![]() |
2014.01.28. 16:16
Gallaca írta:admin írta:atesz25 írta:atesz25 írta:atesz25 írta:Megint elvesztem a fonalat. Igen eddig és még mindig kis bc van és működik. Amint szerzek jó nagy bc-s órát szeretném azt használni. A jelenlegi csak próbára van. Most akkor még sincs valami jól bekötve? És akkor nem kell kódolni?
Most hogy is működik ez a szétválasztás? Tehát ahogy olvasom, van egy doboz benne ez i és a k busz vezeték, mind a kettőt kihúzom, és beledugom egy közösítőbe. Viszont innen nem tudom hogyan tovább?
Még nem láttam a helyszínen csak olvasgatom. Kicsit kellene lássam. Mert ha bedugom egy közösítőbe onnan hova megy tovább?
A kesztyűtartó mögött van egy közösítő amire rá van kötve a K és I busz kis óracsoportnál.Ha nagy kerül bele akkor erről a közösítőről le kell venni az egyiket és egy másik közösítőn összefogni.
Fehér/piros/sárga= K Busz
fehér/szürke/sárga= I Busz
Nézd csak azt hiszem megtaláltam az I és K Buszt. Ahogyan nézem ezek Vaszarig is mondta el vannak szeparálva egymástól. Mégis működik a kis bc, és a nagy mégsem.
Valami ott nem kerek mert a I busz egyedül semit nemér!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Na akkor a hiba megvan csak azt kellene kideríteni hogy mi az? Mit kellene még oda kötni? És a második csatin mind egyforma színű akkor melyik lehet a K-busz kábele?
A K-busz kábelek a piros sávosak, sárga bordákkal. Az I-bus másik vége hová megy? Ha az órába, akkor ezt a végét, amit fotóztál ki kell venni abból a közösítőből, és a közösítők közt meg kell keresned azt, amibe ugyanilyen színűek mennek. (fehér-szürke-sárga Alsó képen balra) Oda kell becsatlakoztatni. Az I-busz jelet a nagyBC-s óra állítja elő, és ezt kell szétosztani a többi modul között, hogy tudjanak rajta kommunikálni.
2014.01.28. 16:29
Jimby22 írta:Nem nem egy ilyen 20tűs /16 tűs átalakító meg egy Elm327 bluetoth cucc
meg torque program telefonon vagy van gépes is csak nem tud komunikálni az ecuval! mindig azt írja ki!
2014.01.30. 13:13
PeterE39 írta:Jimby22 írta:Nem nem egy ilyen 20tűs /16 tűs átalakító meg egy Elm327 bluetoth cucc
meg torque program telefonon vagy van gépes is csak nem tud komunikálni az ecuval! mindig azt írja ki!
Az Elm327-es cucc csak az OBD2-es autókhoz jó, körcsatis autóval nem fog kommunikálni.
2014.02.06. 20:35
2014.05.05. 21:24
2014.05.05. 21:45
colti82 írta:üdv,
Inpa telepítéssel kapcsolatban tud valaki segíteni?Az a probléma, hogy a feltelepítés után nem jelennek meg az autók listái, csak a gyújtás és az akksi pöttyei villognak.Találkozott már valaki ilyennel?
köszi
2014.05.05. 22:07
kzolee írta:colti82 írta:üdv,
Inpa telepítéssel kapcsolatban tud valaki segíteni?Az a probléma, hogy a feltelepítés után nem jelennek meg az autók listái, csak a gyújtás és az akksi pöttyei villognak.Találkozott már valaki ilyennel?
köszi
Mindkét telepítőt lefuttattad, vagy csak a bmw standard tools-ét?
2014.05.06. 05:25
colti82 írta:kzolee írta:colti82 írta:üdv,
köszi
1. BMW tools
2. INPA
3. Update
igy ment vegig :/
2014.05.06. 09:44
barbrady írta:colti82 írta:kzolee írta:colti82 írta:üdv,
köszi
1. BMW tools
2. INPA
3. Update
Az update előtt nem indítottad újra ugye?
Tapatalk
2014.05.06. 17:02
colti82 írta:barbrady írta:colti82 írta:kzolee írta:colti82 írta:üdv,
köszi
1. BMW tools
2. INPA
3. Update
Az update előtt nem indítottad újra ugye?
Tapatalk
nem inditottam ujra....most igy nem is emlekszem ra, hogy kerte e vagy sem :/
2014.11.07. 15:29
2014.11.07. 18:51
Roland72 írta:Sziasztok! Rendeltem egy bmw scanner 1.4.0-át vaterárol. Xp-n az utasítások szerint telepítem és amikor a programot elindítom rádugom az USB-t akkor kiírja ERROR-ba hogy: Hardwer Faulty. Tudna valaki ezzel kapcsolatban nekem segítséget adni?? Válaszokat előre is köszönöm!
2014.11.07. 22:52
2014.11.26. 19:31
2014.11.26. 19:40
atesz25 írta:Hello, kérdezném, hogy az 1.4-es scanner-ben melyik menünél lehet beállítani hogy a gyári riasztó csippanjon mikor bezárjuk. És tudom hogy a riasztás hangját is lehet változtatni ugyan itt.
2014.11.26. 19:48
KissGSV írta:atesz25 írta:Hello, kérdezném, hogy az 1.4-es scanner-ben melyik menünél lehet beállítani hogy a gyári riasztó csippanjon mikor bezárjuk. És tudom hogy a riasztás hangját is lehet változtatni ugyan itt.
ZKE-ben keresd, DWA, jobb oldalt:
2014.12.09. 20:48

2014.12.09. 22:47
egate írta:Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni 1.4-es scannerrel kapcsolatban.
egy ismerősöm 94-es E38-asát szeretnénk megnézni, amennyiben alkalmas a meglévő eszközeim hozzá. egyáltalán az 1.4-es működik-e vele?
vettem hozzá egy BMW 20pin to OBD2-es csatit, de ahogy nézegettem itt a bekötéseket, nem vagyok biztos benne, hogy működni fog.
csináltam róla képet és mellé írtam, hogy miként van bekötve.
Ez a körcsati (ránézésre elég gagyi, attól függetlenül remélem, hogy fog működni):
a másik vége a bekötéssel:
olvastam, hogy kellene még a 16-os az egyeshez, de az nincs bekötve.
ezzel így fog működni, vagy össze kell még kötnöm valamit?
ezen a képen közösítve van pár pin. ezt meg kellene csinálni?
és még egy kérdés: ez az átalakító tud működni az inpa interfésszel?
az meg így néz ki:
segítséget előre is köszönöm!
2014.12.09. 23:01
KissGSV írta:egate írta:Sziasztok!
egy ismerősöm 94-es E38-asát szeretnénk megnézni, amennyiben alkalmas a meglévő eszközeim hozzá. egyáltalán az 1.4-es működik-e vele?
vettem hozzá egy BMW 20pin to OBD2-es csatit, de ahogy nézegettem itt a bekötéseket, nem vagyok biztos benne, hogy működni fog.
Ez a körcsati (ránézésre elég gagyi, attól függetlenül remélem, hogy fog működni):
az meg így néz ki:
P.A.Soft szerint mennie kell az E38-cal az 1.4-es scannernek, én még nem próbáltam.
Az átalakító jó lesz a másik kábelhez is...
2014.12.09. 23:17
egate írta:KissGSV írta:egate írta:Sziasztok!
az meg így néz ki:
P.A.Soft szerint mennie kell az E38-cal az 1.4-es scannernek, én még nem próbáltam.
Az átalakító jó lesz a másik kábelhez is...
Köszönöm a gyors választ!
Az én 2003-as 39-emet viszi. igaz azon már obd csati van, körcsati nincs.