2015.12.07. 23:39
Bazsi525 írta:Ok köszi fontos lenne mert olyat produkál az autó amit eddig nem nagyon tudtak hova tenni
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
De azért légyszi töltsd ki az adatlapod hogy hol merre vagy és milyen kocsirol is beszélünk.
2015.12.28. 12:38
Arra van lehetőség, hogy a VMWare-es DIS-be be lehessen állítani nyomtatót?
Gondolok itt pl. arra, hogy mondjuk ha a gépen van PDF Creator, akkor az eredményeket pdf-be le tudnám menteni.
2015.12.28. 14:43
FuReady írta:Arra van lehetőség, hogy a VMWare-es DIS-be be lehessen állítani nyomtatót?
Gondolok itt pl. arra, hogy mondjuk ha a gépen van PDF Creator, akkor az eredményeket pdf-be le tudnám menteni.

Oszd meg hálózati nyomtatóként

(Egyébként:
https://pubs.vmware.com/workstation-9/i ... BAABB.html )
G6-L11
-
- Ezt a hozzászólást a szerzőnek F_E_K_ az itt látható tagok köszönték meg: FuReady
-
- Értékelés: 4.76%
2015.12.28. 17:05
F_E_K_ írta:FuReady írta:Arra van lehetőség, hogy a VMWare-es DIS-be be lehessen állítani nyomtatót?

Oszd meg hálózati nyomtatóként

(Egyébként:
https://pubs.vmware.com/workstation-9/i ... BAABB.html )
G6-L11
Nem vagyok napi szinten gyakorló, de anno Jakcson is szenvedett ezzel.
Illetve Qwertivel is inkább fotóztuk okos telcsivel a kijelzőt.
Biztos van valami megoldás, de simán nem ment.
Talán mert ki kell lépegetni az ablakból, vagy valami hasonló...

Persze lehet hogy simán megy F_E_K kolléga javaslatával.
2015.12.28. 21:10
Vmware tools sokat segít.
G6-L11
2016.01.16. 18:39
Sziasztok! Tud valaki olyan személyt Szeged környékén, aki diaggal foglalkozik? Az autó: E39 525D Touring 2002-es. Állófűtést kellene programozni. Köszönöm!
2016.01.16. 19:39
csiza1 írta:Sziasztok! Tud valaki olyan személyt Szeged környékén, aki diaggal foglalkozik? Az autó: E39 525D Touring 2002-es. Állófűtést kellene programozni. Köszönöm!
Ha Békéscsaba Szeged környéke akkor ott a Te embered.
Barbrady nickje. Talán ráér.
2016.01.16. 20:40
Imco írta:csiza1 írta:Sziasztok! Tud valaki olyan személyt Szeged környékén, aki diaggal foglalkozik? Az autó: E39 525D Touring 2002-es. Állófűtést kellene programozni. Köszönöm!
Ha Békéscsaba Szeged környéke akkor ott a Te embered.
Barbrady nickje. Talán ráér.
Köszi. Nem épp a környék, de járok arra sűrűn.
2016.01.17. 22:35
hali sikerült életre kelteni a progit a hiba az volt hogy a kicsi kínai testvérek 1 kábelt elfelejtettek beforrasztani a 16os lábra
A kérdésem innentől az lenne hogy hogy tudnám megszüntetni a műszeregységen lévő váltó hibát mivel már nem automata a gép hanem kézi váltós köszi
2016.01.18. 10:38
Bazsi525 írta:hali sikerült életre kelteni a progit a hiba az volt hogy a kicsi kínai testvérek 1 kábelt elfelejtettek beforrasztani a 16os lábra
A kérdésem innentől az lenne hogy hogy tudnám megszüntetni a műszeregységen lévő váltó hibát mivel már nem automata a gép hanem kézi váltós köszi
Azt inkabb bizd szakembere programozni kell.
Sent from my iPhone using Tapatalk
2016.01.24. 17:51
Sziasztok
Tudna valaki válaszokkal segíteni nekem?Pü-ben vagy telefonon is megcsörgetem ha kell.
Gondom lenne inpa-hoz tartozó kábel ügyben.
Előre is köszönöm
2016.01.24. 18:45
Tot írta:Sziasztok
Tudna valaki válaszokkal segíteni nekem?Pü-ben vagy telefonon is megcsörgetem ha kell.
Gondom lenne inpa-hoz tartozó kábel ügyben.
Előre is köszönöm
Miben kell a segitseg? Telepites hasznalat adatokat ertelmezni ?
2016.02.15. 17:23
Hali.
Érdeklődnék,hogy valaki vagy bárki INPA-val csinált-e már akkumlátor regisztrálást E60 vagy E65-höz?
Köszönöm.
üdv.Strobi.
2016.02.16. 08:06
Sziasztok! Megérkezett az obd-usb kábelem INPA-hoz progikkal együtt (inpa, stb), fel is telepítettem, fut is csak egy a baj:lehet, hogy ez a progi nem tudja az e39 dieseleket? Már az e39 is az old-ok között van, de m47 motorkód nincs, vagy legalábbis nem találtam. Van esetleg olyan lehetőség, amiben benne és esetleg magyar? Hálás lennék a segítségért, vagy egy torrent vagy egyéb linkért:)!
2016.02.16. 13:52
strobi írta:Hali.
Érdeklődnék,hogy valaki vagy bárki INPA-val csinált-e már akkumlátor regisztrálást E60 vagy E65-höz?
Köszönöm.
üdv.Strobi.
Inpaval nem tudod csak disel.
-
- Ezt a hozzászólást a szerzőnek rockerekhu az itt látható tagok köszönték meg: strobi
-
- Értékelés: 4.76%
2016.02.16. 13:53
öreglala írta:Sziasztok! Megérkezett az obd-usb kábelem INPA-hoz progikkal együtt (inpa, stb), fel is telepítettem, fut is csak egy a baj:lehet, hogy ez a progi nem tudja az e39 dieseleket? Már az e39 is az old-ok között van, de m47 motorkód nincs, vagy legalábbis nem találtam. Van esetleg olyan lehetőség, amiben benne és esetleg magyar? Hálás lennék a segítségért, vagy egy torrent vagy egyéb linkért:)!
Magyar nincs de dobj egy emailt es kuldok progit inpa dist
2016.02.16. 18:06
Sziasztok!
Latom sokk mindenki megkeres Inpa Dis ugyben akinek szuksege van ra privatban kuldje el a email cimet es kuldom a letoltesi linke,nem a masolos fajta inpa dis kepekel ilusztralva az egesz telepites wmware bealitasok,mindenkinek nagyon szivesen segitek a telepitesben Teamwieveren kersztul de csak este 11 utan.
2016.02.19. 12:35
Tegnap éjszaka -ezer hála és köszönet Lacinak!!!- felrakta nekem a dis-t, de ma akartam diagolni, minden jó, csatlakozik, csak a kocsit nem látja, azzal kezdi, hogy alacsony vagy nincs akkufesz, stb. MI lehet a baj? lábkiosztást ellenőrizzem? 8-9 lábat össze kell kötni?
2016.02.19. 13:10
öreglala írta:Tegnap éjszaka -ezer hála és köszönet Lacinak!!!- felrakta nekem a dis-t, de ma akartam diagolni, minden jó, csatlakozik, csak a kocsit nem látja, azzal kezdi, hogy alacsony vagy nincs akkufesz, stb. MI lehet a baj? lábkiosztást ellenőrizzem? 8-9 lábat össze kell kötni?
7-8 labakat kell oszekotni.
2016.02.19. 18:17
rockerekhu írta:öreglala írta:Tegnap éjszaka -ezer hála és köszönet Lacinak!!!- felrakta nekem a dis-t, de ma akartam diagolni, minden jó, csatlakozik, csak a kocsit nem látja, azzal kezdi, hogy alacsony vagy nincs akkufesz, stb. MI lehet a baj? lábkiosztást ellenőrizzem? 8-9 lábat össze kell kötni?
7-8 labakat kell oszekotni.
D-Can kábel? Ha igen akkor a dcan.exe lefut hiba nélkül?
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el