Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Trafipax-ok

2012.04.23. 11:47

kiara írta:
tibi666 írta:
kiara írta:Hallottam olyan blokkolórol amit nem kell drótozgatni. Bluetoothon veszi a jelet a fejtől.
Valaki tud erről valamit mondani?
Végül is az érdekel, hogy megbízhatok benne vagy sem. (tudom jobb lenne egy márkanév, de az sajnos most nincs)

A fejeknek kell áram, felfúrni fel kell őket. A vezérlőegységnek kell áram, be kell szerelni valahová. Szerintem felesleges pluszt pénzt fizetni a vezetéknélküliért, ha úgyis ugyanúgy mókolni kell az autót.

A lényeg pont azon van, hogy jó áron kapom :franko:

Ha mondasz pontos tipust, akkor okosabbak leszunk. :)

Trafipax-ok

2012.04.24. 16:58

M0 Diósdi lejtő alján így mérnek a mocskok!!

Kép

iPhone Tapatalk

2012.04.24. 18:03

admin írta:M0 Diósdi lejtő alján így mérnek a mocskok!!

Kép

iPhone Tapatalk

Egyre szemetebb helyekről fognak mérni. Túllőttek a célon a megemelt bírságokkal, kevesebb lett a bevételük.

2012.04.24. 18:14

muhaati írta:

Kép

iPhone Tapatalk

Egyre szemetebb helyekről fognak mérni. Túllőttek a célon a megemelt bírságokkal, kevesebb lett a bevételük.

Ezért kell megpróbálni mindent betartani és nem lézerzavarni. Látni fogják,hogy innen nem lehet pénzt beszedni és bekussolnak. Szerintem.

2012.04.24. 18:29

hamoriarpi írta:
muhaati írta:

iPhone Tapatalk

Ezért kell megpróbálni mindent betartani és nem lézerzavarni. Látni fogják,hogy innen nem lehet pénzt beszedni és bekussolnak. Szerintem.

Ez nem egészen így működik. Most fognak megkaszálni, azért, mert nincs rajtad sapka, vagy van.

2012.04.24. 18:33

muhaati írta:
hamoriarpi írta:
muhaati írta:

iPhone Tapatalk

Ez nem egészen így működik. Most fognak megkaszálni, azért, mert nincs rajtad sapka, vagy van.

2 db érvényes eü dobozom van (egy gyári, egy magyar). Bekötöm magam, kussolok. Kössön belém! Mást tenni nem tudok.

2012.04.24. 23:15

Tegnap, 8as út, 70-es tábla. Ott dekkol. Majdnem megáll az ember segíteni, mert azt hiszi lerobbant.
Vészvillogóval mérnek egy elég új Golfból. Ha odaállnék egy vontatókötéllel, nézne???

Öröm és hála, hogy még vannak akik veszik a bátorságot és refivel villogva jeleznek ilyenkor! Ha tilos lesz, én akkor is jelzek-villogok, és ha megbüntetnek ezért akkor ledolgozom! DE EGY VASAT NEM FOGOK FIZETNI!
Sunyi, mocskos, mihaszna banda, ez a nagy bűnüldözés: fizess, ha lejárt a csomag. Felszólítani, hogy cserélje ki kérem, ááá, azonnal megkell baszni a zembereket ez van utasításba adva! Legyen a kib@szott focus kombiban 100 db, és vegyek nála 5000ért, vagy feljelent. Szerintem mindenki venne. És akkor legalább értelme lenne ennek az egésznek. Meg a sárga mellény. Nem abban szálsz ki 5ezer! Most ez jön. Milyen ember az, aki ezt hivatásnak nevezi??? Este hazamegy, drágám ma is kidolgoztam a belem, mértem a bokorból, aztán eüdobozos szabálysértőket csíptem nyakon, szóval üldöztem a bűnt... Ja, baszt@tni a másik embert, mert ez adták parancsba. Szép munka... Sajnálom, hogy nő a közutálat a rendőrséggel szemben, pedig a valódi bűnmegelőzés tényleg fontos lenne.

2012.04.24. 23:22

LeviM5 írta: Este hazamegy, drágám ma is kidolgoztam a belem, mértem a bokorból, aztán eüdobozos szabálysértőket csíptem nyakon, szóval üldöztem a bűnt...

És még a kedvezményes nyugdíjamat is elveszik drágám amikor egész nap stresszelek :( .(csak folytattam Levi a gondolatodat :D )

2012.04.24. 23:49

Kép

iPhone Tapatalk

Helo
Lassan már mindenütt traffipax lesz :shock: :shock:

2012.04.25. 18:38

Itt vidéken még azért nincs ennyire komoly sündörgés mint Pest és a nagyobb városok és autópályák körül, plusz egy kis dicséret a sünöknek :oops: : tegnap este városunkban egyik tesómobilt (ami sajnos egy szétült, szétcigizett, szétütött kipufogójú e34 volt mármint sajnos, hogy a kocsi ilyen sorsa jutott) lecsekkolták rendszám le, forgalmi el, utasok (mind a 8!) a partybusz körül bilincsben és egy jó fél órát alázták őket! Vigyorogtam mint a jóllakott napközis, nyomtam dezsőkének egy kövéret, had élvezze a helyzetet ő is :lol: ...

2012.04.26. 11:56

Egy BMW-nek két igazi ellensége van. A sebességkorlátozás, és a rendőrség. :franko:

2012.04.26. 12:01

muhaati írta:Egy BMW-nek két igazi ellensége van. A sebességkorlátozás, és a rendőrség. :franko:

Igen és lassan a blokkolókról is le kell mondani :(

2012.04.26. 12:18

LeviM5 írta:Tegnap, 8as út, 70-es tábla. Ott dekkol. Majdnem megáll az ember segíteni, mert azt hiszi lerobbant.
Vészvillogóval mérnek egy elég új Golfból. Ha odaállnék egy vontatókötéllel, nézne???

Öröm és hála, hogy még vannak akik veszik a bátorságot és refivel villogva jeleznek ilyenkor! Ha tilos lesz, én akkor is jelzek-villogok, és ha megbüntetnek ezért akkor ledolgozom! DE EGY VASAT NEM FOGOK FIZETNI!
Sunyi, mocskos, mihaszna banda, ez a nagy bűnüldözés: fizess, ha lejárt a csomag. Felszólítani, hogy cserélje ki kérem, ááá, azonnal megkell baszni a zembereket ez van utasításba adva! Legyen a kib@szott focus kombiban 100 db, és vegyek nála 5000ért, vagy feljelent. Szerintem mindenki venne. És akkor legalább értelme lenne ennek az egésznek. Meg a sárga mellény. Nem abban szálsz ki 5ezer! Most ez jön. Milyen ember az, aki ezt hivatásnak nevezi??? Este hazamegy, drágám ma is kidolgoztam a belem, mértem a bokorból, aztán eüdobozos szabálysértőket csíptem nyakon, szóval üldöztem a bűnt... Ja, baszt@tni a másik embert, mert ez adták parancsba. Szép munka... Sajnálom, hogy nő a közutálat a rendőrséggel szemben, pedig a valódi bűnmegelőzés tényleg fontos lenne.

Amennyire en tudom nincs sok valasztasuk, ha a boss azt mondja, hogy kotrodsz merni, akkor hiaba pakoljak ki eppen a szemkozti vegyesboltot a svedek, te merni mesz, a tarsadalomra veszelyes elemek kiszurese a feladatod a forgalombol, nem holmi rablas, nemi eroszak, kocsmai verekedes. Azt majd lerendezik a prolik egymas kozt.
Szaz szonak is egy a vege, a fejetol buzlik a hal, ott kellene kicsit rendet tenni a fejekben.

2012.04.26. 13:03

orvil írta:
LeviM5 írta:Tegnap, 8as út, 70-es tábla. Ott dekkol. Majdnem megáll az ember segíteni, mert azt hiszi lerobbant.

Amennyire en tudom nincs sok valasztasuk, ha a boss azt mondja, hogy kotrodsz merni, akkor hiaba pakoljak ki eppen a szemkozti vegyesboltot a svedek, te merni mesz, a tarsadalomra veszelyes elemek kiszurese a feladatod a forgalombol, nem holmi rablas, nemi eroszak, kocsmai verekedes. Azt majd lerendezik a prolik egymas kozt.
Szaz szonak is egy a vege, a fejetol buzlik a hal, ott kellene kicsit rendet tenni a fejekben.

Azért én mostanában kapcsolatba kerültem pár rendőrnek készülő ifjúval, és maradjunk annyiban, hogy kutyámat nem bíznám rájuk 5 percre, míg bemegyek egy boltba, nemhogy az ország rendjének fenntartását.

2012.04.26. 13:10

tibi666 írta:
orvil írta:

Azért én mostanában kapcsolatba kerültem pár rendőrnek készülő ifjúval, és maradjunk annyiban, hogy kutyámat nem bíznám rájuk 5 percre, míg bemegyek egy boltba, nemhogy az ország rendjének fenntartását.

Na, ja a prolik egymás közt lerendezik! Ahogy a győri vadásztárs a kocsmája előtt :D !

2012.04.26. 14:48

Van választási lehetőség! Nem kötelező rendőrnek menni!

2012.04.26. 16:09

tibi666 írta:Azért én mostanában kapcsolatba kerültem pár rendőrnek készülő ifjúval, és maradjunk annyiban, hogy kutyámat nem bíznám rájuk 5 percre, míg bemegyek egy boltba, nemhogy az ország rendjének fenntartását.

Na ezért tetszik az a mondat, hogy a rendőrnek ezentúl nincs mérlegelési jogköre.

2012.04.26. 18:01

Imco írta:Van választási lehetőség! Nem kötelező rendőrnek menni!

Hát ez az! Mert miért lesz valaki alapvetően rendőr??? Mit lát MA :!: :!: :!: ebben a hivatásban, mi a szépsége, mi az amiatt öröm ezt csinálni? Nem tudom ki hogy van vele, de én úgy választottam szakmát, hogy legyen benne öröm, kihívás, akár felelősség. Ettől izgalamas, és nem unok bele. Mert változatos. Ezért jó pl. építeni, alkotok valami maradandót, amire az unokám mondhatja: ezt a nagyfater hozta létre. De ugyanezt mondhatja egy cukrász, egy tanár, egy kohász, stb...
És mint mond egy apehos, vagy bkv ellenőr, vagy az út szélén egész nap mérő rendőr? Hogyan tud valaki ilyen munkát elvállalni? B@sztatni a másik embert akivel egy bolygón él, egy levegőt szív, törvények mögé bújva! Ez hogy okozhat neki örömet, boldogságot a munkájában? Gyakran látom-hallom hány rendőr él vissza a hatalmával, motorozik jogsi nélkül, vezet ittasan, stb... Ez volt a nagy életcél, bármit megtehessen?
Tisztelet a kivételnek, aki a bűnözőket vadássza, nyomoz, gyilkosságot derít fel. Vagy az apehos, aki felderít 100 Milliós áfacsalást. De sajna a többség szó nélkül teszi amit parancsolnak, és kúrja meg a kisembereket. Lelkismeretfurdalás nélkül parancsot teljesít. Mint egy robot. Ha kell parancsra belelő a tömegbe, érthetetlen számomra, hogy egy érző emberi lény hogyan képes erre.
Én erre nem lennék képes...
Bocs ezért a szösszenetért. Szépen kérem, akinek nem inge nehogy magára vegye :!:

2012.04.26. 18:07

LeviM5 írta:

Hát ez az! Mert miért lesz valaki alapvetően rendőr??? Mit lát MA :!: :!: :!: ebben a hivatásban, mi a szépsége, mi az amiatt öröm ezt csinálni? Nem tudom ki hogy van vele, de én úgy választottam szakmát, hogy legyen benne öröm, kihívás, akár felelősség. Ettől izgalamas, és nem unok bele. Mert változatos. Ezért jó pl. építeni, alkotok valami maradandót, amire az unokám mondhatja: ezt a nagyfater hozta létre. De ugyanezt mondhatja egy cukrász, egy tanár, egy kohász, stb...
És mint mond egy apehos, vagy bkv ellenőr, vagy az út szélén egész nap mérő rendőr? Hogyan tud valaki ilyen munkát elvállalni? B@sztatni a másik embert akivel egy bolygón él, egy levegőt szív, törvények mögé bújva! Ez hogy okozhat neki örömet, boldogságot a munkájában? Gyakran látom-hallom hány rendőr él vissza a hatalmával, motorozik jogsi nélkül, vezet ittasan, stb... Ez volt a nagy életcél, bármit megtehessen?
Tisztelet a kivételnek, aki a bűnözőket vadássza, nyomoz, gyilkosságot derít fel. Vagy az apehos, aki felderít 100 Milliós áfacsalást. De sajna a többség szó nélkül teszi amit parancsolnak, és kúrja meg a kisembereket. Lelkismeretfurdalás nélkül parancsot teljesít. Mint egy robot. Ha kell parancsra belelő a tömegbe, érthetetlen számomra, hogy egy érző emberi lény hogyan képes erre.
Bocs ezért a szösszenetért. Szépen kérem, akinek nem inge nehogy magára vegye :!:

:franko: :taps:

2012.04.26. 21:28

LeviM5 írta:

Az apehos az egymilliós áfacsalást felderíti, az egymilliárdost meg már nem...
Hozzászólás küldése

VigLink badge