![]() |
2009.01.02. 14:56
2009.01.02. 15:19
2009.01.02. 15:29
2009.01.02. 15:33
admin írta:P.A.Soft Scanner Egy ilyenre most tetem szert az 1.36-osra.De még nem próbáltam mert kell egy kártya ami csinál soros portot a laptopra.(úton van)De már láttam ilyet működés közben.Olyan dolgokat is tud amit MODIK-al nem tudsz meg csinálni.
2009.01.02. 15:38
jackson írta:admin írta:P.A.Soft Scanner Egy ilyenre most tetem szert az 1.36-osra.De még nem próbáltam mert kell egy kártya ami csinál soros portot a laptopra.(úton van)De már láttam ilyet működés közben.Olyan dolgokat is tud amit MODIK-al nem tudsz meg csinálni.
Igen pont az általad bevágott képernyők miatt nyitottam ezt a topikot, mert nincs sehol jó infó hozzá. Mit tud-mit nem tudnak az ilyen cuccok.
Jackson, aki bólogat
2009.01.02. 15:46
jackson írta:37.000eFt kapható: http://www.eredetmotors.hu/catalog/product_info.php?products_id=755
Jackson, aki bólogat
2009.01.02. 16:09
admin írta:jackson írta:37.000eFt kapható: http://www.eredetmotors.hu/catalog/product_info.php?products_id=755
Jackson, aki bólogat
Nem akarlak elkeseríteni de kevesebb mint a feléért vettem.És ugyan ezeket tartalmazza.
2009.01.02. 16:24
jackson írta:admin írta:jackson írta:37.000eFt kapható: http://www.eredetmotors.hu/catalog/product_info.php?products_id=755
Jackson, aki bólogat
Nem akarlak elkeseríteni de kevesebb mint a feléért vettem.És ugyan ezeket tartalmazza.
Hol van, még?
Mert még próbálból is megéri annyiért.
Jackson, aki kérdi
2009.01.02. 16:31
admin írta:jackson írta:admin írta:Nem akarlak elkeseríteni de kevesebb mint a feléért vettem.És ugyan ezeket tartalmazza.
Hol van, még?
Jackson, aki kérdi
Kína ebay
2009.01.02. 16:44
jackson írta:admin írta:jackson írta:admin írta:Nem akarlak elkeseríteni de kevesebb mint a feléért vettem.És ugyan ezeket tartalmazza.
Hol van, még?
Jackson, aki kérdi
Kína ebay
Ha egészen jól látom van 25USD és 60USD-ért is tök ugyanaz?
25USD
60USD
Jackson, aki 4500Ft-ért azonnal megrendeli
2009.01.02. 16:49
2009.01.02. 17:55
admin írta:Látom kezdő ebayes vagyEzzel trükköznek a kínaiak.
Az első ami szerinted 25USD az 25+50posta
a második meg 60USD+23posta.
Mi után lenyomták emberek akkor döbbenek rá hogy nem is olyan ocsó!
így a végére már nincs is olyan nagy különbség.
2009.01.02. 18:07
jackson írta:admin írta:Látom kezdő ebayes vagyEzzel trükköznek a kínaiak.
Nem is kezdő, csak egyik Hong Kong a másik Kína (mármint a nagyobbik része). Mikor vagy kapható egy próbáljuk ki együtt. Van soros port a magán laptopomon:)
Üdv: Jackson, aki kiváncsi
2009.01.02. 18:11
admin írta:jackson írta:admin írta:Látom kezdő ebayes vagyEzzel trükköznek a kínaiak.
Nem is kezdő, csak egyik Hong Kong a másik Kína (mármint a nagyobbik része). Mikor vagy kapható egy próbáljuk ki együtt. Van soros port a magán laptopomon:)
Üdv: Jackson, aki kiváncsi
Akár holnap is!
2009.01.02. 20:05
admin írta:jackson írta:admin írta:P.A.Soft Scanner Egy ilyenre most tetem szert az 1.36-osra.De még nem próbáltam mert kell egy kártya ami csinál soros portot a laptopra.(úton van)De már láttam ilyet működés közben.Olyan dolgokat is tud amit MODIK-al nem tudsz meg csinálni.
Igen pont az általad bevágott képernyők miatt nyitottam ezt a topikot, mert nincs sehol jó infó hozzá. Mit tud-mit nem tudnak az ilyen cuccok.
Jackson, aki bólogat
Akkor a NavCodert is beveheted a listába igaz az nem hibakód olvasó de tud más jó dolgokat!De csak a regisztrált példány alkalmas kódolásra
2009.01.02. 21:13
admin írta:admin írta:jackson írta:admin írta:P.A.Soft Scanner Egy ilyenre most tetem szert az 1.36-osra.De még nem próbáltam mert kell egy kártya ami csinál soros portot a laptopra.(úton van)De már láttam ilyet működés közben.Olyan dolgokat is tud amit MODIK-al nem tudsz meg csinálni.
Jackson, aki bólogat
Akkor a NavCodert is beveheted a listába igaz az nem hibakód olvasó de tud más jó dolgokat!De csak a regisztrált példány alkalmas kódolásra
Meg az INPA-t se felejtsük ki.
2009.01.02. 21:30
jackson írta:admin írta:admin írta:jackson írta:admin írta:P.A.Soft Scanner Egy ilyenre most tetem szert az 1.36-osra.De még nem próbáltam mert kell egy kártya ami csinál soros portot a laptopra.(úton van)De már láttam ilyet működés közben.Olyan dolgokat is tud amit MODIK-al nem tudsz meg csinálni.
Jackson, aki bólogat
Meg az INPA-t se felejtsük ki.
Akkor remélem annak a szoftvere is meg van neked, mert én nem találtam letölthetőt.
Jackson, aki készül a holnapi tesztre
2009.01.02. 21:57
2009.01.02. 22:11
Pitti írta:Hi all
Ezt üssétek a gugliba : BMW INPA, EDIABAS
A Pasoft scanner diag-ra nem túl jó, Km állás buherálására annál inkább. Pl a váltóvezérlőben is át lehet írni vele az óra állást.
2009.01.02. 22:19
admin írta:Pitti írta:Hi all
Ezt üssétek a gugliba : BMW INPA, EDIABAS
A Pasoft scanner diag-ra nem túl jó, Km állás buherálására annál inkább. Pl a váltóvezérlőben is át lehet írni vele az óra állást.
A program meg van nekem de küldtem linket Jackson barátunk-nak.
Igen a Pasoft nem a diagra van ki hegyezve![]()
Azt nem tudod véletlenül hogy a Pasoft interfész nem jó az INPA-hoz?