![]() |
2009.01.05. 20:37
2009.01.05. 22:44
e39chip írta:Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy mi az a MAP Sensor? Ezt írta ki az ODBII hibának.
2009.01.05. 23:20
muhaati írta:e39chip írta:Sziasztok!
De tudjuk. Szívócső nyomás érzékelő. Idétlenebbnél idétlenebb jelenségeket okoz ha rossz.
2009.01.06. 02:42
e39chip írta:muhaati írta:e39chip írta:Sziasztok!
De tudjuk. Szívócső nyomás érzékelő. Idétlenebbnél idétlenebb jelenségeket okoz ha rossz.
Köszi Ati!
Lehet, hogy ezért rángat?
Ez Off, de hallottam, hogy Plőrincen a Lakatos utcában van egy ember, aki lámpa csiszolással és lakkozással foglalkozik! Létezik? Hallottál róla?
2009.01.06. 09:44
muhaati írta:e39chip írta:Sziasztok!
2009.01.06. 19:26
2009.01.06. 21:20
Qwerti írta:Hali!
Sikerült valakinek a GT1-et telepíteni vmware gépre?
Üdv.:
István
2009.01.06. 23:15
2009.01.07. 01:31
2009.01.07. 17:20
2009.01.07. 17:24
vaszarig írta:Nem szeretnék beszolni, lehet én vagyok hülye, vagy én nem tudom jól, de egyébként az ODBII nem OBDII akar lenni?![]()
![]()
2009.01.07. 19:58
Qwerti írta:vaszarig írta:Nem szeretnék beszolni, lehet én vagyok hülye, vagy én nem tudom jól, de egyébként az ODBII nem OBDII akar lenni?![]()
![]()
Hi!
On-board Diagnostic![]()
Üdv.
2009.01.07. 20:15
Qwerti írta:Szia!
A 46-os pontot csináltam másképp, én CD-ről bootoltam, és ezt írja ki:
Te jutottál még valamire vele?
Üdv.:
István
2009.01.07. 21:11
Tano írta:Esetleg próbáljátok ki a Fister által leírt módszerrel is, hátha azzal összejön.
2009.01.08. 09:25
Tano írta:Esetleg próbáljátok ki a Fister által leírt módszerrel is, hátha azzal összejön.
2009.01.08. 17:25
jackson írta:Tano írta:Esetleg próbáljátok ki a Fister által leírt módszerrel is, hátha azzal összejön.
Köszi próbálom majd azzal is csak ehhez kell az otthoni LAN csati is.
Egyéb iránt a "boot:" promptot megtaláltam. ha jó ritmussal üti az ember akkor a grafikus betöltő képernyő után ESC ekkor feljön a boot menü itt kiválasztva a CD-t (GT1 install CD 1.1 lemezről próbál indulni) és ekkor kell nyomni újra többször az ESC gombot feljön. Csak még azt nem tudom (nem találom az internet-en) hogy milyen parancsokat lehet ki adni mert a leírásban szereplő "defbootstr link=wd" nagyon nem megy és még a közelében sincs ilyen parancs.
Nincs valaki aki SYSLINUX boot prompt guru. Vagy egyáltalán mélyebb LINUX boot ismeretekkel rendelkezik?
Jackson
2009.01.08. 23:41
Qwerti írta:jackson írta:Tano írta:Esetleg próbáljátok ki a Fister által leírt módszerrel is, hátha azzal összejön.
Köszi próbálom majd azzal is csak ehhez kell az otthoni LAN csati is.
Egyéb iránt a "boot:" promptot megtaláltam. ha jó ritmussal üti az ember akkor a grafikus betöltő képernyő után ESC ekkor feljön a boot menü itt kiválasztva a CD-t (GT1 install CD 1.1 lemezről próbál indulni) és ekkor kell nyomni újra többször az ESC gombot feljön. Csak még azt nem tudom (nem találom az internet-en) hogy milyen parancsokat lehet ki adni mert a leírásban szereplő "defbootstr link=wd" nagyon nem megy és még a közelében sincs ilyen parancs.
Nincs valaki aki SYSLINUX boot prompt guru. Vagy egyáltalán mélyebb LINUX boot ismeretekkel rendelkezik?
Jackson
Szia!
Lefoglaltattam a helyet a vinyónak (VMWare) és így már hajlandó volt partícionálni.
Már ott tartok, hogy feltelepült (szerintem) és most azt akarja, hogy kalibráljam az érintőképernyőt. Mivel viszont az egeret nem állítottam be (sajnos nem igazán értettem azt a részt) meg vagyok lőve. Remélem utólag is be lehet valahogy állítani az egeret és akkor király lesz.
Üdv.:
István
2009.01.09. 22:05
jackson írta:Qwerti írta:Lefoglaltattam a helyet a vinyónak (VMWare) és így már hajlandó volt partícionálni.
Már ott tartok, hogy feltelepült (szerintem) és most azt akarja, hogy kalibráljam az érintőképernyőt. Mivel viszont az egeret nem állítottam be (sajnos nem igazán értettem azt a részt) meg vagyok lőve. Remélem utólag is be lehet valahogy állítani az egeret és akkor király lesz.
Üdv.:
István
Ha jól értem még nem a Fister hanem a régi leírás szerint maradtál a Cd-bootnál (az én hdd boot-om helyett) csak a VMWare-ban kérted előre lefoglalást virtuális gép létrehozásakor? Én is teperek odáig (csak bent a munkahelyemen nem ment mert diliház volt) és szólok ha jutottam valamire.
Üdv: Jackson, aki szurkol
2009.01.09. 22:39
jackson írta:jackson írta:Qwerti írta:Lefoglaltattam a helyet a vinyónak (VMWare) és így már hajlandó volt partícionálni.
Üdv.:
István
Ha jól értem még nem a Fister hanem a régi leírás szerint maradtál a Cd-bootnál (az én hdd boot-om helyett) csak a VMWare-ban kérted előre lefoglalást virtuális gép létrehozásakor? Én is teperek odáig (csak bent a munkahelyemen nem ment mert diliház volt) és szólok ha jutottam valamire.
Üdv: Jackson, aki szurkol
Nos miután rendet raktam a merevlemezen és újra particionáltam sikerült eljutnom az Qwerti féle hiba üzenetig, de nem értem mit foglaltál le előre mert a 20GB virtuális gépet beállitottam a létrehozásakor, hogy foglalja le a területet. Vagy nem ezt gondoltad?
Jackson, aki közben majd kinyirta a laptopját