![]() |
2013.07.25. 21:37
Kovee írta:barbrady írta:PeeT írta:Sziasztok,
Tudtok küldeni egy linket, hogy melyik fajta USB diag kábelt rendeljem meg ebayről az autómhoz. Hibakód kiolvasásra és törlésre kellene.
Találtam bluetooth-on működö variációkat is. Ezek mennyire megbízhatóak?
Előre is köszi,
PeeT
Tessék: LINK
Én spec. jobban előnyben részesítem a német eladókat.
2013.07.25. 21:41
admin írta:Kovee írta:barbrady írta:PeeT írta:Sziasztok,
Tudtok küldeni egy linket, hogy melyik fajta USB diag kábelt rendeljem meg ebayről az autómhoz. Hibakód kiolvasásra és törlésre kellene.
Előre is köszi,
PeeT
Hát Kínai még nem baszottát soha de köcsög Német igen én zsigerből utálom őket!!
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
2013.07.25. 21:46
Kovee írta:Kína nekem messzinek tűnik, még nem próbáltam, ettől lehet még megbízható. A németekkel nem volt még bajom. Németektől rendeltem inpa kábelt,meg egy cd tár emulátort. Mondjuk eldó válogatja ki milyen, mind emberek.
2013.07.25. 22:28
Imco írta:Kovee írta:Kína nekem messzinek tűnik, még nem próbáltam, ettől lehet még megbízható. A németekkel nem volt még bajom. Németektől rendeltem inpa kábelt,meg egy cd tár emulátort. Mondjuk eldó válogatja ki milyen, mind emberek.
Az sem mindegy, hogy ide vagy osztrákiába rendelsz.
2013.07.26. 08:06
admin írta:Kovee írta:barbrady írta:PeeT írta:Sziasztok,
Előre is köszi,
PeeT
Hát Kínai még nem baszottát soha de köcsög Német igen én zsigerből utálom őket!!
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
2013.08.02. 12:10
2013.08.16. 00:07
2013.08.16. 10:58
2013.08.22. 15:31
2013.08.22. 15:45
zizziii írta:Üdv! Kis segítséget szeretnék kérni, felraktam az inpa-t (5.02), elvileg ahogy a nagykönyvben meg van írva, elvileg müködik minden, viszont ha meg akarom nézni az autóm adatait, akkor valami script -et hiányol, vagy micsoda...
Én baltáztam el valamit, vagy a progi lehet rossz??
2013.08.22. 16:31
Jerry írta:zizziii írta:Üdv! Kis segítséget szeretnék kérni, felraktam az inpa-t (5.02), elvileg ahogy a nagykönyvben meg van írva, elvileg müködik minden, viszont ha meg akarom nézni az autóm adatait, akkor valami script -et hiányol, vagy micsoda...
Ha script hibával elszáll, akkor hogyhogy működik minden?
Gyújtáson próbáltad?
2013.08.22. 17:11
zizziii írta:Jerry írta:zizziii írta:Üdv! Kis segítséget szeretnék kérni, felraktam az inpa-t (5.02), elvileg ahogy a nagykönyvben meg van írva, elvileg müködik minden, viszont ha meg akarom nézni az autóm adatait, akkor valami script -et hiányol, vagy micsoda...
Gyújtáson próbáltad?
Rajta volt a gyujtás, de amikor meg akarom nézni az e39-et, mindig ezt irja ki pedig mindkét pötty "on" !
2013.08.22. 17:32
Gallaca írta:zizziii írta:Jerry írta:zizziii írta:Üdv! Kis segítséget szeretnék kérni, felraktam az inpa-t (5.02), elvileg ahogy a nagykönyvben meg van írva, elvileg müködik minden, viszont ha meg akarom nézni az autóm adatait, akkor valami script -et hiányol, vagy micsoda...
Gyújtáson próbáltad?
Rajta volt a gyujtás, de amikor meg akarom nézni az e39-et, mindig ezt irja ki pedig mindkét pötty "on" !
Az nálam akkor is ON, mikor be sincs dugva a kábel a kocsiba, csak a kábel a laposba.
2013.08.22. 17:41
zizziii írta:Gallaca írta:zizziii írta:Jerry írta:zizziii írta:Üdv! Kis segítséget szeretnék kérni, felraktam az inpa-t (5.02), elvileg ahogy a nagykönyvben meg van írva, elvileg müködik minden, viszont ha meg akarom nézni az autóm adatait, akkor valami script -et hiányol, vagy micsoda...
Gyújtáson próbáltad?
Az nálam akkor is ON, mikor be sincs dugva a kábel a kocsiba, csak a kábel a laposba.
Nem tom mit baltáztam el, de közel járok már az agyérgöcshöz! Lassan egy hete szenvedek már vele....
2013.08.22. 18:07
Gallaca írta:zizziii írta:Gallaca írta:zizziii írta:Jerry írta:Ha script hibával elszáll, akkor hogyhogy működik minden?
Gyújtáson próbáltad?
Nem tom mit baltáztam el, de közel járok már az agyérgöcshöz! Lassan egy hete szenvedek már vele....
Minden vezérlőnél csinálja?
Nekem a motorvezérlőnél haklizik, akkor tovább szoktam nyomni egy OK-al, vagy egy NO-val, helyzetfüggő. Sokszor csak enter-t nyomok párszor. Következőre belép. Többinél jó.
2013.08.23. 00:21
barbrady írta:PeeT írta:Sziasztok,
Előre is köszi,
PeeT
2013.08.23. 01:00
Gallaca írta:zizziii írta:Jerry írta:zizziii írta:Üdv! Kis segítséget szeretnék kérni, felraktam az inpa-t (5.02), elvileg ahogy a nagykönyvben meg van írva, elvileg müködik minden, viszont ha meg akarom nézni az autóm adatait, akkor valami script -et hiányol, vagy micsoda...
Gyújtáson próbáltad?
2013.08.23. 12:06
steve7777 írta:barbrady írta:PeeT írta:Sziasztok,
Előre is köszi,
PeeT
Sziasztok!
PeeT ezt a kábelt rendelted meg? Mennyi idő alatt érkezett meg?
Köszi. Üdv.
2013.08.23. 12:08
hamoriarpi írta:Gallaca írta:zizziii írta:Jerry írta:zizziii írta:Üdv! Kis segítséget szeretnék kérni, felraktam az inpa-t (5.02), elvileg ahogy a nagykönyvben meg van írva, elvileg müködik minden, viszont ha meg akarom nézni az autóm adatait, akkor valami script -et hiányol, vagy micsoda...
Gyújtáson próbáltad?
Ediabas beállíás-függő, hogy mit hazudjon be.
2013.08.23. 16:42
PeeT írta:steve7777 írta:barbrady írta:PeeT írta:Sziasztok,
Előre is köszi,
PeeT
Sziasztok!
PeeT ezt a kábelt rendelted meg? Mennyi idő alatt érkezett me
Köszi. Üdv.
Szia,
Igen ezt, kb 1 hét alatt itthon volt. Viszont hogy működjön is a 7-8-as lábat össze kell majd kötni!
Üdv,
PeeT