![]() |
2010.10.21. 12:05
Imco írta:szekeres írta:na ja... ez a becsorgok a sorok közé dolgot, legalábbúgy büntetném, mint a 5km el gyorsabban menést 30ezerrel...
Mi van akkor,ha leviszi a motoros a tükrömet?????
Aztán elegykerekezik röhögve... vagy egy biciklis eltöri??? még biztosítása sincs.....
Attól még ugyan úgy becsorogna. / Eddig is becsorgott./
Ugyan úgy levinné a tükrödet.
Normális motoros nem töri le.
Normális autós figyel a motorosra.
Normális autós, normális motoros szereti egymást!
Nem kéne egy motor vs. autó topic?![]()
![]()
/NEM KELL!/
Imco, aki 30 éve motorozik és csak 1 tükröt tört le.
Azt is direkt. Ne tessék elítélni, 1x elmesélem.
2010.10.21. 12:05
Imco írta:szekeres írta:na ja... ez a becsorgok a sorok közé dolgot, legalábbúgy büntetném, mint a 5km el gyorsabban menést 30ezerrel...
Mi van akkor,ha leviszi a motoros a tükrömet?????
Aztán elegykerekezik röhögve... vagy egy biciklis eltöri??? még biztosítása sincs.....
Attól még ugyan úgy becsorogna. / Eddig is becsorgott./
Ugyan úgy levinné a tükrödet.
Normális motoros nem töri le.
Normális autós figyel a motorosra.
Normális autós, normális motoros szereti egymást!
Nem kéne egy motor vs. autó topic?![]()
![]()
/NEM KELL!/
Imco, aki 30 éve motorozik és csak 1 tükröt tört le.
Azt is direkt. Ne tessék elítélni, 1x elmesélem.
2010.10.21. 13:37
szekeres írta:
teljesen igazad van, én most a legelrettentőbb dolgokat említettem meg. én előre szoktam engedni,de van amelyik csak azért is ,ha nem fér el,azért is megy, mert már MEG van engedve... rendőrileg.
2010.10.21. 13:45
BadTitaa írta:
Amúgy van 1-2 elmebeteg motoros ismerősöm, akik tényleg úgy lavíroznak a kocsik között, hogy nekem lesz vonalkódos a gatyám tőlük, de ők mondjuk jobban is érzik a motort mint én, több tízezer km van a fenekük alatt.
Lehet, hogy nőből vagyok és tapasztalatlanabb náluk, de picit óvatosabb is.
Amúgy a normális motoros vállalja, ha kárt csinált... Ennyi.
2010.10.21. 14:29
Imco írta:BadTitaa írta:
Amúgy van 1-2 elmebeteg motoros ismerősöm, akik tényleg úgy lavíroznak a kocsik között, hogy nekem lesz vonalkódos a gatyám tőlük, de ők mondjuk jobban is érzik a motort mint én, több tízezer km van a fenekük alatt.
Attól, hogy jobban érzi a motort, nem érzi a hétvégi kalapos Józsi bácsi skoda 100-as észjárását. Mivel még süket is, a herélt thermignoni cső sem segít.
Na és akkor most érezzük jól a motort pl 60-nal két állósor között mikor a skodás józsi bácsi ajtót nyit.
Nem akarok észt osztani. Addig jó amíg az én duplán vasalt állkapcsomból tanultok!
Xar ügy a szájzár. 3 hét alatt 15 kg fogytam.
2010.10.21. 17:56
Imco írta:BadTitaa írta:
Attól, hogy jobban érzi a motort, nem érzi a hétvégi kalapos Józsi bácsi skoda 100-as észjárását. Mivel még süket is, a herélt thermignoni cső sem segít.
Na és akkor most érezzük jól a motort pl 60-nal két állósor között mikor a skodás józsi bácsi ajtót nyit.
Nem akarok észt osztani. Addig jó amíg az én duplán vasalt állkapcsomból tanultok!
2010.10.21. 18:40
BadTitaa írta: Szerintem rossz embernek akarod elmagyarázni a motorozás veszélyeit.A volt párom tüdejét átszúrta egy bordája és ki kellett venni a fél tüdejét... Szted?
2010.10.21. 18:51
lepke írta:Imco írta:BadTitaa írta:
helo
Miért akar a kocsisor közt elmenni![]()
Ez gond a motorosokkal
Elvisznek egy tükröt és tovább megy a KÁR jelentős
nem jellemző minden motorosra
2010.10.22. 17:51
pistino1 írta:lepke írta:Imco írta:BadTitaa írta:
helo
Ez gond a motorosokkal
Akkor menjél olaszba, ott mindenki 3 keréken közlekedik, a motorosok meg mindenhol, mégis minden oké. csak oda kell figyelni egymásra. Mivel én is motorozok, ezért amikor látok egy motorost segítek neki, ha tud had menjen, mert megy a motor rendesen. Attól jobb érzés nincs is...................az a gyorsulás igazából.
2010.10.22. 17:57
lepke írta:pistino1 írta:lepke írta:Imco írta:BadTitaa írta:
helo
Ez gond a motorosokkal
Akkor menjél olaszba, ott mindenki 3 keréken közlekedik, a motorosok meg mindenhol, mégis minden oké. csak oda kell figyelni egymásra. Mivel én is motorozok, ezért amikor látok egy motorost segítek neki, ha tud had menjen, mert megy a motor rendesen. Attól jobb érzés nincs is...................az a gyorsulás igazából.
Helo
Csak az Olasz motoros van annyira FASZA gyerekHa leviszi a tükrödet akkor megáll és megbeszélitek
A másik kicsit bunkóság a Motorosoktól...még annak idején mikor a fiam pár éves lehetett
Álltunk a lámpánál és jött a csattogós motorjával ÉS hogy észrevegyék hatalmas fordulaton pörgeti a motort
ami természetesen durrog nagyokat,hogy ennyi esze legyen valakinek
Erre ébredt a gyerek a kocsiban
tisztelet a kivételnek
2010.10.22. 17:58
lepke írta:Helo
Csak az Olasz motoros van annyira FASZA gyerekHa leviszi a tükrödet akkor megáll és megbeszélitek
A másik kicsit bunkóság a Motorosoktól...még annak idején mikor a fiam pár éves lehetett
Álltunk a lámpánál és jött a csattogós motorjával ÉS hogy észrevegyék hatalmas fordulaton pörgeti a motort
ami természetesen durrog nagyokat,hogy ennyi esze legyen valakinek
Erre ébredt a gyerek a kocsiban
tisztelet a kivételnek
2010.10.22. 18:24
2010.10.22. 18:27
Imco írta:Hurrá! Még egy politika topic!
Miért kell mindig anyázni valakit.
Több köcsög autós van mint motoros.
És?
BMW-sek akik motoroznak topicban megy a motoros anyázás!
Király!
2010.10.22. 18:36
Imco írta:Hurrá! Még egy politika topic!
Miért kell mindig anyázni valakit.
Több köcsög autós van mint motoros.
És?
BMW-sek akik motoroznak topicban megy a motoros anyázás!
Király!
2010.10.22. 18:56
2010.10.22. 20:11
2010.10.22. 23:28
Imco írta:Nem bántódtam meg, nem vettem magamra.
Én is szoktam jobbról előzni.
Sőt autóval is, pályán, ha elborul az agyam!
Igaz ezt nem túl gyakran.![]()
Én is utálom ha jobbról előznek.
Sőt ha motor jön 1 sávon jobbról, annak ki is húzódok.
Autósból is van ennyi -ha nem több- barom.
Itt meg szeressük egymást!
2010.10.23. 12:17
2010.10.23. 16:08
BadTitaa írta:Jesszusom! Milyen anyázást indítottam el.Nekem semmi bajom az autósokkal, bár sok motoros ismerősöm nem állna velem szerintem szóba, ha megtudná, hogy autósokkal méghozzá BMW-sekkel "szóba állok". Nos! Én nem alkotok előítéleteket.
Én nem hiszek az előítéleteknek, és szeretek magam utánajárni a dolgoknak.Mindenkire lehet rosszat mondani. Kéne egy autós-motoros találkozót szerveznem, hogy kibékítsem a két oldalt... Próbálkozásnak nem lenne rossz szerintem.
Ha megismernétek a "normális" motoros társaságot, akik tényleg köszönnek az utakon egymásnak (A ROBOGÓSOK IS!!!) és vigyáznak mások biztonságára...stb. akkor nem lenne ekkora az ellenszenv. Lehet, hogy ezzel még nagyobb vitát generálok nem tudom, csak azt tudom, hogy jókat kuncogok, amikor tőletek és tőlük is azt hallom, hogy "Bezzeg az autósok!" és "Bezzeg a motorosok!"
Aztán bizonyos nagyszájú motorosok miatt szerveznek vezetéstechnikai tréninget (a párom is oktat, pedig nem ez a szakmája), mert összetöri magát és később az illető nem megy el rá, pedig miatta indították el a tréninget...
Próbáljunk békében élni egymás mellett. Akit érdekel, szívesen elhívom egy motoros szeánszra. Garantálom, hogy jól fogja érezni magát és megkockáztatom, hogy barátokat is szerez.
2010.10.23. 16:14
simi64 írta:BadTitaa írta:Jesszusom! Milyen anyázást indítottam el.Nekem semmi bajom az autósokkal, bár sok motoros ismerősöm nem állna velem szerintem szóba, ha megtudná, hogy autósokkal méghozzá BMW-sekkel "szóba állok". Nos! Én nem alkotok előítéleteket.
Én nem hiszek az előítéleteknek, és szeretek magam utánajárni a dolgoknak.Mindenkire lehet rosszat mondani. Kéne egy autós-motoros találkozót szerveznem, hogy kibékítsem a két oldalt... Próbálkozásnak nem lenne rossz szerintem.
Ha megismernétek a "normális" motoros társaságot, akik tényleg köszönnek az utakon egymásnak (A ROBOGÓSOK IS!!!) és vigyáznak mások biztonságára...stb. akkor nem lenne ekkora az ellenszenv. Lehet, hogy ezzel még nagyobb vitát generálok nem tudom, csak azt tudom, hogy jókat kuncogok, amikor tőletek és tőlük is azt hallom, hogy "Bezzeg az autósok!" és "Bezzeg a motorosok!"
Aztán bizonyos nagyszájú motorosok miatt szerveznek vezetéstechnikai tréninget (a párom is oktat, pedig nem ez a szakmája), mert összetöri magát és később az illető nem megy el rá, pedig miatta indították el a tréninget...
Próbáljunk békében élni egymás mellett. Akit érdekel, szívesen elhívom egy motoros szeánszra. Garantálom, hogy jól fogja érezni magát és megkockáztatom, hogy barátokat is szerez.
A balatonfüredi találkozónk időpontja és helyszíne is majdnem pontosan egybeesett az egyik legnagyobb motoroséval. Semmi gond nem volt, még a felvonuláson sem. Integettek, integettünk. Jó arcok voltak.