Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.06.03. 20:25

lepke írta:
Krapu írta:Nem tartott sokáig:)

1. M0, 13+040km szelvény az M1 felé a belső sáv felett (Pest Megye)
2. M0, 17+700km szelvény mindkét irányt a belső sáv felett hátulról méri (Pest Megye)
3. M 0, 6+650km szelvény (Anna-hegyi pihenő) mindkét irányt a belső sáv felett méri (Pest Megye)
4. M1, 17+000km szelvényben az M0 csomópont előtt (Budapest felé haladva) mindkét irányt szemből vagy hátulról (Pest Megye)

Detektorok sajnos nem érnek semmit, még 966 sem:(

Helo
Visszafelé az M0-on jöttem az új szakaszon az M5-töl az M3-as autópályáig legalább 20 darab kamerát láttam
az útszéli oszlopokra felszerelve
MINDEGYIK méri az autósokat vagy csak figyelő kamerák :?: :?:
üdv zoli

Nem tudom, hogy erre gondolsz e, de az oldalamon már régóta kint van, de itt link:

Kamerák

2010.06.03. 20:32

simi64 írta:
Krapu írta:Nem tartott sokáig:)

2. M0, 17+700km szelvény mindkét irányt a belső sáv felett hátulról méri (Pest Megye)
3. M 0, 6+650km szelvény (Anna-hegyi pihenő) mindkét irányt a belső sáv felett méri (Pest Megye)
4. M1, 17+000km szelvényben az M0 csomópont előtt (Budapest felé haladva) mindkét irányt szemből vagy hátulról (Pest Megye)

Detektorok sajnos nem érnek semmit, még 966 sem:(

Nos, ha nem tart sokáig...
Nagy pofátlanság lenne kérni egy friss országos táblázatot (esetleg térképpel) valami jól látható helyre felfüggesztve? :lol:

Térképet nem tudok ígérni, de a fixen telepített trafik itt vannak:

5. M1/M7 közös bevezető szakasza 10+800km szelvény, mindkét irányt elölről és hátulról is (Pest Megye)
6. M1, 36+700km szelvény, mindkét irányban (Fejér Megye)
7. M1, 104+200km szelvény, mindkét irányt elölről és hátulról is (Győr-Moson-Sopron)
8. M1, 131+600 km-szelvény, mindkét irányt elölről és hátulról is (Győr-Moson-Sopron)
9. M1, 157+200 km-szelvény, mindkét irányt elölről és hátulról is (Győr-Moson-Sopron)
10. M1, 91+600km szelvény, mindkét irányt elölről és hátulról is (Komárom-Esztergom)
11. M1, 91+600 km-szelvény, mindkét irányt elölről és hátulról is (Komárom-Esztergom)

Holnap megnézem, még hogy hol lehet számítani mobil radaros mérésre, remélem azért ez is hasznos infó mindenki számára :)

2010.06.03. 20:36

Természetesen.
Köszönjük! :wink:

2010.06.09. 07:30

Szevasztok!

jön a szezon.

Aki tudja (biztosra) írja fel a listára, hol vannak a pályán fix telepitések!
kollega már elkezdte:

M0:

M1:4.
M1, 17+000km szelvényben az M0 csomópont előtt (Budapest felé haladva) mindkét irányt szemből vagy hátulról (Pest Megye)
5. M1/M7 közös bevezető szakasza 10+800km szelvény, mindkét irányt elölről és hátulról is (Pest Megye)
7. M1, 104+200km szelvény, mindkét irányt elölről és hátulról is (Győr-Moson-Sopron)
8. M1, 131+600 km-szelvény, mindkét irányt elölről és hátulról is (Győr-Moson-Sopron)
9. M1, 157+200 km-szelvény, mindkét irányt elölről és hátulról is (Győr-Moson-Sopron)
10. M1, 91+600km szelvény, mindkét irányt elölről és hátulról is (Komárom-Esztergom)
11. M1, 91+600 km-szelvény, mindkét irányt elölről és hátulról is (Komárom-Esztergom)

M3?,M5?,M7?

2010.06.09. 09:40

Celtic írta:M3?,M5?,M7?

M3-on fix telepítésü eddig nem volt. Mivel a lepkével kapnánk a csekkeket róla. Annál inkább kocsiból nézegetés.
Legutoljára Gödölői emelkedő gyöngyös felé illetve M30 Miskolc végi lehajtó ahol most árvíz miatt nem mér a szerv. :lol:

Jackson, aki radardetektorral látná

2010.06.09. 10:38

Sikerült kicsit bővíteni, és úgy néz ki, hogy ez a végleges:

KU: Traffipax Micro Speed 09
1. Marcali RK, Somogy Megye
Marcali, Marcali-Bize, Balatonújlak, Kéthely, Mesztegnyő, Böhönye, Vése
2. Miskolci RK, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye
Miskolc
K: Traffipax Speedophot
1. Budapest RFK. (elköltözött, tehát nincs)
2. Móri RK. Fejér Megye
Mór, 81. sz. főút
3. Salgótarjáni RK. Nógrád Megye
Salgótarján és környéke
4. Budapest RFK. (elköltözött, tehát nincs)
5. Nagyatádi RK. Somogy Megye
Nagyatád
6. Budapesti RFK (elköltözött, tehát nincs)

Ka: Multanova
1. Budapesti RFK. Törve van, nem működik
2. Fejér megye
M7, Csór
3. Hajdú Bihar Megye
Debrecen
4. Barcsi RK. Somogy Megye
Barcs
5. Zala Megye
Nagykanizsa belterülete, 7-es főút
6. Borsod-Abaúj-Zemplén Megye
M3 és Tiszaújváros között
Ka: Ramet AD-9

Most már csak figyelni kell :wink:

2010.06.09. 14:07

Helo

6. Borsod-Abaúj-Zemplén Megye
M3 és Tiszaújváros között

Ez a készülék gondolom az amelyiket berakják a kocsiba és otthagyják az út szélén
este pedig érte mennek a kocsiért és kielemzik a gyorshajtókat
Minden nap így történik nálunk a 35-ös főútvonalon a helység név táblánál OTTHAGYJÁK a fehér VW-mikrobuszt benne a műszerrel
Csak ezt már ÉN nem eszem meg :wink:
:wink: :nyelves: :nyelves: :nyelves:

üdv zoli

2010.06.10. 15:54

Megérte a PAFE a Veszprém megyei rendőrségnek:

4 nap alatt 952 eljárás indult sebesség túllépés miatt 90 helyett 50km/h korlátozás volt életben a 8 főút Várpalotai szakaszán a Cseri park erdőnél 2X2 sávon...

2010.06.10. 22:53

MChris írta:Megérte a PAFE a Veszprém megyei rendőrségnek:

4 nap alatt 952 eljárás indult sebesség túllépés miatt 90 helyett 50km/h korlátozás volt életben a 8 főút Várpalotai szakaszán a Cseri park erdőnél 2X2 sávon...

8O Az gyilkos! Miért? Útépítés? 952-ben benne voltál?

2010.06.11. 12:27

simi64 írta:
MChris írta:Megérte a PAFE a Veszprém megyei rendőrségnek:

8O Az gyilkos! Miért? Útépítés? 952-ben benne voltál?

Palotai lévén jártam párszor arra,de építettek semmi max le azt is agysejtből :lol:

Pannonia Fesztitvál volt 4 napos koncerthegyek és akkor sok a "vendég" így 90 helyett 50 tábla van kint (70 alatta RADAR CONTROL) majd 50.

Nem csak van ilyen városi lap és abban olvastam gondolotam számadatot megosztom veletek piros lacsetti kint volt mindig de így volt egy halálos gázolás a pesti palit Inotánál érték utol (11km tekert rendesen tovább neki nem tünt fel hogy pali 10m repült elötte)

Kép

csemegézz :)

2010.06.11. 22:36

Én ezt úgy tudtam, hogy ez autóút és 110. Egészen Veszprémtől :oops:

2010.06.12. 07:22

simi64 írta:Én ezt úgy tudtam, hogy ez autóút és 110. Egészen Veszprémtől :oops:

régen volt vissza vették 100-ra,mert 2 külső most már járhatatlan,de ott még 90 van Pét lehajtótól van 100

2010.06.14. 06:15

Rohadjon meg a szerv ott ahol van.

Reggel 5 kor megyek be az üllőin és a szélsőben áll (fő útvonalon mert úgy kell) egy teherautó elakadás jelzővel. Gázt adok besorolok és az okos szerv pont ott mért. Fasza 60 helyett 80-al el is kaptak. Most fizethetem be az államkaszába a traffi zavaróra gyüjtögetett pénzem felét.

Ha a rohadt teherautó nem áll a szélén nem is gyorsítottam volna. A tetüknek meg pont mögötte kell leskelődni.

Jackson, aki morci :twisted:

2010.06.14. 07:35

jackson írta:Rohadjon meg a szerv ott ahol van.

Reggel 5 kor megyek be az üllőin és a szélsőben áll (fő útvonalon mert úgy kell) egy teherautó elakadás jelzővel. Gázt adok besorolok és az okos szerv pont ott mért. Fasza 60 helyett 80-al el is kaptak. Most fizethetem be az államkaszába a traffi zavaróra gyüjtögetett pénzem felét.

Ha a rohadt teherautó nem áll a szélén nem is gyorsítottam volna. A tetüknek meg pont mögötte kell leskelődni.

Na jó a felét nem mert csak 30-45eFt várható. :wink:

Jackson, aki megnézte a kalkulátorokban

2010.06.14. 07:50

jackson írta:

Erre mondta Nagypapám,aki 30 évig nyergessel közlekedett, hogy ha egy teherautó áll az ut szélén az MINDIG gyanus, mert állva nem termel pénzt...
-bedöglött, ami viszonylag ritka
-lejárt a menetideje, de ezt a pihenőt előre kiszámolva egy parkoloban tölti le nem az ut szélén
-ellenőrzik... kpm, vagyis nkh stb
-rendőr fedezéknek használja és direkt rakták oda (már 30 éve is igy csinálták a mocskok!!!) :evil:

De lassan már mindegy mi áll az ut szélén, satufék!!! Mikor már a civil rendőr is elakadásjelzővel mér. meg bokorból, meg teherautó raktérből.... :evil: :boxing :lovoldozos

KELL a blokkolo azt jólvan :lol:

2010.06.14. 07:57

Bacsek írta:
jackson írta:

Erre mondta Nagypapám,aki 30 évig nyergessel közlekedett, hogy ha egy teherautó áll az ut szélén az MINDIG gyanus, mert állva nem termel pénzt...
-lejárt a menetideje, de ezt a pihenőt előre kiszámolva egy parkoloban tölti le nem az ut szélén
-rendőr fedezéknek használja és direkt rakták oda (már 30 éve is igy csinálták a mocskok!!!) :evil:

De lassan már mindegy mi áll az ut szélén, satufék!!! Mikor már a civil rendőr is elakadásjelzővel mér. meg bokorból, meg teherautó raktérből.... :evil: :boxing :lovoldozos

Ott tölti a boltot, már többször láttam reggel.

Jackson, akinek nem ütötte a gyanús szűrőjét
ui: köll a blokkoló az tény

2010.06.14. 08:01

Biztos kifigyelték a zsaruk is h állandó résztvevő reggelente :D
Gyanus szűrő, ez jó :lol: :lol: :lol:

A blokkolo meg tény :!:

2010.06.14. 08:15

jackson írta:
Bacsek írta:
jackson írta:

Ott tölti a boltot, már többször láttam reggel.

Jackson, akinek nem ütötte a gyanús szűrőjét
ui: köll a blokkoló az tény

és meg a reggelit is a teherautós állta :!: Régen éjjel bejártunk egy pékségbe friss áruért és akkor monta a srác hogy minden reggel a yardnak 2-2 kakaóscsiga "jár"

2010.06.14. 08:27

MChris írta:és meg a reggelit is a teherautós állta :!: Régen éjjel bejártunk egy pékségbe friss áruért és akkor monta a srác hogy minden reggel a yardnak 2-2 kakaóscsiga "jár"

Majd jól kiszúrom a kerekét. Vagy nem is inkább feljelentem egy fényképpel amint éppen a főutvonal tábla alatt parkol :lol:

Jackson, aki nem bosszú vágyó ááááá egy cseppet sem :wink:

2010.06.14. 11:34

jackson írta:
MChris írta:és meg a reggelit is a teherautós állta :!: Régen éjjel bejártunk egy pékségbe friss áruért és akkor monta a srác hogy minden reggel a yardnak 2-2 kakaóscsiga "jár"

Majd jól kiszúrom a kerekét. Vagy nem is inkább feljelentem egy fényképpel amint éppen a főutvonal tábla alatt parkol :lol:

Jackson, aki nem bosszú vágyó ááááá egy cseppet sem :wink:

fekete szigszalag 200eFt-os blokkoló
Hozzászólás küldése

VigLink badge