![]() |
2010.05.28. 17:35
2010.05.28. 18:01
Krapu írta:Sziasztok!
Új vagyok itt de van pár ismerős amint olvasgattam![]()
A Soroksárin nincs fix trafi, de előszeretettel mérnek Fáma III-mal és SCS-103-mal. Utóbbival szoktam mostanában a legtöbbet találkozni. Esténként nem is használnak mást....
2010.05.28. 20:26
2010.05.31. 11:06
2010.05.31. 11:08
Dumber írta:M7esen az érdi lejtő aljában a szalagkorlátok közé állt az oktávia. Teljes takarásban. A mérője meg a kocsi mellett volt kinnt, a korlátnál, kábellal összekötve és a Bp. felé haladókat mérte! Semmit nem lehetet látni az egészből! Sunyi dolognak tarom...
Lassan kitalálják a bluetooth-os mérőt és akkor majd kényelmesen a parkolóból méricskélnek.
Ja, és a kedvencem, mikor járó motorral, klímával ül bennt. Ilyen benzinárak mellett, engem felháborít, hogy erre megy el a pénz.
2010.05.31. 12:15
Krapu írta:Dumber írta:M7esen az érdi lejtő aljában a szalagkorlátok közé állt az oktávia. Teljes takarásban. A mérője meg a kocsi mellett volt kinnt, a korlátnál, kábellal összekötve és a Bp. felé haladókat mérte! Semmit nem lehetet látni az egészből! Sunyi dolognak tarom...
Lassan kitalálják a bluetooth-os mérőt és akkor majd kényelmesen a parkolóból méricskélnek.
Ja, és a kedvencem, mikor járó motorral, klímával ül bennt. Ilyen benzinárak mellett, engem felháborít, hogy erre megy el a pénz.
Egyre többet fognak mérni tripodról is. Eltudnak menni, ott hagyhatják és sunyin lehet művelni. Csak az ússza meg akinek blokkolója van és azok közül is csak az akinek JTg-és lézerdiódása van. Ledes blokkolókat átlövi a 103-as 90méteren, mint a büdös sz...
2010.05.31. 13:04
Pocilaci írta:Krapu írta:Dumber írta:M7esen az érdi lejtő aljában a szalagkorlátok közé állt az oktávia. Teljes takarásban. A mérője meg a kocsi mellett volt kinnt, a korlátnál, kábellal összekötve és a Bp. felé haladókat mérte! Semmit nem lehetet látni az egészből! Sunyi dolognak tarom...
Egyre többet fognak mérni tripodról is. Eltudnak menni, ott hagyhatják és sunyin lehet művelni. Csak az ússza meg akinek blokkolója van és azok közül is csak az akinek JTg-és lézerdiódása van. Ledes blokkolókat átlövi a 103-as 90méteren, mint a büdös sz...
A megoldásom a falevél na azt lőjje átt.....kicsi ragacs és ott is marad....
2010.06.02. 13:08
2010.06.02. 13:14
Krapu írta:Sziasztok!
A Soroksárin nincs fix trafi, de előszeretettel mérnek Fáma III-mal és SCS-103-mal. Utóbbival szoktam mostanában a legtöbbet találkozni. Esténként nem is használnak mást....
2010.06.02. 13:33
jackson írta:Krapu írta:Sziasztok!
Ha már rendszeresen ide irogatsz a Traffis topikba akkor bemutatkozhatnál jobban is: ki vagy, mi vagy, hol a boltod, milyen tapasztalatod van a témában stb.
Eddig csak Lacikát ismertük mint Traffis klubtagot.
Jackson, aki egy bővebb bemutatkozást várna
2010.06.02. 17:02
2010.06.02. 22:40
Imco írta:Üdv a klubban!
Ha ezt a bemutatkozos topicba tetted volna, nem kéne Jacksonnak kékkel irogatnia meg áthelyezni!
2010.06.02. 23:12
lepke írta:Imco írta:Üdv a klubban!
Ha ezt a bemutatkozos topicba tetted volna, nem kéne Jacksonnak kékkel irogatnia meg áthelyezni!
Helo
Én beszéltem a Klub taggal egy fél órán át
mert nem háttér ember mint sokan az oldalon adta a NEVÉT ÉS A telefonszámát
Üdv zoli
2010.06.02. 23:13
2010.06.02. 23:16
admin írta:
Duna dűlőn tesztelgetünk?Ha jól látom de lehet tévedek.
2010.06.02. 23:17
lepke írta:Imco írta:Üdv a klubban!
Helo
Üdv zoli
2010.06.02. 23:23
Imco írta:lepke írta:Imco írta:Üdv a klubban!
Helo
Üdv zoli
Akarsz róla beszélni? Szivesen elküldöm a számom!![]()
Egyébként kint van a neten a számom a weblapomon, a forumomon, meg ki tudja még hol.
Sőt! Itt is mindenki tudja akivel kontaktoltam már bármiről.
Nem tartom netikusnak, hogy Imco vagyok PC hatalom, itt és itt rendelek, és ez és ez a számom, és ez minden 3. hsz-ben benne lenne. Ez a forum nem erről szól, nem rólam szól.
Most akkor "háttér ember" vagyok?![]()
Nem értem...
2010.06.02. 23:27
admin írta:
Duna dűlőn tesztelgetünk?Ha jól látom de lehet tévedek.
2010.06.02. 23:48
lepke írta:Imco írta:lepke írta:Imco írta:Üdv a klubban!
Helo
Üdv zoli
Egyébként kint van a neten a számom a weblapomon, a forumomon, meg ki tudja még hol.
Nem tartom netikusnak, hogy Imco vagyok PC hatalom, itt és itt rendelek, és ez és ez a számom, és ez minden 3. hsz-ben benne lenne. Ez a forum nem erről szól, nem rólam szól.
Nem értem...
Helo imco
Most ezzel mit akartál mondani![]()
![]()
VAGY mit NEM![]()
![]()
![]()
![]()
2010.06.02. 23:55
Imco írta:lepke írta:Imco írta:lepke írta:Imco írta:Üdv a klubban!
Helo
Üdv zoli
Nem értem...
Helo imco
Most ezzel mit akartál mondani![]()
![]()
VAGY mit NEM![]()
![]()
![]()
![]()
Megint félreértésben vagyunk szerintem.
Arra utaltam, hogy a bemutatkozós topicban kellett volna bemutatkozni.
Erre jött a válaszod, hogy beszéltetek és nem "háttér emeber" mert kiirja a nevét és telcsijét.
Erre irtam, hogy akkor most irnomn kéne nevem cimem, nem értem.
Most már végképp nem értem! Megyek iszok még1 sört, az egészségedre!