* *
Pontos idő: 2026.04.24. 15:37

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2935 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 147  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.20. 07:24 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 93 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 540iA
Évjárata: 1999
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
admin írta:
Mint már régebben írtam van nekem egy BMWscanner kábelem amit egy le írás alapján át alakítottam és egy kapcsoló segítségével át kapcsolható K-line kábelra.Működik is az inpa szépen vele de a gyújtást és akku feszt nem jelzi.Erre hogy ezeket is szimulálja nem tud valaki valami okosságot :?: Mert most felraktam a DIS-t és ahhoz jó volna ha menne.

Előre is köszi az infót :!:

Oda tudom adni a qqriq-tól kapott INPA programomat ez csak ADS kábellel megy. De ott behazudja a jeleket.
A másik lehetőség az ediabas.ini-ben van olyn, hogy ignorálja mindkét jelet. De ettől még lehet, hogy nem megy a GT1.

Jackson, aki talán tud segíteni

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája: diag
HozzászólásElküldve: 2010.07.20. 20:51 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 101 alkalommal
Kapott köszik: 29 alkalommal
Motor tipusa: 525D
Évjárata: 2003
Udv!

Csinaltam par kepet a diagrol. Mar csak az a kerdes hogy ezek mit jelentenek? Valoszinu hibak eleg regen nem voltak torolve. Hogyan tudok torolni?
Kepek: Kép , Kép , Kép , Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: diag
HozzászólásElküldve: 2010.07.20. 21:44 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 17 alkalommal
Széria kód: E46
Motor tipusa: 320d
Kivitele: Sedan
spider2 írta:
Udv!

Csinaltam par kepet a diagrol. Mar csak az a kerdes hogy ezek mit jelentenek? Valoszinu hibak eleg regen nem voltak torolve. Hogyan tudok torolni?

Amelyik vezérlő elött X szerepel, abban van hiba. A felkiáltójeles az OK.
Mivel a jobb alsó sarokban a nyilra kattintottál, így a hibakeresési folyamathoz jutottál. Itt a talált hibák alapján összeállít egy listát, amiken egyenként végigmenve leírja hogy melyik hiba mi lehet, mit kell csinálni a hibakereséshez.
Törölni vagy a hibakeresés után a quick delete-tel tudsz, vagy a hibalista oldalon a delete gombbal, vagy a jobb lenti control modul functions gombra kattintva a vezérlőket egyenként is megnézheted, hibatörléshez, kiolvasáshoz, különféle egységek ki-bekapcsolásához, élőadatolvasáshoz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.20. 21:52 
Újonc
Újonc

jackson írta:
DIS Car&Key Memory-t akartunk állítani erre közli valami nem tetszik neki a PDC-ben és kódoljuk újra.
OK hajrá recoding PDC erre meg valami index 01-et vár és helyette 00-át kapott és leállt ennyi. Most akkor PDC cserén kívül a nyamvad francot lehet ezzel csinálni.
Mellesleg a PDC vezérlő csak hátsó és a gyári mivel a gyártási év és hét halál pontosan megegyezik a többi vezérlővel. Valami befosott benne vagy rossz a szoftvere?

Tano, Pitti, Pocilaci: csináltatok már motorvezérlő szoftver programozást? Én most felsültem, mivel közölte nincs benne a MS52 vezérlő szoftvere. Vagy talán az a gond, hogy azt már valamelyik (programing-om V44 a hibridben) verziótól már SSS-el kell csinálni és az korábbi mint a V44. Pontosan arra gondoltam, hogy ez még régi vezérlő hátha simán megcsinálja mivel ott vannak a menüpontok.
A BMW MEGA lemezen lévő V39 CIP megtúlságosan új és nincs benne E39-es csak E60-tól. Vagy csak az a gond, hogy nem töltöttem be elötte a V39-es CIP lemezt? Lehet, hogy kéne keresnem egy V44-es CIP lemezt és azt installálni a V55 hibridbe?

A SA kódok rendbe rakása (például kikapcsolni a automata váltót mivel kézi volt) pöpecül ment. Simán újra kódolta a IKE vezérlőt.
NaviProfi SA Decoder nagyon hasznos volt.

Amúgy tudja valaki mit jelent a GM és VN kód az SA mellett? Mert elméletileg ezeket is lehet változtatni a DIS-el.

Jackson, aki így járt hétvégén

NCSExperttel próbáltad a PDC-t? Lehet azzal menne.
Az én autóm motorvezérlőjét programoztuk már DIS-sel meg WinKFPT-vel is, egyik sem panaszkodott. Ha van SSS akkor nézd meg azzal, vagy még a WinKFPT-t lehet erre használni, csak annál manuálisan kell kiválasztani a neki való fájlokat. Ezeket lehet importálni az INPA/EDIABAS-ból, vagy akár az SSS adatbázisából is, csak ott meg kell keresni előbb.:)
A GM és VN kódokról itt telálsz leírást: http://the75andztclub.co.uk/forum/showp ... ostcount=2 A három összefügg, együtt adják ki a ZCS-t vagy újabban FA-t

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.20. 22:09 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
jackson írta:
admin írta:
Mint már régebben írtam van nekem egy BMWscanner kábelem amit egy le írás alapján át alakítottam és egy kapcsoló segítségével át kapcsolható K-line kábelra.Működik is az inpa szépen vele de a gyújtást és akku feszt nem jelzi.Erre hogy ezeket is szimulálja nem tud valaki valami okosságot :?: Mert most felraktam a DIS-t és ahhoz jó volna ha menne.

Előre is köszi az infót :!:

Oda tudom adni a qqriq-tól kapott INPA programomat ez csak ADS kábellel megy. De ott behazudja a jeleket.
A másik lehetőség az ediabas.ini-ben van olyn, hogy ignorálja mindkét jelet. De ettől még lehet, hogy nem megy a GT1.

Jackson, aki talán tud segíteni

Már egyszer ide adtad azt :wink:
Na ma teszteltem kisebb nagyobb sikerrel.Program indít megad hogy E39 utána dolgozik és felismerte hogy milyen autó.Utána short test kb 3/4óra szűtyögés.Egy dologra nem jöttem,hogy hol tudom megnézni az eltárolt hibát,hogyan lehet el menteni későbbi megnézésre.
A car key memory viszont nem akart menni jobbra nyilaztam írta hogy csatlakoztassam az autót meg stb megint jobbra nyil akkor valami VIN-es szövegvolt és akkor már nem ment tovább.Lehet az aksi fesz miatt?Azt nem néztem hogy hány volton áll.
Kép
Kép

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.20. 22:20 
Újonc
Újonc

admin írta:
Na ma teszteltem kisebb nagyobb sikerrel.Program indít megad hogy E39 utána dolgozik és felismerte hogy milyen autó.Utána short test kb 3/4óra szűtyögés.Egy dologra nem jöttem,hogy hol tudom megnézni az eltárolt hibát,hogyan lehet el menteni későbbi megnézésre.
A car key memory viszont nem akart menni jobbra nyilaztam írta hogy csatlakoztassam az autót meg stb megint jobbra nyil akkor valami VIN-es szövegvolt és akkor már nem ment tovább.Lehet az aksi fesz miatt?Azt nem néztem hogy hány volton áll.

A hibát a control module functions alatt meg tudod nézni. Elmenteni is el lehet a folyamatot, és akkor később azt be lehet tölteni. Vagy van módja nyomtató telepítésének is, régebben láttam valahol egy leírást hogy meg lehet csinálni, hogy a win alatt lásson egy nyomtatót és oda átküldi a nyomtatnivaló. De ez nem tűnt valami egyszerű műveletnek.
A CKM-mel én is szoktam úgy járni, hogy elsőre kifagy, másodjára már szokott menni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.21. 08:05 
Törzsvendég
Törzsvendég

Tano írta:
spider2 írta:
Udv!

Amelyik vezérlő elött X szerepel, abban van hiba. A felkiáltójeles az OK.
Mivel a jobb alsó sarokban a nyilra kattintottál, így a hibakeresési folyamathoz jutottál. Itt a talált hibák alapján összeállít egy listát, amiken egyenként végigmenve leírja hogy melyik hiba mi lehet, mit kell csinálni a hibakereséshez.
Törölni vagy a hibakeresés után a quick delete-tel tudsz, vagy a hibalista oldalon a delete gombbal, vagy a jobb lenti control modul functions gombra kattintva a vezérlőket egyenként is megnézheted, hibatörléshez, kiolvasáshoz, különféle egységek ki-bekapcsolásához, élőadatolvasáshoz.

Koszi. Egyebkent azt hogy lehet megcsinalni hogy a jelenlegi allapotot lementsem, hogy ne kelljen ujbol elinditani a 40perces diagot? A felkialtojeles dolog az mit jelent? Es ami elott se X se felkialtojel azzal mi a helyzet?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.21. 08:11 
Moderátor
Moderátor

spider2 írta:
Udv!

Első képen már látok gondot. Mit Tanó is írta hibátlan ! és tárolt hiba x. No de nincs jel tehát nem tud a diag kommunikálni a DDE Motorvezérlővel, EGS váltóvezérlővel, ASC vagy DSC vezérlővel és a LEW ami a DSC kormányszög jeladóval (DSC-s a kocsid?). Ami nagyon nem jó. Ezekben ha van hiba nem látod.

A listát hasonlítsd össze a kocsiban lévővel van-e vezérlő ami nem látszik vagy még fekete sem a sora.

A harmadik kép semmire nem jó mivel itt tudsz teszteket kiválasztani.

A negyediken ami látszik:
- flame-es állófűtés láng hiba. Letörölni és hideg motornál kályha bekapcsolás és ellenörzése INPA-val (azért ezt hidegben könnyebb mert most a 35fokban gyorsan lekapcsolhat túl melegedés miatt)
- seat heating ülés fűtés vezető oldali útl alacsony feszültség ez nem hiba hanem normális ha leesik az akku lekapcsolja az ülésfűtést. Törölni
- steering-angle: nos ez a kormány szög jeladó lenne csak nem tudott vele beszélni communication error.
- power windows elektromos ablak (vezető oldali hátsó) táp hiba. törölni és ellenőrizni az összes ablak le-fel majd újra kiolvasni. Lehet egy sima szakadás vagy kontakt hiba (sprodatic error) ami hol van hol nincs.
- wheel: ez ugyebár a nem látja ASC/DSC vezérlőt dettó mint a LEW
- EGS no itt sincs kommunikáció

A lista alja hiányzik. Amúgy kényelemesebb a jobb alsó Control-Modul function gombbal vezérlőnként megnézni a hibákat. Bal felső sarokban kiválasztod a x-es vezérlőz és read fault memory alatta a törlés gomb (clear fault memory). No de ez már expert mód a diagolásnak :lol:

Jackson, aki lefordítja

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.21. 08:12 
Moderátor
Moderátor

Tano írta:
NCSExperttel próbáltad a PDC-t? Lehet azzal menne.
Az én autóm motorvezérlőjét programoztuk már DIS-sel meg WinKFPT-vel is, egyik sem panaszkodott. Ha van SSS akkor nézd meg azzal, vagy még a WinKFPT-t lehet erre használni, csak annál manuálisan kell kiválasztani a neki való fájlokat. Ezeket lehet importálni az INPA/EDIABAS-ból, vagy akár az SSS adatbázisából is, csak ott meg kell keresni előbb.:)
A GM és VN kódokról itt telálsz leírást: http://the75andztclub.co.uk/forum/showp ... ostcount=2 A három összefügg, együtt adják ki a ZCS-t vagy újabban FA-t

Nem tudom NCSExpert-el mivel nekem a Car&Key memory megy de ADS a kábelem és abban a INPA csomagban nincs telepítve.

Jackson, aki köszi a leírást

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.21. 08:27 
Moderátor
Moderátor

admin írta:

Azért 3/4 óra mert ha jól sejtem a V39-et telepítetted. A V55 hibriddel:
- felismeri a vezérlőket egy 2001-es kocsiban. Tehát már előre feketék a sorok mint a spider2 képein. A ZCS kódból tudja kiolvasni.
- más rész 10 perc alatt végez a quick tesztel.
A V55 hibridet nem kaptad meg a qqriq féle INPA mellett? Ha ingen újra kéne installálni V55-re és egy halom bajod megoldódik.

A Car-Key memory-ba bejutni nagyon macerás. Valószínűleg nem az akku fesz a hiba oka.
Ökölszabály titkos menü 11.5V alatt nem állnak szóba a vezérlők veled. 12,0V alatt (menetközben sem eshet alá, az elején hiába jó) ne is akarjál semmit programozni a kocsin (car-key memory, ZCS kódolás, retrofit stb.)
admin: te is vehetsz egy 30Amperes töltőt :lol:

Nekem ADS kábelel és a qqriq féle spéci INPA-val megy. A full diagos kábelel egyedül a Tano-nak megy (de hogy miképpen nem tudjuk, mivel az a kábel bekötés amit átforrasztott nincs E39-ben).
Az átalakított kábeleddel te leszel az első akinek menni fog ha sikerül. Ami tuti amíg INPA-ban nem látszik az induló oldalon a két nagy fekete pötty (gyújtás és táp) addig ne is próbálkozz a DIS-ben mert nem fog menni.

Jackson, aki ennyit tud hozzá fűzni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.21. 08:40 
Moderátor
Moderátor

Tano írta:
admin írta:

A hibát a control module functions alatt meg tudod nézni. Elmenteni is el lehet a folyamatot, és akkor később azt be lehet tölteni. Vagy van módja nyomtató telepítésének is, régebben láttam valahol egy leírást hogy meg lehet csinálni, hogy a win alatt lásson egy nyomtatót és oda átküldi a nyomtatnivaló. De ez nem tűnt valami egyszerű műveletnek.
A CKM-mel én is szoktam úgy járni, hogy elsőre kifagy, másodjára már szokott menni.

A diag ha ha kiolvasta az alvázszámot automatán elrakja a korábbi diagokat.
A nyomtató nekem megy de tényleg nagyon kínszenvedős volt. Pláne, hogy én PDF-be csinálom és nem a valódi nyomtatóra. Meg van a leírás ha meg akarod csinálni.

Előszedni: Diagnosis gomb a főmenüben majd bal felső print gomb alatt "Stored diagnostik reports" és már csak a dátum meg az alvázszámot kell tudnod hozzá már jön is a nyomtatón. De sajna csak a közös kép adatait látod tehát:
- diag időpont és km állás, meg némi plusz infó
- vezérlők és elötte ! vagy x
A részletes vezérlőnkénti mi is volt benne adatokat külön a diag alatt vezérlőnként kell kinyomtatni.

A CKM kifagyás szerintem a V55-V44 hibrid miatt van. Alapból akkor fagy ki a Diag után Codeing-ba lépsz. Ilynekor ha nem jön fel a menü akkor ne várj inkább egyből shutdown processz -i0 helyett -i6 és újraindul.
Lehet csökkenteni a lefagyás veszélyét ha belépés elött nincs gyújtáson a kocsi csak amikor megjelent a menü akkor adsz rá gyújtást.

Jackson, akinek megy a nyomtatás és büszke rá

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.21. 10:40 
Törzsvendég
Törzsvendég

jackson írta:
spider2 írta:
Udv!

Első képen már látok gondot. Mit Tanó is írta hibátlan ! és tárolt hiba x. No de nincs jel tehát nem tud a diag kommunikálni a DDE Motorvezérlővel, EGS váltóvezérlővel, ASC vagy DSC vezérlővel és a LEW ami a DSC kormányszög jeladóval (DSC-s a kocsid?). Ami nagyon nem jó. Ezekben ha van hiba nem látod.

A listát hasonlítsd össze a kocsiban lévővel van-e vezérlő ami nem látszik vagy még fekete sem a sora.

A harmadik kép semmire nem jó mivel itt tudsz teszteket kiválasztani.

A negyediken ami látszik:
- flame-es állófűtés láng hiba. Letörölni és hideg motornál kályha bekapcsolás és ellenörzése INPA-val (azért ezt hidegben könnyebb mert most a 35fokban gyorsan lekapcsolhat túl melegedés miatt)
- seat heating ülés fűtés vezető oldali útl alacsony feszültség ez nem hiba hanem normális ha leesik az akku lekapcsolja az ülésfűtést. Törölni
- steering-angle: nos ez a kormány szög jeladó lenne csak nem tudott vele beszélni communication error.
- power windows elektromos ablak (vezető oldali hátsó) táp hiba. törölni és ellenőrizni az összes ablak le-fel majd újra kiolvasni. Lehet egy sima szakadás vagy kontakt hiba (sprodatic error) ami hol van hol nincs.
- wheel: ez ugyebár a nem látja ASC/DSC vezérlőt dettó mint a LEW
- EGS no itt sincs kommunikáció

A lista alja hiányzik. Amúgy kényelemesebb a jobb alsó Control-Modul function gombbal vezérlőnként megnézni a hibákat. Bal felső sarokban kiválasztod a x-es vezérlőz és read fault memory alatta a törlés gomb (clear fault memory). No de ez már expert mód a diagolásnak :lol:

Jackson, aki lefordítja

Igen, DSC-s az auto. Gondoltam hogy ez is rossz :D
Igy kapasbol azok vannak amit mutat is, viszont nem ertem hogy pl a radioval mi a gondja mikor az is jol mukodik meg az ablakok is hibatlanok. Termeszetesen most 35 fokban nem fogom kiprobalni sem az allo sem az ules futest. :) Na mindegy, majd legkozelebb torlom a hibakat es ujra nezem. Viszont most nincs kedvem ujra kipakolni a gepet az auto melle. Rendeltem egy PCMCIA to rs232 atalakitot es majd a laptoppal fogok ujbol nekivagni. Addig pihi es nyaralas, bar ket gyerek mellett inkabb ez tobb melonak nez ki ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.21. 22:54 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

jackson írta:
admin írta:

Azért 3/4 óra mert ha jól sejtem a V39-et telepítetted. A V55 hibriddel:
- felismeri a vezérlőket egy 2001-es kocsiban. Tehát már előre feketék a sorok mint a spider2 képein. A ZCS kódból tudja kiolvasni.
- más rész 10 perc alatt végez a quick tesztel.
A V55 hibridet nem kaptad meg a qqriq féle INPA mellett? Ha ingen újra kéne installálni V55-re és egy halom bajod megoldódik.

A Car-Key memory-ba bejutni nagyon macerás. Valószínűleg nem az akku fesz a hiba oka.
Ökölszabály titkos menü 11.5V alatt nem állnak szóba a vezérlők veled. 12,0V alatt (menetközben sem eshet alá, az elején hiába jó) ne is akarjál semmit programozni a kocsin (car-key memory, ZCS kódolás, retrofit stb.)
admin: te is vehetsz egy 30Amperes töltőt :lol:

Nekem ADS kábelel és a qqriq féle spéci INPA-val megy. A full diagos kábelel egyedül a Tano-nak megy (de hogy miképpen nem tudjuk, mivel az a kábel bekötés amit átforrasztott nincs E39-ben).
Az átalakított kábeleddel te leszel az első akinek menni fog ha sikerül. Ami tuti amíg INPA-ban nem látszik az induló oldalon a két nagy fekete pötty (gyújtás és táp) addig ne is próbálkozz a DIS-ben mert nem fog menni.

Jackson, aki ennyit tud hozzá fűzni
A le írásod alapján telepitetem és az a V39-volt.V55-öm nincs is mert azt nem adtad ide.Ahhoz hogy felrakjam a V55-öt teljesen újra kell csinálni az egészet?Inpá-ba fekete mind a két pötty gondolom be kamuzza :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.21. 22:57 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

jackson írta:

A diag ha ha kiolvasta az alvázszámot automatán elrakja a korábbi diagokat.
A nyomtató nekem megy de tényleg nagyon kínszenvedős volt. Pláne, hogy én PDF-be csinálom és nem a valódi nyomtatóra. Meg van a leírás ha meg akarod csinálni.

Hát nem hiszem hogy szenvedek vele :lol: Gondoltam hátha van valami nyomtatás fájlba funkció amit utána lehet nézegetni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.22. 07:00 
Moderátor
Moderátor

admin írta:
A le írásod alapján telepitetem és az a V39-volt.V55-öm nincs is mert azt nem adtad ide.Ahhoz hogy felrakjam a V55-öt teljesen újra kell csinálni az egészet?Inpá-ba fekete mind a két pötty gondolom be kamuzza :lol:

Őőőő akkor gyorsan másolok egyet V55 hibrid lemezt. :D Ne aggódj a V55 install a V39 telepítés rutinja után már csipőből megy (5-6óra max). VMware és minden marad csak csinálsz egy másik virtuális gépet. A doksihoz képest van pár apró eltérés:
- ha több magos a CPU akkor azt célszerű bekapcsolni mert gyorsabb lesz tőle.
- A merevlemez előre hely lefoglalást nem kell bekapcsolni, mert utóbb kiderült a virtuális gép HDD mérete a fontos.
- pár beállítást nem kell megcsinálni de majdnem pontosan ugyan az a doksi.

Akkor is fekete amikor lehúzod a kábelt? Mert akkor jó irányba haladsz.

Jackson, aki majd valahogy eljuttatja a DVD-t

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.22. 22:26 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

jackson írta:
admin írta:

Őőőő akkor gyorsan másolok egyet V55 hibrid lemezt. :D Ne aggódj a V55 install a V39 telepítés rutinja után már csipőből megy (5-6óra max). VMware és minden marad csak csinálsz egy másik virtuális gépet. A doksihoz képest van pár apró eltérés:
- ha több magos a CPU akkor azt célszerű bekapcsolni mert gyorsabb lesz tőle.
- A merevlemez előre hely lefoglalást nem kell bekapcsolni, mert utóbb kiderült a virtuális gép HDD mérete a fontos.
- pár beállítást nem kell megcsinálni de majdnem pontosan ugyan az a doksi.

Akkor is fekete amikor lehúzod a kábelt? Mert akkor jó irányba haladsz.

Jackson, aki majd valahogy eljuttatja a DVD-t
De ha még egy virtuális gépet kell csinálni akkor kell megint 18.6Gb hely ami viszont nincs:-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.22. 23:41 
Újonc
Újonc

admin írta:
De ha még egy virtuális gépet kell csinálni akkor kell megint 18.6Gb hely ami viszont nincs:-(

Rosszul értetted. Nem kell azt az opciót kiválasztani a virtuális gép létrehozásánál, hogy foglalja le a helyet, és akkor csak annyit használ amennyi a tényleges méret. Nem kell neki mind a 18 hanem csak 4-5 GB.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.23. 07:37 
Moderátor
Moderátor

Tano írta:
admin írta:

Rosszul értetted. Nem kell azt az opciót kiválasztani a virtuális gép létrehozásánál, hogy foglalja le a helyet, és akkor csak annyit használ amennyi a tényleges méret. Nem kell neki mind a 18 hanem csak 4-5 GB.

Igen és a régit meg simán le lehet törölni. Ha tutira mész átmásolod az a vmware fájlt egy másik gépre és letörlöd amig nem megy a másik

Jackson, aki pont erre utalt a nem kell bekapcsolni szöveggel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.23. 19:53 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Nem mondjátok ,hogy majd egy napot szórakoztam a telepítésél és teljesen feleslegesen :oops: :oops:
Most kemény 200Mb hely van a C meghajtón.Akkor ha a virtuális gépet lementem és újra rakom a gépet akkor csak a wmware-t kell újra telepíteni és simán betolom alá a régi cumót?
Most töltöttem le DIS V55 és V56 és V57-et akkor ezek semmire nem jók?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.23. 20:05 
Moderátor
Moderátor

admin írta:
Nem mondjátok ,hogy majd egy napot szórakoztam a telepítésél és teljesen feleslegesen :oops: :oops:
Most kemény 200Mb hely van a C meghajtón.Akkor ha a virtuális gépet lementem és újra rakom a gépet akkor csak a wmware-t kell újra telepíteni és simán betolom alá a régi cumót?
Most töltöttem le DIS V55 és V56 és V57-et akkor ezek semmire nem jók?

Azt az egy file-t kell lementeni és törölni a gépről (pontosabban ha csináltál snapshoot-ot akkor a számozott többit is). Ha az új V55-öt felrakod már nem pipálod be a disk előre lefoglalást és egyből lesz helyed. A szenvedés nem káros, mivel közben rutinod lett telepítésből és egyből feltudod rakni (sokkal gyorsabban) a V55 hibridet.
A sima V55 amit letöltöttél az valószínűleg csak diagolásra jó, Coding gomb már nincs benne. Ezért használjuk a hibridet amiben a coding gomb megnyomásakor már a V44 fut.

A V57-es milyen angol? Mert nekem csak német és orosz van :cry:

Jackson, a V55 hibridet cserélne az angol V57-re

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2935 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 147  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]