![]() |
2010.01.19. 21:07
admin írta:Ha a tulaj nem meg található akkor nemMarc528i írta:festo írta:Híres akartam lenni!!!Sem a tv-ben sem az interneten!!Ez kitolás ha tudom hogy ott vannak még tolok neki hogy biztos legyen a hírnév!!
Nem drága mulatság 5 perc hírnévért![]()
![]()
![]()
?
2010.01.19. 21:55
Marc528i írta:admin írta:Ha a tulaj nem meg található akkor nemMarc528i írta:festo írta:Híres akartam lenni!!!Sem a tv-ben sem az interneten!!Ez kitolás ha tudom hogy ott vannak még tolok neki hogy biztos legyen a hírnév!!
![]()
![]()
?
Mondjuk múlkor engem is befotóztak rendszám nélkül 210el
2010.01.19. 22:13
touring írta:Marc528i írta:admin írta:Ha a tulaj nem meg található akkor nemMarc528i írta:festo írta:Híres akartam lenni!!!Sem a tv-ben sem az interneten!!Ez kitolás ha tudom hogy ott vannak még tolok neki hogy biztos legyen a hírnév!!
![]()
![]()
?
Tavaly nyáron én is toltam a 4-esen óra szerint 210-zel, amikor a ceglédi körforgalom előtt észrevettem őket. Szerencsére azóta sem jött semmi. Mondjuk ment a refi, meg a ködlámpa is, meg még szürkület volt. Mai napig nem értem, hogy nem sikerült nekik a fotó...
2010.01.19. 22:53
lepke írta:touring írta:Marc528i írta:admin írta:Ha a tulaj nem meg található akkor nemMarc528i írta:festo írta:Híres akartam lenni!!!Sem a tv-ben sem az interneten!!Ez kitolás ha tudom hogy ott vannak még tolok neki hogy biztos legyen a hírnév!!
![]()
![]()
?
Tavaly nyáron én is toltam a 4-esen óra szerint 210-zel, amikor a ceglédi körforgalom előtt észrevettem őket. Szerencsére azóta sem jött semmi. Mondjuk ment a refi, meg a ködlámpa is, meg még szürkület volt. Mai napig nem értem, hogy nem sikerült nekik a fotó...
Helo
Mai napon én is nyomtam neki az M3-on amennyit BIRT a kocsi
RAGASZTOTT rendszámmal![]()
![]()
üdv zoli
2010.01.19. 22:58
simi64 írta:lepke írta:touring írta:Marc528i írta:admin írta:Ha a tulaj nem meg található akkor nemMarc528i írta:festo írta:Híres akartam lenni!!!Sem a tv-ben sem az interneten!!Ez kitolás ha tudom hogy ott vannak még tolok neki hogy biztos legyen a hírnév!!
![]()
![]()
?
Helo
![]()
üdv zoli
Ne mondj ilyet Zoli!
Te nem szoktál gyorsan menni
2010.01.19. 23:02
Oroszlan írta:simi64 írta:lepke írta:touring írta:Marc528i írta:admin írta:Ha a tulaj nem meg található akkor nemMarc528i írta:festo írta:Híres akartam lenni!!!Sem a tv-ben sem az interneten!!Ez kitolás ha tudom hogy ott vannak még tolok neki hogy biztos legyen a hírnév!!
![]()
![]()
?
Helo
![]()
üdv zoli
Ne mondj ilyet Zoli!
Te nem szoktál gyorsan menni
Hülyeséget csinál a faszi, mert:
Ha nincs rendszám a kocsin, az szabálysértés, nem tudom pontosan, talán max 30 ezer lehet a bírság.
Ha rendszámot megváltoztatod az bűncselekmény. Bárhogyan. Egyedi azonosítójel meghamisítása nevű balhé, a büntetési tétele max 1 év. A bírói gyakorlat felénk ezt első körben 50-80 ezer Ft-al szokta jutalmazni.
Persze ezzel csak akkor van gond, ha megállít a rendőr.
2010.01.23. 14:39
2010.01.23. 17:34
lepke írta:
Helo
Ezzel még elszórakozhatnának egy darabig
nem lenne jó az M3 M30 M35 -ön trafipax
üdv zoli
2010.01.23. 17:42
jackson írta:lepke írta:
Helo
üdv zoli
Mitől aggódsz ezek fix telepitésű cuccok bele rakod a GPS-be és csipog ha oda érsz. Az déli M0-áson lévő cuccokon is csak mosolygok.
Jackson, aki jobban aggódik az immár este is mérni képes új lézerektől
2010.01.23. 17:48
jackson írta:lepke írta:
Helo
üdv zoli
Mitől aggódsz ezek fix telepitésű cuccok bele rakod a GPS-be és csipog ha oda érsz. Az déli M0-áson lévő cuccokon is csak mosolygok.
2010.01.23. 17:50
LeviM5 írta:jackson írta:lepke írta:
Helo
üdv zoli
Azokon énis! Üres dobozok. Elmész 120-al alattuk és nem is villannak.Na ez mitől van. Állítólag 1 kamerájuk van és azt rakosgatják mikor-melyikbe. Az M1en is így van.
A bokorból mérős-skodában melegedős már veszélyesebb lehet.
2010.01.23. 18:26
jackson írta:LeviM5 írta:jackson írta:lepke írta:
Helo
üdv zoli
Azokon énis! Üres dobozok. Elmész 120-al alattuk és nem is villannak.Na ez mitől van. Állítólag 1 kamerájuk van és azt rakosgatják mikor-melyikbe. Az M1en is így van.
A bokorból mérős-skodában melegedős már veszélyesebb lehet.
Na azért ésszel Levi bácsi. A némelyik doboz mér is. Én tudom mivel amelyikben van a mérő azt jelezi a radar-detectorom.
Jackson, aki GPS+Target Euro 550-el védekezik ellenük (de már nagyon kéne a lézeres zavaró is)
ui: az elháritó rakéta még csak álmomban van de ami késik nem múlik (van még pár ötletem a katonai repülős területről
2010.01.23. 20:50
LeviM5 írta:![]()
Ja, neked kijelzi. Nézd meg a martincarnal, esetleg tudok olcsósítani.![]()
(infracsapda kéne, vagy dipol amire jól rávethetnémagát a trafi)
2010.01.23. 21:05
touring írta:LeviM5 írta:![]()
Most akkor Te is nyomulsz antitrafi cuccokban?
2010.01.24. 11:47
2010.01.24. 12:46
touring írta:Most akkor meséljétek már el, hogy pontosan mivel jobb az LI a Blindernél, vagy a Laser Pro 3-nál. Mivel széles az autónk nem elég három fej? Vagy az LI-nél elég, de az LP3-nál már nem? Van itt egy taxis haverom, aki transporterrel dolgozik és neki egy 2 fejes cucca van és az is elég volt eddig neki. 2 hete itt is dolgozik az éjjellátó buli a szervnél. Elég érdekes helyeken bujkálnak. Egy barátom beléjük botlott egy pár napja. Konkrétan leparkolt egy oktáviaval szemben és zárta volna le a kocsit, mikor is kiugrott egy levente a skodából és megkérte, hogy ugyan álljon már el a kamera elől, meg várja a postást,mert menni fog...
Be kell ruháznom egy ilyen blokkolóbulira. Vagy nem megyek 50-nél többet...
Lacika? (Berény közelebb van mint Debrecen)
2010.01.24. 20:59
jackson írta:touring írta:Most akkor meséljétek már el, hogy pontosan mivel jobb az LI a Blindernél, vagy a Laser Pro 3-nál. Mivel széles az autónk nem elég három fej? Vagy az LI-nél elég, de az LP3-nál már nem? Van itt egy taxis haverom, aki transporterrel dolgozik és neki egy 2 fejes cucca van és az is elég volt eddig neki. 2 hete itt is dolgozik az éjjellátó buli a szervnél. Elég érdekes helyeken bujkálnak. Egy barátom beléjük botlott egy pár napja. Konkrétan leparkolt egy oktáviaval szemben és zárta volna le a kocsit, mikor is kiugrott egy levente a skodából és megkérte, hogy ugyan álljon már el a kamera elől, meg várja a postást,mert menni fog...
Be kell ruháznom egy ilyen blokkolóbulira. Vagy nem megyek 50-nél többet...
Lacika? (Berény közelebb van mint Debrecen)
A Laser Pro 3-at nem ismerem.
A Blinder LED-el megy a LI lézer diódával. A lézer dióda drágább viszont ezért cserébe sokkal nagyobb fény energiát bocsájt ki.
Innetől egyértelmű, hogy sokkal nagyobb hatásfokkal zavar.
Ami viszont nagyon boritja a mérleget a blindert jelzik a lézeres mérők hogy zavarják és ez nem engedélyezett országokban nagyon komoly büntetést von maga után. Az LI-vel még lehet kockáztatni lekapcsolod 2-5 másodperc után amikor lefékeztél.
A Touring LI témában nézzel be a kedvezményt adó topikba Lacikatraffipax boltos részbe. Muhaati kocsijának a képei vannak benne. Szerintem nagyon profin megcsinálva elöl 4 fej hátul 2fej (de ez utábbi a nagyteljesitményű). Ha komoly védelmet akarsz akkor kábé nekem is ezt kéne elérnem ami az atinak van.
Én is LI-t javasolok a Lacika is komoly klubos kedvezményeket ad. Ami nagyon fontos nem elég meg venni a cuccost komoly szerelő kell hozzá a berakja mert a felszerelésel el lehet rontani alaposan. És utánna komoly tesztet kell csinálni olyan mérő műszerrel amit használnak (nem valós teszt hanem ismerős nyomogatja a műszer gombját).
Na ha vásárolsz akkor e két utóbbit is kérdezd meg.
Jackson, aki ugyancsak ezen töri a fejét az éjszakai mérő cuccok miatt (pedig nekem van radar és lézer detektorom csak az nem zavar)
2010.01.24. 23:25
LeviM5 írta:touring írta:LeviM5 írta:![]()
Egy barátom az. Meg csomó minden egyébbel. Érdemes megnézni a honlapot, nem kispályás!
Ezt az M6ost láttam, brutál:
http://www.martincaraudio.hu/news_more?id=158
2010.01.24. 23:38
LACIKAtraffipaxboltHU írta:LeviM5 írta:touring írta:LeviM5 írta:![]()
Egy barátom az. Meg csomó minden egyébbel. Érdemes megnézni a honlapot, nem kispályás!
Ezt az M6ost láttam, brutál:
http://www.martincaraudio.hu/news_more?id=158
Érdemes megnézni az M6-ot igen... Ha jól számoltam...elől-hátul 12 fej,ahelyett 6,MAXIMUM 7 elég lett volna;ugyanezt a mérési eredményt produkálta volna az autó!