Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: OBDII hibaolvasó avagy MODIC hibaolvasás

2015.12.07. 23:39

Bazsi525 írta:Ok köszi fontos lenne mert olyat produkál az autó amit eddig nem nagyon tudtak hova tenni

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

De azért légyszi töltsd ki az adatlapod hogy hol merre vagy és milyen kocsirol is beszélünk.

2015.12.28. 12:38

Arra van lehetőség, hogy a VMWare-es DIS-be be lehessen állítani nyomtatót?
Gondolok itt pl. arra, hogy mondjuk ha a gépen van PDF Creator, akkor az eredményeket pdf-be le tudnám menteni. :roll:

2015.12.28. 14:43

FuReady írta:Arra van lehetőség, hogy a VMWare-es DIS-be be lehessen állítani nyomtatót?
Gondolok itt pl. arra, hogy mondjuk ha a gépen van PDF Creator, akkor az eredményeket pdf-be le tudnám menteni. :roll:

Oszd meg hálózati nyomtatóként ;) ;)

(Egyébként: https://pubs.vmware.com/workstation-9/i ... BAABB.html )

G6-L11

Ezt a hozzászólást a szerzőnek F_E_K_ az itt látható tagok köszönték meg: FuReady
Értékelés: 4.76%

2015.12.28. 17:05

F_E_K_ írta:
FuReady írta:Arra van lehetőség, hogy a VMWare-es DIS-be be lehessen állítani nyomtatót?

Oszd meg hálózati nyomtatóként ;) ;)

(Egyébként: https://pubs.vmware.com/workstation-9/i ... BAABB.html )

G6-L11

Nem vagyok napi szinten gyakorló, de anno Jakcson is szenvedett ezzel.
Illetve Qwertivel is inkább fotóztuk okos telcsivel a kijelzőt.
Biztos van valami megoldás, de simán nem ment.
Talán mert ki kell lépegetni az ablakból, vagy valami hasonló... :roll:
Persze lehet hogy simán megy F_E_K kolléga javaslatával.

2015.12.28. 21:10

Vmware tools sokat segít.

G6-L11

2016.01.16. 18:39

Sziasztok! Tud valaki olyan személyt Szeged környékén, aki diaggal foglalkozik? Az autó: E39 525D Touring 2002-es. Állófűtést kellene programozni. Köszönöm!

2016.01.16. 19:39

csiza1 írta:Sziasztok! Tud valaki olyan személyt Szeged környékén, aki diaggal foglalkozik? Az autó: E39 525D Touring 2002-es. Állófűtést kellene programozni. Köszönöm!

Ha Békéscsaba Szeged környéke akkor ott a Te embered.
Barbrady nickje. Talán ráér.

2016.01.16. 20:40

Imco írta:
csiza1 írta:Sziasztok! Tud valaki olyan személyt Szeged környékén, aki diaggal foglalkozik? Az autó: E39 525D Touring 2002-es. Állófűtést kellene programozni. Köszönöm!

Ha Békéscsaba Szeged környéke akkor ott a Te embered.
Barbrady nickje. Talán ráér.

Köszi. Nem épp a környék, de járok arra sűrűn. :-)

2016.01.17. 22:35

hali sikerült életre kelteni a progit a hiba az volt hogy a kicsi kínai testvérek 1 kábelt elfelejtettek beforrasztani a 16os lábra

A kérdésem innentől az lenne hogy hogy tudnám megszüntetni a műszeregységen lévő váltó hibát mivel már nem automata a gép hanem kézi váltós köszi

2016.01.18. 10:38

Bazsi525 írta:hali sikerült életre kelteni a progit a hiba az volt hogy a kicsi kínai testvérek 1 kábelt elfelejtettek beforrasztani a 16os lábra

A kérdésem innentől az lenne hogy hogy tudnám megszüntetni a műszeregységen lévő váltó hibát mivel már nem automata a gép hanem kézi váltós köszi

Azt inkabb bizd szakembere programozni kell.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2016.01.24. 17:51

Sziasztok

Tudna valaki válaszokkal segíteni nekem?Pü-ben vagy telefonon is megcsörgetem ha kell.
Gondom lenne inpa-hoz tartozó kábel ügyben.

Előre is köszönöm

2016.01.24. 18:45

Tot írta:Sziasztok

Tudna valaki válaszokkal segíteni nekem?Pü-ben vagy telefonon is megcsörgetem ha kell.
Gondom lenne inpa-hoz tartozó kábel ügyben.

Előre is köszönöm

Miben kell a segitseg? Telepites hasznalat adatokat ertelmezni ?

2016.02.15. 17:23

Hali.

Érdeklődnék,hogy valaki vagy bárki INPA-val csinált-e már akkumlátor regisztrálást E60 vagy E65-höz?

Köszönöm.
üdv.Strobi.

2016.02.16. 08:06

Sziasztok! Megérkezett az obd-usb kábelem INPA-hoz progikkal együtt (inpa, stb), fel is telepítettem, fut is csak egy a baj:lehet, hogy ez a progi nem tudja az e39 dieseleket? Már az e39 is az old-ok között van, de m47 motorkód nincs, vagy legalábbis nem találtam. Van esetleg olyan lehetőség, amiben benne és esetleg magyar? Hálás lennék a segítségért, vagy egy torrent vagy egyéb linkért:)!

2016.02.16. 13:52

strobi írta:Hali.

Érdeklődnék,hogy valaki vagy bárki INPA-val csinált-e már akkumlátor regisztrálást E60 vagy E65-höz?

Köszönöm.
üdv.Strobi.

Inpaval nem tudod csak disel.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek rockerekhu az itt látható tagok köszönték meg: strobi
Értékelés: 4.76%

OBDII hibaolvasó avagy MODIC hibaolvasás

2016.02.16. 13:53

öreglala írta:Sziasztok! Megérkezett az obd-usb kábelem INPA-hoz progikkal együtt (inpa, stb), fel is telepítettem, fut is csak egy a baj:lehet, hogy ez a progi nem tudja az e39 dieseleket? Már az e39 is az old-ok között van, de m47 motorkód nincs, vagy legalábbis nem találtam. Van esetleg olyan lehetőség, amiben benne és esetleg magyar? Hálás lennék a segítségért, vagy egy torrent vagy egyéb linkért:)!

Magyar nincs de dobj egy emailt es kuldok progit inpa dist

2016.02.16. 18:06

Sziasztok!
Latom sokk mindenki megkeres Inpa Dis ugyben akinek szuksege van ra privatban kuldje el a email cimet es kuldom a letoltesi linke,nem a masolos fajta inpa dis kepekel ilusztralva az egesz telepites wmware bealitasok,mindenkinek nagyon szivesen segitek a telepitesben Teamwieveren kersztul de csak este 11 utan.

2016.02.19. 12:35

Tegnap éjszaka -ezer hála és köszönet Lacinak!!!- felrakta nekem a dis-t, de ma akartam diagolni, minden jó, csatlakozik, csak a kocsit nem látja, azzal kezdi, hogy alacsony vagy nincs akkufesz, stb. MI lehet a baj? lábkiosztást ellenőrizzem? 8-9 lábat össze kell kötni?

2016.02.19. 13:10

öreglala írta:Tegnap éjszaka -ezer hála és köszönet Lacinak!!!- felrakta nekem a dis-t, de ma akartam diagolni, minden jó, csatlakozik, csak a kocsit nem látja, azzal kezdi, hogy alacsony vagy nincs akkufesz, stb. MI lehet a baj? lábkiosztást ellenőrizzem? 8-9 lábat össze kell kötni?

7-8 labakat kell oszekotni.

2016.02.19. 18:17

rockerekhu írta:
öreglala írta:Tegnap éjszaka -ezer hála és köszönet Lacinak!!!- felrakta nekem a dis-t, de ma akartam diagolni, minden jó, csatlakozik, csak a kocsit nem látja, azzal kezdi, hogy alacsony vagy nincs akkufesz, stb. MI lehet a baj? lábkiosztást ellenőrizzem? 8-9 lábat össze kell kötni?

7-8 labakat kell oszekotni.

D-Can kábel? Ha igen akkor a dcan.exe lefut hiba nélkül?

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el
Hozzászólás küldése

VigLink badge