Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.09.15. 20:37

Uppsz! Ma reggel megint megmentett az L.I. . M5 kifelé, Nagy S. u. felöljáró alól méricskéltek 103-al.
Küzdött egy darabig, de 50.-nél kikapcsoltam a masinát. Akkor meg már mérhet. :wink:

2010.09.20. 18:11

Helo
Az Augusztusi hónap SE jött be :evil: :evil: :evil:

Kép Kép

Kép Kép

2010.09.20. 19:18

60-as korlátozásnál mennyitől mérnek ?

2010.09.20. 19:24

muhaati írta:Uppsz! Ma reggel megint megmentett az L.I. . M5 kifelé, Nagy S. u. felöljáró alól méricskéltek 103-al.
Küzdött egy darabig, de 50.-nél kikapcsoltam a masinát. Akkor meg már mérhet. :wink:

Ati akkor rá nem tudunk büszkék lenni :wink: de örülök hogy neked nem jött csekk.

2010.09.20. 19:26

lepke írta:Helo

Én csak azt nem értem, hogy a melletted lévő piros (pözsó?szuzuki?) sincs hátrébb a fényképeken.
Miért pont Téged lőttek? Mert BMW?
:mereg:

2010.09.20. 19:33

SoundkeY írta:60-as korlátozásnál mennyitől mérnek ?

75+3=78tól várhatod a csekket.

2010.09.20. 19:38

simi64 írta:

Én csak azt nem értem, hogy a melletted lévő piros (pözsó?szuzuki?) sincs hátrébb a fényképeken.

De hátrébb vannak,csak azok állnak! :lol: bmwdance bmwdance bmwdance :bmw :bmw :bmw :taps: :taps: :taps: :kösz Zoli :drive :dance3 :dance3 :dance3 :lol:

2010.09.20. 19:41

apa írta:
simi64 írta:

De hátrébb vannak,csak azok állnak! :lol: bmwdance bmwdance bmwdance :bmw :bmw :bmw :taps: :taps: :taps: :kösz Zoli :drive :dance3 :dance3 :dance3 :lol:

Helo
A harmadik képen a kis piros már gyorsabban ment mint ÉN

2010.09.20. 19:43

lepke írta:
apa írta:
simi64 írta:

Helo

akkor 120nál vagy mérve, ha Ő 130al megy, akkor nem igazán lövik...
hm...
lehet 153nál, vagy emennyinél rádtapadt és végigkísért:(((

2010.09.20. 20:14

MChris írta:
muhaati írta:Uppsz! Ma reggel megint megmentett az L.I. . M5 kifelé, Nagy S. u. felöljáró alól méricskéltek 103-al.

Ati akkor rá nem tudunk büszkék lenni :wink: de örülök hogy neked nem jött csekk.

Nem, bizony nem jön a csekk. :lol: Remélhetőleg nem is fog , amíg van lehetőség erre a megoldásra.
Persze 100% os védelem nincs. Remélhetőleg ebbe a topicba csak látogatóként jövök.
( Viszont ha nem gond, néha megírom a tapasztalatokat.)

2010.09.20. 20:30

muhaati írta:
MChris írta:

Nem, bizony nem jön a csekk. :lol: Remélhetőleg nem is fog , amíg van lehetőség erre a megoldásra.
Persze 100% os védelem nincs. Remélhetőleg ebbe a topicba csak látogatóként jövök.
( Viszont ha nem gond, néha megírom a tapasztalatokat.)

Írjad légyszi, mert ha most kapok csekket a szeptember elejei ámokfutásom miatt (autópálya lehajtón 90 helyett kb 110), akkor én is benevezek valamire.

2010.09.21. 00:25

tibi666 írta:

Pontosítanék:

60-nál mérés van 64-től, de 78-ig a rendőr dönti el, hogy mikor megmért, hogy akkor szabálysértésbe nyomja el vagy közig bírságba. Ha közig-be megy, akkor már a 64 is 30ezer.

Amúgy 79-től mindenképpen 30ezer.

2010.09.21. 00:26

simi64 írta:

3 ok miatt:
mert BMW
mert fekete
mert sütött a napocska.

2010.09.21. 00:57

Oroszlan írta:
tibi666 írta:

Pontosítanék:

60-nál mérés van 64-től, de 78-ig a rendőr dönti el, hogy mikor megmért, hogy akkor szabálysértésbe nyomja el vagy közig bírságba. Ha közig-be megy, akkor már a 64 is 30ezer.

Közig. bírság tudtommal csak 78tól van.
Alatta max. helyszíni. Ha nem így lenne, akkor már nagyon sok csekket kap(hat)tam volna, ugyanis mindig úgy állítom be a tempomatot, hogy a bűvös +15km/h környékén legyen, pályán meg 150-re. Márpedig, ha lehetősége lenne arra, hogy egy 65-ös gyorshajtást kiküldjön 30 ezres csekk formájában, akkor tuti megtenné.

2010.09.21. 07:11

tibi666 írta:
Oroszlan írta:
tibi666 írta:

Pontosítanék:

Alatta max. helyszíni. Ha nem így lenne, akkor már nagyon sok csekket kap(hat)tam volna, ugyanis mindig úgy állítom be a tempomatot, hogy a bűvös +15km/h környékén legyen, pályán meg 150-re. Márpedig, ha lehetősége lenne arra, hogy egy 65-ös gyorshajtást kiküldjön 30 ezres csekk formájában, akkor tuti megtenné.

Nézd meg a képemet: LINK ODA
Mint az a CopCars oldalon olvasható: http://sebessegmeres.info
nekem az S80/60 és T70/50-re volt állítva azaz személy autó (S) 60 sebesség határnál, 80-ra mér és Teher (T) 70-re mér.
A többiek képein a 50-es táblánál 68-ra voltak állítva az SCS-103-as műszerek.

Jackson, aki nézegette korábban melyik képen mi felett mértek

2010.09.21. 07:56

tibi666 írta:
Oroszlan írta:
tibi666 írta:

Pontosítanék:

A jogszabály szerint 64-től 78-ig helyszíni bírság alkalmazható, ezt a rendőr dönti el ott, hogy mire állítja be a gépet.
Ha 64-78 között van és megállítás van, akkor helyszíni bírságot ajánlanak fel, de ha nem fogadod el, nem ismered el, akkor feljelentenek és megy közigbe.

Saját esetem tavaly, amikor még nem volt a kocsiban blokkoló:
lakott területen 50 helyett 68-nál fénykép, út szélén yard, megállít. Megállít, közli mi van, Én persze a csillagos eget is letagad, aztán megmutatták a képet a gépet és akkor már nem volt mi mondanom.
Közölte: ha elismerem helyszínbírság és 5ezer ft, ha nem akkor feljelentés, közig és 30ezer.
Mondtam neki írja meg a csekket.

De általában nem élnek a szabálysértéssel, hanem tisztán közig lesz belőle és általában csak 79-től (60-nál).
Tudni kell a szabálysértéses mutatvánnyal sok a papírmeló, feljelentés írás, nyilvántartó, stb., a közig-es meg elmegy a számítógépen automatikusan Szombathelyre és ott készítik el.

2010.09.21. 10:09

lepke írta:
apa írta:
simi64 írta:

Helo

Igen,ő 130-al,te mentél 120-al,csak ezt megelőzőleg ragadt rád a kamera,ami szerintük kimeríti a gyorshajtás fogalmát,az is lehet hogy te már bent vagy a gépbe,visszaesőként már nem annyira elnézőek,meg fekete is BMW-is.

2010.09.21. 20:23

Oroszlan írta:
simi64 írta:

3 ok miatt:
mert BMW
mert fekete
mert sütött a napocska.

Így már érthető, kedves Lion! :o

2010.09.24. 13:20

Sziasztok!
Nekem is van egy eladó képem 30000-ért! :lol: Reméltem, hogy soha nem kell ide írnom, de hát így jártam! :roll: Pedig mindig figyelem a lesifotósokat, de ezt valahogy benéztem, meg is lepődtem mikor jött a levél 8O Biztos nagyon lefoglalt az 0000 ami mögöttem jött, remélem azért ő sem úszta meg fotó nélkül :twisted: kb. 30 km-en versenyeztünk, volt benne 180-as sprint is, még jó hogy nem akkor örökítettek meg bennünket!!!! :lol: A lényeg, hogy a kályhás 0000 mindig le-le maradt! :franko:
:bmwkiraly
Kép

2010.09.24. 14:36

Koli525 írta:Sziasztok!
Nekem is van egy eladó képem 30000-ért! :lol: Reméltem, hogy soha nem kell ide írnom, de hát így jártam! :roll: Pedig mindig figyelem a lesifotósokat, de ezt valahogy benéztem, meg is lepődtem mikor jött a levél 8O Biztos nagyon lefoglalt az 0000 ami mögöttem jött, remélem azért ő sem úszta meg fotó nélkül :twisted: kb. 30 km-en versenyeztünk, volt benne 180-as sprint is, még jó hogy nem akkor örökítettek meg bennünket!!!! :lol: A lényeg, hogy a kályhás 0000 mindig le-le maradt! :franko:
:bmwkiraly
Kép

Helo
Üdvözlet a KLUBBAN :wink:
Hozzászólás küldése

VigLink badge