Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.06.25. 17:28

Ha a BMW nem megy el, és kéne már a hely a garázsban akkor szólj! Tudnék egy jó helyet a kis e39-nek! :lol: 8) :twisted:

2007.06.25. 18:20

sxoe írta:Ha a BMW nem megy el, és kéne már a hely a garázsban akkor szólj! Tudnék egy jó helyet a kis e39-nek! :lol: 8) :twisted:

Egy 4millió forintos pénzegység ellenében bármikor elindúl hozzád :lol:

2007.06.25. 18:24

tanktaz írta:Igazából attól függ,hogy mit értünk kényelem alatt és az mennyire tartós!
Kiváncsi leszek,hogy az a Suzuki milyen kényelmes lesz 3 év múlva! Szakmámba vág a dolog és kivételesen értek hozzá 1 kicsit,hogy milyen anyagoktól mit várhatunk.

Nem kell 3 évet várnod, máris megmondom neked, hogy a zsír új Stift hátúl iszonytatóan kényelmetlen. Jó, én 190 fölött vok egy picivel, de egyedül ültem hátul,és nem találtam kényelmes poziciót, pedig még a fejenállást is kipróbáltam. Pestig mentünk, meg vissza, de megváltás volt kiszálni belőle. A klíma olyan gyenge, hogy maximumon ment, és hátúl folyt róllam a víz (elől meg már fáztak).

Ha már a kényelemről van szó. Én még Opel Omegánál kényelmesebb autóban nem ültem, pedig volt már több BMW-nk, Mercink, VW, Audi stb. És több Omega tulajdonos is mondta,h még nem talált kényelmesebb autót az Omegánál. Persze ez nem azt jelenti hogy nincs.

2007.06.26. 11:29

Nekem is volt egy MV6-os OMEGA ,és nagyon kényelmes volt!Ha nem vittek volna el egy kereszteződésnél talán még benne ülnék!Szerintem nem rossz autó :)

2007.06.26. 18:57

Ilyen jól sikerűlt ,hogy ment is a háztól Maxi?

2007.06.26. 20:30

Gazdasági totalra vették, 4 hónapig húzta a biztosító az ügyet!!! És nem én voltam a hibás! Amikor lezárták az ügyet,ugyanis addig semmit nem tudtam csinálni az "autóval" ,meghirdettem a szegény roncsot .. :cry: Mákom volt 2. nap elvitték!!Különben az ÁB-nál volt a vétkes biztosítása :evil: :evil:

2007.06.27. 12:32

Tegnap este jöttem fel pestre olyan 10 körül megálltam egy OMW kuton egy e39 mögött a gazdája is ablakot mosott meg énis.
A történet ott kezdődik, hogy mondom odamegyek megkérdem hátha e39 klub tag :D
Erre benyögi hogy nem kérdezem akarsz az lenni aztmondja nem, kérdem miért?
Erre a válasz....Szabadulni akarok ettől a szartól kereskedő vagyok de ez az autó nem nekem való.

Hát majdnem mondtam neki hogy tényleg nem neked való, mert ezt az autot nem érdemled meg :lol: :lol: :lol:

Nagyon bunko volt a tag... :o

2007.06.28. 21:02

Segítségeteket szeretném kérni!

Szombaton egy esküvőn menyasszonyi autóként fog részt venni a vasam.
Sajnos sok időm nincs az alapos takarításra.
Tudtok-e normális autómosó céget, akik korrektül belül is kitakarítják és persze az árak is elfogadhatók. Gyömrő, Maglód vonzáskörzete lenne a megfelelő, de jó a XVIII. ker. környéke is.

Köszi szépen!

2007.07.02. 10:22

Sajna én csak itthon tudok, de ez nagyon tuti! :)
De gondolom ide nem jössz le, mert mire visszaérsz már bogaras lesz a vas :S

2007.07.03. 10:00

vecsésen a fő út mellett .autószerelő műhelyen belül van az autókozmetika
reggel viszed másnap reggel elhozhatod 17.000 pénz külső belső kárpit polir
telefonszáma:06-30-9-197-290

2007.07.18. 14:20

Bocsi, de nem találtam megfelelő topicot, ezért újat nem akartam létrehozni.

Keresek a klubbtársak között (és ismerőseik között) olyan embert, akinek saját patikája van.

Ha tudtok, légyszi segítsetek!!!!!!!

Köszi szépen!!!!!!

2007.07.18. 19:57

Hmm csak nem te is patikát fogsz nyitni? :)
Végülis legalább lesz kedvezményes hely a klubtagok számára!! :lol:
Itt a városunkban 2 van mind a kettő egy házaspáré, de sajnos nem ismerem őket valami jól :?

2007.07.18. 20:59

Igen, valami ilyenen töröm a fejem :kalapács

Arra lennék kíváncsi, hogy kb. mennyi tőke kell a beindításhoz (nem számítva a bérleti díjat, berendezéseket).
Eddig igen különböző összegeket hallottam.
Egyenlőre csak ötlet. A hely elméletileg meg lenne.

2007.07.19. 22:50

Z_atek írta:Igen, valami ilyenen töröm a fejem :kalapács

Arra lennék kíváncsi, hogy kb. mennyi tőke kell a beindításhoz (nem számítva a bérleti díjat, berendezéseket).
Attól függ milyet akkarsz.10-15Mila.

2007.07.21. 12:13

admin írta:

Kezdéssnek arra gondoltam, hogy nem lenne gyógyszerkészítés helyben, később ezen lehetne változtatni.
Esetleg azt is tudod, hogy milyen engedélyekre van szükség?
Tegyük fel, alapítok egy Kft-t, találok gyógyszerészt és aszisztenst, kibérelem a helységet, átalakítom belülről. Kell még nagykereskedőket keresnem és megállapodnom velük...stb.

2007.07.22. 01:20

Z_atek írta:
admin írta:

Kezdéssnek arra gondoltam, hogy nem lenne gyógyszerkészítés helyben, később ezen lehetne változtatni.
Esetleg azt is tudod, hogy milyen engedélyekre van szükség?
Tegyük fel, alapítok egy Kft-t, találok gyógyszerészt és aszisztenst, kibérelem a helységet, átalakítom belülről. Kell még nagykereskedőket keresnem és megállapodnom velük...stb.

Laborodnak kell lennie.Anélkül megse adják az engedélyt.Oda meg kell venned a gyógyszerkészítéshez szükséges anyagokat plusz edényzeteket.Főleg ha orvosirendelő mellett van a helység.Ha pedig elkülditek a betegeket mert nem készítitek el a gyógyszert nem fognak többet oda menni.(A patikus a betegekért van.)
ÁNTSZ,Tűzoltóság engedély kell az tuti.Kell egy jó számítógép rendszer ami kb1-1,5milla.Attól függ hány officinás a patika(tudom ajánlani a Novodata rendszert)
A nagykerektől lehet bizományosba megvenni a gyógyszerkészletet.Az induló készletnek amúgy is hosszabb fizetésihatáridőt adnak.A bútorzat se mindegy hogy milyen,főleg a laboré.különböző helységeknek kell lenni.Megfelelő létszánmak.

Ja nem én vágom a témát hanem a párom ő utazik ebe a témába.Így ezt ő írta.

2007.07.25. 21:02

Laci!

Köszi szépen az infokat!!

2007.08.12. 20:45

Sziasztok Fanok!

Egy kis filmajánló…

…..egy kis móka: szombat éjjel elmentem az asszonnyal moziba! Megnéztük -Az elhagyott szobát- ...Jó kis szaratós :lol: sikongatós filmecskét. (amúgy jó volt, érdemes egyszer megnézni)
Nos... a konklúzió: bénák vagyunk skacok! A filmben az 528-as (ez érte a legtöbbet a filmben :lol: ) szerelése egyszerű, mint a pofon! ..mi meg modicolunk, szerelőzünk..több száz ezret költünk szerelőre, anyagra... :D ...bezzeg a filmben: éjfél után az útszéli, kialvatlan benzinkutas egy másodperc alatt megmondta mi a baj és egy mozdulattal meg is csinálta! ….Lopásgátló, GPS, Kormányzár, váltózár?? Minek?! Egy csavarhúzóval is megy a dolog! ...úgyis elviszik. :cry:
…szóval aki szeret mozizni, annak ajánlom, egyszer érdemes…márcsak a Bömbiér is… :lol:

Üdv,

Labi

2007.08.12. 22:48

Labi írta:Sziasztok Fanok!

Egy kis filmajánló…

…..egy kis móka: szombat éjjel elmentem az asszonnyal moziba! Megnéztük -Az elhagyott szobát- ...Jó kis szaratós :lol: sikongatós filmecskét. (amúgy jó volt, érdemes egyszer megnézni)
Nos... a konklúzió: bénák vagyunk skacok! A filmben az 528-as (ez érte a legtöbbet a filmben :lol: ) szerelése egyszerű, mint a pofon! ..mi meg modicolunk, szerelőzünk..több száz ezret költünk szerelőre, anyagra... :D ...bezzeg a filmben: éjfél után az útszéli, kialvatlan benzinkutas egy másodperc alatt megmondta mi a baj és egy mozdulattal meg is csinálta! ….Lopásgátló, GPS, Kormányzár, váltózár?? Minek?! Egy csavarhúzóval is megy a dolog! ...úgyis elviszik. :cry:
…szóval aki szeret mozizni, annak ajánlom, egyszer érdemes…márcsak a Bömbiér is… :lol:

Üdv,

Labi

Kihagytad, hogy a filmbol az is kiderul, hogy a gyalogosvedelem teren se a legjobb a kocsi ;)

2007.08.12. 23:00

Kihagytad, hogy a filmbol az is kiderul, hogy a gyalogosvedelem teren se a legjobb a kocsi ;)

jaaa tényleg! A Bimmer húsklopfolónak is kitűnő!!! :lol: :franko:
Hozzászólás küldése

VigLink badge