![]() |
2014.06.27. 22:31
2014.07.07. 02:17
2014.07.07. 07:30
cseptomi1211 írta:Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy NCS-el lehetséges e olyan programozást végrehajtani hogy leállítás után az előtte automatikusan lezáródó (24km/h) kp. zár a kulcs kivétele után kinyisson? Ha jól tudom E60-ban már volt ilyen.
Továbbá nappali menetfény beállítása lehetséges csak a helyzetjelzőre? Tompított és távolsági beállítást találtam, de helyzetjelzőre vonatkozót nem. Talán túl kevés lenne a fényereje bmw szerint és emiatt hagyták ki ezt a lehetőséget?
Előre is köszönöm!
2014.07.07. 07:33
Nem tudja véletlenül valaki, hogy NCS-el lehetséges e olyan programozást végrehajtani hogy leállítás után az előtte automatikusan lezáródó (24km/h) kp. zár a kulcs kivétele után kinyisson? Ha jól tudom E60-ban már volt ilyen.
Továbbá nappali menetfény beállítása lehetséges csak a helyzetjelzőre? Tompított és távolsági beállítást találtam, de helyzetjelzőre vonatkozót nem. Talán túl kevés lenne a fényereje bmw szerint és emiatt hagyták ki ezt a lehetőséget?
Előre is köszönöm!
2014.07.07. 12:02
Előre is köszönöm!
2014.07.13. 16:42
2014.07.16. 18:38
2014.07.16. 20:12
fghx írta:Üdv!
Tehát ma voltam diagnosztikán és kiderült, hogy elég sok a gond:
- hűtőventilátor hiba
- egy lambda szonda ideiglenes hiba
- egyik oldali katalizátor nem dolgozik
- termosztát hiba
Jelenség: az autó gyenge. A 286 lóerő helyett kb 86 van ébren benne.
Szerviz által javasolt megoldás: cseréljem ki a 8 gyertyát.
Kérdésem még, hogy cseréltem légtömegmérőt. Mondtam a szerelőnek, hogy törölje az adaptációt. Erre csak nézett rám bután, és azt mondta: látok egy hibakódot, hogy cseréltem, azt töröltem. Erre mondta azt, hogy törölte az adaptációt. Tehát most törölte az adaptációt, vagy csak a cserére vonatkozó hibakódot?
2014.07.16. 20:44
Imco írta:fghx írta:
A buta nézés már ön magában is gyanús!
Nem törölte.
Külön menüpontja van, ha igaz.
Majd jön valaki diag head és megerősít! / vagy cáfol/
2014.07.16. 21:03
fghx írta:Imco írta:fghx írta:
Nem törölte.
Én is így gondoltam.
Várok is a jelentkezőkre erősen, mert megrendeltem ezt is: http://www.ebay.com/itm/201123043007?ss ... 1497.l2649
Meg a gyertyákat is, biztos ami biztos, azt úgy is cserélni kell.
Mivel abszolút kezdő vagyok a diagnosztika terén, jó lenne, ha lenne itt egy vállalkozószellem, aki segít kiokosodni a használatában ennek a szoftvernek.
2014.07.16. 21:17
fghx írta:Üdv!
- hűtőventilátor hiba
- termosztát hiba
Kérdésem még, hogy cseréltem légtömegmérőt. Mondtam a szerelőnek, hogy törölje az adaptációt. Erre csak nézett rám bután, és azt mondta: látok egy hibakódot, hogy cseréltem, azt töröltem. Erre mondta azt, hogy törölte az adaptációt. Tehát most törölte az adaptációt, vagy csak a cserére vonatkozó hibakódot?
2014.07.16. 22:27
kzolee írta:fghx írta:
Biztos, hogy a gyertyák? És nem a kábelek?csak morfondírozok....
2014.07.17. 17:34
2014.07.17. 17:59
2014.07.17. 19:00
2014.07.17. 21:47
Imco írta:fghx írta:Üdv!
- hűtőventilátor hiba
- termosztát hiba
Nem törölte.
2014.07.17. 22:03
hamoriarpi írta:Imco írta:fghx írta:/ vagy cáfol/
Clear adaptation values. Teljesen külön menüpontban.
2014.07.17. 22:06
fghx írta:A leírt hegyre menős problémából én váltó nyügre tippelnék.
Ezt megreklamáltam a váltó szerelőnél (mert full fel lett újítva). Ő azt mondta kizárt, mert nem írja ki, hogy getribenotprogram. Szerinte a váltó ezen programja a motor nyomatékhiánya miatt lép életbe.
A notprogram-os verzió gyújtás le, indít és elmúlt, mikor rossz volt a váltó. Most, amikor nem ír ki semmit, ez a hegymeneti vagy erős sport fokozat őrület csak akkor múlik el, ha leállítom és várok min. 10 percet. Ha nagyon meleg van, akkor 20 percet kell várni. Valami hőmérsékleti galiba is van. Nagyon várom már azt a diagot.
2014.07.17. 22:30
2014.07.18. 01:19
fghx írta:
3.
Gázrendszer ki volt már szerelve, mikor megvettük az autót. Valamit elgányoltak a kiszerelés során és azért nem megy az autó? Ezért nem megfelelő a benzin-levegő keverék mennyisége? Esetleg ahonnan kiszedték a gázrendszert, hagytak egy lyukat, ott meg falsot szív a motor? Vagy a benzin-levegő probléma csak a légtömegmérő miatt volt?