* *
Pontos idő: 2026.07.31. 17:24

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4251 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 213  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Politika
HozzászólásElküldve: 2012.01.06. 13:51 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 15 alkalommal
Kapott köszik: 15 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 528i
Évjárata: 1996
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
barbrady írta:
bmw520ds írta:
barbrady írta:
Marco85 írta:
Azert, mert akinek nincsen semmije, azzal barmit meg lehet tenni. Lasd Magyarorszag!

Ezt hogy érted? Mi az amit Mo-gal meg lehet tenni?

Hallgasd meg pl ezt...A cukorgyárak tönkretételét az Eu kvótája és a politikai elit zsebének érdekének alárendelve!
Ütköző, keddi adás, na itt figyelj jól!:

Ezért kapjuk az EU-s támogatásokat, nyilván nekünk is adnunk kell valamit. Na most hogy itt jól járunk-e vagy sem, az egy más kérdés. Ezt a politikusainknak kellene elbírálni.

Eleg erdekes felfogas...Magyaran ha bezarjak a gyarainkat, tonkreteszik a vallalkozoinkat, termeloket a multik, elveszik a foldjeinket, vizunket es mindenunket, de adnak egy kis "tamogatast", akkor az rendben van?..

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2012.01.06. 13:58 
Újonc
Újonc

barbrady írta:
lepke írta:
barbrady írta:
Marco85 írta:
Azert, mert akinek nincsen semmije, azzal barmit meg lehet tenni. Lasd Magyarorszag!

Helo
Pár példa hogy miket kér majd az EU ... vagyis Németország

Ebben az évben több mint 40 darab régen bezárt SZENES erőművet indítanak újra, ezzel arányosan megnő az Ipari termelés
Mi hozzá segítjük és eladjuk a (( szén-dioxid-kvótát )) a Németeknek
Hamarosan jönni fog a (( Vízkészlet eladás )) a Németeknek
Ettől hamarabb pedig a (( Magyar földek )) értékesítése a Németeknek

Németország fogja irányítani pár éven belül egész Európát

Ha jól tudom te most is a németeknek dolgozol, ahogy én is, igaz én itt helyben, és teljesen jól elvagyok így, persze csak addig amíg el tudom tartani a családomat. Csak attól félek, hogy OV addig szarakodik amíg kivonul a cégem MO-ról.

Ne aggodj, ez addig nem fog megtortenni, amig negyedannyiert dolgozol/dolgozunk, mint a nyugatiak. Es persze az o altaluk adott fizetesbol az o termekeiket veszed meg, mert magyar embertol mar nemigen tudsz venni semmit, azok mar tonkrementek a sok kulfoldi multitol. Ezek a kedves multik pedig sokszor adomentesseget elveznek es a megtermelt milliardjaikat pedig nem az orszagban koltik el, hanem kiviszik az anyacegekhez a nyugati orszagokat gyarapitva, kozben teged meg mar a kutyadert is megadoztatnak a sajat orszagodban. Szerintem ez igy nincs rendben..

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.06. 15:13 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 391 alkalommal
Kapott köszik: 934 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
Marco85 írta:
barbrady írta:
bmw520ds írta:
barbrady írta:
Marco85 írta:

Hallgasd meg pl ezt...A cukorgyárak tönkretételét az Eu kvótája és a politikai elit zsebének érdekének alárendelve!
Ütköző, keddi adás, na itt figyelj jól!:

Ezért kapjuk az EU-s támogatásokat, nyilván nekünk is adnunk kell valamit. Na most hogy itt jól járunk-e vagy sem, az egy más kérdés. Ezt a politikusainknak kellene elbírálni.

Eleg erdekes felfogas...Magyaran ha bezarjak a gyarainkat, tonkreteszik a vallalkozoinkat, termeloket a multik, elveszik a foldjeinket, vizunket es mindenunket, de adnak egy kis "tamogatast", akkor az rendben van?..

Szerinted ezt írtam?

Egyébként mit gondoltál? Hogy azért léphettünk be az unióba, mert olyan kis szegény elesett országocska vagyunk, majd ők a nagy unió pumpálják belénk a pénzt mindenféle ellenszolgáltatás nélkül?
Mint ahogy már fentebb írtam, a politikusainknak kellene elbírálni, hogy megéri-e nekünk a tagság vagy sem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.06. 15:15 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 6 alkalommal
Kapott köszik: 204 alkalommal
Széria kód: E70
Motor tipusa: 35D
Évjárata: 2010
Kivitele: SAV
Blog: Blog megtekintése (2)
lepke írta:
Helo
A hitelcsomagért cserébe mit KÉR :?: az EU és az IMF :roll: :roll:
Mostmár végleg eladtuk magunkat

Sajnos nem kérni fogja, hanem pénzügyi és reál gazdasági eszközökkel kikényszeríteni.

Kicsit olyan, mint mikor 30 éve az oviban kukoricára kellett térdepelni... húztam a pofám, de mégis az lett amit a dadus mondott. Mindegy volt, hogy dagadt, büdös, és nincs igaza. Akkor és ott neki volt hatalma.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.06. 15:22 
E39 FAN
E39 FAN

Marco85 írta:
barbrady írta:
lepke írta:
barbrady írta:
Marco85 írta:

Helo
Pár példa hogy miket kér majd az EU ... vagyis Németország

Ebben az évben több mint 40 darab régen bezárt SZENES erőművet indítanak újra, ezzel arányosan megnő az Ipari termelés
Mi hozzá segítjük és eladjuk a (( szén-dioxid-kvótát )) a Németeknek
Hamarosan jönni fog a (( Vízkészlet eladás )) a Németeknek
Ettől hamarabb pedig a (( Magyar földek )) értékesítése a Németeknek

Németország fogja irányítani pár éven belül egész Európát

Ha jól tudom te most is a németeknek dolgozol, ahogy én is, igaz én itt helyben, és teljesen jól elvagyok így, persze csak addig amíg el tudom tartani a családomat. Csak attól félek, hogy OV addig szarakodik amíg kivonul a cégem MO-ról.

Ne aggodj, ez addig nem fog megtortenni, amig negyedannyiert dolgozol/dolgozunk, mint a nyugatiak. Es persze az o altaluk adott fizetesbol az o termekeiket veszed meg, mert magyar embertol mar nemigen tudsz venni semmit, azok mar tonkrementek a sok kulfoldi multitol. Ezek a kedves multik pedig sokszor adomentesseget elveznek es a megtermelt milliardjaikat pedig nem az orszagban koltik el, hanem kiviszik az anyacegekhez a nyugati orszagokat gyarapitva, kozben teged meg mar a kutyadert is megadoztatnak a sajat orszagodban. Szerintem ez igy nincs rendben..

Egyszerű a multikat szidni, de kíváncsi lennék a munkanélküliségi arányra ha egyik napról a másikra kivonulnának.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.06. 15:52 
Újonc
Újonc

Latod, pont errol beszelek..A multik elott nem volt ekkora munkanelkuliseg, az emberek nagyreszenek volt munkaja es dolgoztak is. Aztan bejottek, mindent olcsobban adtak, akar veszteseget is elszenvedve, hogy ez ido alatt a magyar kisvallalkozok, termelok tonkremenjenek (mivel ok nem tudtak olcsobban adni, mint amennyiert megtermeltek) es ne legyen konkurenciajuk. Bezarattak a TSZ-eket, a gyarakat, mindent. Utana persze olyan aron adnak mindent, amilyen aron akarjak, mert ugyis azt fogod megvenni, ha nincs mas alternativa. Ha pedig valamelyik kormany meg akarja oket adoztatni, akkor egybol szaladnak sirni az EUnak, kivonulassal, munkanelkuliseggel fenyegetoznek.
Azert remelem nem haragszol meg, ha nem ugy tekintek a multikra es az EUra, mint magyar gazdasag megmentoire..De reszemrol befejeztem, mert vegtere is ez a forum a jo autokrol es jo emberekrol szol, kar lenne a politikaval elrontani!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.06. 15:55 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
PapaBoss írta:
Kicsit olyan, mint mikor 30 éve az oviban kukoricára kellett térdepelni... húztam a pofám, de mégis az lett amit a dadus mondott. Mindegy volt, hogy dagadt, büdös, és nincs igaza. Akkor és ott neki volt hatalma.

Mert akkor rossz fát tettél a tűzre :!:
:lol:
Eddig még mi magyarok mindig megszívtuk a történelem során.
Egyébként egyetértek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.06. 16:20 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Kivitele: Touring
simi64 írta:
PapaBoss írta:

Egyébként egyetértek.

Ahova mi csatlakoztunk az mind bedőlt :facepalm: (legyen az háború vagy bármi más)

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

HozzászólásElküldve: 2012.01.06. 16:23 
admin írta:
simi64 írta:
PapaBoss írta:

Egyébként egyetértek.

Ahova mi csatlakoztunk az mind bedőlt :facepalm: (legyen az háború vagy bármi más)

A legszebb az volt, amikor Magyarország hadat üzent az USA-nak :mrgreen: Nézhettek nagyokat az amcsik.... What the fuck?! :shock:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.06. 17:04 
E39 FAN
E39 FAN

Marco85 írta:
Latod, pont errol beszelek..A multik elott nem volt ekkora munkanelkuliseg, az emberek nagyreszenek volt munkaja es dolgoztak is. Aztan bejottek, mindent olcsobban adtak, akar veszteseget is elszenvedve, hogy ez ido alatt a magyar kisvallalkozok, termelok tonkremenjenek (mivel ok nem tudtak olcsobban adni, mint amennyiert megtermeltek) es ne legyen konkurenciajuk. Bezarattak a TSZ-eket, a gyarakat, mindent. Utana persze olyan aron adnak mindent, amilyen aron akarjak, mert ugyis azt fogod megvenni, ha nincs mas alternativa. Ha pedig valamelyik kormany meg akarja oket adoztatni, akkor egybol szaladnak sirni az EUnak, kivonulassal, munkanelkuliseggel fenyegetoznek.
Azert remelem nem haragszol meg, ha nem ugy tekintek a multikra es az EUra, mint magyar gazdasag megmentoire..De reszemrol befejeztem, mert vegtere is ez a forum a jo autokrol es jo emberekrol szol, kar lenne a politikaval elrontani!

Szerintem egyezzünk ki abban, hogy az elmúlt 20 év politikai "elitje" vitte oda az országot ahol jelenleg van. Ami azért nem annyira hej-de rossz, van mit ennünk, fedél van a fejünk felett, vannak szép autóink. Lehetne ennél sokkal rosszabb is...
Miért haragudnék meg? Azért mert nem egy a véleményünk még nem veszem úgy hogy kötekedni akarsz, remélem te sem :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.06. 17:33 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 5 alkalommal
Kapott köszik: 36 alkalommal
Motor tipusa: 525d
RCKDJ írta:
Berkut írta:
Szia!
Ne félj, nem vonul egy cég sem itthonról. Ha megnézed az elmúlt két évet, akkor látható hogy nincs a magyar gazdasággal, iparral semmi baj, hiszen hatalmas beruházások történtek. (Merci gyár, Audi bővítés, Knorr Brmese gyára a Soroksári úton stb). A hitelminősítő cégek "befektetésre nem ajánlott" kategóriáját egy "ügyeskedésre, spekulálásra nem ajánlottra" fordítanám. Aki termelői munkát akar végezni, végeztetni Magyarországon, az nem fél az itteni helyzettől. Ami miatt ilyen szarul állunk, az az, hogy a spekulálással foglalkozó "üzletembereknek" aranybánya a kelet Európai térség. Az elmúlt hónapokban többször csinálták meg ezt meg a forinttal, de a román lejjel és a lengyel zlotyival is. Napok alatt tudnak a valuták gyengítésével és erősítésével annyit keresni, mint mondjuk a Merci gyár egy év alatt. És nekik nem kell gyárat építeni, munkásokat alkalmazni, egyéb fölösleges kockázatokat vállalni. Ez a pénzkereset XXI.századi leggyorsabb módja. Hogy közben családok százezrei mennek tönkre, kit érdekel? Nem csak itt, hanem Romániában és Lengyelországban is. A profit érdekében egy kis forgács is hullik, de nem baj. Hízzon a bankszámla ez a lényeg. Ez ellen egy állam semmiféle legitim módon nem tud védekezni. Teljesen mindegy, hogy ki van kormányon. Azt hiszitek, hogy az amerikai befektető cégek nem csinálnák ezt Magyarországgal, ha nem Orbán, hanem Gyurcsány, Schiffer, Vona vagy bárki más lenne kormányon? Ezeknek mindegy, hogy jobboldal vagy baloldal. Az itthoni ellenzék meg próbálja a kormány nyakába varrni az egészet, hogy ő a hibás mindenért. Akárcsak Lengyelországban vagy Romániában. Ez a politika természetéből fakad. Magunkat a legjobb színben kell feltüntetni a másikat meg jól besarazni.
Remélem, hogy senki nem gondolja komolyan, hogy Magyarországon a jólét, a gazdasági fejlődés, a demokratikus jogok kiteljesedésének akadálya Orbán Viktor egy személyben, mint ahogy a média sulykolja! :)
B.

Mégha a média sulykolná... De lassan észak-koreai szintű a magyar köztévé, ezt hogyan magyarázod? Ehhez sincs köze a narancsosoknak? És az állandó nyilvánvaló hazudozást a kormányszóvivőktől? Biztosan igazad van a "spekulánsokkal" kapcsolatban, és hogy más párt se tudna velük mit kezdeni, de nekem akkor is a belem fordul ki a narancsos hazudozásoktól. Méghogy Orbán nem akadálya a demokratikus jogok kiteljesedésének...

Szia!
Felsorolnál néhány konkrét dolgot, vagy legalább EGYET, hogy mikor és miben csorbultak az elmúlt másfél évben a demokratikus jogaid?
B.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.06. 18:20 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 524 alkalommal
Kapott köszik: 609 alkalommal
Motor tipusa: 20d
Évjárata: 2000
barbrady írta:
Marco85 írta:

Szerintem egyezzünk ki abban, hogy az elmúlt 20 év politikai "elitje" vitte oda az országot ahol jelenleg van. Ami azért nem annyira hej-de rossz, van mit ennünk, fedél van a fejünk felett, vannak szép autóink. Lehetne ennél sokkal rosszabb is...
Miért haragudnék meg? Azért mert nem egy a véleményünk még nem veszem úgy hogy kötekedni akarsz, remélem te sem :D

Barbrady!
Kihagytad az előtte lévő rendszert!
Mert annak köszönhetően eladtak már bennünket...Azért épül itt egyik a másikra. Mindenki szid mindenkit, de legtöbbjük mindenhol felbukkant amikor meríteni lehetett a leveses tálból!
Marco85!
Láss, ne csak nézz!
Magyar vállalkozók:
Akik a kiárusított állami gazdaságok vagyonát, a Tsz vagyonát kenőpénzekkel, seggnyalással magukhoz édesgették 1992 környékén, valós értékük alatt, ez ugye attól függött, mennyi pénzzel támogatta az elnököt, igazgatót, műhelyfőnököt, agronómust vagy mennyire volt a seggükben a nyelve a pénz mellett! Ebben nőttem fel, láttam, átéltem. Persze, megjegyzendő, nem minden mg. vállalkozó volt ilyen suttyó! Volt aki hitt a becsület és a szerencse megtérülésében, na ők kevesebbhez juthattak...Meg akad olyan is, aki a becsületesen megkeresett milliárdjaiból beruházott, földet vett, vagy bérelt.
Aztán eladták a nyugatnak a gyárainkat, üzemeinket akik ígérték, senkit nem küldenek el, senkit nem hoznak helyettük ide dolgozni! Nem hát! Egyszerűen nem fizették ki a vágómarhát, disznót, csirkét, paprikát, salátát vagy tudom is én mit, nem adtak fizetést a dolgozóiknak és maguk mentek el! Így, szépen lassan, nyugodtan, nem kapkodva kialakították a JELENLEGI piacukat, mert tudtak, tudnak előre gondolkodni! Mivel felszámolták az állattartó telepek nagyon nagy részét, a hozzá tartozó húsipari vállalatokat ezért saját országaikból hozhatják az evéshez szükséges húst, amit saját üzlethálózatukon keresztül értékesíthetnek Neked! Te meg bemész a Lidl, Tesco, Auchan, Spar meg a fene tudja melyik üzletbe és támogatod őket.
Persze, erre az a válaszod, nem, én Juli néni sarki boltjából vásárolok...Amíg van kereslet a portékára, amíg bemegyünk megvenni tőlük, amíg nincsenek normálisan adóval terhelve, remekül élvezik a kialakult helyzetet!
Nem fura az a tény, hogy míg 6000 ezer hektár eltartott 600-700 helyi, illetve környékbeli dolgozót, addig ma kb. 60-70 el tudja látni ugyan azt a feladatot? Ez tükrözi, milyen költséghatékony volt a rendszer akkor is...
Ez a topic az, amin sem mérgelődni, sem megsértődni nem kell! A BMW-hez eddig még semmi köze. Bátran írd a véleményedet, számít bizony! Ki tudja ki gondolkozik jól? :roll: Én is Fideszre szavaztam, amit többé nem tennék! Változnak a nézetek, változnak a vélemények. Hogy tovább menjek, az EU belépés is tetszett! Azokkal a reklámokkal amivel beléptünk...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.06. 18:34 
E39 FAN
E39 FAN

Berkut írta:
RCKDJ írta:
Berkut írta:
Szia!
Ne félj, nem vonul egy cég sem itthonról. Ha megnézed az elmúlt két évet, akkor látható hogy nincs a magyar gazdasággal, iparral semmi baj, hiszen hatalmas beruházások történtek. (Merci gyár, Audi bővítés, Knorr Brmese gyára a Soroksári úton stb). A hitelminősítő cégek "befektetésre nem ajánlott" kategóriáját egy "ügyeskedésre, spekulálásra nem ajánlottra" fordítanám. Aki termelői munkát akar végezni, végeztetni Magyarországon, az nem fél az itteni helyzettől. Ami miatt ilyen szarul állunk, az az, hogy a spekulálással foglalkozó "üzletembereknek" aranybánya a kelet Európai térség. Az elmúlt hónapokban többször csinálták meg ezt meg a forinttal, de a román lejjel és a lengyel zlotyival is. Napok alatt tudnak a valuták gyengítésével és erősítésével annyit keresni, mint mondjuk a Merci gyár egy év alatt. És nekik nem kell gyárat építeni, munkásokat alkalmazni, egyéb fölösleges kockázatokat vállalni. Ez a pénzkereset XXI.századi leggyorsabb módja. Hogy közben családok százezrei mennek tönkre, kit érdekel? Nem csak itt, hanem Romániában és Lengyelországban is. A profit érdekében egy kis forgács is hullik, de nem baj. Hízzon a bankszámla ez a lényeg. Ez ellen egy állam semmiféle legitim módon nem tud védekezni. Teljesen mindegy, hogy ki van kormányon. Azt hiszitek, hogy az amerikai befektető cégek nem csinálnák ezt Magyarországgal, ha nem Orbán, hanem Gyurcsány, Schiffer, Vona vagy bárki más lenne kormányon? Ezeknek mindegy, hogy jobboldal vagy baloldal. Az itthoni ellenzék meg próbálja a kormány nyakába varrni az egészet, hogy ő a hibás mindenért. Akárcsak Lengyelországban vagy Romániában. Ez a politika természetéből fakad. Magunkat a legjobb színben kell feltüntetni a másikat meg jól besarazni.
Remélem, hogy senki nem gondolja komolyan, hogy Magyarországon a jólét, a gazdasági fejlődés, a demokratikus jogok kiteljesedésének akadálya Orbán Viktor egy személyben, mint ahogy a média sulykolja! :)
B.

Mégha a média sulykolná... De lassan észak-koreai szintű a magyar köztévé, ezt hogyan magyarázod? Ehhez sincs köze a narancsosoknak? És az állandó nyilvánvaló hazudozást a kormányszóvivőktől? Biztosan igazad van a "spekulánsokkal" kapcsolatban, és hogy más párt se tudna velük mit kezdeni, de nekem akkor is a belem fordul ki a narancsos hazudozásoktól. Méghogy Orbán nem akadálya a demokratikus jogok kiteljesedésének...

Szia!
Felsorolnál néhány konkrét dolgot, vagy legalább EGYET, hogy mikor és miben csorbultak az elmúlt másfél évben a demokratikus jogaid?
B.

Szia Berkút!
Ne haragudj hogy beleírok a véleményetekbe, de én tudok! Csak egyenként:
Ennek persze akkor van értelme, ha meg is hallgatod! Ha demokrácia van, bátran kiállhatsz a véleményeddel, nem kell attól tartani, hogy Kovács őrmester elküld haza, vagy nem véd meg a kötekedő választópolgár lökdösődésétől, vagy furán, míg egy hétköznapi ember hónapokat vár egy tyúkól felépítésének legalizálásáért, addig itt pikk-pakk új kaput nyitottak, új területet sajátítottak ki magánterületnek, KRESZ táblát ültetnek...Persze, erről ott " fent " senki nem tudott, senki nem adott engedélyt...
Szeretném leszögezni, nem bántani akarlak, nem kötekedni akarok, csak másképp látom, másként érzem!
Ha ezt megérted, kérdeznék privátban üveges dolgot is. Ha nem...Akkor nemtom'!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.06. 18:56 
E39 FAN
E39 FAN

204d1 írta:
admin írta:
simi64 írta:
PapaBoss írta:

Egyébként egyetértek.

A legszebb az volt, amikor Magyarország hadat üzent az USA-nak :mrgreen: Nézhettek nagyokat az amcsik.... What the fuck?! :shock:

Hóhóó! Ma közölték, kivonják Európából a haderejük jelentős részét! :hangos: Kicsi a bors és látod hogy megijedtek!? :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.06. 19:27 
E39 FAN
E39 FAN

bmw520ds írta:
Barbrady!
Kihagytad az előtte lévő rendszert!

Azt direkt hagytam ki, mert utána kaptunk egy esélyt. Nem sikerült élni vele...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.06. 19:30 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 464 alkalommal
Kapott köszik: 797 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: S85
Évjárata: 2006
DS, hányszor mondtam már, hagyd a mocskos balliberáliskomcsi médiát, ott hazudnak éjjel-nappal!
Csak a fideszes HírTv monnnya meg az igazat, na!
Látod a Szíjgyártó megmondta mi lesz:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.06. 19:31 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 955 alkalommal
Motor tipusa: M54
Évjárata: 2001
bmw520ds írta:
Hóhóó! Ma közölték, kivonják Európából a haderejük jelentős részét! :hangos: Kicsi a bors és látod hogy megijedtek!? :mrgreen:

Túl sok a kínai, oda csopotositanak. :lol:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.06. 19:33 
E39 FAN
E39 FAN

Berkut írta:
Szia!
B.

Magánnyugdíj?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.06. 19:45 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 58 alkalommal
Kapott köszik: 49 alkalommal
Évjárata: 1997
Jó a rendszáma!

Kép

???(?_?)???

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.06. 19:47 
E39 FAN
E39 FAN

LeviM5 írta:
DS, hányszor mondtam már, hagyd a mocskos balliberáliskomcsi médiát, ott hazudnak éjjel-nappal!
Csak a fideszes HírTv monnnya meg az igazat, na!
Látod a Szíjgyártó megmondta mi lesz:

LeviM5E60! :wink:
Most őszintén!!!! Nem hangzik jól? Mert én is ezért tettem oda az X-et a nevük mellé. :oops: Kis naiv lélek. :neutral:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4251 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 213  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]