![]() |
2010.10.17. 00:46
lepke írta:Labi írta:lepke írta:Helo
Regisztrált az ember S62M5
melyik?![]()
Helo
Nekem teljesen eltünt a--- 645i topik ---![]()
![]()
2010.10.17. 00:51
tibi666 írta:lepke írta:Labi írta:lepke írta:Helo
melyik?![]()
Helo
![]()
Elég sok minden eltűnt.
2010.10.17. 00:55
admin írta:tibi666 írta:lepke írta:Labi írta:lepke írta:Helo
melyik?![]()
Helo
![]()
Elég sok minden eltűnt.
A Sali hozásszólásai tűntek el meg a 645i topik.
2010.10.17. 00:57
admin írta:tibi666 írta:lepke írta:Labi írta:lepke írta:Helo
melyik?![]()
Helo
![]()
Elég sok minden eltűnt.
2010.10.17. 00:59
apa írta:Ha jól utána néztek,szinte a tartalomjegyzék minden oldaláról az utolsó és van ahol két lap is hiányzik,ÜRES nálam is.
Lehet ez a Sali645 bosszúja?
2010.10.17. 00:59
Nem csak mivel eltűntek az írásai így kevesebb lapot foglalapa írta:admin írta:tibi666 írta:lepke írta:Labi írta:lepke írta:Helo
melyik?![]()
Helo
![]()
Elég sok minden eltűnt.
Ha jól utána néztek,szinte a tartalomjegyzék minden oldaláról az utolsó és van ahol két lap is hiányzik,ÜRES nálam is.
2010.10.17. 01:01
2010.10.17. 01:03
admin írta:Nem csak mivel eltűntek az írásai így kevesebb lapot foglalapa írta:admin írta:tibi666 írta:lepke írta:Labi írta:lepke írta:Helo
melyik?![]()
Helo
![]()
Elég sok minden eltűnt.
Ha jól utána néztek,szinte a tartalomjegyzék minden oldaláról az utolsó és van ahol két lap is hiányzik,ÜRES nálam is.
2010.10.17. 08:22
apa írta:admin írta:Nem csak mivel eltűntek az írásai így kevesebb lapot foglalapa írta:admin írta:tibi666 írta:lepke írta:Labi írta:lepke írta:Helo
melyik?![]()
Helo
![]()
Elég sok minden eltűnt.
Köszönjük a megnyugtató választ és a gyors intézkedést.
Bepánikoltam,hogy eltűntek a baráti hsz-ek.
2010.10.17. 10:00
2010.10.17. 10:12
baupexim1 írta:kicsit szétesett az oldal:(
a friss bejegyzésnél a sárga nyílra menvén annyit ír ki, nincs bejegyzés a témában.
ha belépek, és az utolsó oldalszámra kattintok, szintén ezt írja ki.
pld itt Imco beírása a 162. oldalon az utolsó, míg a lap jelzi a 163. és 164.-et is:)
persze egyiken sincs semmi, csak a szokott szöveg:(
ez az e63ban határozottan igaz, világít sárgán, bekocogok, és csak egy topik van benne.
a kiírásban a Simié az utolsó bejegyzés, belépek, van 2 oldal összesen, de az enyém az utolsó.
kilépek, de még mindig sárgán világít, pedig beleolvastam:)
admin, tessék így vasárnap reggel ezzel foglalkozni:)
2010.10.17. 10:30
2010.10.17. 10:49
kzolee írta:Én is már az én készülékemben kerestem a hibát, most látom, hogy csak egy felhasználótörlés volt.![]()
Ideje volt már![]()
Volna 1 ötletem: Azt nem lehet megoldani, hogy regisztráció nélkül ne lehessen olvasni a fórumot? Esetleg csak a fórum szabályzatot... Mert így a köcsöggyerek
is olvassa, meg röhög a dolgokon.
2010.10.17. 11:14
jackson írta:kzolee írta:Én is már az én készülékemben kerestem a hibát, most látom, hogy csak egy felhasználótörlés volt.![]()
Ideje volt már![]()
Volna 1 ötletem: Azt nem lehet megoldani, hogy regisztráció nélkül ne lehessen olvasni a fórumot? Esetleg csak a fórum szabályzatot... Mert így a köcsöggyerek
Ezt a témát feszegettem a Klubos témák topikban. De azért azt is vedd figyelembe, hogy:
- azért ilyen publikus az E39 fórum mert sokan látják.
- ha zárt lenne akkor a 2-3000 látogató helyett egy cirka max.1-200fős csoport beszélgetne egymással.
Igy ha van nyitott része akkor sokan úgy találnak ide, hogy a keresőben bepötyögik a E39 szót és ide küldi a kereső.
Mondjuk ha lenne nyitott és egy szűkebb zárt rész az talán megoldaná a problémát.
Jackson, aki valami megoldáson töri a fejét
2010.10.17. 11:53
jackson írta:kzolee írta:Én is már az én készülékemben kerestem a hibát, most látom, hogy csak egy felhasználótörlés volt.![]()
Ideje volt már![]()
Ezt a témát feszegettem a Klubos témák topikban. De azért azt is vedd figyelembe, hogy:
- azért ilyen publikus az E39 fórum mert sokan látják.
- ha zárt lenne akkor a 2-3000 látogató helyett egy cirka max.1-200fős csoport beszélgetne egymással.
Igy ha van nyitott része akkor sokan úgy találnak ide, hogy a keresőben bepötyögik a E39 szót és ide küldi a kereső.
Mondjuk ha lenne nyitott és egy szűkebb zárt rész az talán megoldaná a problémát.
Jackson, aki valami megoldáson töri a fejét
2010.10.17. 22:33
kzolee írta:Ettől még publikus lenne, mert regisztrálni bárki tudna, csak bejelentkezés nélkül nem tudná olvasgatni, csak a szabályzatot... Ha meg be van már jelentkezve a gyanús IP címeket már lehet likvidálni stb...
2010.10.17. 23:44
jackson írta:kzolee írta:Ettől még publikus lenne, mert regisztrálni bárki tudna, csak bejelentkezés nélkül nem tudná olvasgatni, csak a szabályzatot... Ha meg be van már jelentkezve a gyanús IP címeket már lehet likvidálni stb...
De akkor pont nem publikus, ha csak a szabályzat olvasható:
Regisztráció nélkül ha nem látható akkor a kereső motorok (mint google) nem tud találatokat hozni benne. Pedig én is igy találtam ide.
Gondolj bele hány ember nem találja meg amit keresne. Utánna regisztrál mert még többet szeretne de a mézes madzag az a regisztráció nélkül olvasható információ.
Jackson, aki amúgy nyugtatja lepkét ne aggódjon
2010.10.18. 08:43
jackson írta:kzolee írta:Ettől még publikus lenne, mert regisztrálni bárki tudna, csak bejelentkezés nélkül nem tudná olvasgatni, csak a szabályzatot... Ha meg be van már jelentkezve a gyanús IP címeket már lehet likvidálni stb...
Regisztráció nélkül ha nem látható akkor a kereső motorok (mint google) nem tud találatokat hozni benne. Pedig én is igy találtam ide.
Gondolj bele hány ember nem találja meg amit keresne. Utánna regisztrál mert még többet szeretne de a mézes madzag az a regisztráció nélkül olvasható információ.
2010.10.18. 21:16
Imco írta:jackson írta:kzolee írta:Ettől még publikus lenne, mert regisztrálni bárki tudna, csak bejelentkezés nélkül nem tudná olvasgatni, csak a szabályzatot... Ha meg be van már jelentkezve a gyanús IP címeket már lehet likvidálni stb...
Ezt már 1x kifejtettem, mint fórum tulajdonos az elmúlt 1-2 hétben.
Nincs rá jó megoldás, ekkora létszámnál pláne.Ha van "réteg" topic akkor elsorvad a többi rész, mivel minden ott fog zajlani. A külső usernek ezért nem lesz vonzó a forum. /nem látja a lényeget, a pezsgést./ Csökken a látogatottság, visszaesik a googliban, nem megy a reklám.
Lepke szavaival élve: Jó ez így!
2010.10.18. 21:32
lepke írta:Imco írta:jackson írta:kzolee írta:Ettől még publikus lenne, mert regisztrálni bárki tudna, csak bejelentkezés nélkül nem tudná olvasgatni, csak a szabályzatot... Ha meg be van már jelentkezve a gyanús IP címeket már lehet likvidálni stb...
Ezt már 1x kifejtettem, mint fórum tulajdonos az elmúlt 1-2 hétben.
Nincs rá jó megoldás, ekkora létszámnál pláne.Ha van "réteg" topic akkor elsorvad a többi rész, mivel minden ott fog zajlani. A külső usernek ezért nem lesz vonzó a forum. /nem látja a lényeget, a pezsgést./ Csökken a látogatottság, visszaesik a googliban, nem megy a reklám.
Lepke szavaival élve: Jó ez így!
Helo Imco
A te fórumodnak mi a pontos elérhetősége![]()
mert belépnék TAGNAK
de csak akkor ha akarsz egy komoly fórumozót![]()