![]() |
2010.10.26. 23:03
Imco írta:lepke írta:Helo
Már vannak fűthető motoros ruhák HA jól tudom
vagy nem jók ez információim
De jók.
Normális fűtös cucc több 100e is lehet és akkor még nem biztos hogy kényelmes.
Első találat, csak az árak miatt, éedekességből.
Akárki akár mit mond ilyenkor aludni kell a mocinak.
Igaz néha télen kedvem támad a hóba körözni egyet, de mikor vissza érek karcmentesen rájövök újra, hogy várni kell tavaszig.
2010.10.27. 15:56
lepke írta:BadTitaa írta:Megy valaki mostanság motoroni??? Nekem már most elvonási tűneteim vannak...Sebességre vágyom! Érezni akarom a motort a hátsóm alatt, hallani akarom ahogy duruzsol hozzám, a szél süvítését, látni akarom az elsuhanó tájat...
Valakiiiii! Mentesen meg! Ebbe beleőrülök!
Helo
Nem értek a Motorhoz ezért kérdezem
egy kicsit nem GÁZ ilyen időben motorozni 5-10 fok volt egész nap
2010.10.27. 17:03
BadTitaa írta:Mit mondjanak a motorosfutárok télen? Nekik akkor is van meló. Amúgy meg hiányzik az érzés... Ez olyan mint a szex. Ha nincs kivel csinálni, attól még hiányozhat.Ezt is párban jó csinálni a hegyek között.
2010.10.27. 19:10
BadTitaa írta:Mit mondjanak a motorosfutárok télen? Nekik akkor is van meló. Amúgy meg hiányzik az érzés... Ez olyan mint a szex. Ha nincs kivel csinálni, attól még hiányozhat.Ezt is párban jó csinálni a hegyek között.
2010.10.27. 21:48
kzolee írta:BadTitaa írta:Mit mondjanak a motorosfutárok télen? Nekik akkor is van meló. Amúgy meg hiányzik az érzés... Ez olyan mint a szex. Ha nincs kivel csinálni, attól még hiányozhat.Ezt is párban jó csinálni a hegyek között.
Hűűűha!![]()
Ezt többször is elolvastam, de nem értem: a motorosfutárok párban szexelnek a hegyek között télenvagy mivan?
Vagy:
1. Motorozni párosban jó a hegyek között. Meg szexelni is a hegyek között jó.
2. Ha nincs kivel szexelni, akkor hiányzik az érzés.
3. A motorosfutárok azt mondják, hogy télen jó szexelni a hegyek között, mert akkor van meló.
4. Szex közben téli motorosfutárra kell gondolni a hegyek között.
Melyik a jó megfejtés?
2010.10.27. 21:59
simi64 írta:Megfejtés:
Motorozni jó!
Sexelni jó!
Párosban jó!
A hegyekben jó!
A legjobb, a
BMW
2010.10.27. 22:01
2010.10.27. 22:07
2010.10.27. 22:59
BadTitaa írta:lepke írta:BadTitaa írta:Megy valaki mostanság motoroni??? Nekem már most elvonási tűneteim vannak...Sebességre vágyom! Érezni akarom a motort a hátsóm alatt, hallani akarom ahogy duruzsol hozzám, a szél süvítését, látni akarom az elsuhanó tájat...
Helo
Mit mondjanak a motorosfutárok télen? Nekik akkor is van meló. Amúgy meg hiányzik az érzés... Ez olyan mint a szex. Ha nincs kivel csinálni, attól még hiányozhat.Ezt is párban jó csinálni a hegyek között.
2010.10.28. 06:34
lepke írta:BadTitaa írta:lepke írta:BadTitaa írta:Megy valaki mostanság motoroni??? Nekem már most elvonási tűneteim vannak...Sebességre vágyom! Érezni akarom a motort a hátsóm alatt, hallani akarom ahogy duruzsol hozzám, a szél süvítését, látni akarom az elsuhanó tájat...
Helo
Mit mondjanak a motorosfutárok télen? Nekik akkor is van meló. Amúgy meg hiányzik az érzés... Ez olyan mint a szex. Ha nincs kivel csinálni, attól még hiányozhat.Ezt is párban jó csinálni a hegyek között.
Helo
Ez nagyon jó ......Amúgy meg hiányzik az érzés... Ez olyan mint a szex.......csak télen lefagy a töke![]()
2010.10.28. 11:34
kzolee írta:BadTitaa írta:Mit mondjanak a motorosfutárok télen? Nekik akkor is van meló. Amúgy meg hiányzik az érzés... Ez olyan mint a szex. Ha nincs kivel csinálni, attól még hiányozhat.Ezt is párban jó csinálni a hegyek között.
Hűűűha!![]()
Ezt többször is elolvastam, de nem értem: a motorosfutárok párban szexelnek a hegyek között télenvagy mivan?
Vagy:
3. A motorosfutárok azt mondják, hogy télen jó szexelni a hegyek között, mert akkor van meló.
Melyik a jó megfejtés?
2010.10.31. 08:21
2010.10.31. 08:25
Levibéka írta:mivel már az idei motorosszezon a végét járja, tegnap kimentem egy kicsit a természetbe, ime...
2010.10.31. 09:55
Levibéka írta:mivel már az idei motorosszezon a végét járja, tegnap kimentem egy kicsit a természetbe, ime...
2010.10.31. 09:57
BadTitaa írta:kzolee írta:BadTitaa írta:Mit mondjanak a motorosfutárok télen? Nekik akkor is van meló. Amúgy meg hiányzik az érzés... Ez olyan mint a szex. Ha nincs kivel csinálni, attól még hiányozhat.Ezt is párban jó csinálni a hegyek között.
Hűűűha!![]()
Vagy:
Melyik a jó megfejtés?
Lányos zavaromban el sem tudom dönteni a dolgot!Motorozni, szexelni is jó, de mind a kettőt kettesben a legjobb. (Vagy többesben!... ez csak a motorozásra igaz.
) És a motorzozás a hegyek kanyargós útjain a legjobb.
2010.11.03. 14:14
2010.11.03. 17:22
2010.11.03. 17:26
2010.11.03. 18:17