![]() |
2011.06.05. 22:40
2011.06.22. 22:24
2011.06.23. 00:07
lepke írta:Helo
Ez jól odavágta![]()
A vontató jármű milyen (( lehetett ))
2011.06.28. 12:23
2011.06.28. 23:08
2011.06.29. 11:43
lepke írta:
Helo
Nem jó dolog ilyet látni![]()
![]()
A hozzászólásokban írnak minden zöldet
Zolibácsi ha megtudsz valamit a baleset körülményeiről akkor tedd közé
2011.06.29. 20:25
lepke írta:
Helo
Nem jó dolog ilyet látni![]()
![]()
A hozzászólásokban írnak minden zöldet
Zolibácsi ha megtudsz valamit a baleset körülményeiről akkor tedd közé
2011.06.29. 20:26
2011.06.29. 20:32
kzolee írta:Még valami:
Az ilyen esetek miatt érzem szükségét, hogy Stohl "művész urat" végre elítéljék.
2011.06.29. 23:49
lepke írta: hogy az Stohl sem kapott semmit akkor nekünk is lehet iszogatni
2011.07.07. 08:08
2011.07.07. 14:45
szala2 írta:Jó reggelt! Én is bekerültem a törött BMW-sek közé sajna! Tegnap este történt Kiskunfélegyháza előtt egy őzzel volt találkám! Teljesen lerongyoltam az autó elejét 2 lámpa,motorháztető,klímahűtő,lökhárító.zárhíd, és majd még most próbálom valahogy kinyitni az elejét hogy lássam belül mi sérült még!Kihívtam a rendőröket mondom próbálkozok kártérítést benyújtani a vadásztársaságnak és felvilágosítottak hogy 2 esetben fizetnek csak ha pld:vadetető van a főút közelében vagy ha hajtóvadászat alatt ugrik ki az őz elém. Na ugye itt egyik sem állt fent! Ha továbbiakban is kárigényt szeretnék benyújtani azt megtehetem de akkor ők is perelnek engem az őz eszmei értékéért! Hát mondom ez szép! Mondtam a rendőrnek hogy adjon legalább egy kést, hogy kizsigereljem és majd ma a szerelés közben megfőzzem az áldozatot, de hát abban sem tudtak a segítségemre lenni! Úgy hogy ez a szomorú helyzet áll fen! Most kutathatok cuccokért hogy minél gazdaságosabban ki tudjak jönni a dologból! Próbálja meg mindenki kerülni az őzeket! mert hiába nem nagy de rendesen összegyűrte az elejét!
2011.07.07. 15:19
szala2 írta: Próbálja meg mindenki kerülni az őzeket! mert
2011.07.07. 16:11
jackson írta:szala2 írta:Jó reggelt! Én is bekerültem a törött BMW-sek közé sajna! Tegnap este történt Kiskunfélegyháza előtt egy őzzel volt találkám! Teljesen lerongyoltam az autó elejét 2 lámpa,motorháztető,klímahűtő,lökhárító.zárhíd, és majd még most próbálom valahogy kinyitni az elejét hogy lássam belül mi sérült még!Kihívtam a rendőröket mondom próbálkozok kártérítést benyújtani a vadásztársaságnak és felvilágosítottak hogy 2 esetben fizetnek csak ha pld:vadetető van a főút közelében vagy ha hajtóvadászat alatt ugrik ki az őz elém. Na ugye itt egyik sem állt fent! Ha továbbiakban is kárigényt szeretnék benyújtani azt megtehetem de akkor ők is perelnek engem az őz eszmei értékéért! Hát mondom ez szép! Mondtam a rendőrnek hogy adjon legalább egy kést, hogy kizsigereljem és majd ma a szerelés közben megfőzzem az áldozatot, de hát abban sem tudtak a segítségemre lenni! Úgy hogy ez a szomorú helyzet áll fen! Most kutathatok cuccokért hogy minél gazdaságosabban ki tudjak jönni a dologból! Próbálja meg mindenki kerülni az őzeket! mert hiába nem nagy de rendesen összegyűrte az elejét!
Bocs a tábla kint volt? Mert csak akkor nem felelősek.
Jackson, aki másképpen hallotta a jogi elemzést
2011.07.08. 07:46
szala2 írta:jackson írta:szala2 írta:Jó reggelt! Én is bekerültem a törött BMW-sek közé sajna! Tegnap este történt Kiskunfélegyháza előtt egy őzzel volt találkám! Teljesen lerongyoltam az autó elejét 2 lámpa,motorháztető,klímahűtő,lökhárító.zárhíd, és majd még most próbálom valahogy kinyitni az elejét hogy lássam belül mi sérült még!Kihívtam a rendőröket mondom próbálkozok kártérítést benyújtani a vadásztársaságnak és felvilágosítottak hogy 2 esetben fizetnek csak ha pld:vadetető van a főút közelében vagy ha hajtóvadászat alatt ugrik ki az őz elém. Na ugye itt egyik sem állt fent! Ha továbbiakban is kárigényt szeretnék benyújtani azt megtehetem de akkor ők is perelnek engem az őz eszmei értékéért! Hát mondom ez szép! Mondtam a rendőrnek hogy adjon legalább egy kést, hogy kizsigereljem és majd ma a szerelés közben megfőzzem az áldozatot, de hát abban sem tudtak a segítségemre lenni! Úgy hogy ez a szomorú helyzet áll fen! Most kutathatok cuccokért hogy minél gazdaságosabban ki tudjak jönni a dologból! Próbálja meg mindenki kerülni az őzeket! mert hiába nem nagy de rendesen összegyűrte az elejét!
Bocs a tábla kint volt? Mert csak akkor nem felelősek.
Igen kint volt sőt még tehén veszély tábla is!:)
2011.07.08. 21:59
jackson írta:szala2 írta:jackson írta:szala2 írta:Jó reggelt! Én is bekerültem a törött BMW-sek közé sajna! Tegnap este történt Kiskunfélegyháza előtt egy őzzel volt találkám! Teljesen lerongyoltam az autó elejét 2 lámpa,motorháztető,klímahűtő,lökhárító.zárhíd, és majd még most próbálom valahogy kinyitni az elejét hogy lássam belül mi sérült még!Kihívtam a rendőröket mondom próbálkozok kártérítést benyújtani a vadásztársaságnak és felvilágosítottak hogy 2 esetben fizetnek csak ha pld:vadetető van a főút közelében vagy ha hajtóvadászat alatt ugrik ki az őz elém. Na ugye itt egyik sem állt fent! Ha továbbiakban is kárigényt szeretnék benyújtani azt megtehetem de akkor ők is perelnek engem az őz eszmei értékéért! Hát mondom ez szép! Mondtam a rendőrnek hogy adjon legalább egy kést, hogy kizsigereljem és majd ma a szerelés közben megfőzzem az áldozatot, de hát abban sem tudtak a segítségemre lenni! Úgy hogy ez a szomorú helyzet áll fen! Most kutathatok cuccokért hogy minél gazdaságosabban ki tudjak jönni a dologból! Próbálja meg mindenki kerülni az őzeket! mert hiába nem nagy de rendesen összegyűrte az elejét!
Bocs a tábla kint volt? Mlo
ert csak akkor nem felelősek.
Jackson, aki szerint Káááár.
2011.07.11. 15:28
szekeres írta:jackson írta:szala2 írta:jackson írta:szala2 írta:Jó reggelt! Én is bekerültem a törött BMW-sek közé sajna! Tegnap este történt Kiskunfélegyháza előtt egy őzzel volt találkám! Teljesen lerongyoltam az autó elejét 2 lámpa,motorháztető,klímahűtő,lökhárító.zárhíd, és majd még most próbálom valahogy kinyitni az elejét hogy lássam belül mi sérült még!Kihívtam a rendőröket mondom próbálkozok kártérítést benyújtani a vadásztársaságnak és felvilágosítottak hogy 2 esetben fizetnek csak ha pld:vadetető van a főút közelében vagy ha hajtóvadászat alatt ugrik ki az őz elém. Na ugye itt egyik sem állt fent! Ha továbbiakban is kárigényt szeretnék benyújtani azt megtehetem de akkor ők is perelnek engem az őz eszmei értékéért! Hát mondom ez szép! Mondtam a rendőrnek hogy adjon legalább egy kést, hogy kizsigereljem és majd ma a szerelés közben megfőzzem az áldozatot, de hát abban sem tudtak a segítségemre lenni! Úgy hogy ez a szomorú helyzet áll fen! Most kutathatok cuccokért hogy minél gazdaságosabban ki tudjak jönni a dologból! Próbálja meg mindenki kerülni az őzeket! mert hiába nem nagy de rendesen összegyűrte az elejét!
Bocs a tábla kint volt? Mlo
ert csak akkor nem felelősek.
Jackson, aki szerint Káááár.
Helo
Őszinte részvétem a betegnek!
Ma megvizsgáltam az ATE cuccaidatSőt a tárcsákra rá is mozdultam