![]() |
2011.06.22. 10:27
LeviM5 írta:bmw520ds írta:Most este, egyik barátommal csavarogtunk kicsit. Balatonvilágosnál le a partra, vissza Siófokra. A vasúti átjárónál pirosat kapunk. Áll előttünk egy fehér Lexus RX 400h
Druszám leállítja a Peugeot motorját. Figyelem a hátsó lámpákat milyen erősen égnek, meg a féklámpák is! Aztán érdekes egyveleg a sötét fejemben bent, miért nincs hang, miért ég a féklámpa, mire megértem, ott egy h betű. Hidrogén. A lófaxt, hibrid. ( ez az állandó BMW-s gondolkozás )
Jön a V43 Szili, elhúzza a vagonokat gyorsan és megint néma csend. Mondom, várjál lécci, kíváncsi vagyok a hangjára!![]()
Elaludtak a féklámpák és néma csendben megindult a fehér hodály. Hát az érzések vegyesek...Ilyet még nem sasoltam! NINCS hangja a nagy kocsinak.Ellenben, a xenon lámpái, brutális mennyiségű fényt nyomnak a kocsi elé, ahogy haladunk mögötte, úgy gondoltam, tetszik. Ez szégyen! Egy Lexusra ezt gondolni! De így volt. Képeken nézegetve, hát...De ott abban a helyzetben, az a csend és haladt...Na ilyen a falumban nincs!
Valaki mesélte, talán Chris, hogy gyártanak hangszórót, ami motor hangot ad. De milyet? Zaporozsec?![]()
Ráadásul hallottam olyat aki évente cseréli a légrugot. Sajnos ezeket sem ide tervezték...
2011.06.22. 13:13
simi64 írta:Ezeket figyeld inkább:
2011.06.22. 16:44
lepke írta:simi64 írta:
Helo
Nektek oszt bejött az élet, remélem jól éreztétek magatokat
Monte Carlo![]()
![]()
![]()
Én meg a bányatóra nem jutok ki
2011.06.26. 22:24
2011.06.26. 22:27
lepke írta:Helo
S.O.S
A nagylányom holnap akart hazajönni a Kia picantóval
Novemberben volt utoljára használva azóta NEM volt beindítva
Természetesen az aksi teljesen lemerül, megbikázták (( az autót )) és nem indul
Csak folyamatos kattogást hallani mikor elfordítja a gyújtás kulcsot, a motor nem indul
Valami okosság ???
2011.06.26. 22:29
S.O.S
A nagylányom holnap akart hazajönni a Kia picantóval
Novemberben volt utoljára használva azóta NEM volt beindítva
Természetesen az aksi teljesen lemerül, megbikázták (( az autót )) és nem indul
Csak folyamatos kattogást hallani mikor elfordítja a gyújtás kulcsot, a motor nem indul
Valami okosság ???
2011.06.26. 22:36
2011.06.26. 22:40
Felhívtam és valóban az lehet a gond
Tescóból vásárolt hajszál vékony bikázó kábellel próbálták
2011.06.26. 22:42
admin írta:De utána kivittem két darab 6-os rézcsövet na azzal nem volt kecmec.
2011.06.26. 23:03
2011.06.26. 23:17
Labi írta:A kis Pikantót fel lehet adni faxon! minek hazaautózni vele?![]()
2011.06.27. 00:15
lepke írta:Labi írta:A kis Pikantót fel lehet adni faxon! minek hazaautózni vele?![]()
Helo
Haza kell hozni mert lejárt a műszaki vizsgája + egy nagy szerviz is szükségeltetik
2011.06.27. 00:23
simi64 írta:lepke írta:Labi írta:A kis Pikantót fel lehet adni faxon! minek hazaautózni vele?![]()
Helo
Haza kell hozni mert lejárt a műszaki vizsgája + egy nagy szerviz is szükségeltetik
Vegyél Neki egy 3-ast
2011.06.27. 00:34
lepke írta:simi64 írta:lepke írta:Labi írta:A kis Pikantót fel lehet adni faxon! minek hazaautózni vele?![]()
Helo
Vegyél Neki egy 3-ast
Helo
Hát persze mindjárt egy hármast..... Éppen ezen gondolkoztam én is![]()
Nekem most ilyen extrákra nincs KERET, minden forintot megkel nézni hova teszek![]()
ha van mit ... egyáltalán elrakni
2011.06.27. 00:41
admin írta:lepke írta:simi64 írta:lepke írta:Labi írta:A kis Pikantót fel lehet adni faxon! minek hazaautózni vele?![]()
Helo
Vegyél Neki egy 3-ast
Helo
Nekem most ilyen extrákra nincs KERET, minden forintot megkel nézni hova teszek![]()
Simi adna kölcsön csak elrakta Monte-Carlóba
2011.06.27. 18:37
admin írta:lepke írta:Helo
Felhívtam és valóban az lehet a gond
Tescóból vásárolt hajszál vékony bikázó kábellel próbálták
Télen mi is ilyennel bikáztuk a szomszéd kocsiját és ugyan ezt csinálta.De utána kivittem két darab 6-os rézcsövet na azzal nem volt kecmec.
2011.06.29. 10:35
2011.06.29. 12:08
bmw520ds írta:Most este, egyik barátommal csavarogtunk kicsit. Balatonvilágosnál le a partra, vissza Siófokra. A vasúti átjárónál pirosat kapunk. Áll előttünk egy fehér Lexus RX 400h
Druszám leállítja a Peugeot motorját. Figyelem a hátsó lámpákat milyen erősen égnek, meg a féklámpák is! Aztán érdekes egyveleg a sötét fejemben bent, miért nincs hang, miért ég a féklámpa, mire megértem, ott egy h betű. Hidrogén. A lófaxt, hibrid. ( ez az állandó BMW-s gondolkozás )
Jön a V43 Szili, elhúzza a vagonokat gyorsan és megint néma csend. Mondom, várjál lécci, kíváncsi vagyok a hangjára!![]()
Elaludtak a féklámpák és néma csendben megindult a fehér hodály. Hát az érzések vegyesek...Ilyet még nem sasoltam! NINCS hangja a nagy kocsinak.Ellenben, a xenon lámpái, brutális mennyiségű fényt nyomnak a kocsi elé, ahogy haladunk mögötte, úgy gondoltam, tetszik. Ez szégyen! Egy Lexusra ezt gondolni! De így volt. Képeken nézegetve, hát...De ott abban a helyzetben, az a csend és haladt...Na ilyen a falumban nincs!
2011.06.29. 20:36
2011.07.21. 19:24