![]() |
2012.10.06. 22:39
Imco írta:tökmöc írta: Persze, hogy belefér és diagnosztika is volt kétszer de csak annyit mondtak az 1-es meg a 2-es sornál van valami.
Egy jó diag és egy közepes /autószerelő/ képességű klubtárs is többet tud ennél.
Szerintem...
2012.10.14. 20:45

2012.10.14. 20:58
hamoriarpi írta:Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy nem jár-e valaki a következő hetekben Mönchengladbach környékén dobozzal? Ülésgarnitúráról lenne szó...
Természetesen nem ingyen kérném.
2012.10.14. 21:00
hamoriarpi írta:Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy nem jár-e valaki a következő hetekben Mönchengladbach környékén dobozzal? Ülésgarnitúráról lenne szó...
2012.10.15. 02:22
odus írta:hamoriarpi írta:Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy nem jár-e valaki a következő hetekben Mönchengladbach környékén dobozzal? Ülésgarnitúráról lenne szó...
Ülésfűtés nélkül? Van egy ismerősöm, rendszeresen jár ki.
Megkérdezem.
Odus
2012.10.15. 02:23
kovessyroli írta:hamoriarpi írta:Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy nem jár-e valaki a következő hetekben Mönchengladbach környékén dobozzal? Ülésgarnitúráról lenne szó...
Nagykanizsán van egy elég komoly fuvarozócég, én az ilyen méretű dolgokat velük szoktam elhozatni.
Ha érdekel, akkor küldök holnap egy telefonszámot és megbeszéled a fuvarszervezőjükkel.
2012.10.15. 12:39
hamoriarpi írta:kovessyroli írta:hamoriarpi írta:Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy nem jár-e valaki a következő hetekben Mönchengladbach környékén dobozzal? Ülésgarnitúráról lenne szó...
Nagykanizsán van egy elég komoly fuvarozócég, én az ilyen méretű dolgokat velük szoktam elhozatni.
Ha érdekel, akkor küldök holnap egy telefonszámot és megbeszéled a fuvarszervezőjükkel.
Nagyon köszönöm. Természetesen érdekel ez a verzió is.
2012.10.15. 15:06
kovessyroli írta:hamoriarpi írta:kovessyroli írta:hamoriarpi írta:Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy nem jár-e valaki a következő hetekben Mönchengladbach környékén dobozzal? Ülésgarnitúráról lenne szó...
Nagyon köszönöm. Természetesen érdekel ez a verzió is.
Sprint Kamion
Nagykanizsa
A telefonszám:
30/6186-657
Molnár Istvánt keresd
Hivatkozzál Kövessy Józsefre, és ha nem veszi fel, akkor próbáld többször hívni.
2012.10.21. 22:44
2012.10.21. 22:54
Gyuri_76 írta:Sziasztok!
E39-et szeretnék venni és olvasgatom a fórumot. Találtam két megfelelőnek tűnő autót és szeretném egy hozzáértővel is megnézetni, a későbbi költségek megelőzése érdekében. Tudnátok ajánlani szerelőt valahol Budapesten? Amennyiben igen, akkor mi az amit ilyenkor el lehet "várni"?
Esetleg megbízható autót 1.000.000-ig?![]()
Válaszokat előre is köszönöm.
Vendég György
2012.10.21. 23:14
lepke írta:Helo
Már megint én leszek a bunkó![]()
![]()
de kövezettek meg
1 misiért lehet autót venni de nem egy E 39-es BMW-t
2012.10.21. 23:21
Imco írta:lepke írta:Helo
Már megint én leszek a bunkó![]()
![]()
de kövezettek meg
1 misiért lehet autót venni de nem egy E 39-es BMW-t
Maradok ellenzéknek!
Egyébként úgy látom dömping van belőlük!
A környékem tele van Mxx rendszámú e39cekkkel,
többség még FL előtti.
Ismerős most hozott 3-at is.
1 alatt adják őket névre írva.
Illetve már csak 1 van meg, azt hiszem.
2012.10.22. 09:02
lepke írta:Helo
Gondolom mind NŐI tulajdonos, nem dohányzó, garázsban tartott, és szervízkönyves lehet
2012.10.22. 21:57
2012.11.01. 02:38
2012.11.01. 04:05
tökmöc írta:Sziasztok!!!
Egy olyan kérésem van, hogy hol lehet az autó előéletét lekérdezni? A neten millió oldalt beadott de mindenhol regisztrálni kell vagy fizetős!!! Igaz az autot megvettük de a törzskönyvet még nem juttatták el. "Szerintem nem is fogják már" Csak azért érdeklödök mert jó lenne tudni mi hogyan és mikor volt cserélve.
2012.11.01. 09:10
Gallaca írta: Te a szervizkönyvet keresed nem? Törzskönyvet az okmányiroda küldi.
2012.11.01. 10:17
2012.11.01. 13:02
Gallaca írta:tökmöc írta:Sziasztok!!!
Egy olyan kérésem van, hogy hol lehet az autó előéletét lekérdezni? A neten millió oldalt beadott de mindenhol regisztrálni kell vagy fizetős!!! Igaz az autot megvettük de a törzskönyvet még nem juttatták el. "Szerintem nem is fogják már" Csak azért érdeklödök mert jó lenne tudni mi hogyan és mikor volt cserélve.
Besétálsz mondjuk a Wallisba, és ott lekérdezed. A tulajnak megmondják. Legalábbis csillagosnál úgy volt. De csak a tulajnak, vagy a tulaj jelenlétében akárkinek. De amit nem hivatalos BMW szervizben cseréltek, vagy javítottak, azt soha nem tudod meg. Te a szervizkönyvet keresed nem? Törzskönyvet az okmányiroda küldi.
2012.11.01. 13:05
Imco írta:Gallaca írta: Te a szervizkönyvet keresed nem? Törzskönyvet az okmányiroda küldi.
Törzskönyv nélkül meg sem tudod venni! Egyébként ez Osztrák vagy Német autó -ha jól sejtem- ott részben más a divat.