![]() |
2013.06.22. 18:06
2013.09.01. 13:39
2013.09.01. 13:45
hemy írta:Nos vettem egy scanner 1.4-et gépet hozzá,xp felment minden ok program indul,szeretnék valakitől segítséget kérni hogyan tudnám az új órámba a kilóméteremet belecsempészni,meg az alvázszámot,a dme-ben is teljesen más kilóméter van mint az lcm-ben,amit nekem mondtak hogy valaki buherálni akarta olaszban az órát ezért mutat 960000 kilómétert,le lett csekkolva a bmw-ben és 2010 ben volt 260000-nél utolsó látható szervízben,így az elmondásuk és a kocsi állapota szerint is kizárt lenne ez a 960000 e.kilóméter,az órájában és az lcm-ben is 357000 km van,de mivel pixeles lett gondoltam veszek bele egy másikat és az meg automatáé volt most nincs tolató radar és tolató lámpám sem ezeket szeretném visszaállítani,amihez egy kis segítséget kérnék ha lehet!
2013.09.01. 17:34
2013.09.02. 19:54
2013.09.04. 07:02
2013.09.04. 11:51
hemy írta:Nos tegnap sikeresen meggyógyítottam a bc-t a az eredeti órából kiszedtem az adatokat és az új órába betöltve meggyógyult!
2013.09.04. 13:33
Jerry írta:hemy írta:Nos tegnap sikeresen meggyógyítottam a bc-t a az eredeti órából kiszedtem az adatokat és az új órába betöltve meggyógyult!
Ja, hogy óracsoportot cseréltél?! Legközelebb ezzel kezd!
hogyan tudnám az új órámba a kilóméteremet belecsempészni
de mivel pixeles lett gondoltam veszek bele egy másikat és az meg automatáé volt most nincs tolató radar és tolató lámpám sem ezeket szeretném visszaállítani,amihez egy kis segítséget kérnék ha lehet!
2013.09.04. 14:05
Imco írta:Jerry írta:hemy írta:Nos tegnap sikeresen meggyógyítottam a bc-t a az eredeti órából kiszedtem az adatokat és az új órába betöltve meggyógyult!
Ja, hogy óracsoportot cseréltél?! Legközelebb ezzel kezd!hogyan tudnám az új órámba a kilóméteremet belecsempésznide mivel pixeles lett gondoltam veszek bele egy másikat és az meg automatáé volt most nincs tolató radar és tolató lámpám sem ezeket szeretném visszaállítani,amihez egy kis segítséget kérnék ha lehet!
Bár kétségtelenül kissé tagolatlan a hsz.
2013.11.21. 11:43
2013.11.21. 13:28
Bero írta:Sziasztok! Én a bmwfanatics-on és a powerfanaticson vagyok fenn,de most már itt isNekem egy BMW E46-osom van. Segítség kéne. Szolnok közelében van valaki akinek van bmw scannere és ért is hozzá? Lámpamodult cseréltem,ködlámpás xenonosra és megjelent a sárga pötty a műszerfalon,mivel nem stimmel az lkm és műszerfal km-e. Vin-be át kéne írni! Tud valaki nekem segíteni? Előre is köszönöm a válaszokat! Üdv: Bero
2013.11.21. 17:48
2013.11.21. 23:15
2013.11.21. 23:54
nagy.matyika írta:http://www.ebay.com/itm/BMW-USB-OBD-Diagnostic-cable-INPA-Ediabas-Ncs-Expert-DIS-v57-SSS-v32-GT1-Progman-/271182362979?pt=Motors_Automotive_Tools&hash=item3f23ba7963&vxp=mtr
Ilyet használ valaki? Mennyire lehet diagolni vele az autót?
2013.12.22. 23:47
2014.01.19. 19:02

2014.01.19. 20:59
atesz25 írta:Üdv.
Nos maga a történet hosszú. Az eleje, hogy Vaszarig klubtárstól van az autó, Ő elővezetékelte a nagybc-s óracsoporthoz.
A vége hogy én vettem egy egy óracsoportot amivel jól átvertek, mert nagyon pixelhibás. Nade gondoltam gyakorlok rajta, sikerült is átírni a vin kódot, már csak a kilométert kellett volna de nem lehetett bele menni az LCM-ba azt irta not found.
Jó vissza az én óracsoportom, és minden ok. Majd vissza a másik óracsoport és megint nincs LCM.
Ez alapján csináltam:http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?1892451-The-M5-cluster-retrofit
Ez lenne az első kérdésem. Lehet hogy nem csak pixelhibás az óra?
A többi kérdés a képeken lesz.
Íme az első kép ez még a rossz órával készült. Lehet ez a baj?
Eme két kép az én saját órámmal készült. A második ami érdekesebb mert mit keres ilyen hiba az abs-ben? De azért az első képre is kíváncsi lennék?
És persze az még hozzá tartozik hogy a bc része nem akart kiírni semmit, és a mid sem jelzett semmit ez mitől lehet?
2014.01.19. 21:04
admin írta:atesz25 írta:Üdv.
Nos maga a történet hosszú. Az eleje, hogy Vaszarig klubtárstól van az autó, Ő elővezetékelte a nagybc-s óracsoporthoz.
A vége hogy én vettem egy egy óracsoportot amivel jól átvertek, mert nagyon pixelhibás. Nade gondoltam gyakorlok rajta, sikerült is átírni a vin kódot, már csak a kilométert kellett volna de nem lehetett bele menni az LCM-ba azt irta not found.
Jó vissza az én óracsoportom, és minden ok. Majd vissza a másik óracsoport és megint nincs LCM.
Ez alapján csináltam:http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?1892451-The-M5-cluster-retrofit
Eme két kép az én saját órámmal készült. A második ami érdekesebb mert mit keres ilyen hiba az abs-ben? De azért az első képre is kíváncsi lennék?
És persze az még hozzá tartozik hogy a bc része nem akart kiírni semmit, és a mid sem jelzett semmit ez mitől lehet?
Nagy óracsoportnál szét kell választani a K és I buszt ez megtörtént?
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el
2014.01.19. 21:32
vaszarig írta:admin írta:atesz25 írta:Üdv.
Nagy óracsoportnál szét kell választani a K és I buszt ez megtörtént?
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el
igen, annó az utólagos bekötésnél az I-bus és a K-bus vezetékei is a saját közösítőjükbe lett kötve!Mindent úgy csináltam, ahogy a leírásban volt! De ha emlékszel esetleg még rá, akkor is mondtam, hogy nekem sem jelent meg semmi a mid-en!
2014.01.19. 21:35
vaszarig írta:
igen, annó az utólagos bekötésnél az I-bus és a K-bus vezetékei is a saját közösítőjükbe lett kötve!Mindent úgy csináltam, ahogy a leírásban volt! De ha emlékszel esetleg még rá, akkor is mondtam, hogy nekem sem jelent meg semmi a mid-en!