Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.11.06. 18:08

lepke írta:Helo
Ezt le kell írnom mert nagyon jólesett :wink:
Hazafelé jöttem az M3-on Vámosgyörkről utazó tempóban 180km/ó mert csak annyit megy tempomattal :cry:
utol értem egy új BMW 740li Német rendszám hárman ültek benne
Kaphatóak voltak a csatához 120-130-ról indulva mindig otthagytak 210km/ó- ig fél-egy kocsival vezettek
Utána jöttem ÉN és maradtak le AMI nekem nagyon jól esett
A fogyasztás azalatt a 70 kilométeren felszaladt 13.4-re
Ahogyan észrevettem 250km/ó-tol többet nem tudott menni a nagy gép
üdv zoli
:franko: :kimi :elvis

2009.11.06. 18:11

Labi írta:
jackson írta:
Labi írta:MEGÉRI VÁLTANI

az eddigi kötelezőm 18.000.- volt negyed évente, most lett 12.000.- B10
a feleségemé volt 27.000.- most lett 12.000.- B2

egy évben közel 100.000.- Ft-ot spóroltam meg :!: :!: :!:

akinek kell, tudok segíteni ebben! küldjetek püt.

Generaly és Allianz lett :taps: :franko:

Eddig 72eFt fizettél évente? És most 48eFt-t?

Jackson, aki nem érti mivel most 33eFt/év-et fizetett és most valami 31eFt lessz dettó B10
ui: Akkor most eddig nem volt optimális a biztositásod?

az hogy optimális, az relatív. 26 éves vtam mikor megvettem a kocsit és ezzel az életkorral, B akárhánnnyal budapesti lakosként mutass valakit aki 72.000.- ft alatt fizetett 3.000 ccm felett évente! most, hogy ekkora háború van a biztosítok közt, ennyire le lehet menni. ...ezért éri meg váltani, vagy újra megkötni a biztit ott ahol vagy.

az én esetemben az AEGON és a GENERALLI lenne a nyerő, melyiket válasszam, vélemények rossz tapasztalatokat tud-e valaki mondani e két biztiről :?:

2009.11.06. 18:35

Levibéka írta:
Labi írta:
jackson írta:
Labi írta:MEGÉRI VÁLTANI

az eddigi kötelezőm 18.000.- volt negyed évente, most lett 12.000.- B10
a feleségemé volt 27.000.- most lett 12.000.- B2

egy évben közel 100.000.- Ft-ot spóroltam meg :!: :!: :!:

akinek kell, tudok segíteni ebben! küldjetek püt.

Generaly és Allianz lett :taps: :franko:

Eddig 72eFt fizettél évente? És most 48eFt-t?

Jackson, aki nem érti mivel most 33eFt/év-et fizetett és most valami 31eFt lessz dettó B10
ui: Akkor most eddig nem volt optimális a biztositásod?

az hogy optimális, az relatív. 26 éves vtam mikor megvettem a kocsit és ezzel az életkorral, B akárhánnnyal budapesti lakosként mutass valakit aki 72.000.- ft alatt fizetett 3.000 ccm felett évente! most, hogy ekkora háború van a biztosítok közt, ennyire le lehet menni. ...ezért éri meg váltani, vagy újra megkötni a biztit ott ahol vagy.

az én esetemben az AEGON és a GENERALLI lenne a nyerő, melyiket válasszam, vélemények rossz tapasztalatokat tud-e valaki mondani e két biztiről :?:

A Generali a szolgáltatási verseny győztese és közönségdíjas :!: De ez persze semmit sem jelent mert ez is egy magyar! biztosító! :(
Amennyit év közben a köteleződdel foglalkozol választhatod bármelyiket bizalommal.
Ami téged érint, hogy rendesen küldjék a csekket vagy a bizonylatot, meg tudjál zöldkártyát kérni arra bármelyik jó, de nyilván az occsóbbik :lol: :wink:

re

2009.11.06. 20:40

Látom jó napod volt Zoli!!))Akkor ma két lökött száguldozott az M3-on!!))))Én vonzom a a Volvósokat mostanában azok találnak be állandóan!!Hazafele meg egy eskort akart letolni.))))

Re: re

2009.11.06. 21:38

festo írta:Látom jó napod volt Zoli!!))Akkor ma két lökött száguldozott az M3-on!!))))Én vonzom a a Volvósokat mostanában azok találnak be állandóan!!Hazafele meg egy eskort akart letolni.))))

Helo
Hát igen ..vannak olyan sofőrök akik nincsenek tisztában a kocsijuk teljesítményével
az ilyeneken csak mosolyogni tudok mikor valaki egy 120-150lovas kocsival leakar tolni
üdv zoli

2009.11.06. 21:46

lepke írta:
festo írta:Látom jó napod volt Zoli!!))Akkor ma két lökött száguldozott az M3-on!!))))Én vonzom a a Volvósokat mostanában azok találnak be állandóan!!Hazafele meg egy eskort akart letolni.))))

Helo
Hát igen ..vannak olyan sofőrök akik nincsenek tisztában a kocsijuk teljesítményével
az ilyeneken csak mosolyogni tudok mikor valaki egy 120-150lovas kocsival leakar tolni
üdv zoli

Erre inni kell!
:beer
bmwdance

2009.11.06. 21:48

simi64 írta:
lepke írta:

Helo
üdv zoli

Erre inni kell!
:beer
bmwdance

Helo simi
Egészségedre :sör:
üdv zoli

Re: Kötelező

2009.11.07. 00:45

Att530d írta:Van egy kötelező biztosítás, ami nem szerepel az onlájn összehasonlítók kínálatában (netrisk, biztositas.hu, stb...), mert nem kapnak belőle pénzt, viszont olcsóbb lehet a legolcsóbbnál. Érdemes megnézni. KATT

Remélem ez nem olyan mint a MÁV :!: Amúgy valami vélemény erről a biztosítóról :?: Azt látom hogy mindent online kell intézni ezzel nincs is gondom.

2009.11.07. 00:47

admin írta:
Att530d írta:Van egy kötelező biztosítás, ami nem szerepel az onlájn összehasonlítók kínálatában (netrisk, biztositas.hu, stb...), mert nem kapnak belőle pénzt, viszont olcsóbb lehet a legolcsóbbnál. Érdemes megnézni. KATT

Remélem ez nem olyan mint a MÁV :!: Amúgy valami vélemény erről a biztosítóról :?: Azt látom hogy mindent online kell intézni ezzel nincs is gondom.

Helo
Onlinen mehetsz a pénzed után
nem biztos hogy a legolcsóbb a legjobb
üdv zoli

2009.11.07. 01:01

Helo Urak
Nem idevaló
De aki tudja miről van szó ÉRDEKESSÉG ként

Megyeri híd - már csak öt cég nem egyezett meg a Ganz Acéllal
2009.11.06. 15:00
Gyakorlatilag lezárult a Megyeri híd károsultjainak ügye, mindössze öt olyan cég maradt a korábbi ötvenből, amely továbbra sem hajlandó megegyezni a Ganz Híd-, Daru-, Acélszerkezet-gyártó (Ganz Acél) Zrt. jogi képviselőivel – írta pénteki számában a Népszava.

Horváth László, a pénzükért már több mint egy éve küzdő károsultak közé tartozó Artjob Kft. termelési igazgatója a lapnak elmondta: azok a társaságok, amelyek végül megállapodtak a Ganz Acél megbízottaival, általában a számláik értékének csupán a tíz százalékát kapták meg, döntően készpénzben.

Anyagban, szerszámban, gépben is kérhettek volna kárpótlást a cégek, ám ezeket a javakat olyan magas áron számította volna be az adós a fizetségbe, hogy alig akadt olyan alvállalkozó, aki ezt elfogadta. Horváth László elmondta: társaságuk továbbra is elfogadhatatlannak tartja, hogy a jogosan kiszámlázott összegnek csupán a tizedét fizesse ki a Ganz Acél, ezért folytatják a jogi küzdelmet a pénzükért.

Az igazgató úgy tudja, hogy a napokban csődbiztost jelöltek ki az alvállalkozóit megkárosító társasághoz, így elkezdődhet a felszámolási eljárás. Ennek azért van jelentősége, mert eddig amiatt nem indulhatott el a vizsgálat csődbűntett gyanújával a Ganz Acél ellen, mert nem kezdődött meg a csődeljárás. Annak ellenére, hogy több károsult még tavaly kezdeményezte az eljárás elindítását - írta a Népszava.
Bookmark and Share

üdv zoli

2009.11.07. 01:04

lepke írta:
admin írta:

Helo
Onlinen mehetsz a pénzed után
nem biztos hogy a legolcsóbb a legjobb
üdv zoli
Fizetek ép elég faszságot az állambácsinak ha nem muszáj akkor mi ért fizessek többet :!:

2009.11.07. 12:03

Lecseréltem a csikóban a fékolajat, de hogy tudom kitörölni az órát?
Tud valaki ebben segíteni??

2009.11.08. 17:45

admin írta:

Nem! Már csak a Köbe működik egyesületként,a Tir-t már megvették (AIM). Ez az Union biztosító online oldala. A cég osztrák, svájci tulajdonú ha jól emlékszem :wink:

2009.11.08. 18:25

Bacsek írta:
admin írta:

Nem! Már csak a Köbe működik egyesületként,a Tir-t már megvették (AIM). Ez az Union biztosító online oldala. A cég osztrák, svájci tulajdonú ha jól emlékszem :wink:

Mindkét kocsimmal az Aegonhoz léptem át. Figyelmesen el kell olvasni, hogy melyik biztosító milyen bónuszt ad, mert van aki kármentesség miatt akár 40%-ot is. Gondoljátok el, ha véletlen okoztok valami koccot, mennyivel növekedne év közben a biztosítás. Nem a bónusz-maluszra gondolok.

2009.11.08. 21:11

Viper írta:
Bacsek írta:
admin írta:

Mindkét kocsimmal az Aegonhoz léptem át. Figyelmesen el kell olvasni, hogy melyik biztosító milyen bónuszt ad, mert van aki kármentesség miatt akár 40%-ot is. Gondoljátok el, ha véletlen okoztok valami koccot, mennyivel növekedne év közben a biztosítás. Nem a bónusz-maluszra gondolok.
Év közben nem emelhetnek árat!

2009.11.08. 21:54

admin írta:
Viper írta:
Bacsek írta:
admin írta:

Úgy tudom, ha Dec. 31. ig kárt okozol, akkor ugrott a jövő évi kármentességi bónusz.

2009.11.08. 21:59

Viper írta:
admin írta:
Viper írta:
Bacsek írta:
admin írta:

Úgy tudom, ha Dec. 31. ig kárt okozol, akkor ugrott a jövő évi kármentességi bónusz.
Ez így van :!: De az minden cégre érvényes.

2009.11.08. 23:54

Helo Oroszlán
Benne vagy az EZRES listába :taps: :taps:
:sör: :sör: :dance3 :dance3
üdv zoli

2009.11.08. 23:56

lepke írta:Helo Oroszlán
üdv zoli

Örülök.
És ettől mindjárt jobban alszom.

Válaszolj a pü-re légyszi, mert megint elbambultál.

2009.11.08. 23:58

Oroszlan írta:
lepke írta:Helo Oroszlán
üdv zoli

Örülök.
És ettől mindjárt jobban alszom.

Válaszolj a pü-re légyszi, mert megint elbambultál.

Helo
Hoppá hoppá :wink:
üdv zoli
Hozzászólás küldése

VigLink badge