Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.10.26. 23:03

Imco írta:
lepke írta:Helo
Már vannak fűthető motoros ruhák HA jól tudom
vagy nem jók ez információim :?:

De jók.
Normális fűtös cucc több 100e is lehet és akkor még nem biztos hogy kényelmes.
Első találat, csak az árak miatt, éedekességből.
Akárki akár mit mond ilyenkor aludni kell a mocinak.
Igaz néha télen kedvem támad a hóba körözni egyet, de mikor vissza érek karcmentesen rájövök újra, hogy várni kell tavaszig. :)

Helo
Egy pár Zokni 48-ezerért :wink:

2010.10.27. 15:56

lepke írta:
BadTitaa írta:Megy valaki mostanság motoroni??? Nekem már most elvonási tűneteim vannak... :( Sebességre vágyom! Érezni akarom a motort a hátsóm alatt, hallani akarom ahogy duruzsol hozzám, a szél süvítését, látni akarom az elsuhanó tájat... :( Valakiiiii! Mentesen meg! Ebbe beleőrülök! :(

Helo
Nem értek a Motorhoz ezért kérdezem
egy kicsit nem GÁZ ilyen időben motorozni 5-10 fok volt egész nap

Mit mondjanak a motorosfutárok télen? Nekik akkor is van meló. Amúgy meg hiányzik az érzés... Ez olyan mint a szex. Ha nincs kivel csinálni, attól még hiányozhat. :D Ezt is párban jó csinálni a hegyek között. :D

2010.10.27. 17:03

BadTitaa írta:Mit mondjanak a motorosfutárok télen? Nekik akkor is van meló. Amúgy meg hiányzik az érzés... Ez olyan mint a szex. Ha nincs kivel csinálni, attól még hiányozhat. :D Ezt is párban jó csinálni a hegyek között. :D

Hűűűha! 8O

Ezt többször is elolvastam, de nem értem: a motorosfutárok párban szexelnek a hegyek között télen :?: vagy mivan?

:idea: Vagy:

1. Motorozni párosban jó a hegyek között. Meg szexelni is a hegyek között jó.

2. Ha nincs kivel szexelni, akkor hiányzik az érzés.

3. A motorosfutárok azt mondják, hogy télen jó szexelni a hegyek között, mert akkor van meló.

4. Szex közben téli motorosfutárra kell gondolni a hegyek között.

Melyik a jó megfejtés? :D

2010.10.27. 19:10

BadTitaa írta:Mit mondjanak a motorosfutárok télen? Nekik akkor is van meló. Amúgy meg hiányzik az érzés... Ez olyan mint a szex. Ha nincs kivel csinálni, attól még hiányozhat. :D Ezt is párban jó csinálni a hegyek között. :D

Öröm motorozásról beszélünk.
A motorosfutár megélhetési motoros.
Semmi bajom velük, de soknak benzint se adnék, nem hogy műszakit.
A szexet is, ha minden nap csinálni kell, nem hiányzik.
Kérdez csak meg egy prostituáltat mennyire hiányzik a szex neki! :) ;)

Egyébként igen. Egy idő után hiányzik a motorozás!

2010.10.27. 21:48

kzolee írta:

Hűűűha! 8O

Ezt többször is elolvastam, de nem értem: a motorosfutárok párban szexelnek a hegyek között télen :?: vagy mivan?

3. A motorosfutárok azt mondják, hogy télen jó szexelni a hegyek között, mert akkor van meló.

Megfejtés:
Motorozni jó!
Sexelni jó!
Párosban jó!
A hegyekben jó!
A legjobb, a
BMW
bmwdance

2010.10.27. 21:59

simi64 írta:Megfejtés:
Motorozni jó!
Sexelni jó!
Párosban jó!
A hegyekben jó!
A legjobb, a
BMW
bmwdance

Na igen, Szombathely már a hegyekben van :D
Itt békéscsigán még dombok sincsenek, kanyar is alig, ha egy jóízűt akarok motorozni, akkor minimum 100 km-t kell menni Erdély irányába, de inkább a Gyöngyös-Parádsasvár-Sirok útvonallal szoktam kezdeni tavasszal, mikor már nagyon jó lenne egyet csapatni :D

2010.10.27. 22:01

Gyöngyös-Parádsasvár-Sirok. Ez jó környék szoktunk arra járni mi is.

2010.10.27. 22:07

(az erdélyi rész + még szebb!)

2010.10.27. 22:59

BadTitaa írta:
lepke írta:
BadTitaa írta:Megy valaki mostanság motoroni??? Nekem már most elvonási tűneteim vannak... :( Sebességre vágyom! Érezni akarom a motort a hátsóm alatt, hallani akarom ahogy duruzsol hozzám, a szél süvítését, látni akarom az elsuhanó tájat... :( Valakiiiii! Mentesen meg! Ebbe beleőrülök! :(

Helo

Mit mondjanak a motorosfutárok télen? Nekik akkor is van meló. Amúgy meg hiányzik az érzés... Ez olyan mint a szex. Ha nincs kivel csinálni, attól még hiányozhat. :D Ezt is párban jó csinálni a hegyek között. :D

Helo
Ez nagyon jó ......Amúgy meg hiányzik az érzés... Ez olyan mint a szex.......csak télen lefagy a töke :lol: :lol:

2010.10.28. 06:34

lepke írta:
BadTitaa írta:
lepke írta:

Helo

Helo
Ez nagyon jó ......Amúgy meg hiányzik az érzés... Ez olyan mint a szex.......csak télen lefagy a töke :lol: :lol:

vagy bele :D

2010.10.28. 11:34

kzolee írta:

Hűűűha! 8O

Lányos zavaromban el sem tudom dönteni a dolgot! :D Motorozni, szexelni is jó, de mind a kettőt kettesben a legjobb. (Vagy többesben!... ez csak a motorozásra igaz. :D ) És a motorzozás a hegyek kanyargós útjain a legjobb. :D

2010.10.31. 08:21

mivel már az idei motorosszezon a végét járja, tegnap kimentem egy kicsit a természetbe, ime...

Kép

2010.10.31. 08:25

Levibéka írta:mivel már az idei motorosszezon a végét járja, tegnap kimentem egy kicsit a természetbe, ime...

Kép

Az útra nézve,nem is lett sáros a motorod.
Nekem tetszik a gép! :wink:
Üdv.

2010.10.31. 09:55

Levibéka írta:mivel már az idei motorosszezon a végét járja, tegnap kimentem egy kicsit a természetbe, ime...

Kép

Helo
Leszoktál kanyarodni az utról a természetbe és ott tekersz tovább :?:

2010.10.31. 09:57

BadTitaa írta:
kzolee írta:

Hűűűha! 8O

Lányos zavaromban el sem tudom dönteni a dolgot! :D Motorozni, szexelni is jó, de mind a kettőt kettesben a legjobb. (Vagy többesben!... ez csak a motorozásra igaz. :D ) És a motorzozás a hegyek kanyargós útjain a legjobb. :D

Ezt megmutattam a saját feleségemnek is és jókat röhögött rajta.

Jackson, aki megy a prontyokért de nem motoron hanem zár kocsival

2010.11.03. 14:14

Kép

Maradok a motoroknál egy enduroval nem sokat tudnék kezdeni... Ha pedig azzal a célzattal küldted a képet, hogy pattanjak mögéd... Nos! Nem hiszem, hogy sok hely lenne mögötted! :D De nagyon tündéri vagy! Puszi érte!

2010.11.03. 16:54

BMW robogó

Kép
:D

2010.11.03. 17:22

simi64 írta:BMW robogó

Kép

Szép, de robogóból nem vennék ilyen nagytestűt ennyiért, amennyibe kerülni fog.
Nyáron teszteltem a régi BMW szerelőm motorját 1000RR giroszkóp van benne, ABS, kipörgésgátló, markolat fűtés, és lehet állítani, hogy city, rain, race milyen móron akarsz menni. Rain-be hagyta, és dolgozik a kipörgésgátló, úgy ment mint egy 500-as, majd megmutatta a race funkciót, kicsit komoly, ott már emeli az elejét, és minden elektronikát kikapcsol a computer. De akkor se ér 5millát
ABS-t is teszteltette velem a srác azt mondta egyenesben tökig húzott fékkel se fogok elesni, és láss csodát tényleg.

2010.11.03. 17:26

simi64 írta:BMW robogó

Kép

Szép, de robogóból nem vennék ilyen nagytestűt ennyiért, amennyibe kerülni fog.
Nyáron teszteltem a régi BMW szerelőm motorját 1000RR giroszkóp van benne, ABS, kipörgésgátló, markolat fűtés, és lehet állítani, hogy city, rain, race milyen móron akarsz menni. Rain-be hagyta, és dolgozik a kipörgésgátló, úgy ment mint egy 500-as, majd megmutatta a race funkciót, kicsit komoly, ott már emeli az elejét, és minden elektronikát kikapcsol a computer. De akkor se ér 5millát
ABS-t is teszteltette velem a srác azt mondta egyenesben tökig húzott fékkel se fogok elesni, és láss csodát tényleg.
Kép

Re:

2010.11.03. 18:17

Én is elpakoltam már a kis motorkámat már hideg van hozzá kicsi ez a büszkeségem de csak a BMW után.

Ja és van még egy gyorsasági is az is ez a típus.

Kép
Hozzászólás küldése

VigLink badge