![]() |
2010.06.17. 23:16
MChris írta:lepke írta:MChris írta:lepke írta:Helo
Na erre varrjatok gombot
A mai napon jön a postás néni az Önkormányzattól hozott egy levelet amiben röviden ez ÁLLT vastag betűvel
--forgalomból kivonom,egyidejűleg a hatóság jelzéseit és a forgalmi engedélyt bevonom-- gondoltam valamelyik ROMOS mikrobuszt akarják kivonni
DE nem azt akarták ekkor nézem a rendszámot![]()
![]()
Telefon gyorsan a kezembe és hívtam az illetékes hivatalt
Egy kellemes női hang MEGKÉRDEZI miután leegyeztetem az adatokat HOGY ülök-e vagy állok
--erre a hölgy elmondja a végösszeget 262,000-ezer forint
elmondta hogy ez mind szabálysértés (gyorshajtás 3 alkalommal) mivel nem lett kifizetve így ráterhelték a kocsira míg nincs kiegyenlitve addig kivonják a forgalomból
Emlékszek mind a háromra csak abba voltam HOGY már régóta nem küldözgetik biztosan megszüntették
DE sajnos nem felejtenek
üdv zoli
azta akkor most mi van????
Helo
A sárga csoda megmarada pici kia
![]()
majd felmatricázom
üdv zoli
holnap be kell vinned a rendszámot és papírokat? yard meg fog akkor látja hogy kivont autóval jársz akkor hogy lesz ebből ballagás és tali?
2010.06.17. 23:25
lepke írta:MChris írta:lepke írta:MChris írta:lepke írta:Helo
Na erre varrjatok gombot
A mai napon jön a postás néni az Önkormányzattól hozott egy levelet amiben röviden ez ÁLLT vastag betűvel
--forgalomból kivonom,egyidejűleg a hatóság jelzéseit és a forgalmi engedélyt bevonom-- gondoltam valamelyik ROMOS mikrobuszt akarják kivonni
![]()
Egy kellemes női hang MEGKÉRDEZI miután leegyeztetem az adatokat HOGY ülök-e vagy állok
elmondta hogy ez mind szabálysértés (gyorshajtás 3 alkalommal) mivel nem lett kifizetve így ráterhelték a kocsira míg nincs kiegyenlitve addig kivonják a forgalomból
Emlékszek mind a háromra csak abba voltam HOGY már régóta nem küldözgetik biztosan megszüntették
DE sajnos nem felejtenek
üdv zoli
Helo
![]()
majd felmatricázom
üdv zoli
holnap be kell vinned a rendszámot és papírokat? yard meg fog akkor látja hogy kivont autóval jársz akkor hogy lesz ebből ballagás és tali?
Helo
Holnap délelőtt megyek kifizetem
de ez szerintem nem jogos hogy a kocsit kivonják a forgalomból AMIÉRT gyorsan ment![]()
![]()
üdv zoli
2010.06.17. 23:33
lepke írta:MChris írta:lepke írta:MChris írta:lepke írta:Helo
Na erre varrjatok gombot
![]()
DE sajnos nem felejtenek
üdv zoli
Helo
![]()
majd felmatricázom
üdv zoli
Helo
Holnap délelőtt megyek kifizetem
de ez szerintem nem jogos hogy a kocsit kivonják a forgalomból AMIÉRT gyorsan ment![]()
![]()
üdv zoli
2010.06.17. 23:35
2010.06.18. 07:29
Oroszlan írta:És a kocsit nem azért vonják ki a forgalomból, mert gyorsan mentél vele, hanem azért, mert a be nem fizetet bírság köztartozás és azt adók módjára kell behajtani.
Ilyenkor írnak az APEH-nak, a helyi önkormányzat-nak, hogy van-e bejelentett jövedelem, ahonnét le lehet tiltani.
Gyorsan fizesd be !!!
2010.06.18. 15:00
jackson írta:Oroszlan írta:És a kocsit nem azért vonják ki a forgalomból, mert gyorsan mentél vele, hanem azért, mert a be nem fizetet bírság köztartozás és azt adók módjára kell behajtani.
Ilyenkor írnak az APEH-nak, a helyi önkormányzat-nak, hogy van-e bejelentett jövedelem, ahonnét le lehet tiltani.
Gyorsan fizesd be !!!
És ha céges kocsi akkor elbukja az EU és állami támogatást a cég mivel van köztartozása. Nem semmi.
Ez amikor egy 30eFt gyorshajtás csekk miatt bukik a cég pár milliárdot.![]()
Lepke: gondolj bele teljesen logikusmivel erősen veszélyezteted az utak közbiztonságát kivonnak a forgalomból
![]()
Jackson, aki szerint tényleg ki kellett volna fizetni már korábban
2010.08.12. 21:48
2010.08.12. 22:39
touring írta:Ügyvéd Urak! (Gondolok itt elsősorban Oroszlánra és Rolira)
Kb. 3 hete utaztunk hajnalban Nagyatádra és mivel innen messze van a klímás Bömbivel mentünk. Sokáig fent voltam előtte, ezért a társamnak adtam át a volánt. Az M5-ösön 100-as táblánál kb. 140-el bemérték egy felüljáróról. Nyugtáztuk. Majd jön a levél és intézi. Közben a lakcímem megváltozott. Szóltak, hogy jött levelem Szombathelyről, de mivel ismeretlen helyen vagyok, elköltöztem, így visszaküldte a posta. Ilyenkor mi van? Ráfekszenek az új lakcímem felderítésére, vagy az nekik nagyon bonyolult a magyar bürokrácia útvesztői miatt és elfelejtik az egészet?
2010.08.12. 23:05
2010.08.13. 00:23
touring írta:Ügyvéd Urak! (Gondolok itt elsősorban Oroszlánra és Rolira)
Kb. 3 hete utaztunk hajnalban Nagyatádra és mivel innen messze van a klímás Bömbivel mentünk. Sokáig fent voltam előtte, ezért a társamnak adtam át a volánt. Az M5-ösön 100-as táblánál kb. 140-el bemérték egy felüljáróról. Nyugtáztuk. Majd jön a levél és intézi. Közben a lakcímem megváltozott. Szóltak, hogy jött levelem Szombathelyről, de mivel ismeretlen helyen vagyok, elköltöztem, így visszaküldte a posta. Ilyenkor mi van? Ráfekszenek az új lakcímem felderítésére, vagy az nekik nagyon bonyolult a magyar bürokrácia útvesztői miatt és elfelejtik az egészet?
2010.08.13. 09:02
2010.08.14. 01:27
simi64 írta:Teljesen világos, és érthető![]()
![]()
2011.03.08. 20:02
2011.03.08. 20:06
2011.03.08. 20:09
Labi írta:Én biztos nem állnék meg!...de kíváncsi vagyok a válaszra!
2011.03.08. 20:38
muhaati írta:Urak!
Ki állíthat meg az úton, illetve ki igazoltathat??????
Konkrét eset, egy jó barátommal történt a minap. Civil rendszámú, fehér Suzuki Stift mellé áll a lámpánál, pörgő kerekekkel megelőzi, utána elé áll 40-el. Barátom megelőzi, ők vissza, köv. lámpánál mellé állnak, és lehúzzák az ablakot.
Átszólnak, álljon félre. Este volt, de látni lehetett a fény-mellényüket. Barátom megállt nekik.
( A többit leírom majd, DE: JOGUK VAN MEGÁLLÍTANI CIVIL AUTÓBÓL ÁTSZÓLVA???????)
2011.03.08. 20:43
simi64 írta:Azt
2011.03.08. 20:51
Labi írta:simi64 írta:Azt
MIT
2011.03.08. 20:54
simi64 írta:Labi írta:simi64 írta:Azt
MIT
Az off-ot!
2011.03.08. 21:00
Jerry írta:
Vagyis bármilyen autóból igazoltathat. Nem az autóhoz, hanem a benne ülő rendőrhöz kötött a jogosultság.
De megmagyarázni meg kell az igazoltatás okát. Kiváncsi lennék erre mit találtak volna ki.