Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.06.07. 23:42

simi64 írta:
admin írta:
strobi írta:Mesterházy azt nyilatkozta ma,hogy a FIDESZ-nek 1 hét kormányzás alatt "Lásd Kósa nyilatkozat" sikerült nagyobb gebaszt csinálnia mint az MSZP-nek 8 év alatt... :lol:

Nem kell itt várni az ígéretek beteljesedését "pl.. Luxus adó eltörlése meg egyéb nyalánkságok" sajnos mert most ténylegen arra lesz fogva,hogy nagyobb a hiány mint ahogyan azt várták... :oops:
Látom kezdtek meg világosulni :!: Csak már késő :cry:
Hova tüntetek fityeszes kollégák nagyon lapítotok :oops: :oops:

Ha még nem vették volna észre a kedves kollégák, ez így szokott történni minden egyes kormányváltáskor. Az új, csak akkor látja a valós helyzetet, ha már "engedik belelátni". A kormány 1 hete esküdött. Mire számítottatok? Hogy 5 nap alatt itt lesz a kánaán?
Nem is értem a problémátokat. Mi itt a gond? Mikor 300 fölött volt, az nem volt gond? Nem is volt oly rég!
Azt gondoltátok, hogy egy 4 éves kormányprogramot egy hét alatt meg lehet valósítani? :roll:
Ha a drága fityeszes barátaid nem beszélnek zöldséget akkor most nem 250lenne a dollár mert erre azért a 8év alatt nem volt példa.
De látom a te agyadat rendesen át mosták :lol: Gondolom téged boldoggá tett a határon túli magyarok állampolgársága,de engem nem mert ennél lettek volna fontosabb dolgok is az országba.Mert ettől nem igazán fogunk jobban élni.

2010.06.07. 23:45

simi64 írta:
Oroszlan írta:
admin írta:
strobi írta:Mesterházy azt nyilatkozta ma,hogy a FIDESZ-nek 1 hét kormányzás alatt "Lásd Kósa nyilatkozat" sikerült nagyobb gebaszt csinálnia mint az MSZP-nek 8 év alatt... :lol:

Nem kell itt várni az ígéretek beteljesedését "pl.. Luxus adó eltörlése meg egyéb nyalánkságok" sajnos mert most ténylegen arra lesz fogva,hogy nagyobb a hiány mint ahogyan azt várták... :oops:

Ha rájuk szavaztam volna, csak magamat hibáztathatnám.

Azt mondják 2/3-ad, meg hogy a 68%-os többség a parlamentben.

De akkor számoljunk csak:
Matematika, általános iskola kb 3.-ik osztály:

Magyarországon 8,1 M szavazásra jogosult ember van.
A fideszre 3,3 M ember szavazott.
Ez a szavazásra jogosultak 41%-a.
ÉS NEM 68% !!!
Kicsit van különbség.
A közelébe sincs a valós számnak, csakhát ilyen területi + országos lista, stb., de akkor sem a valóságot tükrözi.

Aki meg nem ment el, az meg nem akarta.
Ha akarta volna, elment volna.

A rendszerváltás utáni minden egyes választáson ilyen volt a részvételi arány.
Az, hogy a választópolgárok 45%-át hidegen hagyja a politika, nem új keletű. Máskülönben Nyugat-Európában is ilyen a részvételi arány. A parlamenti többség pedig nem a választásra jogosult választók függvénye, hanem a ténylegesen voksolóké. Bármilyen furcsa is ez a matematika, ez most így jött ki.
Mellesleg megjegyezném zárójelben, hogy ha mondjuk a brit választási rendszer szerint tekintenénk az eredményre, akkor most pontosan 3 MaSzoP-os ülne a patkóban!
Ha meg rajtam múlna akkor az elmúlt 20év politikusa közül egy se ülne a patkóba :!: :!: Mert mind rabló egymásnak asszisztálva el lopták az egész országot :!:

2010.06.07. 23:58

Kisebb parlament: persze, hogy csak 4 év múlva.
Addig még néhány zsebet meg kell tölteni.

Miért nem lehetett mondjuk 2011. 01. 01.-től felezni ?
Minden párt megfelezte volna jelenlegi parlamenti létszámát.

Simán lehetett volna, csak akarni kellett volna.
Mi lóvét meg lehetett volna spórolni most, amikor erre szükség lenne.

De hát nem ...

2010.06.08. 00:01

admin írta:
simi64 írta:
admin írta:

Ha még nem vették volna észre a kedves kollégák, ez így szokott történni minden egyes kormányváltáskor. Az új, csak akkor látja a valós helyzetet, ha már "engedik belelátni". A kormány 1 hete esküdött. Mire számítottatok? Hogy 5 nap alatt itt lesz a kánaán?
Nem is értem a problémátokat. Mi itt a gond? Mikor 300 fölött volt, az nem volt gond? Nem is volt oly rég!
Azt gondoltátok, hogy egy 4 éves kormányprogramot egy hét alatt meg lehet valósítani? :roll:
Ha a drága fityeszes barátaid nem beszélnek zöldséget akkor most nem 250lenne a dollár mert erre azért a 8év alatt nem volt példa.
De látom a te agyadat rendesen át mosták :lol: Gondolom téged boldoggá tett a határon túli magyarok állampolgársága,de engem nem mert ennél lettek volna fontosabb dolgok is az országba.Mert ettől nem igazán fogunk jobban élni.

:lol: Ezt elqrták nna! :lol: ezek is!
Járt a pofájuk fölöslegesen, el kell ismerni.
Azt azért Te sem gondolod komolyan, hogy ez így is marad? Pillanatnyi állapot. Sajnos a nemzetközi pénzvilág ilyen érzékenyen reagál.
A fontosabb dolgok meg nem csettintésre mennek.

2010.06.08. 08:42

admin írta:
simi64 írta:
admin írta:

mondok egy elméleti példát:
mondjuk a füredi találkozón megbízlak téged azzal, hogy szervezz egy újabb találkozót őszre. előveszem a brifkómat, és közlöm veled, hogy ebbe van 1mft, ez elég lesz mindenre.
mindenki örül, veregetik a válladat, hogy ebből a pénzből milyen jó kis mulatságot lehet rendezni.
amikor este kinyitod a tárcát, látod, hogy csak EZER ft van benne.
mit teszel? 1. gyorsan elmondod mendenkinek, hogy nem is annyi a dolog amennyi, jól átb@sztalak. vagy.
2. belső zsebedbe mondod, és nem mondod el senkinek, hanem mindenkit hitegetsz, milyen jó kis bulit csapunk ősszel, ősszel meg majd kitalálsz valami hazugságot, hogy miért nem lehet megcsinálni a dolgot.

szerintem az a baj, hogy sokan már megszokták és igénylik is a hazugságokat, szeretik hallani, hogy itten aztán nagyajólét.
ez az csődduma egy baromság volt ettől függtelenül, ezt nem szabadott volna elmondani, de én speciel elhiszem, hogy tényleg az van. annyira nincs lóvé a hivatali szerveknél sem, hogy a járulékra a számlámat az APEH 10 nappal a határidő után inkasszózza :!:
tartozik az OMMF 40eft perköltséggel, amit 3 hónapja nem fizetnek ki, mert sorba mennek az utalásokkal.
nehogy azt mond Laci, hogy erről is a fidesz tehet.
taccson vagyunk, ha nem vettétek volna észre, nem kell csodát várni 1 - 2 hét alatt.
8 évig dolgoztak azon, hogy totálra vágják az országot, most meg 2 hét alatt kellene rendet tenni 8O
valaki azt mondta, hogy sosenem volt még 290 az EURO. nem volt az már 320 körül is :?: :roll:

2010.06.08. 15:00

kovessyroli írta:
...valaki azt mondta,hogy sosenem volt még 290 az EURO. nem volt az már 320 körül is :?: :roll:

Nekem is úgy rémlik,hogy 317-318Ft körül állapodott meg legutóbbi megugrásánál... :oops:

2010.06.08. 22:11

kovessyroli írta:
mondok egy elméleti példát:
mondjuk a füredi találkozón megbízlak téged azzal, hogy szervezz egy újabb találkozót őszre. előveszem a brifkómat, és közlöm veled, hogy ebbe van 1mft, ez elég lesz mindenre.
mindenki örül, veregetik a válladat, hogy ebből a pénzből milyen jó kis mulatságot lehet rendezni.
amikor este kinyitod a tárcát, látod, hogy csak EZER ft van benne.
mit teszel? 1. gyorsan elmondod mendenkinek, hogy nem is annyi a dolog amennyi, jól átb@sztalak. vagy.
2. belső zsebedbe mondod, és nem mondod el senkinek, hanem mindenkit hitegetsz, milyen jó kis bulit csapunk ősszel, ősszel meg majd kitalálsz valami hazugságot, hogy miért nem lehet megcsinálni a dolgot.

szerintem az a baj, hogy sokan már megszokták és igénylik is a hazugságokat, szeretik hallani, hogy itten aztán nagyajólét.
ez az csődduma egy baromság volt ettől függtelenül, ezt nem szabadott volna elmondani, de én speciel elhiszem, hogy tényleg az van. annyira nincs lóvé a hivatali szerveknél sem, hogy a járulékra a számlámat az APEH 10 nappal a határidő után inkasszózza :!:
tartozik az OMMF 40eft perköltséggel, amit 3 hónapja nem fizetnek ki, mert sorba mennek az utalásokkal.
nehogy azt mond Laci, hogy erről is a fidesz tehet.
taccson vagyunk, ha nem vettétek volna észre, nem kell csodát várni 1 - 2 hét alatt.
8 évig dolgoztak azon, hogy totálra vágják az országot, most meg 2 hét alatt kellene rendet tenni 8O
valaki azt mondta, hogy sosenem volt még 290 az EURO. nem volt az már 320 körül is :?: :roll:

Hogy menyi van a kaszába azt egyikünk se tudja így hazudhat mindkettő :!: (nem tudod le ellenőrizni)
A hivatali szervek 50%-át az utcára tenném mert egy ingyen élő nép.És csak a mocskos nagy bürokrácia van ha bármit el akarsz intézni.És ezeket mi szponzoráljuk :!:
A csodát a fideszes szavazók vártak mert jól elhitették velük hogy itt most kolbászból lesz a kerítés.Orbánnak én azt se hiszem el amit kérdez!
Én a dollárt mondtam hogy még nem volt 250Ft egy dollár az euróba igazad van.De akkor is ész nélkül járatta a száját Kósa :!: (biztos a győzelmi mámor :oops: )Ja és még ők akarják meg menteni a banki hiteleseket amikor egy mondatuk miatt ugrik vagy 10-20 ronggyal a törlesztő biztos a szívükbe zárják őket :lol:

2010.06.08. 22:46

Lehet pálinkát főzni!!! :lol:

2010.06.08. 23:22

Sziasztok! Igazán nem asztalom a politika,de úgy látom
sokan reménykednek,hogy rájuk dobja valaki a mentő övet.
Szerintem hiú remény.Jobban jár mindenki ha csinél magána
eggyet és hajrá.Ne várjuk ama bizonyos sült galambot pici
rá az esély hogy repkedni fog.

2010.06.08. 23:36

simi64 írta:Lehet pálinkát főzni!!! :lol:

Vazze előbb szüreteljünk :lol: Vagy tablettás pálinkát akarsz főzni. :?:

2010.06.08. 23:37

910203 írta:Sziasztok! Igazán nem asztalom a politika,de úgy látom
Felénk cigány fácán röpköd :lol: :lol: (varjú)

2010.06.09. 00:03

admin írta:

Szerinted a piros fácán jobb volt? Szerintem szarka fészek az egész ház.
(jómadár ez mind)

2010.06.09. 00:06

910203 írta:
admin írta:

(jómadár ez mind)

Az egyik 19 a másik egy híján 20 :lol: :lol:

2010.06.09. 00:17

admin írta:
910203 írta:
admin írta:

(jómadár ez mind)

Az egyik 19 a másik egy híján 20 :lol: :lol:

Ez igy van,kár rajtuk tépni a szánkat. Jut eszembe MID,hiba és megoldás
topikba szaladjunk egy rövid kört.

........

2010.06.09. 07:46

simi64 írta:Lehet pálinkát főzni!!! :lol:

új hobbynak jó lesz :P

2010.06.09. 14:14

admin írta:

Helo
Ez jobb volt mint a KÖDÖLT felni :lol: :lol: :lol:
üdv zoli

2010.06.09. 19:25

Jön a feketeleves...
Minimálbér adóztatás, közalkalmazottak 25%-os bércsökkentése, bankadó, magánnyugdíj államosítás, és még nincs vége...
70000 Ft-t keres egy nővér, tűzoltó, és most ebből -25%, szép jövő...
RTL-en kérdezi a cakcervezet: Gyurcsány elvette a 13.havit, Orbán elveszi a 11. és 12.-et?
Ezt most nem értem, a Bajnai valamit mégis csak tudott akkor???
Egy kis háttérinfó, megbízhetó forrásból: Rogán Anti Gucci tatyóval , Radó órával (400ezer), és 500ezres öltönyben nyomja, ja, polgimester fizuból??? Meg pl. Pécs2010: háromszoros áron adják ki a munkákat, akkor mennyit kell szétosztani-visszatolni zsebbe??? Nem nagy matekolás kiszámolni!
Azért ez kiábrándító... :( Hova jutottunk... Lesz majd kisebb parlament és máris itt az egypártrendszer, dejavu-m kezd lenni... :cry: :cry: :cry:

2010.06.09. 21:44

sztem Te félrehallottál valamit a közalkalmazotti bércsökkentésről! ...bár ma nem hallgattam híreket, de sztem ha így lenne, a lázadóktól be se jutottam volna a városba :!: :wink:

2010.06.09. 22:41

Labi írta:sztem Te félrehallottál valamit a közalkalmazotti bércsökkentésről! ...bár ma nem hallgattam híreket, de sztem ha így lenne, a lázadóktól be se jutottam volna a városba :!: :wink:

Ma reggel volt a tv-ben ia és naoközben többször volt a rádióban is:

a közszférában 15%-os bércsökkentést akarnak.

2010.06.09. 22:45

Labi írta:sztem Te félrehallottál valamit a közalkalmazotti bércsökkentésről! ...bár ma nem hallgattam híreket, de sztem ha így lenne, a lázadóktól be se jutottam volna a városba :!: :wink:

15 százalék bértömeg csökkentés. K...jó

Szebb jövőt!!!!!!

Különben aki ezekre szavazott az most is tapsoljon nekik,ezt akarták!!!!!!!!!!!!!!!!
Választások előtt így imádkoztam: A Fidesz kétharmadától ments meg Uram minket.
Ahhoz mit szóltok amit a Székely Himnusz alatt műveltek a komcsik?(Parlament alakuló ülés):shoot

Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában:
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában.

bezo
Hozzászólás küldése

VigLink badge