Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Cikkek, rovatok, vélemények

2014.04.27. 20:02

Gallaca írta:http://www.autoblog.hu/hirek/ilyen-lesz-a-jovo-luxus-bmw-je/

Miert nem tudnak mostanaban BMW-ek rendes kormanykereket csinalni... :(

2014.04.27. 21:15

Bummer írta:

Pl. mert már csak 1/4 max 1/2 fordulatot kell mozdítani koppig. Vagy esetleg mert a kerék már snassz olyat már mindenki tud csinálni!
Mivel Te is pici vagy, ezért még át is érzed talán, hogy nem rúgsz bele a kormányba beszállásnál.

;) :)

2014.04.27. 21:33

Imco írta:
Bummer írta:

Pl. mert már csak 1/4 max 1/2 fordulatot kell mozdítani koppig. Vagy esetleg mert a kerék már snassz olyat már mindenki tud csinálni!
Mivel Te is pici vagy, ezért még át is érzed talán, hogy nem rúgsz bele a kormányba beszállásnál.

;) :)

Akkor is...az ilyen zsiraf+elefant tepsiseggu klont mint en abszolut nem kenyeztetik el az autogyartok...meg a kenyelem hagyjan, pl a jobb terdbe belogo es kenyelnetlenul nyomo muszerfal...

Hihihi...igen...olyan Xenon balu testalkat 2.5x :D

Ezert van legalul, leghatul az ules es legkiljebb legmagasabb alallsban a kormany, csak egy 5cm hianyzik belole, sajna az tul rovid a tobbi ok (ezt a rohadt kormanyoszlopot megnyujtanam szivem szerint.. plussz mint a norbitban...ha esik mindig szukebb ;)

Egyebkent realizaltam -1.5kg-t mindaddig amig nem lett kore rakva a merleg uj elemmel ;)

2014.05.09. 12:18

Ismét egy érdekes cikk a turbóhalálról:
Csak olajat cserél? Motorgyilkos!

És bónuszként egy új szót ismertem meg: rejszkalapács :D

2014.05.14. 10:55

Kép

>>>>> 30 <<<<<

Ezt a hozzászólást a szerzőnek MChris az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Értékelés: 4.76%

2014.05.14. 11:21

MChris írta:Kép
>>>>> 30 <<<<<

Ha ez össszejön a nemnormálisoknak, akkor valamit csinálnod kell az alapjáratoddal, hogy véletlenül se száguldozz ha lelépsz a fékpedálról :)

2014.05.14. 12:26

PeterE39 írta:
MChris írta:Kép
>>>>> 30 <<<<<

Ha ez össszejön a nemnormálisoknak, akkor valamit csinálnod kell az alapjáratoddal, hogy véletlenül se száguldozz ha lelépsz a fékpedálról :)

most is cinkes :D

2014.05.14. 19:45

Király! :roker: Lehet trafizni a bicikliseket is.... :facepalm:

2014.05.15. 19:19

--- autózni fillérekből ---

Gondolom nem üti majd el a zebrán átbicikliző gyerekeket a kopott kínai téligumijával.... :facepalm:

2014.05.17. 11:45

kzolee írta:--- autózni fillérekből ---

Gondolom nem üti majd el a zebrán átbicikliző gyerekeket a kopott kínai téligumijával.... :facepalm:

Nomeg nyilván minden más papír is rendben van... (Például az átírás vajh' mi? )

TapaTalk4: NexusHD2

2014.07.23. 08:19

--- Siminek, meg aki szereti a 850-et ---

Bár vannak érdekes dolgok a cikkben, pl. a három diagnosztikai csatlakozó... :facepalm:

2014.07.24. 10:37

kzolee írta:--- Siminek, meg aki szereti a 850-et ---

Bár vannak érdekes dolgok a cikkben, pl. a három diagnosztikai csatlakozó... :facepalm:

Ez azért nekem is nagyon bejön, pedig nem vagyok egy sportautó-fan. A volánt és a Nokia kihangosítót aznap száműzném.
:franko:

2014.07.26. 04:13

Talán még Simi is szeretné! KATT! :)

2014.08.07. 19:08

Különadóval büntetnék a dízeleket

"... pedig a dízelüzemű járművek több szén-dioxidot bocsátanak ki literenként, mint a benzinnel működők. Továbbá a dízelből több szálló por és nitrogén-dioxid kerül a levegőbe, ami a szervezetbe kerülve - többek között - tüdőrákot, asztmát és szívproblémákat okozhat."

és ezt mind tudják és mégis.....

2014.08.07. 22:37

SAki írta:Különadóval büntetnék a dízeleket

"... pedig a dízelüzemű járművek több szén-dioxidot bocsátanak ki literenként, mint a benzinnel működők. Továbbá a dízelből több szálló por és nitrogén-dioxid kerül a levegőbe, ami a szervezetbe kerülve - többek között - tüdőrákot, asztmát és szívproblémákat okozhat."

és ezt mind tudják és mégis.....

Offtopic :
Az avatarod Simontornyán készült? Köszi!

2014.09.08. 12:34

http://totalcar.hu/magazin/technika/201 ... enzinesek/

2014.09.29. 19:42

http://nepitelet.hu/autok/bmw/3_1998/sz ... mw-t_vesz/

2014.09.30. 09:26

jlaci74 írta:http://nepitelet.hu/autok/bmw/3_1998/szentsegtores_amikor_a_volvos_bmw-t_vesz/

Jó kis cikk de elém mindig simán bevágnak autóval és gyalogosok is és ha elengedek valakit köszönés nélkül kihajt! :D Lehet az X5-től nem félnek annyira?! :D

2014.09.30. 12:21

tökmöc írta:

Jó kis cikk de elém mindig simán bevágnak autóval és gyalogosok is és ha elengedek valakit köszönés nélkül kihajt! :D Lehet az X5-től nem félnek annyira?! :D

Tegyél rá 2"-os gallytörőt! Az már csak parancsol egy kis tiszteletet.
Ha azzal sem megy akkor tolólap, de az már erősen típusidegen! :D

2014.09.30. 12:43

Imco írta:
tökmöc írta:

Tegyél rá 2"-os gallytörőt! Az már csak parancsol egy kis tiszteletet.
Ha azzal sem megy akkor tolólap, de az már erősen típusidegen! :D

Hát gallytöröt nem tudnék elképzelni rajta igaz láttam már de szerintem nem rá való :facepalm: . Mindegy szerintem nem attól függ ki milyen autóval közlekedik hanem hogy hány éves mert elég sok fiatal elég durván közlekednek!!! Mindegy én szinte soha nem voltam brutál típus én szeretem egyben látni az autóimat vagy saját magam!!! :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge