Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Cikkek, rovatok, vélemények

2012.12.06. 21:48

simi64 írta:
Gabesz81 írta:

és nem mellesleg szerintem kibaszott ütős lett a portéka :cooool

M4 :roker:

Kép

2012.12.06. 21:53

zoley88 írta:Kép

Igen. Eddig ez volt.
Mostantól ez lesz:

Kép

2012.12.07. 14:18

ha valakit érdekelne:

Kép

2012.12.07. 14:54

MChris írta:ha valakit érdekelne:

Kép

Én is megakartam venni a moszkvics miatt! :D

2012.12.07. 18:26

Gabesz81 írta:
LeviM5 írta:
zoley88 írta:Ajjaj LeviM5, tied a 2. legbízhatatlanabb autó :twisted:
http://www.automotor.hu/hirek/a-nemet-p ... bak-472681

Na megyek is és becserélem egy xm-re. :wink:
Angolok szerint az angol a legjobb. Jaguár mindig megveri a Bmw-t a teszteken. Nem értem: azt írják az SL romlik el a legritkábban, mégis felkerült a listára. Akkor most sokszor elromlik vagy nem? :?

Isten őrizz, hogy bárhova is odamenj, én helybe viszek neked egy xm-et az M5-ért cserébe... :lol:

:franko: Jaj, bocs, de egy 5-ös kimaradt. (x5m) :D

2012.12.07. 20:39

ruckroland írta:
Ehhez csak annyit szólnék hozzá, hogy én az E39 után w210-be, most pedig w220-ba ültem át. Megmondom őszintén, NEM ülnék vissza e39-be....

Megmondom őszintén, hogy én meg sosem ülnék át egy Daimlerbe.

Kinek a pap, kinek a paplan.

Mondjuk én nem is irogatok Merci fórumon... :roll:

Csak ennyit tennék hozzá.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: simi64
Értékelés: 4.76%
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kzolee 2012.12.07. 21:04-kor.

2012.12.07. 20:46

kzolee írta:
ruckroland írta:
Ehhez csak annyit szólnék hozzá, hogy én az E39 után w210-be, most pedig w220-ba ültem át. Megmondom őszintén, NEM ülnék vissza e39-be....

Megmondom őszintén, hogy én meg sosem ülnék át egy Daimlerbe.

Kinek a pap, kinek a palan.

Mondjuk én nem is irogatok Merci fórumon... :roll:

Csak ennyit tennék hozzá.

Jogos észrevétel...

2012.12.07. 20:58

ruckroland írta:
zoley88 írta:írták hogy a listán akkor is rossz eredményt ér el, ha aranyárban van a javítás. Bár nincs itt a jó öreg W126-140, illetve a W210, meg W220. Ezek híresen fos Mercik pl, pikpak elkölti az ember a kocsi árát pár hónap alatt mégegyszer, és tele vannak szériahibával. Azért egy M5nél nem kell milliókat gondolom :)

Ehhez csak annyit szólnék hozzá, hogy én az E39 után w210-be, most pedig w220-ba ültem át. Megmondom őszintén, NEM ülnék vissza e39-be...
Szóval azok a kijelentéseid, hogy "híresen fos autók" és az "óriási ráköltés" finoman szólva megmosolyogtató és szerintem nem saját tapasztalatokra alapozott... :facepalm:

Nyilván ezek sem hibamentes autók de például ha valaki megvesz egy 650 000km-ről visszatekert extaxit az ne is várjon csodákat.

Jo, hogy levetted az avatarodat!
Akkor viszont nem ertem, hogy mit keresel egy bmw forumon?
:piroslap
A Merci elegans vas,a BMW sportos vas, ket kulon kategoria....

2012.12.08. 18:31

Jamaicai bobcsapat-Jég veled!

2012.12.09. 08:47

leslie írta:
ruckroland írta:
zoley88 írta:írták hogy a listán akkor is rossz eredményt ér el, ha aranyárban van a javítás. Bár nincs itt a jó öreg W126-140, illetve a W210, meg W220. Ezek híresen fos Mercik pl, pikpak elkölti az ember a kocsi árát pár hónap alatt mégegyszer, és tele vannak szériahibával. Azért egy M5nél nem kell milliókat gondolom :)

Ehhez csak annyit szólnék hozzá, hogy én az E39 után w210-be, most pedig w220-ba ültem át. Megmondom őszintén, NEM ülnék vissza e39-be...
Szóval azok a kijelentéseid, hogy "híresen fos autók" és az "óriási ráköltés" finoman szólva megmosolyogtató és szerintem nem saját tapasztalatokra alapozott... :facepalm:

Nyilván ezek sem hibamentes autók de például ha valaki megvesz egy 650 000km-ről visszatekert extaxit az ne is várjon csodákat.

Jo, hogy levetted az avatarodat!
Akkor viszont nem ertem, hogy mit keresel egy bmw forumon?
:piroslap
A Merci elegans vas,a BMW sportos vas, ket kulon kategoria....

Helo
Attól mert nincs BMW-je nyugodtan itt lehet az oldalon, régi fórumozó a ruckroland klubtárs, jómagam vagyok vagy 4-5 autós klubboldalon is, és még a Szlovák,Román,Német BMW-s oldalakon is IROGATOK
Természetesen a google fordítóval
A mercédes autóval csak annyi a baj hogy nálunk rendesen vesztett a presztiséből mert csak a Brazilok járnak vele :facepalm: :facepalm:

2012.12.09. 15:50

Nekem volt C220 CDI-m 2002-es évjáratban (az a dupla tojáslámpás), ha jól rémlik W203-as a típuskódja.
Én nem voltam tőle elájulva.
Apámnak meg egy E200-a volt W210-es 1999-es évjáratú.
Ő sem volt tőle elájulva.
Utána mindketten E39-be ültünk át, és attól viszont elájultunk. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Általánosságban a Mercik sokkal sprődebbek, kevésbé igényesen kidolgozottak, mint a BMW. A W210-ben lévő epedás ülés meg egyenesen az autóépítés megcsúfolása. Azt nem vonom kétségbe, hogy többet kibírnak, igénytelenebbek, mint a BMW, de kb. semmilyen vezetési élményt nem adnak.
A véleményem az általam említett típusokra vonatkozik, az újabbakat nem ismerem.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kovessyroli az itt látható tagok köszönték meg: simi64

2012.12.09. 16:56

Amikor vettem az autót, megnéztem én is, milyen mercit kapnék a pénzemért, de miután ezt megláttam, nem volt kérdés mit vegyek :D
Arról nem beszélve, hogy hót fapadosak voltak ugyanannyiért, mint egy jól felszerelt e39...

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds

2012.12.09. 18:27

kovessyroli írta:Nekem volt -m 2002-es évjáratban (az a dupla tojáslámpás), ha jól rémlik W203-as a típuskódja.
Én nem voltam tőle elájulva.
Apámnak meg egy E200-a volt W210-es 1999-es évjáratú.
Ő sem volt tőle elájulva.
Utána mindketten E39-be ültünk át, és attól viszont elájultunk. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Általánosságban a Mercik sokkal sprődebbek, kevésbé igényesen kidolgozottak, mint a BMW. A W210-ben lévő epedás ülés meg egyenesen az autóépítés megcsúfolása. Azt nem vonom kétségbe, hogy többet kibírnak, igénytelenebbek, mint a BMW, de kb. semmilyen vezetési élményt nem adnak.
A véleményem az általam említett típusokra vonatkozik, az újabbakat nem ismerem.

Dabasi ügyfelemnek volt egy olyan duplatojás C220 CDI, alig várta, hogy megjelenjen. Azonnal futott, megrendelte, átvette 0 kilóméteresen kp-ra. Örült mint majom a farkának, egészen huszonpárezer kilóméterig. Szivárgott felfelé az M5-ön egyszercsak a műszerfalon minden kigyulladt, motor leállt. Soha többé nem indult be. Ott állt a leállóban a vadiúj csilivili státusszimbólum mercivel... Tréler, szerviz, motor összetört javíthatatlanra. Kapott egy Smartot cserekocsinak. :shock: Gariba motorcsere, de nem komplett motort hoztak neki, hanem alkatrészenként megrendelték, és a szervizben rakták össze. Azt mondták neki, hogy csak így lehet! Visszakapta, és azonnal eladta.(pedig elmondása szerint jobb lett mint az eredeti motorral) Azt mondta soha többé nem vesz Mercit. Elment a bizalma. Pedig addig csak az volt neki, mindig új, arra esküdött. Aztán vett egy új Phaetont, mert a fia a vw szalonban volt értékesítő, aki egyébként BMW-vel járt. :D
Ennyit a tartósságról. Pedig nem hajtotta, azóta nyugdíjas már.

2012.12.09. 19:12

valóban nem személyes tapasztalat, de a Totalcarosok több helyen, illetve az Égéstérben is folyamatosan emlegetik (nem túl jó tapasztalatokkal) a pápaszemes (2005ig) E-merciket, nem beszélve elődjeikről, S-ekről.
bővebben:
http://totalcar.hu/tanacsok/nepperuzo/2 ... _mercirol/
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2tulaj1/2/
http://totalcar.hu/tesztek/merciw140/1/
http://totalcar.hu/kozosseg/rsvptc/2010 ... azek/?cp=1 - W210ről

2012.12.15. 14:20

Összefog a BMW a Boeing

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5

2012.12.15. 18:53

muhaati írta:Összefog a BMW a Boeing

Már megint a technológia élvonalában.... :roll:

Úgy minimum 40 éve. :franko:

Már ezért is :bmwkiraly

2012.12.17. 19:47

--- A piacnak mindig igaza van, és innovációban jelenleg a BMW az első ---

2012.12.17. 20:04

kzolee írta:--- A piacnak mindig igaza van, és innovációban jelenleg a BMW az első ---

Látod Zoli!
Simi hisztizett itt a Bangle féle hetes puttonyáról évekig, más meg az E60 értéktelenségéről a 39-hez viszonyítva és tessék:
Mára beért az akkori arcvonal átszabásáról előálló gondolatmenet, rácáfolva az újságírók hülyeségeire! A Mercedes még mindig konzervatív. Ott az ajtóban az ülésállítás, a nevetséges Idrive utánzat tőlünk, az igaz hogy Bangle el lett zavarva, de akárhogy nézzük, Ő neki köszönhető a mai eredmény és irányvonal! Megszokhattuk. Montoya sem volt jó, mert versenyezni ment, nem pedig a vezetőségnek segget nyalni. Visszatért végre az amitől egy BMW mindig is BMW volt, a négy karika óra és az enyhén a vezető felé forduló műszerfal.

2012.12.17. 20:06

kzolee írta:

Már megint a technológia élvonalában.... :roll:

Úgy minimum 40 éve. :franko:

Már ezért is :bmwkiraly

BMW Forever! :taps: :franko:

2012.12.17. 20:09

bmw520ds írta:

Látod Zoli!
Simi hisztizett itt a Bangle féle hetes puttonyáról évekig, más meg az E60 értéktelenségéről a 39-hez viszonyítva és tessék:
Mára beért az akkori arcvonal átszabásáról előálló gondolatmenet, rácáfolva az újságírók hülyeségeire! A Mercedes még mindig konzervatív. Ott az ajtóban az ülésállítás, a nevetséges Idrive utánzat tőlünk, az igaz hogy Bangle el lett zavarva, de akárhogy nézzük, Ő neki köszönhető a mai eredmény és irányvonal! Megszokhattuk. Montoya sem volt jó, mert versenyezni ment, nem pedig a vezetőségnek segget nyalni. Visszatért végre az amitől egy BMW mindig is BMW volt, a négy karika óra és az enyhén a vezető felé forduló műszerfal.

Teli lemez ajtók díszléc nélkül, az üveg-fém arányok is Bangle által kerültek bevezetésre. És minden gyártó átvette mára.
Hozzászólás küldése

VigLink badge