2012.01.30. 19:36
Írtam levelet pártunknak. Fel van bontva a boríték, válaszolni nem válaszoltak.
Gondolom, majd jönnek és testileg fenyítenek! Vagy leszarnak. Vagy meghurcolnak.
Üdvözlet!
Véleményem volna a napi dolgokról, amit szeretnék megosztani Önökkel!
Alig vártam hogy belépjünk az Unióba! A Fidesz négy évvel nagyon meg voltam elégedve, szerettem az egész felfogást! Aztán, agyatlan emberek leszavazták...Jött 8 év süllyedés. Gyurcsányék. Azt hittem nem éljük túl! Azt hittük, majd ha a Fidesz-KDNP nyer, eljön a felemelkedés! Ezt szemmel tartva, természetesen megint X-et tettünk a párt mellé, ahogy már jó néhányszor...
Gondoltam, ha dolgozok becsületesen, mi baj lehet? Gyarapodunk, kopnak ki a hitelek, jönnek az új lehetőségek, épül-szépül az ország vidéken is.
Ezzel szemben, megdöbbenve tapasztaljuk, csak ígéret volt a választási kampány.
Értjük mi hogy válság, meg Unió, de ha én becsületesen dolgozom, miért csökkent a fizetésem???
12000Ft/hónap. Ez ebben az ínséges időben nagy érvágás volt.
Most már megértjük, nem mi számítunk a politikusoknak, hanem addig kellünk, még az x-et odatesszük és utána fejünket lehajtva termeljük a pénzt a gazdagok dőzsöléséhez!
Az emberek nem hülyék! Meg lehet őket párszor vezetni, de egy idő után átlátnak a dolgokon. Nem érdekli őket hogy mit ír a média, 1-2 millió ember, vagy 100-200 ezer sétálgat Pesten! Nem érdekli, mert érzi, nem él jól! Érzi, át lett vágva!
Mindig azt tanították, a Magyarságra legyen büszke az ember, bárhol jár a világban!
Én járok, illetve, vannak munkatársak, barátok, rokonok is, akik bizony azzal jönnek haza, mi van nálatok? Ti hülyék vagytok?
Szégyen Magyarnak lenni. Tolvaj, lusta, buta népnek titulálnak bennünket!
Az emberek beszélnek mindig. Egyre kevesebb vidámságról, egyre kevesebb csajos témáról, egyre több politikáról.
Már most mondják, majd figyeljétek csak, választások előtti évben kicsit dobnak elénk, hogy rájuk szavazzunk! De ezt ismerjük...Hatalmasat veszített a pártjuk azzal, hogy az ígérettel ellentétben nem gyarapodunk, hanem vegetálunk, sőt, szegényedünk. Miért van az hogy bárhova megyünk, mosolyognak az emberek, itt meg mint a leprások nézünk magunk elé? Miért van az, hogy keresni kell a lehetőségeket, hogyan hagyjuk el ezt az országot, mert tönkre tesz?
Mert a bízni kell már unalmas!!!
Sokan szavaztunk reménnyel erre a pártra. Sajnos, nagyot csalódtunk!
A gyerekemnek megígérek valamit és még ha rajtam kívülálló okokból is de nem teljesítem, tudják mit kapok én azért?
Na ezt megelőzve, megtanultam egy életre, mindig olyat ígérek, amit be is tartok, mert akkor nincs lehetősége kérdezni, nem kell szégyenkezve mindenfélét kitalálni, miért nem teljesítettem amit megígértem!
Most már ott tartunk, simán lehülyézik aki erre a jelenlegi kormányra x-et tett!
Aki túl lát az orrán, megérti miért....
Tisztelettel és csalódással:
Kovács Gábor
-
- Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: 2 jlaci74, kzolee
-
- Értékelés: 9.52%