![]() |
2010.06.07. 23:42
Ha a drága fityeszes barátaid nem beszélnek zöldséget akkor most nem 250lenne a dollár mert erre azért a 8év alatt nem volt példa.simi64 írta:admin írta:Látom kezdtek meg világosulnistrobi írta:Mesterházy azt nyilatkozta ma,hogy a FIDESZ-nek 1 hét kormányzás alatt "Lásd Kósa nyilatkozat" sikerült nagyobb gebaszt csinálnia mint az MSZP-nek 8 év alatt...![]()
Nem kell itt várni az ígéretek beteljesedését "pl.. Luxus adó eltörlése meg egyéb nyalánkságok" sajnos mert most ténylegen arra lesz fogva,hogy nagyobb a hiány mint ahogyan azt várták...Csak már késő
![]()
Hova tüntetek fityeszes kollégák nagyon lapítotok![]()
Ha még nem vették volna észre a kedves kollégák, ez így szokott történni minden egyes kormányváltáskor. Az új, csak akkor látja a valós helyzetet, ha már "engedik belelátni". A kormány 1 hete esküdött. Mire számítottatok? Hogy 5 nap alatt itt lesz a kánaán?
Nem is értem a problémátokat. Mi itt a gond? Mikor 300 fölött volt, az nem volt gond? Nem is volt oly rég!
Azt gondoltátok, hogy egy 4 éves kormányprogramot egy hét alatt meg lehet valósítani?
2010.06.07. 23:45
Ha meg rajtam múlna akkor az elmúlt 20év politikusa közül egy se ülne a patkóbasimi64 írta:Oroszlan írta:admin írta:Látom kezdtek meg világosulnistrobi írta:Mesterházy azt nyilatkozta ma,hogy a FIDESZ-nek 1 hét kormányzás alatt "Lásd Kósa nyilatkozat" sikerült nagyobb gebaszt csinálnia mint az MSZP-nek 8 év alatt...![]()
Nem kell itt várni az ígéretek beteljesedését "pl.. Luxus adó eltörlése meg egyéb nyalánkságok" sajnos mert most ténylegen arra lesz fogva,hogy nagyobb a hiány mint ahogyan azt várták...Csak már késő
![]()
Ha rájuk szavaztam volna, csak magamat hibáztathatnám.
Azt mondják 2/3-ad, meg hogy a 68%-os többség a parlamentben.
De akkor számoljunk csak:
Matematika, általános iskola kb 3.-ik osztály:
Magyarországon 8,1 M szavazásra jogosult ember van.
A fideszre 3,3 M ember szavazott.
Ez a szavazásra jogosultak 41%-a.
ÉS NEM 68% !!!
Kicsit van különbség.
A közelébe sincs a valós számnak, csakhát ilyen területi + országos lista, stb., de akkor sem a valóságot tükrözi.
Aki meg nem ment el, az meg nem akarta.
Ha akarta volna, elment volna.
A rendszerváltás utáni minden egyes választáson ilyen volt a részvételi arány.
Az, hogy a választópolgárok 45%-át hidegen hagyja a politika, nem új keletű. Máskülönben Nyugat-Európában is ilyen a részvételi arány. A parlamenti többség pedig nem a választásra jogosult választók függvénye, hanem a ténylegesen voksolóké. Bármilyen furcsa is ez a matematika, ez most így jött ki.
Mellesleg megjegyezném zárójelben, hogy ha mondjuk a brit választási rendszer szerint tekintenénk az eredményre, akkor most pontosan 3 MaSzoP-os ülne a patkóban!
2010.06.07. 23:58
2010.06.08. 00:01
admin írta:Ha a drága fityeszes barátaid nem beszélnek zöldséget akkor most nem 250lenne a dollár mert erre azért a 8év alatt nem volt példa.simi64 írta:admin írta:Látom kezdtek meg világosulnistrobi írta:Mesterházy azt nyilatkozta ma,hogy a FIDESZ-nek 1 hét kormányzás alatt "Lásd Kósa nyilatkozat" sikerült nagyobb gebaszt csinálnia mint az MSZP-nek 8 év alatt...![]()
![]()
Ha még nem vették volna észre a kedves kollégák, ez így szokott történni minden egyes kormányváltáskor. Az új, csak akkor látja a valós helyzetet, ha már "engedik belelátni". A kormány 1 hete esküdött. Mire számítottatok? Hogy 5 nap alatt itt lesz a kánaán?
Nem is értem a problémátokat. Mi itt a gond? Mikor 300 fölött volt, az nem volt gond? Nem is volt oly rég!
Azt gondoltátok, hogy egy 4 éves kormányprogramot egy hét alatt meg lehet valósítani?
De látom a te agyadat rendesen át mostákGondolom téged boldoggá tett a határon túli magyarok állampolgársága,de engem nem mert ennél lettek volna fontosabb dolgok is az országba.Mert ettől nem igazán fogunk jobban élni.
2010.06.08. 08:42
admin írta:Ha a drága fityeszes barátaid nem beszélnek zöldséget akkor most nem 250lenne a dollár mert erre azért a 8év alatt nem volt példa.simi64 írta:admin írta:Látom kezdtek meg világosulnistrobi írta:Mesterházy azt nyilatkozta ma,hogy a FIDESZ-nek 1 hét kormányzás alatt "Lásd Kósa nyilatkozat" sikerült nagyobb gebaszt csinálnia mint az MSZP-nek 8 év alatt...![]()
![]()
De látom a te agyadat rendesen át mostákGondolom téged boldoggá tett a határon túli magyarok állampolgársága,de engem nem mert ennél lettek volna fontosabb dolgok is az országba.Mert ettől nem igazán fogunk jobban élni.
2010.06.08. 15:00
kovessyroli írta:
...valaki azt mondta,hogy sosenem volt még 290 az EURO. nem volt az már 320 körül is![]()
2010.06.08. 22:11
kovessyroli írta:
mondok egy elméleti példát:
mondjuk a füredi találkozón megbízlak téged azzal, hogy szervezz egy újabb találkozót őszre. előveszem a brifkómat, és közlöm veled, hogy ebbe van 1mft, ez elég lesz mindenre.
mindenki örül, veregetik a válladat, hogy ebből a pénzből milyen jó kis mulatságot lehet rendezni.
amikor este kinyitod a tárcát, látod, hogy csak EZER ft van benne.
mit teszel? 1. gyorsan elmondod mendenkinek, hogy nem is annyi a dolog amennyi, jól átb@sztalak. vagy.
2. belső zsebedbe mondod, és nem mondod el senkinek, hanem mindenkit hitegetsz, milyen jó kis bulit csapunk ősszel, ősszel meg majd kitalálsz valami hazugságot, hogy miért nem lehet megcsinálni a dolgot.
szerintem az a baj, hogy sokan már megszokták és igénylik is a hazugságokat, szeretik hallani, hogy itten aztán nagyajólét.
ez az csődduma egy baromság volt ettől függtelenül, ezt nem szabadott volna elmondani, de én speciel elhiszem, hogy tényleg az van. annyira nincs lóvé a hivatali szerveknél sem, hogy a járulékra a számlámat az APEH 10 nappal a határidő után inkasszózza![]()
tartozik az OMMF 40eft perköltséggel, amit 3 hónapja nem fizetnek ki, mert sorba mennek az utalásokkal.
nehogy azt mond Laci, hogy erről is a fidesz tehet.
taccson vagyunk, ha nem vettétek volna észre, nem kell csodát várni 1 - 2 hét alatt.
8 évig dolgoztak azon, hogy totálra vágják az országot, most meg 2 hét alatt kellene rendet tenni![]()
valaki azt mondta, hogy sosenem volt még 290 az EURO. nem volt az már 320 körül is![]()
2010.06.08. 22:46
2010.06.08. 23:22
2010.06.08. 23:36
simi64 írta:Lehet pálinkát főzni!!!
2010.06.08. 23:37
Felénk cigány fácán röpköd910203 írta:Sziasztok! Igazán nem asztalom a politika,de úgy látom
sokan reménykednek,hogy rájuk dobja valaki a mentő övet.
Szerintem hiú remény.Jobban jár mindenki ha csinél magána
eggyet és hajrá.Ne várjuk ama bizonyos sült galambot pici
rá az esély hogy repkedni fog.
2010.06.09. 00:03
admin írta:Felénk cigány fácán röpköd910203 írta:Sziasztok! Igazán nem asztalom a politika,de úgy látom
rá az esély hogy repkedni fog.![]()
(varjú)
2010.06.09. 00:06
910203 írta:admin írta:Felénk cigány fácán röpköd910203 írta:Sziasztok! Igazán nem asztalom a politika,de úgy látom
(varjú)
Szerinted a piros fácán jobb volt? Szerintem szarka fészek az egész ház.
(jómadár ez mind)
2010.06.09. 00:17
admin írta:910203 írta:admin írta:Felénk cigány fácán röpköd910203 írta:Sziasztok! Igazán nem asztalom a politika,de úgy látom
(varjú)
Szerinted a piros fácán jobb volt? Szerintem szarka fészek az egész ház.
(jómadár ez mind)
Az egyik 19 a másik egy híján 20![]()
2010.06.09. 07:46
simi64 írta:Lehet pálinkát főzni!!!
2010.06.09. 14:14
admin írta:Felénk cigány fácán röpköd910203 írta:Sziasztok! Igazán nem asztalom a politika,de úgy látom
(varjú)
2010.06.09. 19:25
2010.06.09. 21:44
2010.06.09. 22:41
Labi írta:sztem Te félrehallottál valamit a közalkalmazotti bércsökkentésről! ...bár ma nem hallgattam híreket, de sztem ha így lenne, a lázadóktól be se jutottam volna a városba![]()
2010.06.09. 22:45
Labi írta:sztem Te félrehallottál valamit a közalkalmazotti bércsökkentésről! ...bár ma nem hallgattam híreket, de sztem ha így lenne, a lázadóktól be se jutottam volna a városba![]()