2012.07.08. 11:48
Apa szülinapi babazsúrja BMW E39 Klub családtagokkal:
Hát...Már megint egy BMW-s élmény, ami hozott némi pluszt az életembe!
Titokban szervezte Emese, legyen Apa meglepett és meghatott.
Amikor behajtottunk az udvarukba Bicskén, őszinte volt a mosolyuk! Örültek hogy jöttünk.
Meglepően sokan összejöttünk, feleségek, gyerekek és a kutyák kíséretében tiszteltük meg Apáékat, aki annyi idős lett, hogy le sem tudom írni, mert csak ötvenig tudok számolni. Xenon Balu, Skubi-ka, ZoleeE39, MCrish, LeviM6, Kiara, Lacir1, Jerry, Lepke, KopaszE28 remélem nagyjából jól írtam az érkezési sorrendet!
Ne azt az estélyi ruhás, frakkos, térzenés összejövetelt képzeljétek el mint az az elitnél szokás, hanem miniszoknyás, klottgatyás, papucsos, szembefolyós izzadságos, dobozos sörrel csillapított, néha hozzáadott röviditallal öblögetett, lassan szétcsúszni látszó arcok, kilengő víztornyok, a normál járást félresöprő, egyet előre, kettőt hátra lépések és bizonytalan irányváltások tették kiszámíthatatlanná egy-egy klubtag gyermekkorban elsajátított helyváltoztatásra remekül alkalmas térbeli mozgását, amit akkoriban az aggódó szülők megértő szeretete kísért figyelemmel, amit itt a feleségek " ezt nem hiszem el

" arcképe váltott fel.

Persze, én is ittam, de én ilyenkor leülök a földre, ott maximum összetaposnak, de volt mellettem egy kutya is, aki azonnal heves morgással torolta meg ha valaki nem kiszámíthatóan közelített felé és szerencsére mellettem feküdt!
Nagyon jót elmélkedtem ismét az élet dolgain!
Itt egy nagy kupac ember, akik nevetgélnek, nem veszekednek semmin, nem vitatkoznak semmin, esznek-isznak nem bánkódnak!
Volt hideg vizes medence, volt mellszépségverseny, minden hölgy nyert, kár hogy nem vettek részt a versenyben, sőt, nem is tudtak róla, hanem nekünk kellett stírölni a sötétből, kinek mi van a köldöke és a válla közé nevelve! Sajnáljuk hogy az igazi érdeklődési körünk ennyiben kimerült, mert kikapcsolódni és ünnepelni jöttünk, nem a hétköznapi gondokat rátelepíteni másokra.
Na de hogy komolyat is írjak, volt benzin-dízel focimeccs!
Levi ötlete volt, ami mozgósított mindenkit!
Fiam sárgadinnye nagyságú labdája, Apa szépen nyírt placca, négy darab fahasáb, lelkes tagok és már adott is volt a sportesemény! Köszönet Gabinak és Kopasznak, hogy erősítették a dízelesek csapatát benzinesek révén
Röhögés itt is volt.
Elsőnek Xenon esett egy akkorát, hogy könnyes lett a szemem! Aztán Apa a kapuban vetődött, hol a Ludira, hol a labdára, hol a sörös dobozra! Ettől eltekintve, korához képest, nagyszerű sportteljesítményt hozott a meccs végéig!!!
Lepke megjelent a védőöltözetében, a sípcsontjaira üres Borsodi-az ÉLET habos oldala dobozok volta lábszárvédőnek felszalagozva! Először szóltunk neki hogy nem jégkorong amit játszunk, de találékonysága meghozta a nemvárt hasznot, vagy négy erőteljes kapura rúgást fogtak meg a dobozai!

Szorított a gól arány, ezért taktikát váltottunk. A benzines pörög, de hamar fárad. A dízel folyamatos nyomatékot hoz és tovább bírja mielőtt ki kell állni. Ennek tükrében az egyik kapufámat ráraktam a másikra, és a felpörgetett benzinesek észre sem vették hogy eldőlt a meccs.
Lepke elemében volt. Olyan vetődéseket mutatott be, hogy komolyan nem értettem, vagy ennyire bátor és ügyes, vagy a sör hatására arra koncentrál, nehogy kiömöljön a folyékony kenyér amit a kapuban tárolt és néha azért felrúgták a benzinesek! Egyszer, megcsókolta a földre telepített kapufát is egy vetődés közben és sajnos a szemüvege is leesett a fejéről, de a szélvédője nem tört ki, így hát megint csak röhögött mindenki, folytatódott az őrület!
A végére síppal rendelkező bíró is jött, Emese személyében, aki ugye testnevelési egyetemet végzett és hát vitatkoztunk vele néha heccből, de hát egy nőnek ki a fene mer ellentmondani?
Mindenkiről szakadt a víz. Egyezzünk ki döntetlenben. Így hát korrektek voltak a dízelesek, mert nem felejtettük el hogy létszám hiány miatt két benyás segítette a győzelmet, a végeredmény, döntetlen!
Innét már sötétben folytatódott az őrület!
Medencés buli, Levi kérdezi, nem mész bele? Hideg? Á!!! Beleléptem és deres lett a szőr a vádlimon! Nagy nehezen pár perc alatt sikerült úszni egy nagyot! Lepke sörrel a kezében ugrott. Ellepte a hideg víz, majd villámgyorsan kiugrott a partra a sokktól. Hordta a sört, a pálinkát és ittunk. Egyszer egy marha nagy durranás!
Lepke áll, fogja a homlokát! Ijedség az arcokon, Úristen! Mikor pár másodperc múltán mindenkinek leesett mi történt...
Haladt a a hűtő felé és a szájában cigaretta. A cigaretta végén parázs. A parázs forró. A lelógó lufinak kiégette a kabátját, ami mérgében elpukkant. Utolsó leheletével hatalmasat csapott Lepke homlokára, a szemüvege fölé. A szélvédő nem tört ki. Csak csipi jujj! Fogta a homlokát, ami ugye azért nagy, mert "Egy szép arcnak kell a hely " Irénke aranyos és széles mosollyal ül az asztalnál, nézi kedves férjét aki simogatja lőporos homlokát, azért látszik fejében a kérdés: Miért nem Huffnágel Pistihez mentem hozzá?
Sebaj! Igyunk! Szeretni való társaság, egytől-egyig!
Xenon laptopja is fürdött, de csodával határos módon jött belőle a zene tovább!
Nagyon jókat beszélgettünk, a végére Lepke olyan hangokat adott, mint a magnó mikor húzza a kazettát.

Biztosan a hideg sör az oka!
Ideje volt hazaindulni!
Az én családom nagyszerűen érezte magát köztetek, köszönjük a szép és feledhetetlen napot Nektek!
Elköszönés mindenkitől, Apa és Emese mosolya őszinte, örülnek hogy megyünk!
Köszönjük szépen hogy veletek lehettünk!
-
- Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: 8 Fazer, Gallaca, Jerry, kiara, lacir1, Morello, Orsika, simi64
-
- Értékelés: 38.1%
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
bmw520ds 2012.07.08. 15:33-kor.