![]() |
2012.12.31. 14:24
kzolee írta:Gallaca írta:Padre540 írta:Ha elfordítom,megjelenik a teljes számsor.![]()
Atyaúristen aki ezt kitalálta.
Én üzemszerűen épp 2 éve egy 7" 3G-s tablettel dolgozom.A főnökömnek többször megígértem, hogy a kerék alá teszem. Az életerőmet elszívta már, pedig ez nem olcsó kategória volt akkor! (Viewtab7) Borzasztó
Én --- ezt --- választottam tavaly ősszel, hibátlan.
Galaxy tab 10.5 sem sokkal jobb, az is van a csapatban.
2012.12.31. 18:02
Padre540 írta:Ha elfordítom,megjelenik a teljes számsor.![]()
Atyaúristen aki ezt kitalálta.

2012.12.31. 18:09
admin írta:
iPhone Tapatalk
2012.12.31. 19:44
Padre540 írta:admin írta:
iPhone Tapatalk
Előtted van hogy nyomkodom,huzogatom hátha lejjebb jön,guglizok a laptopon,ugrálok rajta,falhoz csapkodom és mire feladom,oldalt leteszem és lőn világosság?Igen hasonlóan történt.![]()
Próbálom ráfogni a kínaiakra.![]()
2013.01.02. 23:29
2013.01.03. 00:36
tökmöc írta:Elöször is Boldog új évet itt mindenkinek!!!!
A kérdésem meg az lenne, hogy lehetséges-e az ha a pótkulcsom nyitja az autot "vagyis nem gombbal hanem záron keresztül" de nem indítja el a motort! Persze szervizkulcsot azt nem kaptam hozzá és ha jól tudom az egy műanyag kulcs ami nyitásra jó.
A másik kérdésem ha azt mondjátok igen lehetséges és valószínű elem baja van csak ki kell cserélni, akkor légyszi azt is írjátok meg hogyan mert ami kis filmeket néztem a neten az egy picit vicc!!!!
2013.01.03. 00:38
tökmöc írta:Elöször is Boldog új évet itt mindenkinek!!!!
A kérdésem meg az lenne, hogy lehetséges-e az ha a pótkulcsom nyitja az autot "vagyis nem gombbal hanem záron keresztül" de nem indítja el a motort! Persze szervizkulcsot azt nem kaptam hozzá és ha jól tudom az egy műanyag kulcs ami nyitásra jó.
A másik kérdésem ha azt mondjátok igen lehetséges és valószínű elem baja van csak ki kell cserélni, akkor légyszi azt is írjátok meg hogyan mert ami kis filmeket néztem a neten az egy picit vicc!!!!
2013.01.03. 01:13
Imco írta:tökmöc írta:Elöször is Boldog új évet itt mindenkinek!!!!
Az immo probléma lehet.
Nem elem, mert elem nélkül is kéne indulnia.
Az elem csak a távirányítóért felel.
A vicc az nem vicc. Egyszerű a csere.
Talán a kulcshangolás topicban többször le van írva. Pl. általam is.
Szerintem...
2013.01.03. 15:26
Imco írta:tökmöc írta:Elöször is Boldog új évet itt mindenkinek!!!!
Az immo probléma lehet.
Szerintem...
2013.01.03. 23:58
Jerry írta:Imco írta:tökmöc írta:Elöször is Boldog új évet itt mindenkinek!!!!
Az immo probléma lehet.
Szerintem...
Ha az immóval van gond, akkor az nem olyan egyszerű.
Kicserélni ugyan nem nehéz, de az EWS-hez már korántsem olyan könnyű felprogramozni. Ha az lenne, akkor a gyáriak sem kérnének 40-60e Ft-ot egy kulcsmásolásért.
2013.01.22. 13:18
2013.01.22. 13:37
jlaci74 írta:Srácok!
Lakás riasztókkal foglalkozik valaki?
2013.01.22. 14:37
admin írta:jlaci74 írta:Srácok!
Hegylako
iPhone Tapatalk
2013.01.22. 16:46
jlaci74 írta:admin írta:jlaci74 írta:Srácok!
Hegylako
iPhone Tapatalk
Köszi admin!
( de ahogy látom már 1 hónapja nem volt az oldalon... )
2013.01.23. 12:03
2013.01.23. 15:40
Civis_e34 írta:Üdv Urak!
Azt szeretném kérdezni, hogy nem-e tud valaki vagy ismer olyan embert aki már látott olyat, hogy a styling 65 felni színe micsoda?
Mi a színkódja vagy receptúrája a felni színének és a lakknak hozzá???
Köszi!
2013.01.23. 22:19
simi64 írta:Civis_e34 írta:Üdv Urak!
Azt szeretném kérdezni, hogy nem-e tud valaki vagy ismer olyan embert aki már látott olyat, hogy a styling 65 felni színe micsoda?
Mi a színkódja vagy receptúrája a felni színének és a lakknak hozzá???
Köszi!
A Felgenkatalog azt írja, hogy: Chrom Shadow. Színkód nincs feltüntetve.
2013.01.25. 21:23
2013.01.25. 21:39
tökmöc írta:Sziasztok!!!
Igen érdekelne kinek mi a véleménye erről az üzenetről "selflevel susp. inact". Most jelen pillanatban ezt üzeni a gép!!!
2013.01.25. 21:51
Imco írta:tökmöc írta:Sziasztok!!!
Igen érdekelne kinek mi a véleménye erről az üzenetről "selflevel susp. inact". Most jelen pillanatban ezt üzeni a gép!!!
Paraszt angolom szerint auto felfüggesztés szintezés inaktiv.
Van ilyened?
Az már fél siker!