Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Segítség kérése!!!

2012.12.21. 23:39

Orsika írta:
muhaati írta:
Orsika írta:Szerelőt keresnék aki kicserél egy főtengely jeladót holnap! Lehetőleg itt a környéken! a jeladó megvan!

Holnap reggel 9 felé????

Igaz, szombat, karácsony miegymás, de a nap ugyanúgy kel fel, mint kedden. :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igazi karácsonyi ajándék!

Ati világvége utáni első melója lesz! :D

2012.12.22. 00:32

muhaati írta:
tökmöc írta:

Nincsenek nagy igényeim csak szeretnék temposan menni és nem fizetni! :D Amugy nekem pár napja jött meg a csekk és az is egy szrencsétlen hétvégis autós miat volt!!! :facepalm:

Akkor a megoldás csak az interceptor.

Még átgondolom a dolgokat! :roll:

2012.12.22. 02:27

Imco írta:
kiara írta:Hová kell benyújtani az igénylő lapot???? :facepalm:

Csak neked! Ne add tovább! KATT!

Biztos segítenek, legalább útbaigazítás szintjén! ;)

Kösssz!
Gondolom jól útba is igazítanának. :D

2012.12.22. 12:09

Fazer írta:Segítségre szorulok.... :oops

Van egy hajóm ami 5,3 méter hosszú és 2 méter széles itt Budapesten. El kellene vigyem egy másik helyre a további befejező munkák miatt. A súlya csak 2 mázsa de nincs hajó v csónak szállító futóm. Vonóhorgos autóm viszont van.
Ha esetleg van valakinek bármilyen szállítója amivel ezt a testet arrébb tudnám vinni megköszönném, illetve kifizetném! Vagy csak utánfutó vagy autóplató bárhova fel tudnám rakni a kis súlya miatt. Csak itt Pesten belül kellene mozgassam!

:help2

Van egy trélerem, szívesen segítenék de nagy a távolság...

2012.12.22. 12:21

jlaci74 írta:

Van egy hajóm ami 5,3 méter hosszú és 2 méter széles itt Budapesten. El kellene vigyem egy másik helyre a további befejező munkák miatt. A súlya csak 2 mázsa de nincs hajó v csónak szállító futóm. Vonóhorgos autóm viszont van.
Ha esetleg van valakinek bármilyen szállítója amivel ezt a testet arrébb tudnám vinni megköszönném, illetve kifizetném! Vagy csak utánfutó vagy autóplató bárhova fel tudnám rakni a kis súlya miatt. Csak itt Pesten belül kellene mozgassam!

Van egy trélerem, szívesen segítenék de nagy a távolság...

Basszus.... kár! :cry:

2012.12.22. 12:47

5,5X2 m 9000ft.
http://www.utanfutokelemen.hu/dijmeret.html

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Padre540 az itt látható tagok köszönték meg: Fazer
Értékelés: 4.76%

2012.12.22. 16:02

Padre540 írta:

5,5X2 m 9000ft.

Vagy...

http://www.wiesztkft.hu/gep.php?kategor ... akcio=&mi=

http://www.wiesztkft.hu/gep.php?kategor ... akcio=&mi=

...tudok trailerest is ajánlani.

2012.12.23. 13:40

Padre540 írta:

5,5X2 m 9000ft.

Atti, szívesen látlak vendégségbe, ha mégis Kelementől vinnél futót. Az utcámban lakik. Két házzal arrébb meg a testvére, neki autókölcsönzője van.
Mindkettőt ajánlom messziről elkerűlni!!!
Nem vernek át, nem húznak le - csak nagyon ellenszenves figura mindkettő.

2012.12.23. 15:55

kiara írta: Nem vernek át, nem húznak le - csak nagyon ellenszenves figura mindkettő.

:franko:

...és sokszor ennyin múlik a sikeres üzlet!

Szerintem...

2012.12.27. 15:38

Jar valaki mostanaban Nagykanizsa-Budapest utvonalon ?

2012.12.28. 15:21

Sziasztok Klubtársak!
A segítségetekre lenne szükségem, valakinek ismerős rokon barát van az Unix-hoz, vagy Bárdi-hoz több mint 40% kedvezménye?
Nagyon fontos lenne V8 futóműcsere kb...
Köszönöm!

2012.12.28. 18:39

d1r2k3 írta:Sziasztok Klubtársak!
A segítségetekre lenne szükségem, valakinek ismerős rokon barát van az Unix-hoz, vagy Bárdi-hoz több mint 40% kedvezménye?
Nagyon fontos lenne V8 futóműcsere kb...
Köszönöm!

Keress egy autós boltot vagy szerelőt a környékeden és alkudj meg vele.
Összességében lehet hogy jobban jársz.

Szerintem...

2012.12.31. 11:49

Beállítottam a tableten pin kódot.1-el kezdődik,viszont a nyitási lehetőségek 7,8,9,OK.Ilyenkor mi van? :facepalm:

2012.12.31. 11:51

Padre540 írta:Beállítottam a tableten pin kódot.1-el kezdődik,viszont a nyitási lehetőségek 7,8,9,OK.Ilyenkor mi van? :facepalm:

Szalonképesen :?:

2012.12.31. 11:54

hamoriarpi írta:
Padre540 írta:Beállítottam a tableten pin kódot.1-el kezdődik,viszont a nyitási lehetőségek 7,8,9,OK.Ilyenkor mi van? :facepalm:

Szalonképesen :?:

20 perce,még egyenlőre igen. :D

2012.12.31. 12:24

Ha elfordítom,megjelenik a teljes számsor. :facepalm:
Atyaúristen aki ezt kitalálta. :doglotlo:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Padre540 az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%

2012.12.31. 12:26

Padre540 írta:Ha elfordítom,megjelenik a teljes számsor. :facepalm:

:taps: :franko:

2012.12.31. 12:39

Én üzemszerűen épp 2 éve egy 7" 3G-s tablettel dolgozom.A főnökömnek többször megígértem, hogy a kerék alá teszem. Az életerőmet elszívta már, pedig ez nem olcsó kategória volt akkor! (Viewtab7) Borzasztó :facepalm:

2012.12.31. 13:00

Gallaca írta:

Én üzemszerűen épp 2 éve egy 7" 3G-s tablettel dolgozom.A főnökömnek többször megígértem, hogy a kerék alá teszem. Az életerőmet elszívta már, pedig ez nem olcsó kategória volt akkor! (Viewtab7) Borzasztó :facepalm:

Én --- ezt --- választottam tavaly ősszel, hibátlan.

2012.12.31. 13:08

kzolee írta:
Gallaca írta:

Én --- ezt --- választottam tavaly ősszel, hibátlan.

Én meg ezt.
Ez legalább még működik... ( Majd beszámolok ha valakit érdekel. )
Az előzőt márkát 1 nap után vissza kellett vinni , fagyogatott, nem stimmelt a töltő csatlakozó ! , és olyan gyenge anyagból készült, hogy a saját súlyától meghajlott és befoltosodott a kijelző ... :facepalm: ( 70e. -s kategória )
Hozzászólás küldése

VigLink badge