Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Segítség kérése!!!

2012.10.06. 22:39

Imco írta:
tökmöc írta: Persze, hogy belefér és diagnosztika is volt kétszer de csak annyit mondtak az 1-es meg a 2-es sornál van valami.

Egy jó diag és egy közepes /autószerelő/ képességű klubtárs is többet tud ennél.

Szerintem...

Hát jelen pillanatban úgy járunk vele, hogy ég megint. A szerelők mondták lehet vele menni csak kíméljük. "csak kérdeztem ki bírja kímélni egy ilyen teljesítményű autót!!!" :) Majd csak novemberben tudom igazán megnézetni hisz külföldön vagyunk és nincs sok időm elvinni. :(

2012.10.14. 20:45

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy nem jár-e valaki a következő hetekben Mönchengladbach környékén dobozzal? Ülésgarnitúráról lenne szó... :facepalm:
Természetesen nem ingyen kérném.

2012.10.14. 20:58

hamoriarpi írta:Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy nem jár-e valaki a következő hetekben Mönchengladbach környékén dobozzal? Ülésgarnitúráról lenne szó... :facepalm:

Ülésfűtés nélkül? Van egy ismerősöm, rendszeresen jár ki.
Megkérdezem.

Odus

2012.10.14. 21:00

hamoriarpi írta:Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy nem jár-e valaki a következő hetekben Mönchengladbach környékén dobozzal? Ülésgarnitúráról lenne szó... :facepalm:

Nagykanizsán van egy elég komoly fuvarozócég, én az ilyen méretű dolgokat velük szoktam elhozatni.
Ha érdekel, akkor küldök holnap egy telefonszámot és megbeszéled a fuvarszervezőjükkel.

2012.10.15. 02:22

odus írta:

Ülésfűtés nélkül? Van egy ismerősöm, rendszeresen jár ki.
Megkérdezem.

Odus

Köszönöm előre is!
A fűtőpanel megoldható.

2012.10.15. 02:23

kovessyroli írta:

Nagykanizsán van egy elég komoly fuvarozócég, én az ilyen méretű dolgokat velük szoktam elhozatni.
Ha érdekel, akkor küldök holnap egy telefonszámot és megbeszéled a fuvarszervezőjükkel.

Nagyon köszönöm. Természetesen érdekel ez a verzió is.

2012.10.15. 12:39

hamoriarpi írta:
kovessyroli írta:

Sprint Kamion
Nagykanizsa
A telefonszám:
30/6186-657
Molnár Istvánt keresd
Hivatkozzál Kövessy Józsefre, és ha nem veszi fel, akkor próbáld többször hívni.

2012.10.15. 15:06

kovessyroli írta:
hamoriarpi írta:
kovessyroli írta:

Sprint Kamion
Nagykanizsa
A telefonszám:
30/6186-657
Molnár Istvánt keresd
Hivatkozzál Kövessy Józsefre, és ha nem veszi fel, akkor próbáld többször hívni.

Köszönöm, csütörtökön tudom hívni. Londonban vagyok.

2012.10.21. 22:44

Sziasztok!
E39-et szeretnék venni és olvasgatom a fórumot. Találtam két megfelelőnek tűnő autót és szeretném egy hozzáértővel is megnézetni, a későbbi költségek megelőzése érdekében. Tudnátok ajánlani szerelőt valahol Budapesten? Amennyiben igen, akkor mi az amit ilyenkor el lehet "várni"?
Esetleg megbízható autót 1.000.000-ig? :roll:
Válaszokat előre is köszönöm.
Vendég György

2012.10.21. 22:54

Gyuri_76 írta:Sziasztok!
E39-et szeretnék venni és olvasgatom a fórumot. Találtam két megfelelőnek tűnő autót és szeretném egy hozzáértővel is megnézetni, a későbbi költségek megelőzése érdekében. Tudnátok ajánlani szerelőt valahol Budapesten? Amennyiben igen, akkor mi az amit ilyenkor el lehet "várni"?
Esetleg megbízható autót 1.000.000-ig? :roll:
Válaszokat előre is köszönöm.
Vendég György

Helo
Már megint én leszek a bunkó :oops: :oops: :oops: de kövezettek meg
1 misiért lehet autót venni de nem egy E 39-es BMW-t

2012.10.21. 23:14

lepke írta:Helo

Maradok ellenzéknek! :)

Egyébként úgy látom dömping van belőlük!
A környékem tele van Mxx rendszámú e39cekkkel,
többség még FL előtti.

Ismerős most hozott 3-at is.
1 alatt adják őket névre írva.
Illetve már csak 1 van meg, azt hiszem.

2012.10.21. 23:21

Imco írta:

Maradok ellenzéknek! :)

Egyébként úgy látom dömping van belőlük!
A környékem tele van Mxx rendszámú e39cekkkel,
többség még FL előtti.

Ismerős most hozott 3-at is.
1 alatt adják őket névre írva.
Illetve már csak 1 van meg, azt hiszem.

Helo
Gondolom mind NŐI tulajdonos, nem dohányzó, garázsban tartott, és szervízkönyves lehet

2012.10.22. 09:02

Offtopic :
Gondolom mind NŐI tulajdonos, nem dohányzó, garázsban tartott, és szervízkönyves lehet

Kissé bizalmatlan vagy! :)
Egyébként meg -mint már megtárgyaltuk néhányszor- aki erre izgul 15 éves autóknál, az megérdemli!

Ahogy nézem nem nagyon trükköznek vele.

Kitakarítják, polírozzák, esetleg a bőrnek okoznak valamit.
Kis haszonnal próbálják pörgésben tartani a pénzüket.

2012.10.22. 21:57

Sziasztok!
Köszi a hozzászólásokat! :D
Eredetileg E60 volt a fókusz, de munkanélküli lettem, ezért változtatni kellett. A márkát továbbra is szeretném kipróbálni, ezért léptem vissza ez E39-hez.
Köszi Imco, kereslek pü-ben, hogy mit lehet tudni azokról az autókról.
Üdv
Gyuri

2012.11.01. 02:38

Sziasztok!!!

Egy olyan kérésem van, hogy hol lehet az autó előéletét lekérdezni? A neten millió oldalt beadott de mindenhol regisztrálni kell vagy fizetős!!! Igaz az autot megvettük de a törzskönyvet még nem juttatták el. "Szerintem nem is fogják már :(" Csak azért érdeklödök mert jó lenne tudni mi hogyan és mikor volt cserélve.

2012.11.01. 04:05

tökmöc írta:Sziasztok!!!

Egy olyan kérésem van, hogy hol lehet az autó előéletét lekérdezni? A neten millió oldalt beadott de mindenhol regisztrálni kell vagy fizetős!!! Igaz az autot megvettük de a törzskönyvet még nem juttatták el. "Szerintem nem is fogják már :(" Csak azért érdeklödök mert jó lenne tudni mi hogyan és mikor volt cserélve.

Besétálsz mondjuk a Wallisba, és ott lekérdezed. A tulajnak megmondják. Legalábbis csillagosnál úgy volt. De csak a tulajnak, vagy a tulaj jelenlétében akárkinek. De amit nem hivatalos BMW szervizben cseréltek, vagy javítottak, azt soha nem tudod meg. Te a szervizkönyvet keresed nem? Törzskönyvet az okmányiroda küldi.

2012.11.01. 09:10

Gallaca írta: Te a szervizkönyvet keresed nem? Törzskönyvet az okmányiroda küldi.

Törzskönyv nélkül meg sem tudod venni! Egyébként ez Osztrák vagy Német autó -ha jól sejtem- ott részben más a divat.

2012.11.01. 10:17

Megveheti törzskönyv nélkül is (átverik) és akkor fuccs az egész, mert abból bazi nagy kalamajkák lesznek :!: :!:

2012.11.01. 13:02

Gallaca írta:
tökmöc írta:Sziasztok!!!

Besétálsz mondjuk a Wallisba, és ott lekérdezed. A tulajnak megmondják. Legalábbis csillagosnál úgy volt. De csak a tulajnak, vagy a tulaj jelenlétében akárkinek. De amit nem hivatalos BMW szervizben cseréltek, vagy javítottak, azt soha nem tudod meg. Te a szervizkönyvet keresed nem? Törzskönyvet az okmányiroda küldi.

A szervizkönyvről azt mondták majd elküldik mert nem tudják merre van!!!! A Törzskönyvet meg még a hivatal nem küldte meg jó 1hónap után sem. :( "Én kérek elnézést egy picit elírtam az elöbb!!" :facepalm:

2012.11.01. 13:05

Imco írta:
Gallaca írta: Te a szervizkönyvet keresed nem? Törzskönyvet az okmányiroda küldi.

Törzskönyv nélkül meg sem tudod venni! Egyébként ez Osztrák vagy Német autó -ha jól sejtem- ott részben más a divat.

Az igazság, hogy törzskönyv nélkül vettem hissz kereskedéstől lett elhozva és ök azt mondták nekik le kell valakinek adni de ebböl nekem nem lesz semmi gondom. Eddig nem is kérte senki tölem a régi törzskönyvet sem az átíratásnál sem sehol sem!!! :)

A lényeg nem láttam a törzskönyvet és a szervizkönyvre lenne szükségem vagy csak legalább jó lenne tudni mi hogyan volt cserélve!!!
Hozzászólás küldése

VigLink badge