![]() |
2012.11.01. 13:10
Labi írta:Megveheti törzskönyv nélkül is (átverik) és akkor fuccs az egész, mert abból bazi nagy kalamajkák lesznek![]()
2012.11.01. 13:15
tökmöc írta:Labi írta:Megveheti törzskönyv nélkül is (átverik) és akkor fuccs az egész, mert abból bazi nagy kalamajkák lesznek![]()
Neeee ijesztgess!!! Elég rossz állapotban vagyok már
2012.11.01. 13:17
Labi írta:tökmöc írta:Labi írta:Megveheti törzskönyv nélkül is (átverik) és akkor fuccs az egész, mert abból bazi nagy kalamajkák lesznek![]()
ha kereskedőtől vetted, nincs gond, mert nekik le kell adni a törzskönyvet. Az újat kb 1-3 hét alatt postázzák ki.
2012.11.01. 13:20
festo írta:Labi írta:tökmöc írta:Labi írta:Megveheti törzskönyv nélkül is (átverik) és akkor fuccs az egész, mert abból bazi nagy kalamajkák lesznek![]()
ha kereskedőtől vetted, nincs gond, mert nekik le kell adni a törzskönyvet. Az újat kb 1-3 hét alatt postázzák ki.
átírástól számítva 10 munka nap alatt meg szokott jönni a törzskönyv.
2012.11.01. 13:22
Labi írta:tökmöc írta:Labi írta:Megveheti törzskönyv nélkül is (átverik) és akkor fuccs az egész, mert abból bazi nagy kalamajkák lesznek![]()
2012.11.01. 13:23
2012.11.01. 13:25
Labi írta:Te nem külföldön vagy? Oda nem küldik ki csak úgy
2012.11.01. 13:31
tökmöc írta:Labi írta:tökmöc írta:Labi írta:Megveheti törzskönyv nélkül is (átverik) és akkor fuccs az egész, mert abból bazi nagy kalamajkák lesznek![]()
Akkor várunk még mert már ez az idő letelt. Mondjuk a lényeg az autó elöélete! Szeretem tudni mivan az autóval vagy mi történt vele! Lelkes gazda vagyok!
2012.11.01. 13:33
tökmöc írta:Labi írta:Te nem külföldön vagy? Oda nem küldik ki csak úgy
Talált!!!A cim amit megadtunk az magyar volt!
2012.11.01. 13:34
tökmöc írta:Imco írta:Gallaca írta: Te a szervizkönyvet keresed nem? Törzskönyvet az okmányiroda küldi.
Törzskönyv nélkül meg sem tudod venni! Egyébként ez Osztrák vagy Német autó -ha jól sejtem- ott részben más a divat.
Az igazság, hogy törzskönyv nélkül vettem hissz kereskedéstől lett elhozva és ök azt mondták nekik le kell valakinek adni de ebböl nekem nem lesz semmi gondom. Eddig nem is kérte senki tölem a régi törzskönyvet sem az átíratásnál sem sehol sem!!!
A lényeg nem láttam a törzskönyvet és a szervizkönyvre lenne szükségem vagy csak legalább jó lenne tudni mi hogyan volt cserélve!!!
2012.11.01. 13:39
kzolee írta:tökmöc írta:Imco írta:Gallaca írta: Te a szervizkönyvet keresed nem? Törzskönyvet az okmányiroda küldi.
Törzskönyv nélkül meg sem tudod venni! Egyébként ez Osztrák vagy Német autó -ha jól sejtem- ott részben más a divat.
Az igazság, hogy törzskönyv nélkül vettem hissz kereskedéstől lett elhozva és ök azt mondták nekik le kell valakinek adni de ebböl nekem nem lesz semmi gondom. Eddig nem is kérte senki tölem a régi törzskönyvet sem az átíratásnál sem sehol sem!!!
A lényeg nem láttam a törzskönyvet és a szervizkönyvre lenne szükségem vagy csak legalább jó lenne tudni mi hogyan volt cserélve!!!
A törzskönyvet átírás után neked postázzák, mert vásárlás után újat kell kiállítani a Te nevedre.
A szervízkönyv, ha kaptál, akkor ott van, ha nem, akkor "elveszett".
Menj be egy BMW szalonba, és érdeklődj utána. Nem lehet megtudni csak úgy, az interneten.
Ott azokat az adatokat tudják lekérdezni, hogy a német és a magyar hivatalos szervízhálózatban mit csináltak meg.
Azt ők sem tudják megmondani, hogy ki, mikor tekerte vissza az órát a kocsiban, mikor cserélték ki bontott, gyári vagy utángyártott alkatrészre más szervízben az egyes darabokat, nincs nyilvántartásuk a tankolásokról, sem a kocsimosásokról
Mégegyszer köszönöm!!!!
2012.11.01. 13:40
festo írta:tökmöc írta:Labi írta:Te nem külföldön vagy? Oda nem küldik ki csak úgy
Talált!!!A cim amit megadtunk az magyar volt!
Akkor az okmányirodában keresd!! 1 évid ott őrzik utána meg semmisítik!!
2012.11.01. 14:01
2012.11.01. 23:13
Labi írta:nincs mit! 5.000.-Ft lesz.
2012.11.06. 10:49
2012.11.27. 10:20
2012.11.27. 12:48
leslie írta:Valaki megy mostanában Schnitzer felé ? ( pestre kéne elhozni tőle egy apróságot )
2012.11.27. 19:05
leslie írta:Valaki megy mostanában Schnitzer felé ? ( pestre kéne elhozni tőle egy apróságot )
2012.11.27. 21:47
Jerry írta:leslie írta:Valaki megy mostanában Schnitzer felé ? ( pestre kéne elhozni tőle egy apróságot )
Mondhatnám, hogy álljunk össze, mert nekem is van egy apróságom Szabinál, de annak ellenére, hogy mindketten pesten lakunk, ritkábban látjuk egymást, mint a Szabival.
2012.11.28. 21:46
leslie írta:Jerry írta:leslie írta:Valaki megy mostanában Schnitzer felé ? ( pestre kéne elhozni tőle egy apróságot )
Mondhatnám, hogy álljunk össze, mert nekem is van egy apróságom Szabinál, de annak ellenére, hogy mindketten pesten lakunk, ritkábban látjuk egymást, mint a Szabival.
Igen, tehát : Jerry cucca + Leslie cucca+ Ortgai cuccát is el kéne hozni szabitól
Ritkán látjuk egymást, mert mindenki hajtja a munkát, a pénzt, rohan a családhoz, stb.
Ez a mai világ erről szól sajnos