![]() |
2010.06.11. 20:53
hegylako írta:lepke írta:kopasze-28 írta:Att530d írta:kopasze-28 írta:Kedves klubtársak
Nem is tudom hogy fejezzem ki hálámat felétek,h ennyire segítő készek vagytok,nagyon jó érzéssel tőlt el![]()
Nos,ma rendeződött a számla dolog,és már tudom használni megint,vissza kaptam az A hitelt,igaz lekorlátozva,de megint tudom használni.
Tehát akkor közzé teszem a szla számot,igy egyszerűbb,nem kell mindenkinek megadnom
OTP
11773401-04417958
Egy kérésem lenne annak aki segít rajtunk,h vmi képp jelezze nekem akár privátba,
akár a közlemény rovatba irja be a nick nevét ha neten utal,h tudjam ki is volt valójában,és h a későbiekben,meg tudjam személyesen köszönni neki/kik
Hegylakó,természetesen nem értettelek félre,tudom h nem bántásból irtad
A virtuális zsetonok megkezdét hosszadalmas útjukat számlád felé, félek csak hétfőn érkeznek meg.
A megjegyzésbe nem fért ki végig, ezért leírom ide is, ha talizunk szivesen vennék egy próbakört, szeretem a régebbi autókat is, akár az anyósülésről. Nem a pénz miatt, amúgy is megkértelek volna rá!
Jó hétvégét és szebb jövőt!
Att530d
Köszönöm kedves uram![]()
a próba kör természetesen alap,és nem csak a jobb egyből,szívesen odaadom kipróbálni,hisz ez csak természetes.
Egyébként is kiprobálhattad volna akkor is ha nem lenne most ez a helyzet
Helo
Ahogyan veszem észre ez elég jól alakul
üdv zoli
Helyes, csak igy tovább.
Mindenki hozzon magával még egy dakota indián közmondást...
2010.06.12. 09:49
touring írta:hegylako írta:lepke írta:kopasze-28 írta:Att530d írta:kopasze-28 írta:Kedves klubtársak
Nem is tudom hogy fejezzem ki hálámat felétek,h ennyire segítő készek vagytok,nagyon jó érzéssel tőlt el![]()
Nos,ma rendeződött a számla dolog,és már tudom használni megint,vissza kaptam az A hitelt,igaz lekorlátozva,de megint tudom használni.
Tehát akkor közzé teszem a szla számot,igy egyszerűbb,nem kell mindenkinek megadnom
OTP
11773401-04417958
Egy kérésem lenne annak aki segít rajtunk,h vmi képp jelezze nekem akár privátba,
akár a közlemény rovatba irja be a nick nevét ha neten utal,h tudjam ki is volt valójában,és h a későbiekben,meg tudjam személyesen köszönni neki/kik
A virtuális zsetonok megkezdét hosszadalmas útjukat számlád felé, félek csak hétfőn érkeznek meg.
A megjegyzésbe nem fért ki végig, ezért leírom ide is, ha talizunk szivesen vennék egy próbakört, szeretem a régebbi autókat is, akár az anyósülésről. Nem a pénz miatt, amúgy is megkértelek volna rá!
Jó hétvégét és szebb jövőt!
Att530d
Köszönöm kedves uram![]()
a próba kör természetesen alap,és nem csak a jobb egyből,szívesen odaadom kipróbálni,hisz ez csak természetes.
Egyébként is kiprobálhattad volna akkor is ha nem lenne most ez a helyzet
Helo
Ahogyan veszem észre ez elég jól alakul
üdv zoli
Helyes, csak igy tovább.
Mindenki hozzon magával még egy dakota indián közmondást...
Naja. Eddig heten vagyunk, mint a gonoszok. Kajára már biztosan jut.
2010.06.12. 11:15
kopasze-28 írta:Kedves klubtársak
OTP
11773401-04417958
2010.06.12. 12:28
Nekem isOroszlan írta:kopasze-28 írta:Kedves klubtársak
OTP
11773401-04417958
Küldj pü-be egy nevet, postacímet, mert utalni nem tudok, mivel nincs magán bankszámlám.
2010.06.15. 17:49
2010.07.16. 18:25
2011.09.25. 17:20
2011.09.25. 19:14
leslie írta:Segítséget szeretnék kérni, off témában:
esetleg jár valaki a közeljövőben Budapest-Pécs útvonalon? ( egy dobozt szeretnék leküldeni és nem szeretném a Postára bízni. Természetesen nyitott a doboz, nyugodtan bele lehet kukkantani:) ) Kamionos kollégák?
Előre is köszi.
2011.11.01. 22:16
2011.11.04. 14:04
leslie írta:Lehetett volna a keresés minden után topicba is, de gondoltam ide írom, mert sürgős lenne a következő alkatrész:
Generátor feszítő görgő tartó konzolja kellene nekem. Ez egy íves fém tartó, melyet 2 db. 16-os fejű csavar tart és az egyik végén egy görgő van ( imbusz csavarral van hozzáfogatva a görgő ). Cikkszáma: 1128-2 248 561
Bontott kellene és Budapestről ( mert nem tudok érte menni és a posta lassú ).
Köszönöm
2011.11.04. 19:10
jackson írta:leslie írta:Lehetett volna a keresés minden után topicba is, de gondoltam ide írom, mert sürgős lenne a következő alkatrész:
Generátor feszítő görgő tartó konzolja kellene nekem. Ez egy íves fém tartó, melyet 2 db. 16-os fejű csavar tart és az egyik végén egy görgő van ( imbusz csavarral van hozzáfogatva a görgő ). Cikkszáma: 1128-2 248 561
Köszönöm
Morrello kollega nem jár arra ő Pécs-i?
Jackson, aki meg Bp-i csak nem jár pécs felé
2011.11.04. 20:45
tbi01 írta:jackson írta:leslie írta:Lehetett volna a keresés minden után topicba is, de gondoltam ide írom, mert sürgős lenne a következő alkatrész:
Köszönöm
Khmmm. Hogy is jön ide Pécs?![]()
2011.11.07. 09:54
tbi01 írta:jackson írta:leslie írta:Lehetett volna a keresés minden után topicba is, de gondoltam ide írom, mert sürgős lenne a következő alkatrész:
Köszönöm
leslie írta:Segítséget szeretnék kérni, off témában:
esetleg jár valaki a közeljövőben Budapest-Pécs útvonalon? ( egy dobozt szeretnék leküldeni és nem szeretném a Postára bízni. Természetesen nyitott a doboz, nyugodtan bele lehet kukkantani:) ) Kamionos kollégák?
2011.11.07. 10:27
jackson írta:tbi01 írta:jackson írta:leslie írta:Lehetett volna a keresés minden után topicba is, de gondoltam ide írom, mert sürgős lenne a következő alkatrész:
Köszönöm
Basszus összeolvastam a kettővel korábbi hozzászólásával:leslie írta:Segítséget szeretnék kérni, off témában:
Azt hittem ugyan arról van szó.
Jackson, aki elbalta
2011.11.07. 15:01
2011.11.07. 15:06
Ha már van új kód, akkor irány a tokmány iroda. A banknak egy telefon és elmondják mi a teendő. Legalább is én így teszek.Padre540 írta:Sziasztok!
Egy off autóról lenne szó.Motorszám természetes elhasználódás miatt olvashatatlan.Ez nem eredetvizsgán derült ki,az autó a miénk,csak elvittük szemlére.Motorkód lett az új motorszám amit be szeretnénk iratni a forgalmiba.Az autó hiteles,a törzskönyv a banknál.Kit kell felkeresni előszőr?A bankot,az okmányirodát?Hogy működik ez?Valaki tudja esetleg a menetét?
2012.01.19. 14:25
2012.01.19. 15:46
Fazer írta:Sziasztok,
Jogi tanácsra lenne szükségem, mert számomra érthetetlen dolog történt.
Tavaly dec 9én egy előttem a zöld lámpánál telt fékező valószínűleg drog bagy alkohol hatása alatt lévő nő satut nyomott. Meg tudtam állni mögötte de kb 10-20 centit meglöktem az autóját. Én rendes jogkövető módon kiszálltam és közöltem vele hogy elismerem ha kárt okoztam álljunk félre és ha van miért írjuk meg a kárbejelentőt. A nő zavartan ugyan de végignézte az autója hátulját és azt mondta ő nem lát semmilyen kárt az autón és erről az én véleményemet is kérte. Én sem láttam semmilyen elváltozást az autó hátsó részén. De elismételtem hogy álljunk félre ha szüksége van az adataimra felírjuk ha mégis gond adódna. Ezt ő elhárította azzal hogy nagyon siet és károkozás sem történ majd bevágódott az autójába és elviharzott a helyszínről.
Ma kaptam egy szabálysértési feljelentésről szóló adatszolgáltató papírt mert anyagi kárt okoztam a nő autójában.
Na most 1. nem okoztam kárt 2. több mint 2 héttel az esemény után datálták ezt a papírt a rendőrségen.
Mi van ilyenkor?
Mert hogy az eltelt idő alatt lehet rommá törték a hátulját és velem/biztosítómmal akarják kifizettetni a kárt ami persze valótlan
És miért akarnak megbüntetni szabálysértésért, hiszen én felajánlottam a segítségemet és rendőrt sem hívott senki, a semmiért.
Szóval tud valaki segíteni...?
2012.01.19. 17:07
Tavaly dec 9én egy előttem a zöld lámpánál telt fékező valószínűleg drog bagy alkohol hatása alatt lévő nő satut nyomott. Meg tudtam állni mögötte de kb 10-20 centit meglöktem az autóját. Én rendes jogkövető módon kiszálltam és közöltem vele hogy elismerem ha kárt okoztam álljunk félre és ha van miért írjuk meg a kárbejelentőt. A nő zavartan ugyan de végignézte az autója hátulját és azt mondta ő nem lát semmilyen kárt az autón és erről az én véleményemet is kérte. Én sem láttam semmilyen elváltozást az autó hátsó részén. De elismételtem hogy álljunk félre ha szüksége van az adataimra felírjuk ha mégis gond adódna. Ezt ő elhárította azzal hogy nagyon siet és károkozás sem történ majd bevágódott az autójába és elviharzott a helyszínről.
Ma kaptam egy szabálysértési feljelentésről szóló adatszolgáltató papírt mert anyagi kárt okoztam a nő autójában.
Na most 1. nem okoztam kárt 2. több mint 2 héttel az esemény után datálták ezt a papírt a rendőrségen.
Mi van ilyenkor?
Mert hogy az eltelt idő alatt lehet rommá törték a hátulját és velem/biztosítómmal akarják kifizettetni a kárt ami persze valótlan
És miért akarnak megbüntetni szabálysértésért, hiszen én felajánlottam a segítségemet és rendőrt sem hívott senki, a semmiért.
2012.01.19. 17:28
Mi van ilyenkor?