Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Segítség kérése!!!

2012.11.01. 13:10

Labi írta:Megveheti törzskönyv nélkül is (átverik) és akkor fuccs az egész, mert abból bazi nagy kalamajkák lesznek :!: :!:

Neeee ijesztgess :hangos: !!! Elég rossz állapotban vagyok már :D

2012.11.01. 13:15

tökmöc írta:
Labi írta:Megveheti törzskönyv nélkül is (átverik) és akkor fuccs az egész, mert abból bazi nagy kalamajkák lesznek :!: :!:

ha kereskedőtől vetted, nincs gond, mert nekik le kell adni a törzskönyvet. Az újat kb 1-3 hét alatt postázzák ki.

2012.11.01. 13:17

Labi írta:
tökmöc írta:

ha kereskedőtől vetted, nincs gond, mert nekik le kell adni a törzskönyvet. Az újat kb 1-3 hét alatt postázzák ki.

átírástól számítva 10 munka nap alatt meg szokott jönni a törzskönyv.

2012.11.01. 13:20

festo írta:
Labi írta:
tökmöc írta:

átírástól számítva 10 munka nap alatt meg szokott jönni a törzskönyv.

Hát igen én is így tudtam de még nem jött meg. :(

2012.11.01. 13:22

Labi írta:
tökmöc írta:

Akkor várunk még mert már ez az idő letelt. Mondjuk a lényeg az autó elöélete! Szeretem tudni mivan az autóval vagy mi történt vele! Lelkes gazda vagyok! :D

2012.11.01. 13:23

Te nem külföldön vagy? Oda nem küldik ki csak úgy :wink:

2012.11.01. 13:25

Labi írta:Te nem külföldön vagy? Oda nem küldik ki csak úgy :wink:

Talált!!! :franko: A cim amit megadtunk az magyar volt! :D

2012.11.01. 13:31

tökmöc írta:
Labi írta:
tökmöc írta:

Akkor várunk még mert már ez az idő letelt. Mondjuk a lényeg az autó elöélete! Szeretem tudni mivan az autóval vagy mi történt vele! Lelkes gazda vagyok! :D

Okmányiroda megmondja, hogy kiküldte- e már a törzskönyvet. Ha igen akkor sajnos neked kell a postán utánamenni hogy hol akadt el.

2012.11.01. 13:33

tökmöc írta:

Akkor az okmányirodában keresd!! 1 évid ott őrzik utána meg semmisítik!!

2012.11.01. 13:34

tökmöc írta:
Imco írta:
Gallaca írta: Te a szervizkönyvet keresed nem? Törzskönyvet az okmányiroda küldi.

Törzskönyv nélkül meg sem tudod venni! Egyébként ez Osztrák vagy Német autó -ha jól sejtem- ott részben más a divat.

Az igazság, hogy törzskönyv nélkül vettem hissz kereskedéstől lett elhozva és ök azt mondták nekik le kell valakinek adni de ebböl nekem nem lesz semmi gondom. Eddig nem is kérte senki tölem a régi törzskönyvet sem az átíratásnál sem sehol sem!!! :)

A lényeg nem láttam a törzskönyvet és a szervizkönyvre lenne szükségem vagy csak legalább jó lenne tudni mi hogyan volt cserélve!!!

A törzskönyvet átírás után neked postázzák, mert vásárlás után újat kell kiállítani a Te nevedre.

A szervízkönyv, ha kaptál, akkor ott van, ha nem, akkor "elveszett".

Menj be egy BMW szalonba, és érdeklődj utána. Nem lehet megtudni csak úgy, az interneten.

Ott azokat az adatokat tudják lekérdezni, hogy a német és a magyar hivatalos szervízhálózatban mit csináltak meg.

Azt ők sem tudják megmondani, hogy ki, mikor tekerte vissza az órát a kocsiban, mikor cserélték ki bontott, gyári vagy utángyártott alkatrészre más szervízben az egyes darabokat, nincs nyilvántartásuk a tankolásokról, sem a kocsimosásokról :D

2012.11.01. 13:39

kzolee írta:
tökmöc írta:
Imco írta:
Gallaca írta: Te a szervizkönyvet keresed nem? Törzskönyvet az okmányiroda küldi.

Törzskönyv nélkül meg sem tudod venni! Egyébként ez Osztrák vagy Német autó -ha jól sejtem- ott részben más a divat.

Az igazság, hogy törzskönyv nélkül vettem hissz kereskedéstől lett elhozva és ök azt mondták nekik le kell valakinek adni de ebböl nekem nem lesz semmi gondom. Eddig nem is kérte senki tölem a régi törzskönyvet sem az átíratásnál sem sehol sem!!! :)

A lényeg nem láttam a törzskönyvet és a szervizkönyvre lenne szükségem vagy csak legalább jó lenne tudni mi hogyan volt cserélve!!!

A törzskönyvet átírás után neked postázzák, mert vásárlás után újat kell kiállítani a Te nevedre.

A szervízkönyv, ha kaptál, akkor ott van, ha nem, akkor "elveszett".

Menj be egy BMW szalonba, és érdeklődj utána. Nem lehet megtudni csak úgy, az interneten.

Ott azokat az adatokat tudják lekérdezni, hogy a német és a magyar hivatalos szervízhálózatban mit csináltak meg.

Azt ők sem tudják megmondani, hogy ki, mikor tekerte vissza az órát a kocsiban, mikor cserélték ki bontott, gyári vagy utángyártott alkatrészre más szervízben az egyes darabokat, nincs nyilvántartásuk a tankolásokról, sem a kocsimosásokról :D

Hát hidd el nem is a tankolásokra vagyok kíváncsi hanem a fő alkatrészekre! miket cseréltek és mikor!!! Az óra sem nagyon érdekel mert már egyszer befürödtem vele! Kevés kilométeres autóval ami 2008-as volt és rá 1hónapra kuplungos lett ami 1500euro volt. :( A lényeget azért leszürtem, hogy szervizkönyv nincs. :facepalm: Mégegyszer köszönöm!!!!

2012.11.01. 13:40

festo írta:
tökmöc írta:

Akkor az okmányirodában keresd!! 1 évid ott őrzik utána meg semmisítik!!

Úgy lesz és köszönöm!!!! :franko:

2012.11.01. 14:01

nincs mit! 5.000.-Ft lesz. :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Labi az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%

2012.11.01. 23:13

Labi írta:nincs mit! 5.000.-Ft lesz. :D

:taps: :nono:

2012.11.06. 10:49

Van valaki itt Hodmezovasarhelyrol ?
Egy autot kellene megnezni....

Koszonom

2012.11.27. 10:20

Valaki megy mostanában Schnitzer felé ? ( pestre kéne elhozni tőle egy apróságot )

2012.11.27. 12:48

leslie írta:Valaki megy mostanában Schnitzer felé ? ( pestre kéne elhozni tőle egy apróságot )

Ha apróság, akkor posta. ~400Ft :wink:
Épp most leveleztem vele. :D

2012.11.27. 19:05

leslie írta:Valaki megy mostanában Schnitzer felé ? ( pestre kéne elhozni tőle egy apróságot )

Mondhatnám, hogy álljunk össze, mert nekem is van egy apróságom Szabinál, de annak ellenére, hogy mindketten pesten lakunk, ritkábban látjuk egymást, mint a Szabival. :D

2012.11.27. 21:47

Jerry írta:

Mondhatnám, hogy álljunk össze, mert nekem is van egy apróságom Szabinál, de annak ellenére, hogy mindketten pesten lakunk, ritkábban látjuk egymást, mint a Szabival. :D

Igen, tehát : Jerry cucca + Leslie cucca+ Ortgai cuccát is el kéne hozni szabitól :)

Ritkán látjuk egymást, mert mindenki hajtja a munkát, a pénzt, rohan a családhoz, stb.
Ez a mai világ erről szól sajnos :mrgreen:

2012.11.28. 21:46

leslie írta:
Jerry írta:

Igen, tehát : Jerry cucca + Leslie cucca+ Ortgai cuccát is el kéne hozni szabitól :)

Ritkán látjuk egymást, mert mindenki hajtja a munkát, a pénzt, rohan a családhoz, stb.
Ez a mai világ erről szól sajnos :mrgreen:

Jerry,Leslie,Ortgai most indult el a cuccotok felétek,Kiara segítségével :roll: Mondjuk én örültem volna ha lejöttetek volna ti is személyesen hozzám,és egy kicsit elbeszélgettünk volna :( De majd legközelebb bepótoljátok.Legalábbis reménykedek benne. :roll: De legalább Kiarával dumcsiztunk egy jót.Köszönöm neki a közreműködést. :sör:
Üdv
Hozzászólás küldése

VigLink badge