* *
Pontos idő: 2026.04.25. 04:40

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 6094 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 305  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: re
HozzászólásElküldve: 2010.09.23. 17:30 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 262 alkalommal
Kapott köszik: 314 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: M73B54
Évjárata: 1996
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
kovessyroli írta:
gabec írta:
lepke írta:
hsb-530 írta:
Sali! Ez még semmi... tudnád mi megy a 'felnit keresek' topicban. Front van?! Mindenki ideges. Roland

Helo
Akkor benézek oda is :wink: :wink:
Most voltam,nem rossz.Itt ülök a gép előtt 3D-s szemüvegben,meg egy bigpack pattogatott kukoricával. :lol:Rágásaim száma 95rágás/min

:hehe

ez se rossz, de a GUMIS topik kicsit elvontan agresszívebb :lol:

adtok ma munkát rendesen,mi van jön a tél? :D BMW elvonási tünet mi :wink:

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.09.23. 17:42 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 262 alkalommal
Kapott köszik: 314 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: M73B54
Évjárata: 1996
Sali645 írta:
Imco írta:
Hobbi, kikapcsolodás, barátság, segitségnyyújtás. Erről szól a fórum.
Kár igy gyilkolni egymást.
Semmi értelme.

Megyek gumizni!

Erről beszélek itt én is,de sajnos van aki nem így gondolja,de majd most :lol: :lol: :lol:

:franko:

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája: Re: re
HozzászólásElküldve: 2010.09.23. 18:02 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 34 alkalommal
MChris írta:
kovessyroli írta:
gabec írta:
lepke írta:
hsb-530 írta:
Sali! Ez még semmi... tudnád mi megy a 'felnit keresek' topicban. Front van?! Mindenki ideges. Roland

Helo
Akkor benézek oda is :wink: :wink:
Most voltam,nem rossz.Itt ülök a gép előtt 3D-s szemüvegben,meg egy bigpack pattogatott kukoricával. :lol:Rágásaim száma 95rágás/min

:hehe

ez se rossz, de a GUMIS topik kicsit elvontan agresszívebb :lol:

adtok ma munkát rendesen,mi van jön a tél? :D BMW elvonási tünet mi :wink:

És mindent egy moderátortól látni.. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.09.23. 21:17 
MChris írta:

ami csak 3000 és szokszor pedig ingyenes a segítő szándék gyanánt...

Mire jó ez az egész? Bele ronditott a vevőkörbe? Mégis csak anyagi anyagi érdek van az acsalkodás mögött? Amatör csávó ala Jacko ennyire bosszant akkor milrt nem PÜ-ben rendezitek?Le akarod járatni? (mert akkor még sok beírás kell hozzá,bár nem hiszem menni fog a csávó letette amit kellett többet is...Ha komoly BMW javításokkal foglalkozol akkor miért nem segítő szándék vezérel? Ugy érzed itt a helyed köztünk? (sok amatőr között)

Nem rondít bele a vevőkörbe,(nem tud) nincs anyagi érdek az "acsalkodás" mögött, nem akarom lejáratni, és a segítő szándék vezérelt, amikor írtam a fórumra Jackson ellen. Ez volt a baj, ugye? Hogy Jackson ellen fordultam...

Ha üzletet szerettem volna, akkor megtörtént volna az áhított bemutatkozás, de pont azért nem tettem, mert akkor meg "üzletnyúlással" vádoltatok volna meg.

Szerintem olvasd el azokat a hsz-okat, amiket reagáltam Jackson "szakvéleményeire", és rájössz, hogy azért írtam, mert nem szerettem volna ha félrevezeti a fórumtagokat. Ha ez baj, akkor valami nagy probléma van....

Konkrét kérdésre konkrét baromságokat válaszolt Jackson, ezért javítottam ki, de látom ez rosszul esik nektek, bocsi!

De ha gondolod, akkor beszélgessetek a Valvetroniccal szerelt dieselmotorról, vagy OHM törvényének megcáfolásáról, esteleg a diesel motor ócsárolásáról, stb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.09.23. 21:32 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 229 alkalommal
Kapott köszik: 281 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 530D
Évjárata: 2002
Sali645 írta:
204d1 írta:
MChris írta:

Mire jó ez az egész? Bele ronditott a vevőkörbe? Mégis csak anyagi anyagi érdek van az acsalkodás mögött? Amatör csávó ala Jacko ennyire bosszant akkor milrt nem PÜ-ben rendezitek?Le akarod járatni? (mert akkor még sok beírás kell hozzá,bár nem hiszem menni fog a csávó letette amit kellett többet is...Ha komoly BMW javításokkal foglalkozol akkor miért nem segítő szándék vezérel? Ugy érzed itt a helyed köztünk? (sok amatőr között)

Nem rondít bele a vevőkörbe,(nem tud) nincs anyagi érdek az "acsalkodás" mögött, nem akarom lejáratni, és a segítő szándék vezérelt, amikor írtam a fórumra Jackson ellen. Ez volt a baj, ugye? Hogy Jackson ellen fordultam...

Ha üzletet szerettem volna, akkor megtörtént volna az áhított bemutatkozás, de pont azért nem tettem, mert akkor meg "üzletnyúlással" vádoltatok volna meg.

Szerintem olvasd el azokat a hsz-okat, amiket reagáltam Jackson "szakvéleményeire", és rájössz, hogy azért írtam, mert nem szerettem volna ha félrevezeti a fórumtagokat. Ha ez baj, akkor valami nagy probléma van....

Konkrét kérdésre konkrét baromságokat válaszolt Jackson, ezért javítottam ki, de látom ez rosszul esik nektek, bocsi!

De ha gondolod, akkor beszélgessetek a Valvetroniccal szerelt dieselmotorról, vagy OHM törvényének megcáfolásáról, esteleg a diesel motor ócsárolásáról, stb.

De most komolyan miért jó ez??? Mért kell a Jacksont így kritizálni??? Egyáltalán nem írt baromságokat!!! Válaszolt neked korrekten arra amit írtál. Az hogy te isteníted a tudásod,és semmibe nézed azokat az embereket akik információt kérnek és segítségre van szükségükez nem szép dolog! Jackson segít az embereknek és megírja korrekten amit gondol,de te belerúgsz minden egyes mondatába. Itt a srácok azért vannak hogy a BMWs kollegákkat tapasztalatokat cseréljenek barátságokat építsenek ki,és nem egymás ócsárolása a cél mint valami óvodában. Ezt tartsd szem előtt.

:taps:

Üdv.

Odus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.09.23. 21:34 
E39 FAN
E39 FAN

Kapott köszik: 71 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 525i
Évjárata: 2005
Sali645 írta:
204d1 írta:
MChris írta:

De most komolyan miért jó ez??? Mért kell a Jacksont így kritizálni??? Egyáltalán nem írt baromságokat!!! Válaszolt neked korrekten arra amit írtál. Az hogy te isteníted a tudásod,és semmibe nézed azokat az embereket akik információt kérnek és segítségre van szükségükez nem szép dolog! Jackson segít az embereknek és megírja korrekten amit gondol,de te belerúgsz minden egyes mondatába. Itt a srácok azért vannak hogy a BMWs kollegákkat tapasztalatokat cseréljenek barátságokat építsenek ki,és nem egymás ócsárolása a cél mint valami óvodában. Ezt tartsd szem előtt.

204d1

Úgy gondolom nem azzal volt a gond, amit írtál, hanem ahogy.
Nem nyert, ez sem nyert, stb.

Úgy is lehetett volna, hogy: figyusz Dzsekó, ez nem így van, hanem így .....
Szerintem.
De most már be kéne fejezni az egészet, inkább építő jellegű legyen a dolog, ne pedig romboló.

Én pedig bevallom őszintén: fogalmam sincs mi az a valvetronik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.09.23. 21:56 
Sali645 írta:
Egyáltalán nem írt baromságokat!!! Válaszolt neked korrekten arra amit írtál.

Pl?

Sali645 írta:
Az hogy te isteníted a tudásod,és semmibe nézed azokat az embereket akik információt kérnek és segítségre van szükségükez nem szép dolog!

Pl?

Sali645 írta:
Jackson segít az embereknek és megírja korrekten amit gondol,de te belerúgsz minden egyes mondatába.

Pl?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.09.23. 22:02 
E39 FAN
E39 FAN

204d1 írta:
Sali645 írta:
Egyáltalán nem írt baromságokat!!! Válaszolt neked korrekten arra amit írtál.

Pl?

Sali645 írta:
Az hogy te isteníted a tudásod,és semmibe nézed azokat az embereket akik információt kérnek és segítségre van szükségükez nem szép dolog!

Pl?

Sali645 írta:
Jackson segít az embereknek és megírja korrekten amit gondol,de te belerúgsz minden egyes mondatába.

Pl?

Például hagyd abba. Nem arról van szó, hogy Jackson jót-vagy rosszat irt volna, hanem Őt ismerjük és tudjuk, hogy pozitívan állt hozzá. A Te véleményedet is elfogadjuk, csak a stílust változtasd. Nem fog vérre menni az, ha Ő vagy Te tévedne valamiben.
Köszi.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Celtic 2010.09.23. 22:03-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.09.23. 22:12 
E39 FAN
E39 FAN

Itt szünet.
A másik topikban se folytassátok mert törlés-tiltás lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.09.23. 22:33 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Kivitele: Touring
Szerintem is be kéne fejezni mert lényegébe mind a kettőtöknek igaza van részben.
Nem értem mit kell lovagolni ezen a bemutatkozáson az mutatkozik be aki akar ez egy lehetőség és nem kötelező.Nem hiszem hogy egyik konkurencia lenne a másiknak mivel 2xxkilométer van a kettő között.
De 204d1-et is megértem mert én emlékszem arra amikor megírta hogy az E60-nak naviját magyarosítja akkor egyből neki estek itt páran hogy így meg úgy.És utána még őt csesztetitek hogy ez milyen hozzá állás :?:
Nem hiszem hogy 1db sms zaklatás lenne.Engem naponta többen hívnak akiket nem is ismerek azt se tudom hogy honnan szedik a számomat mégse veszem zaklatásnak ha tudok segítek ha nem akkor meg nem.
Jacksonak is meg vannak a maga hibái ugyan úgy mint 204d1-nek meg általában mindenkinek.
Azért meg hogy valaki ért valamihez nem kell ki utálni hanem tanulni kéne egymástól.

Ez megint kezd olyan lenni mint annak idején Diabolika meg Visor párharc!

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.09.24. 09:28 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 93 alkalommal
Motor tipusa: 540iA
Évjárata: 1999
Hogy is kezdődött?
Első pár hozzászólás eddig semmi gáz segítőkész:
LINK ODA
- Itt kiosztottam admin, hogy mintha csak a gyári lemez a mint egyetlen eldogadhatót ajánlana. És mellesleg megjegyezte admin hogy a 3as fórumon is ő terjeszti a +-os nem jó szöveget.
- És kapott MChris-től is mivel: bevágta németül a DVD+ ról szóló részt.
- Aztán a Pocilaci is osztotta, hogy mellesleg ő gyártotta a navi meghajtót de ne is zavarja, hogy verbatim + lemezekkel tesztelték a Phillips-ben a meghajtót.
De ő ragaszkodottk a gyári PUMA doksihoz (lásd következő oldal).
- Amire Pocilaci megint kiosztotta, hogy higye már el műkszik a +-os lemezzel.

Ettől nem zakkant meg mert utána még segítő készen nyilatkozott a NaviProfi extrásításához.

Itt egy profi mély szakmai válasz amit nem értenek az amatőrök:
[url=http:http://www.e39.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=106052&highlight=#106052]LINK ODA[/url]
De ha lejjebb olvastok akkor láthatjátok próbálom felvilágosítani, hogy a klubtagok nagy része amatőr és nem fogja normálisan összebuherálni a rendszert.
A válasz:
"Ha értenéd, miről van szó, nem írkálnál ilyeneket, de sebaj, amit te nem tudsz azt nem lehet vagy életveszélyes. A kályha nem buherálás, váltószelep nélkül? "

Innetől szedte fel ezt a felengzős stílust. Nem értette, hogy amatőrök vagyunk és nem profik. Vissza vágott a kályha buherálással (de csak hasra csapva kitalált valamit, mert komoly érvek nem voltak mögötte). Lehet hogy ő profi és simán átpakol egy ASC kocsit DSC-re, de szerintem nagyon kockázatos ha a "zöldségesek" próbálják ezt megcsinálni.
Hámoriárpitól is kapott mivel megjegyezte hiába nézi le az elavult sárga fejet azért még pont jó az E39-hez.

És pár kötözködés mint a madzagon folyamatosan:
LINK ODA
avagy ki mit ért a recoding és programing alatt. Remélem megértette, hogy mindenre programozást fogok mondani.

Avagy: LINK ODA
Dettó itt is: kit érdekel, hogy a gyári ICOM feje és gyári GT1 programja meg gyári INPA-ja olvassa a profinak a DDE2.2-t. Kötözködés van, de arra nem figyelt hogy:
- nekünk az általa lenézett gagyi kábelünk van.
- GT1-el a kutyának nem volt baja a DDE2.2-vel
- ő németül nézi a INPA-t az angolban meg hiányos a DDE2.2 támogatás (mivel nincs file)

De folyamatosan előadja az "én vagyok az isten aki mindent tud és ti kis szarok mit vacakoltok ott lent." Na e miatt kaptam egyre több negatív vissza jelzést.

Itt kezdtem el vallatni, hogy ha már osztja az észt akkor talán mutatkozzon be és ne az ismeretlenségből osztogasson mindenkit:LINK ODA

Némi személyeskedés:LINK ODA
De nem vettem magamra. Inkább megmutattam, hogy nem tudom melyik milyen fejből ellenben letudom vezetni mint egy mérnök.

Kap az bmw520ds haver is a nyakába a Metabond-ért:LINK ODA
Igaz ezt ő (ds haverja) veszi és csak röhög rajta.

devil0021 is kap egyet:LINK ODA
Nem választ kap hanem egy kötözködést: "Vagy meg kell nyomni egy gombot" Csókolom ő amatőr írd le neki melyiket. érdekes kettő másik ember is tudott válaszoni normálisan rá.

A valvetronikos beszólás amibe bele szerkesztett mert elsőre kicsit durvább lett:
LINK ODA

Szekeres is kap egyet: LINK ODA

muhaati, bár ez a dízel vs.benzin topik avagy az ovis játszótér:LINK ODA
A következő oldalon folytatják ketten csak már a muhaatinak is tele lett a töke:
"Azért mindegyiket nem, de hidd el, több BMW tulajjal fogtam már kezet, mint ahányszor Te kilincset fogtál."
Nem bírja ki hogy azért kiossza a végén a muhaatit:
LINK ODA
De ati veszi a lapot és nem "pöröl".

Mág van pár telefon és PÜ amit kaptam de nem publikus. Amiben panaszkodnak felöle olyanok is akik csak olvassák a hozzászólást és nem voltak érintve.

Na ez után baszogatott az kettő SMS-el. Amikor elötte PÜ-ket váltottunk és titokzatoskodott ki ő. De nekem persze publikus az telefonszámom és joga van zaklatni a gyerek miközben kakil lenyomogatni a rohadt SMS-eit.

Már elnézést de nekem itt betelt a pohár, azt kértem hagyja abba a:
- amatőr klubtagok rendszeres flagmán leereszkedő baszogatását.
- ha nem hajlandó leereszkedni az amatőrökhöz profi létére akkor menjen át egy olyan fórumra ahol majd a profik között oszthatja az észt. Itt "zöldségesek" vannak és nem szeretik ha piszkálják őket zöldséges létük miatt.
- Szálljon le a magas lóról és fogadja el, hogy lehet nagyon spíler autós témában de azért kéne szelídebben előadnia a dolgokat mivel más területen meg ő amatőr. Amire egyből felhúzta az orrát. Nem ő találta fel a BMW-t, mivel nem gyári tervező mérnök ezért neki nincs mire ennyire fent hordani az orrát.
- mivel nem látjuk, hogy segítne tömegével a klubtagokon vagy szervezné a találkozókat vagy bármiben résztvenne a klub életben. Megkérném hogy erősen fogja vissza magát.

Jackson, aki maga részéről zárja a 204_d1 ügyet

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.09.24. 10:31 
E39 FAN
E39 FAN

Feloldva a topik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.09.24. 10:38 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 69 alkalommal
Kapott köszik: 109 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 525iA
Évjárata: 2004
Én ehhez, még annyit fűznék hozzá, hogy egy másik fórumon is jelen vagyok az OFF autómmal.
Ott is lelkes amatőrök vagyunk, magunk diagolunk, és ügyeskedünk.

De van profi autószerelő is köztünk, aki a márkára specializálódott. Soha nem beszél magas lóról, még ha valamiben tévedünk is. Hanem normális, segítőkész hangnemet üt meg. Érdekes módon, ő bemutatkozott, publikusak az elérhetőségei, és többen is hordják hozzá az autójukat.

Meglepő, nem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.09.24. 11:02 
E39 FAN
E39 FAN

tibi666 írta:
Én ehhez, még annyit fűznék hozzá, hogy egy másik fórumon is jelen vagyok az OFF autómmal.

De van profi autószerelő is köztünk, aki a márkára specializálódott. Soha nem beszél magas lóról, még ha valamiben tévedünk is. Hanem normális, segítőkész hangnemet üt meg. Érdekes módon, ő bemutatkozott, publikusak az elérhetőségei, és többen is hordják hozzá az autójukat.

Meglepő, nem?

Mindenkinek lehetnek rossz napjai. Lehet a tegnapi ilyen volt. Mind kettő normális ember, hagyjuk is abba, van olyan funkció, hogy PÜ. :)
Inkább használjátok ki a nyár utolsó napját/napjait, még meleg van. Hidegbe már jöhetnek az inditás gondok és lassan beindul a "felkészülés a télre" topik

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.09.24. 11:04 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 69 alkalommal
Kapott köszik: 109 alkalommal
Motor tipusa: 525iA
Celtic írta:
tibi666 írta:

Meglepő, nem?

Mindenkinek lehetnek rossz napjai. Lehet a tegnapi ilyen volt. Mind kettő normális ember, hagyjuk is abba, van olyan funkció, hogy PÜ. :)
Inkább használjátok ki a nyár utolsó napját/napjait, még meleg van. Hidegbe már jöhetnek az inditás gondok és lassan beindul a "felkészülés a télre" topik

Holnap EGR-t forgatok, és berúgok a barátokkal bográcsozás közben. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.09.24. 11:17 
E39 FAN
E39 FAN

tibi666 írta:
Celtic írta:
tibi666 írta:

Meglepő, nem?

Szerencsés..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.09.24. 11:22 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 728 alkalommal
Kapott köszik: 799 alkalommal
Széria kód: F11
Motor tipusa: 530xd
Évjárata: 2011
Blog: Blog megtekintése (1)
tibi666 írta:

Kép Azért figyeld az időjárás jelentést , nehogy így járjon a bogrács:

Kép

(Nekem pont elegem van már abból, hogy mindig hétvégére szarik be az idő! )

Vissza a tetejére
 Profil Képtár Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.09.24. 11:37 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
jackson írta:
Hogy is kezdődött?
Első pár hozzászólás eddig semmi gáz segítőkész:
LINK ODA
- Itt kiosztottam admin, hogy mintha csak a gyári lemez a mint egyetlen eldogadhatót ajánlana. És mellesleg megjegyezte admin hogy a 3as fórumon is ő terjeszti a +-os nem jó szöveget.
- És kapott MChris-től is mivel: bevágta németül a DVD+ ról szóló részt.
- Aztán a Pocilaci is osztotta, hogy mellesleg ő gyártotta a navi meghajtót de ne is zavarja, hogy verbatim + lemezekkel tesztelték a Phillips-ben a meghajtót.
De ő ragaszkodottk a gyári PUMA doksihoz (lásd következő oldal).
- Amire Pocilaci megint kiosztotta, hogy higye már el műkszik a +-os lemezzel.

Ettől nem zakkant meg mert utána még segítő készen nyilatkozott a NaviProfi extrásításához.

Itt egy profi mély szakmai válasz amit nem értenek az amatőrök:
[url=http:http://www.e39.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=106052&highlight=#106052]LINK ODA[/url]
De ha lejjebb olvastok akkor láthatjátok próbálom felvilágosítani, hogy a klubtagok nagy része amatőr és nem fogja normálisan összebuherálni a rendszert.
A válasz:
"Ha értenéd, miről van szó, nem írkálnál ilyeneket, de sebaj, amit te nem tudsz azt nem lehet vagy életveszélyes. A kályha nem buherálás, váltószelep nélkül? "

Innetől szedte fel ezt a felengzős stílust. Nem értette, hogy amatőrök vagyunk és nem profik. Vissza vágott a kályha buherálással (de csak hasra csapva kitalált valamit, mert komoly érvek nem voltak mögötte). Lehet hogy ő profi és simán átpakol egy ASC kocsit DSC-re, de szerintem nagyon kockázatos ha a "zöldségesek" próbálják ezt megcsinálni.
Hámoriárpitól is kapott mivel megjegyezte hiába nézi le az elavult sárga fejet azért még pont jó az E39-hez.

És pár kötözködés mint a madzagon folyamatosan:
LINK ODA
avagy ki mit ért a recoding és programing alatt. Remélem megértette, hogy mindenre programozást fogok mondani.

Avagy: LINK ODA
Dettó itt is: kit érdekel, hogy a gyári ICOM feje és gyári GT1 programja meg gyári INPA-ja olvassa a profinak a DDE2.2-t. Kötözködés van, de arra nem figyelt hogy:
- nekünk az általa lenézett gagyi kábelünk van.
- GT1-el a kutyának nem volt baja a DDE2.2-vel
- ő németül nézi a INPA-t az angolban meg hiányos a DDE2.2 támogatás (mivel nincs file)

De folyamatosan előadja az "én vagyok az isten aki mindent tud és ti kis szarok mit vacakoltok ott lent." Na e miatt kaptam egyre több negatív vissza jelzést.

Itt kezdtem el vallatni, hogy ha már osztja az észt akkor talán mutatkozzon be és ne az ismeretlenségből osztogasson mindenkit:LINK ODA

Némi személyeskedés:LINK ODA
De nem vettem magamra. Inkább megmutattam, hogy nem tudom melyik milyen fejből ellenben letudom vezetni mint egy mérnök.

Kap az bmw520ds haver is a nyakába a Metabond-ért:LINK ODA
Igaz ezt ő (ds haverja) veszi és csak röhög rajta.

devil0021 is kap egyet:LINK ODA
Nem választ kap hanem egy kötözködést: "Vagy meg kell nyomni egy gombot" Csókolom ő amatőr írd le neki melyiket. érdekes kettő másik ember is tudott válaszoni normálisan rá.

A valvetronikos beszólás amibe bele szerkesztett mert elsőre kicsit durvább lett:
LINK ODA

Szekeres is kap egyet: LINK ODA

muhaati, bár ez a dízel vs.benzin topik avagy az ovis játszótér:LINK ODA
A következő oldalon folytatják ketten csak már a muhaatinak is tele lett a töke:
"Azért mindegyiket nem, de hidd el, több BMW tulajjal fogtam már kezet, mint ahányszor Te kilincset fogtál."
Nem bírja ki hogy azért kiossza a végén a muhaatit:
LINK ODA
De ati veszi a lapot és nem "pöröl".

Mág van pár telefon és PÜ amit kaptam de nem publikus. Amiben panaszkodnak felöle olyanok is akik csak olvassák a hozzászólást és nem voltak érintve.

Na ez után baszogatott az kettő SMS-el. Amikor elötte PÜ-ket váltottunk és titokzatoskodott ki ő. De nekem persze publikus az telefonszámom és joga van zaklatni a gyerek miközben kakil lenyomogatni a rohadt SMS-eit.

- ha nem hajlandó leereszkedni az amatőrökhöz profi létére akkor menjen át egy olyan fórumra ahol majd a profik között oszthatja az észt. Itt "zöldségesek" vannak és nem szeretik ha piszkálják őket zöldséges létük miatt.
- Szálljon le a magas lóról és fogadja el, hogy lehet nagyon spíler autós témában de azért kéne szelídebben előadnia a dolgokat mivel más területen meg ő amatőr. Amire egyből felhúzta az orrát. Nem ő találta fel a BMW-t, mivel nem gyári tervező mérnök ezért neki nincs mire ennyire fent hordani az orrát.
- mivel nem látjuk, hogy segítne tömegével a klubtagokon vagy szervezné a találkozókat vagy bármiben résztvenne a klub életben. Megkérném hogy erősen fogja vissza magát.

Akkor ezen az alapon én is utálhatnák jó pár klubtagot mert szidni merte a dieselt :!:
Hány évesek vagytok mert ez tisztára olyan mint az oviba.

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.09.24. 12:10 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 147 alkalommal
Kapott köszik: 393 alkalommal
Széria kód: E65
Motor tipusa: 730d
Évjárata: 2003
admin írta:

Akkor ezen az alapon én is utálhatnák jó pár klubtagot mert szidni merte a dieselt :!:
Hány évesek vagytok mert ez tisztára olyan mint az oviba.[/quote]

ez szerintem privát ügy, ez a JACKSON c/a 204_d1 vita.
vagy intézzétek ezt privátban, vagy nyissatok neki külön topikot, és akit érdekel a vitátok , az elolvassa.
amivel Jackson részéről nem értek egyet, hogy az összes klubtag nevében nem nyilatkozhat. ha őt érte sérelem, akkor azt mondja, hogy őt baszogatja a klubtárs, és nem kell a többieket "védelmébe venni".
én nem nagyon érzetem, hogy valakit a fórumozók részéről súlyos fikázás érte volna erreől az oldalról.

ha valaki olyan mimóza lelkű, hogy ha egyszer kijavítják, akkor megsértődik , akkor az legyen inkább olvasó, mint író a fórumban.
vannak itt a fórumon - személyeskedés nélkül mondom - olyanok, akikkel szemben a gyakori fórumozók "elnézőbbek", és még akkor sem nyílik ki a bicska a zsebben, ha sokkal agresszívebb, kioktatóbb, sőt talán bunkónak is nevezhető az x klubtárs hozzászólása, mint mondjuk éppen 204d1 klubtársé.
ami nekem még feltűnt, hogy beindult egyfajta nyalizás is, amit én kicsit gusztustalannak tartok.
olvassatok figyelmesen, és meglátjátok miről beszélek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.09.24. 12:57 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1427 alkalommal
Kapott köszik: 1376 alkalommal
Motor tipusa: M57 Dés
Blog: Blog megtekintése (3)
Ma halottam egy nagyon jót:

A vélemény olyan, mint a segg.
Mindenkinek van.

:D

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 6094 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 305  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]