíték.
és nem is lesz mert bizonyíthatatlan. arra tényleg kéne venni két új kocsit, használni adalékkal és nélküle 5-600e km-en át, és utána kopást mérni. de lehetetlen a két kocsit ekkora futásteljesítmény alatt egyformán használni, stb stb.
Innen ez csak hitvita, valaki hisz benne és lelke ettől megnyugszik hát öntse bele. Valaki meg jól megél belőle.
Valami épeszű magyarázat, hogy mit csinál, hová épül be, honnan tudja mibe épüljön be és mibe ne, mi lett tőle halkabb, hogy viselkedik az olajjal, ésatöbbi...

Na látod, ha a legelején így reagálsz, nincs harag. Örülök, hogy normális hangnemben, egymás megbántása nélkül is megy. :wink:
Persze, hogy hitvita, valahol minden az, az egész élet erről szól.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.18. 13:45 
Törzsvendég
Törzsvendég

BMW_Power,

félretéve az időnként érthetetlen - hisz személyes találkozásunk alkalmával egy rendkívül kultúrált fiatalembert ismertem meg - módon belőled feltörő tapló stílust, amivel például ebben a topikban elkezdted az észt osztani, engedj meg annyit, hogy néhány gondolatodra reagáljak.

BMW_Power írta:
nekem lehet esni hogy mi jogon vonom kétségbe ezen löttyök fejlesztését, de Ti meg mi jogon a gyári ajánlásokat, fejlesztéseket?

Ez nekem egy kicsit a víz, a bor és a pap esete.
Ledugózott EGR, csiptuning? Ezek közül melyik a gyári ajánlás?

BMW_Power írta:
De kizárólag magam szórakozására csinálom, és ez az én motorom, én raktam össze üres blokktól kezdve, és én is csinálom meg ha letérdel. de nem fog.
...
Abban igaza van hogy lehet olyan chip ami árt, de ne rám célozgasson könyörgöm.

Sajnos nyugodtan célozgathat rád is, hisz köztudottan kifeküdt a motorod, véleményed szerint is nagy valószínüséggel a csippeléstől.

BMW_Power írta:
és senkire nem erőszakolom rá, senkinek nem terjesztem, és még csak nem is reklámozom és dicsőitem mint te ezt a búvalbaszott szar löttyöt! ráadásul 2006 juniusában készűlt utolsó módosításom a chipemen, szóval nemtom honnan kerűlt elő a téma.

Elolvasva a !!CHIPTUNING!! topikba 2007-ben általad írottakat, ez a kijelentés is megdőlni látszik.

BMW_Power írta:
maradjunk fémkerámiánál.

van egy 633csi motorkám ha esetleg egy tesztet meg tudnánk szervezni, egy osztófej és vezérlő kellene csak kölcsönbe hozzá....
úgy gondoltam megnyalatjuk olaj nélkül a főtengelycsapágyakat, szétszerel, fotó, mérés, majd össze, xado vagy amit akartok bele, aztán járhat napokig, hetekig, utána szétbontás és lássuk....
ingyen elvihető, evvel hozzájárulok a teszthez nehogy aztmondjátok.....

No látod, valami ilyesmivel kellett volna kezdened, és máris nem a kitiltás meglebegtetését vetted volna a nyakadba.
Egy ilyen "független" vizsgálat például amúgy a témával kapcsolatban érdektelen embereket ( pl. én ) is érdekelhet.

És végül egy jótanács:
A jövőben véletlenül se próbálj meg valakit szerencsétlen "hülyének" titulálva meggyőzni arról ( amit amúgy havonta egyszer leír ), hogy hiába ment valamivel közel egymillió kilómétert, az rosszat tesz a motornak.
Ezen az alapon győzködhetnénk egy páran, hogy felejtsd el a csippelést, inkább vegyél egy 25/30/35d-t.

Esetleges válaszodat kérlek annak tükrében megtenni, hogy előbb tennék Castrol 20W-50 Classic olajat az autómba, mint bármiféle adalékot a motorolajba.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.18. 14:25 
haladó
haladó

csak nem marad abba :)
vártam, hogy jön egy fórumhuszár és rögtön kiollózza mit hol mikor szóltam hozzá.
motor kifeküdt, vizet kapott, ez volt a fő ok, és valóban chipes is, és úgy is volt használva. BEÍRTAM vagy eltitkoltam? simán kussolhattam volna mélyen. Segített valaki bármiben is??? NEM. egyedül az indexről hívott fel egy ismert egyén és segítségével jutottam új főtengely szetthez Bécsből józan áron. De gondolom neked most marhára jól esett a márkatársad szerencsétlenségén lovagolni! t...ó Ez 151000-nél volt, a mostanit meg úgyis tudod. egy vízpumpa javításon kívül semmi. (ja de biztos a löttyel nem tört volna el a főtengely :))
EGR igaz, elismerem. csak tudod ez bizonyíthatóan használ. ez egy szükséges rossz gyárilag. Ők sem tennék bele ha nem kéne.
A másik az hogy anyagárban a hathengeres +50% durván egy hozzám hasonló esetben. +2dugó, hajtókar stb.
A d témát fura hogy pont te feszegeted. Alpina szerinted mit csinált a motoroddal? pontosan hasonlót, légy nyugodt ők is kinyiffantottak pár motort mire megtudták meddig lehet elmenni, és piacra lehetett dobni olyat amire nyugodt szívvel lehet garit vállalni. Azok is emberek.
A kis 20-as meg csak egy autó, le lehet nézni. Tudod ez különbözteti meg a kis motoros bmw tulajt a nagytól hogy ő tiszteli felfelé az erősebbeket de a csúcsmotorizáltak csak fikázni tudnak. power... 35d,M5,Alpina :))) <-ez egy smile nem komolyan venni! de nem fura? :)))
Ja! és nem taplóztam, nem hülyéztem. csak szerencsétleneztem, de megkövettem lepkét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.18. 15:04 
Törzsvendég
Törzsvendég

Ez olyan, mint a tapló stílus. Ha egyszer elkezdődött, nem marad abba. De sebaj, folytatódhat a te szinteden.

Itt nem azon van a hangsúly, hogy beírtad vagy nem. Hanem a "szaktudás", amit képviselsz.
Ha valamiről fogalmad sincs akkor jobb ha nem írod be TÉNYKÉNT :!:

Soha senkinek a baja nem esik jól :!: A szerencsétlen márkatárson lovaglás mögé kell mindig bújni :?:
Állítottál valamit, és saját magaddal cáfoltalak. Hogy ez megtörténhet, ezen nem háborogni kell, hanem szégyenkezni.

Ez a gyárilag nem tennék bele, ha nem kéne hablaty egy kicsit magas. :oops:

Az egészséges önbizalom egy jó dolog, de azért nehogymá' párhuzamot vonj a csippelgetésed és az ALPINA gyár járműfejlesztése között.
A félmondatodból az derül ki, hogy fogalmad sincs, hogy az ALPINA hogy csinálta.De adott a lehetőség, hogy megcáfold.

Nem tudsz példát felhozni, hogy bármikor is lenéztem volna egy 20d. Miért is tenném?
Természetesen az itt húzunk, ott tolunk rajta egy kicsit, az egészen más. Az már nem 20d.

Teszek a smile-dra, SZAKI :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.18. 15:15 
E39 FAN
E39 FAN

BMW_Power írta:
csak nem marad abba :)
vártam, hogy jön egy fórumhuszár és rögtön kiollózza mit hol mikor szóltam hozzá.
motor kifeküdt, vizet kapott, ez volt a fő ok, és valóban chipes is, és úgy is volt használva. BEÍRTAM vagy eltitkoltam? simán kussolhattam volna mélyen. Segített valaki bármiben is??? NEM. egyedül az indexről hívott fel egy ismert egyén és segítségével jutottam új főtengely szetthez Bécsből józan áron. De gondolom neked most marhára jól esett a márkatársad szerencsétlenségén lovagolni! t...ó Ez 151000-nél volt, a mostanit meg úgyis tudod. egy vízpumpa javításon kívül semmi. (ja de biztos a löttyel nem tört volna el a főtengely :))
EGR igaz, elismerem. csak tudod ez bizonyíthatóan használ. ez egy szükséges rossz gyárilag. Ők sem tennék bele ha nem kéne.
A másik az hogy anyagárban a hathengeres +50% durván egy hozzám hasonló esetben. +2dugó, hajtókar stb.
A d témát fura hogy pont te feszegeted. Alpina szerinted mit csinált a motoroddal? pontosan hasonlót, légy nyugodt ők is kinyiffantottak pár motort mire megtudták meddig lehet elmenni, és piacra lehetett dobni olyat amire nyugodt szívvel lehet garit vállalni. Azok is emberek.
A kis 20-as meg csak egy autó, le lehet nézni. Tudod ez különbözteti meg a kis motoros bmw tulajt a nagytól hogy ő tiszteli felfelé az erősebbeket de a csúcsmotorizáltak csak fikázni tudnak. power... 35d,M5,Alpina :))) <-ez egy smile nem komolyan venni! de nem fura? :)))
Ja! és nem taplóztam, nem hülyéztem. csak szerencsétleneztem, de megkövettem lepkét.

Én feladom! Nem hiszem el, hogy amit Alpina belinkelt, abból neked ennyi jött át.
Jössz a dumával, hogy te nem eröltetsz semmit, erre most olvasom a csipes topikot. 8O
Gyári mérnönökben bízol? 8O Te írod: hogy kik vagyunk mi, és hogy jövünk hozzá, hogy ne vegyük figyelembe a gyárit, erre tessék! Szép, mondhatom :!:
Kifeküdt a motorod? És az hogy lehet, hogy nem a metabondtól? 8O Eddig ócsároltad. 8O
Szövegértelmezési gondod van, és tetejében még azt sem veszed tudomásul amiket LEÍRSZ!!!
Én szégyelném magam a helyedben, és elgondolkoznék, mit írjak le.
Elhiszem hogy fáj, és frusztrál, hogy a felsorolt konkrétumokra nem tudsz mit írni, de akkor is csak irogatsz, konkrétumok nélkül és szétcseszed a topikot :!: :evil:
Én már egy szavadat sem hiszem el ezekután. Szmájlik nélkül sem!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.18. 15:38 
haladó
haladó

AlpinaFan írta:
Ez olyan, mint a tapló stílus. Ha egyszer elkezdődött, nem marad abba. De sebaj, folytatódhat a te szinteden.

Itt nem azon van a hangsúly, hogy beírtad vagy nem. Hanem a "szaktudás", amit képviselsz.

Soha senkinek a baja nem esik jól :!: A szerencsétlen márkatárson lovaglás mögé kell mindig bújni :?:
Állítottál valamit, és saját magaddal cáfoltalak. Hogy ez megtörténhet, ezen nem háborogni kell, hanem szégyenkezni.

Az egészséges önbizalom egy jó dolog, de azért nehogymá' párhuzamot vonj a csippelgetésed és az ALPINA gyár járműfejlesztése között.
A félmondatodból az derül ki, hogy fogalmad sincs, hogy az ALPINA hogy csinálta.De adott a lehetőség, hogy megcáfold.

Nem tudsz példát felhozni, hogy bármikor is lenéztem volna egy 20d. Miért is tenném?
Természetesen az itt húzunk, ott tolunk rajta egy kicsit, az egészen más. Az már nem 20d.

Az a lényeg hogy Te mindent tudsz!
Légyszives fejtsd ki miről nincs fogalmam amiről tényként irok.
Tényeket irj mit miért, ne hablatyolj mert csak nekem estél a te alpári módodon már akkor mikor lerendeztük a vitát. Mit állítottam másként mint most, stb.
Miért szégyelnék én bármit is ami az autómmal történt? nemértem
Tényleg irtam 2007 márciusban. Hű most megfogtál. Szégyen gyalázat. mentségemre legyen szólva keresd meg a szóbanforgó fórumtársakat és kérdezd meg mit is csináltunk!!!!!!!!!!!! Gondolom nekik talán hiszel. Elárulom, semmit. Senkivel nem is talállkoztam innen azzóta sem.
kristo és Csiga autóját láttam közelebbről az indexről chip szinten, innen Pitbull kolégát egyedűl. Ha rajtuk kívűl még találsz valakit akinek belenyúltam bármilyen szinten az autójába tied a forgalmim. Lehet igen, régen voltak ilyen terveim de pont az ilyenek miatt mint te nem foglalkozom vele, szeretnék nyugodtan aludni!

'Ez a gyárilag nem tennék bele, ha nem kéne hablaty egy kicsit magas. :oops:"
Gondolom ez az EGR téma. hát nem a motor működése miatt van benne, magas NOx miatt ami a sok beszívott oxigén miatt van azért rontjuk mesterségesen, de ez a motor működése szempontjából korántsem jó. Ezért nem raknák bele ha másképp is elérhető lenne az NOx csökkentés.

'alpina': mire vagy kiváncsi? gondolom a két turbo típusát már ismered, na én nem, párhuzamosan van a kettő nem sorosan mint a 35d-n. a nagyobb keresztmetszetü porlasztócsúcsok típusát sem ismerem. a jól megírt jelleggörbék tulajdonságait sem, de ha te igen, szívesen veszem. de a blokk ugyanaz maradt tudtommal. (ezt hozzáteszem mert lehet nem így van) a sima 184lovas első 30d blokkból származik. szóval sokat nemtudok az autódrol, de nem is állítottam.

nemértem miért fontos valaki szakmaiságát kétségbe vonni azért mert kikeltem egy általam blődségnek tartott dolog miatt. Mondtam én rád hogy hazug vagy, vagy hogy szart árulsz, vagy nem értesz hozzá???????

és várom a konkrétumokat hogy miért és hogyan fejti ki a hatását a lötty, mert hogy elmegy 600ekm-ert valami az nem a löttynek köszönhető

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.18. 16:21 
Törzsvendég
Törzsvendég

BMW_Power írta:
AlpinaFan írta:

Az a lényeg hogy Te mindent tudsz!
Légyszives fejtsd ki miről nincs fogalmam amiről tényként irok.
Tényeket irj mit miért, ne hablatyolj mert csak nekem estél a te alpári módodon már akkor mikor lerendeztük a vitát. Mit állítottam másként mint most, stb.
Miért szégyelnék én bármit is ami az autómmal történt? nemértem
Tényleg irtam 2007 márciusban. Hű most megfogtál. Szégyen gyalázat. mentségemre legyen szólva keresd meg a szóbanforgó fórumtársakat és kérdezd meg mit is csináltunk!!!!!!!!!!!! Gondolom nekik talán hiszel. Elárulom, semmit. Senkivel nem is talállkoztam innen azzóta sem.
kristo és Csiga autóját láttam közelebbről az indexről chip szinten, innen Pitbull kolégát egyedűl. Ha rajtuk kívűl még találsz valakit akinek belenyúltam bármilyen szinten az autójába tied a forgalmim. Lehet igen, régen voltak ilyen terveim de pont az ilyenek miatt mint te nem foglalkozom vele, szeretnék nyugodtan aludni!

Sose állítottam, hogy mindent tudok, mint ahogy azt sem, hogy ha valamiről nem hallottam, akkor az nem létezik.

A tények makacs dolgok: lásd kartergáz szűrő, szívósor, majd most az adalékok tekintetében végzett "munkásságod".

Semmilyen formában sem érzem, hogy első megszólításoddal kapcsolatban megállja a helyét az, hogy neked estem, vagy hogy alpári volt a stílus.

Kérlek, hogy értelmezd az írásomat, és akkor megérted, hogy természetesen nem az autód miatt kell szégyenkezned.

Engedelmeddel nem zaklatnék miattad egyetlen klubtársat sem, akkor sem érdekelt, hogy hogy csippelsz, most sem.
Miattam aludj jól, nem foglak zaklatni, hogy húzzuk már feljebb egy kicsit a teljesítményt-nyomatékot-töltőnyomást vagy valami hasonlót. Tudomásul veszem, hogy ennyire alkották meg az autót, és ennyit tud.

Igyekeztem számodra érthetően válaszolni, úgyhogy most tedd meg, hogy pótolod az elmaradásod a Hogyan készült az ALPINA D10? című szakértéseddel kapcsolatban :!:

Tartok tőle sajnos, hogy - lássuk be jogosan, hisz' elég off - kimoderálják az eszmecserénket, úgyhogy légyszi használd az Alpina modellek topikot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.18. 16:24 
haladó
haladó

szerkesztettem feljebb. kimaradt.
de úgysem hiszi senki amit írok jól elástál vádaiddal.
olyan ez hogy te nem értesz egyet a chippeléssel és én meg elmondlak minden szarnak hogy miket árulsz.
és én még tőled vásároltam...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.18. 16:39 
Törzsvendég
Törzsvendég

BMW_Power írta:
Gondolom ez az EGR téma. hát nem a motor működése miatt van benne, magas NOx miatt ami a sok beszívott oxigén miatt van azért rontjuk mesterségesen, de ez a motor működése szempontjából korántsem jó. Ezért nem raknák bele ha másképp is elérhető lenne az NOx csökkentés.

Igen, természetesen egy újabb környezetvédelmi kütyüvel bosszantják a gyáriak a júzert.
De az ugyancsak környezetvédelmi szempontokból bekerült szívósor pillangószelepek kiherélését micsoda égbekiáltó szakszerűtlenségnek tartottad, azért mert még nem halottál róla!

BMW_Power írta:
nemértem miért fontos valaki szakmaiságát kétségbe vonni azért mert kikeltem egy általam blődségnek tartott dolog miatt. Mondtam én rád hogy hazug vagy, vagy hogy szart árulsz, vagy nem értesz hozzá???????

Bármikor megteheted, csak támaszd alá!

BMW_Power írta:
és várom a konkrétumokat hogy miért és hogyan fejti ki a hatását a lötty, mert hogy elmegy 600ekm-ert valami az nem a löttynek köszönhető

Ne tőlem várd, mert én már leírtam neked erről a véleményem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.18. 16:57 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Motor tipusa: 535d
Jackson, mint moderátor: na idáig lett másolva az adalékos topikból az anyag.

Helo
Most olvastam az ,,ADALÉKOK,, topikot
Mik történtek 8O 8O Írni nem tudtam mert ZÁRVA

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.18. 17:07 
haladó
haladó

AlpinaFan írta:
BMW_Power írta:

Igen, természetesen egy újabb környezetvédelmi kütyüvel bosszantják a gyáriak a júzert.
De az ugyancsak környezetvédelmi szempontokból bekerült szívósor pillangószelepek kiherélését micsoda égbekiáltó szakszerűtlenségnek tartottad, azért mert még nem halottál róla!

BMW_Power írta:

Bármikor megteheted, csak támaszd alá!

BMW_Power írta:

Ne tőlem várd, mert én már leírtam neked erről a véleményem.

Jól ismered a hozzászólás múltamat :)
de ennyit tudsz :) te tudod az EGR miért is lett herélve? a kipuf gáz miatt, trutyi stb. nehogymár le kelljen irnom mégegyszer. a pillangóknál hol van, képződik trutyi? igen, most sem értek egyet a pillangók herélésével.

Miért támasszam alá? én nem akarlak vádolni semmivel, semmiképp sem aláásni, ez a te profilod

a löttyről tartom véleményem.

azt nem értem, hogy ha én mondjuk kinyírom a motorom a saját káromon tanulok, még be is irom, akkor miért baj az hogy én mást gyári előírások betartására buzdítok???????????? Áruld már el hol ártok vele nagyokos!!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BMW_Power 2010.11.18. 17:52-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.18. 17:13 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
Nekem viszont volna egy konkrét kérdésem:
Az AGR szelep membránjának meghibásodása okozhat-e teljesítményvesztést?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.18. 17:15 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Motor tipusa: 535d
Helo BMW_Power
Két nap alatt HÁROM-NÉGY klubtaggal is összeugrottál
miért jó ez :?:
van értelme :?:
információim alapján TE nem ilyen vagy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.18. 17:21 
haladó
haladó

lepke írta:
Helo BMW_Power

Köszönöm hogy nem ilyennek tartasz.
én nem értem miért én vagyok most itt a fekete bárány.
tudod nagyon jól hogy milyen a véleményem a cuccról, ami a szívemen az a billentyűn.
veled is összekaptunk, de nem kezdtem rögtön utánad kutatni hogy ki is vagy és hol tudok beléd kötni. a témában nem értettünk egyet ennyi. szerintem belefér. de az hogy valaki rögtön aláássa szakmaiságom, tudásom az igencsak fájt. és szerintem jogom van megvédeni. elismerem mindig ha túllövök, de én nem bántottam senkit, ellenben most ha valaki adott kicsit is a véleményemre akkor már kételyek merülnek fel benne.
á mindegy, hagyom a fenébe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.18. 17:26 
haladó
haladó

simi64 írta:
Nekem viszont volna egy konkrét kérdésem:
Az AGR szelep membránjának meghibásodása okozhat-e teljesítményvesztést?

persze, elszökik a vákum, ez kihat a turbo vezérlésére pl.
(de majd valami hozzáértő megmondja, én véleményem már kuka)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.18. 17:28 
E39 FAN
E39 FAN

lepke írta:
Helo BMW_Power

Szembesítette Alpina rendesen saját magával!
Jött itt a gyári mérnöki dumával, ajánlással. Széthullott motorral, arcoskodott, most meg nemgyőzi kimagyarázni. Saját magát hozta kellemetlen helyzetbe, akkor inkább vállalni kéne.
A metabondc-ről például semmi konkrétumot nem tud írni.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 6094 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 305  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]