![]() |
2016.11.24. 08:19
Johny540 írta:PeterE39 írta:Johny540 írta:Sziasztok!Van bármi hátránya annak,ha notebookra telepítem az INPA-t?
Az emberek 99%- ezt teszi.
Sent from my A0001 using Tapatalk
Nem jól tettem fel a kérdést.....Netbookra gondoltam 10.1" kijelzővel.
2016.11.24. 21:39
Johny540 írta:PeterE39 írta:Johny540 írta:Sziasztok!Van bármi hátránya annak,ha notebookra telepítem az INPA-t?
Az emberek 99%- ezt teszi.
Sent from my A0001 using Tapatalk
Nem jól tettem fel a kérdést.....Netbookra gondoltam 10.1" kijelzővel.
2016.12.01. 13:50
2016.12.01. 17:25
Johny540 írta:Sziasztok!Lehet baromságot kérdezek.De win 10-re fel lehet varázsolni valahogy az INPA-t?Nem nagyon találok erről semmit.A laptop amire raknám új.....win7 telepitése erre a gépre értelmetlen,sőt nem is működik......Vagy ha más nem,hozzak létre egy külön particiót a win7-nek,és rakjam arra?Működik ez igy?Köszönöm a segitséget!
2016.12.01. 21:16
atesz155 írta:Johny540 írta:Sziasztok!Lehet baromságot kérdezek.De win 10-re fel lehet varázsolni valahogy az INPA-t?Nem nagyon találok erről semmit.A laptop amire raknám új.....win7 telepitése erre a gépre értelmetlen,sőt nem is működik......Vagy ha más nem,hozzak létre egy külön particiót a win7-nek,és rakjam arra?Működik ez igy?Köszönöm a segitséget!
Miért ne működne egy új laptopon a win7? Le kell gyalulni azt a használhatatlan win10-et. De ha ez mindenképpen járhatatlan, akkor virtuális gépről amin win7 van arról üzemeltetheted.
2016.12.02. 02:42
NagyMatyas írta:atesz155 írta:Johny540 írta:Sziasztok!Lehet baromságot kérdezek.De win 10-re fel lehet varázsolni valahogy az INPA-t?Nem nagyon találok erről semmit.A laptop amire raknám új.....win7 telepitése erre a gépre értelmetlen,sőt nem is működik......Vagy ha más nem,hozzak létre egy külön particiót a win7-nek,és rakjam arra?Működik ez igy?Köszönöm a segitséget!
Miért ne működne egy új laptopon a win7? Le kell gyalulni azt a használhatatlan win10-et. De ha ez mindenképpen járhatatlan, akkor virtuális gépről amin win7 van arról üzemeltetheted.
Miért használhatatlan a Win 10, badarságot ne állítsunk már?
Ettől függetlenül a siker érdekében azt javaslom, hogy külön partícióra, dualboot-ba kerüljön fel egy Win 7. Nekem is így van megcsinálva a rendszer. Win 10 mellé van 2 db Win 7 telepítve. Egy 64 bites Ista-nak, illetve egy 32 bites Inpa-nak. A virtuális gépet nem javaslom, ha csak nincs olyan Intel procis géped, ami támogatja a vPro technológiát, mert különben lassú lesz a virtuális gép (jóval lassabb, mintha rendes natív OS-ről lenne szó), illetve mivel kliens OS-ről van szó, így a különböző I/O eszközök kiszolgálása is instabilabb, tehát pl diaghoz, adaptáláshoz kifejezetten nem ajánlanám. Igaz, hogy van VMware-hez olyan I/O kezelő, ami elvileg a Host géptől veszi át a különböző eszközöket, de ha nem muszáj, ne ragaszkodjunk ehhez.
Száz szónak is egy a vége, menjen a Win 7 doolbootban!
2016.12.02. 10:14
Johny540 írta:Sziasztok!Lehet baromságot kérdezek.De win 10-re fel lehet varázsolni valahogy az INPA-t?Nem nagyon találok erről semmit.A laptop amire raknám új.....win7 telepitése erre a gépre értelmetlen,sőt nem is működik......Vagy ha más nem,hozzak létre egy külön particiót a win7-nek,és rakjam arra?Működik ez igy?Köszönöm a segitséget!
2016.12.02. 22:10
NagyMatyas írta:atesz155 írta:Johny540 írta:Sziasztok!Lehet baromságot kérdezek.De win 10-re fel lehet varázsolni valahogy az INPA-t?Nem nagyon találok erről semmit.A laptop amire raknám új.....win7 telepitése erre a gépre értelmetlen,sőt nem is működik......Vagy ha más nem,hozzak létre egy külön particiót a win7-nek,és rakjam arra?Működik ez igy?Köszönöm a segitséget!
Ettől függetlenül a siker érdekében azt javaslom, hogy külön partícióra, dualboot-ba kerüljön fel egy Win 7. Nekem is így van megcsinálva a rendszer. Win 10 mellé van 2 db Win 7 telepítve. Egy 64 bites Ista-nak, illetve egy 32 bites Inpa-nak. A virtuális gépet nem javaslom, ha csak nincs olyan Intel procis géped, ami támogatja a vPro technológiát, mert különben lassú lesz a virtuális gép (jóval lassabb, mintha rendes natív OS-ről lenne szó), illetve mivel kliens OS-ről van szó, így a különböző I/O eszközök kiszolgálása is instabilabb, tehát pl diaghoz, adaptáláshoz kifejezetten nem ajánlanám. Igaz, hogy van VMware-hez olyan I/O kezelő, ami elvileg a Host géptől veszi át a különböző eszközöket, de ha nem muszáj, ne ragaszkodjunk ehhez.
2016.12.03. 11:29
barbrady írta:NagyMatyas írta:atesz155 írta:Johny540 írta:Sziasztok!Lehet baromságot kérdezek.De win 10-re fel lehet varázsolni valahogy az INPA-t?Nem nagyon találok erről semmit.A laptop amire raknám új.....win7 telepitése erre a gépre értelmetlen,sőt nem is működik......Vagy ha más nem,hozzak létre egy külön particiót a win7-nek,és rakjam arra?Működik ez igy?Köszönöm a segitséget!
Ettől függetlenül a siker érdekében azt javaslom, hogy külön partícióra, dualboot-ba kerüljön fel egy Win 7. Nekem is így van megcsinálva a rendszer. Win 10 mellé van 2 db Win 7 telepítve. Egy 64 bites Ista-nak, illetve egy 32 bites Inpa-nak. A virtuális gépet nem javaslom, ha csak nincs olyan Intel procis géped, ami támogatja a VT-X technológiát, mert különben lassú lesz a virtuális gép (jóval lassabb, mintha rendes natív OS-ről lenne szó), illetve mivel kliens OS-ről van szó, így a különböző I/O eszközök kiszolgálása is instabilabb, tehát pl diaghoz, adaptáláshoz kifejezetten nem ajánlanám. Igaz, hogy van VMware-hez olyan I/O kezelő, ami elvileg a Host géptől veszi át a különböző eszközöket, de ha nem muszáj, ne ragaszkodjunk ehhez.
Az inpa fut 64-biten is.
Tapatalk
2016.12.03. 13:50
2016.12.03. 14:44
Johny540 írta:Sziasztok!Először is nagyon köszönöm a sok infót!
Két új laptopom is itt van,egyiken se működik a win7 (pedig jobban pártolom mint a 10-et egyelőre).Ezen kivül még kettő laptopra raktam fel a win7-et ami két éven belüli tipus.Vagy lehetetlen rá wifit varázsolni,vagy eleve az egér se működik rajta.....Félnapokat szenvedtem vele hogy működjön,meguntam.Elmentem egy nálunk közismert korrekt PC üzletbe,közölték velem,hogy ezekre nem egyszerű felvarázsolni a win7-et.Minimum win8 ami működik rajtaIgy úgy néz ki marad a külön partició.Bár előre látom hogy szenvedni fogok vele.Egyébként rendeltem INPA kábeleket DVD-t.......Nem tudom mennyire korrekt (szerintem nem),de elfelejtette közölni velem az eladó hogy forrasztgatnom is kell.
ISTA D elérhető egyébként valahol a nagy neves letöltőoldalon kivül is valahol?
2016.12.03. 16:10
2016.12.03. 16:56
cichlidszsolt írta:Hali,
Itt valójában az ürege mit csinál az INPA val.Látóm hogy nem működő funkciót ér el vele áthidalás után.Olaj,kilométer stb adaptációk törlése?
https://www.youtube.com/watch?v=JW90nvSp-_o&t=214s
2016.12.03. 17:24
atesz155 írta:cichlidszsolt írta:Hali,
Itt valójában az ürege mit csinál az INPA val.Látóm hogy nem működő funkciót ér el vele áthidalás után.Olaj,kilométer stb adaptációk törlése?
Alapból ezzel az adapterrel csak a motor- és váltóvezérlőre tudsz csatlakozni, a többi modulra nem. Ez azért van, mert a 7-es pin-t használják az előbb említett vezérlők, a busz többi tagjai pedig a 8-as lábon kommunikálnak.
Ergo összeforrasztja a 7es és 8as lábat, hogy diagolni tudja a többi modult.
2016.12.03. 20:23
cichlidszsolt írta:atesz155 írta:cichlidszsolt írta:Hali,
Alapból ezzel az adapterrel csak a motor- és váltóvezérlőre tudsz csatlakozni, a többi modulra nem. Ez azért van, mert a 7-es pin-t használják az előbb említett vezérlők, a busz többi tagjai pedig a 8-as lábon kommunikálnak.
Nekem ez a változatom van ezt kell átforrasztani?
BMW INPA K + CAN K CAN INPA A FT232RL Chip Tuning INPA K DCAN USB kábel diagnosztikai eszköz BMW K CAN Inpa.Nem nagyon mertem belenyúlkálni csak kipróbáltam mert nem szeretném ha valamit elállítanák rajta.Pont azért is kérdeztem esetleg találni lehet valami infót magyarázatot működéséről a proginak?Kifejezetten a törlési és adaptációs funkciót kerülném el amíg nem ismerem normálisan inkább a hiba kód olvasás text funkciók érdekelnének.Kösz a választ Atesz!
2016.12.03. 20:30
Johny540 írta:Sziasztok!Először is nagyon köszönöm a sok infót!
Két új laptopom is itt van,egyiken se működik a win7 (pedig jobban pártolom mint a 10-et egyelőre).Ezen kivül még kettő laptopra raktam fel a win7-et ami két éven belüli tipus.Vagy lehetetlen rá wifit varázsolni,vagy eleve az egér se működik rajta.....Félnapokat szenvedtem vele hogy működjön,meguntam.Elmentem egy nálunk közismert korrekt PC üzletbe,közölték velem,hogy ezekre nem egyszerű felvarázsolni a win7-et.Minimum win8 ami működik rajtaIgy úgy néz ki marad a külön partició.Bár előre látom hogy szenvedni fogok vele.Egyébként rendeltem INPA kábeleket DVD-t.......Nem tudom mennyire korrekt (szerintem nem),de elfelejtette közölni velem az eladó hogy forrasztgatnom is kell.
ISTA D elérhető egyébként valahol a nagy neves letöltőoldalon kivül is valahol?
2016.12.03. 20:36
rockerekhu írta:cichlidszsolt írta:atesz155 írta:cichlidszsolt írta:Hali,
Nekem ez a változatom van ezt kell átforrasztani?
BMW INPA K + CAN K CAN INPA A FT232RL Chip Tuning INPA K DCAN USB kábel diagnosztikai eszköz BMW K CAN Inpa.Nem nagyon mertem belenyúlkálni csak kipróbáltam mert nem szeretném ha valamit elállítanák rajta.Pont azért is kérdeztem esetleg találni lehet valami infót magyarázatot működéséről a proginak?Kifejezetten a törlési és adaptációs funkciót kerülném el amíg nem ismerem normálisan inkább a hiba kód olvasás text funkciók érdekelnének.Kösz a választ Atesz!
Ha e39-e46-e38 hoz jó ez a kábel neked már ösze van foraszt a 2 láb,ha ujabb verdát akarsz diagolni Pl e60t akkor akkor szét kell forasztani a 2 pint.
2016.12.16. 08:36
2016.12.16. 09:26
öreglala írta:Sziasztok! ISTA-D-vel hol tudom megnézni a porlasztók élő adatait és a kompressziókat (tudom, az csak viszonylagos)? Előre is köszönöm!
2017.01.13. 21:12