Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Azok a cégek találhatóak itt akik kedvezményt biztosítanak a klub tagjainak.
Hozzászólás küldése

2009.06.20. 13:44

OFF: Most nézem csak,megkaptam a haladó rangot... ;))

2009.06.20. 14:42

LACIKAtraffipaxboltHU írta:OFF: Most nézem csak,megkaptam a haladó rangot... ;))
:franko: :taps:

2009.06.20. 18:25

Levibéka írta:
LACIKAtraffipaxboltHU írta:OFF: Most nézem csak,megkaptam a haladó rangot... ;))
:franko: :taps:

Köszönöm-köszönöm! :)))

2009.06.20. 22:15

Szia Laci!

Mail kaptam megnéztem a képeket és közben járta muhaati-nál is ahol persze megnéztem, hogyan rakta fel a LI szenzorokat a szép autójára. Csak ajánlatot nem kaptam, hogy merre az arra vagy ahhoz beszéljünk telefonon.

Jackson, aki továbbra is kiváncsi az miből rakod össze kérdésre

2009.06.21. 06:11

jackson írta:Szia Laci!

Mail kaptam megnéztem a képeket és közben járta muhaati-nál is ahol persze megnéztem, hogyan rakta fel a LI szenzorokat a szép autójára. Csak ajánlatot nem kaptam, hogy merre az arra vagy ahhoz beszéljünk telefonon.

Jackson, aki továbbra is kiváncsi az miből rakod össze kérdésre

Szia!

30/433-65-83

Megcsörögsz,megmondod ki vagy és honnan! Megmondod mik az igényeid,esetleg ha tudod,milyen blokkolót szeretnél...te meg kapsz egy baráti számot!

2009.06.24. 11:23

Mától néhány termék akcióban a TRAFFIPAXBOLT.hu-n,továbbá tegnaptól hallhatjátok reklámkampányunkat a Juventus Rádión is minden nap kb. déltől este 9-10-ig napi 5-7 alkalommal!

2009.06.24. 12:17

LACIKAtraffipaxboltHU írta: tegnaptól hallhatjátok reklámkampányunkat a Juventus Rádión is minden nap kb. déltől este 9-10-ig napi 5-7 alkalommal!

Ez az ami nagyon nem helyes!

Már így is szúrja a szemüket a blokkoló, hát ha még a rádió is ezt zengi, nem sok idő, és egy tollvonással végleg betiltják a kütyüket. Akinek kell, úgyis megtalálja a megfelelő vonalat. Most lehet, hogy lesz egy kis forgalomnövekedésed, de a nagy reklámok nélkül sokkal hosszabb ideig lennél "életképes" . Szépen csendben, még sokáig menne az üzlet, nem is rosszul.

( Bocsi, de ez a véleményem ). :roll:

2009.06.24. 13:31

muhaati írta:
LACIKAtraffipaxboltHU írta: tegnaptól hallhatjátok reklámkampányunkat a Juventus Rádión is minden nap kb. déltől este 9-10-ig napi 5-7 alkalommal!

Már így is szúrja a szemüket a blokkoló, hát ha még a rádió is ezt zengi, nem sok idő, és egy tollvonással végleg betiltják a kütyüket. Akinek kell, úgyis megtalálja a megfelelő vonalat. Most lehet, hogy lesz egy kis forgalomnövekedésed, de a nagy reklámok nélkül sokkal hosszabb ideig lennél "életképes" . Szépen csendben, még sokáig menne az üzlet, nem is rosszul.

A lényeget zengi... "...40-ért ne kapjon 60ezres csekket"!

2009.06.24. 16:05

LACIKAtraffipaxboltHU írta:
muhaati írta:

Persze nekem sem véletlenül van, de minnél többet hallják a szervék, annál jobban rajta lesznek a betiltásán.

2009.06.24. 16:25

muhaati írta:
muhaati írta:

Persze nekem sem véletlenül van, de minnél többet hallják a szervék, annál jobban rajta lesznek a betiltásán.

Olyan emberek autóján is rajta van,akik döntenek a tiltásról... Ott a pont!

2009.06.24. 20:26

muhaati írta:
muhaati írta:

Olyan emberek autóján is rajta van,akik döntenek a tiltásról... Ott a pont!

Látom nem vagyunk egy hullámhosszon. No de sebaj.

Olyan emberek autóján is rajta van,akik döntenek a tiltásról... Jó reggelt! Ez itt Magyarország!

A lényeget zengi... "...40-ért ne kapjon 60ezres csekket" 40 neked, és nem 60 nekik. Valóban ez a lényeg. No ezért fogják tiltani. Hameg még a médiából is ez folyik...................................

Ettől függetlenül én veled vagyok, nem a másik oldalon állok hidd el. Viszont jobb lenne sokáig hasznát venni a cuccnak. :wink:

2009.07.06. 06:44

Szia!
Segítséget szeretnék kérni!
Van egy M45 x-treme blokkoló elöl-hátul az autón, és amikor bekapcsolom folyamatosan jelez.
Kb 8 hónapja van fenn, eddig tökéletesen müködött.
Tudsz vmit mi lehet a baja?

Előre is köszi!

2009.07.06. 14:48

lovag írta:Szia!
Segítséget szeretnék kérni!
Van egy M45 x-treme blokkoló elöl-hátul az autón, és amikor bekapcsolom folyamatosan jelez.
Kb 8 hónapja van fenn, eddig tökéletesen müködött.
Tudsz vmit mi lehet a baja?

Előre is köszi!

Valamelyik fej megunta magát... Központi egységet elő kell varázsolni,1-esével lehúzgálni fejeket,ezzel ki lehet deríteni melyik a rossz! Amelyik rossz,azt visszaküldeni forgalmazónak,kicseréli természetesen,ha 8 hónapos!

2009.07.06. 15:01

Köszönöm a segítséget!
Ilyen típust lehet még beszerezni?
Megkerestem a papírokat, tavaly májusi. :(

2009.07.06. 18:12

lovag írta:Köszönöm a segítséget!

az több mint 8 hónap!

2009.07.06. 19:37

tomekk07 írta:

az több mint 8 hónap!

Tényleg?
Köszönöm az észre vételed! Más is, meg talán én is rájöttem.

2009.07.06. 21:06

Helo Laci
Neked nem egy 535d fekete kocsid van :?: :?: :?: :?: :?:
üdv zoli

2009.07.06. 21:06

lovag írta:
tomekk07 írta:

az több mint 8 hónap!

Tényleg?
Köszönöm az észre vételed! Más is, meg talán én is rájöttem.

Természetesen még beszerezhető modellről van szó... Viszont lenne 1 javaslatom!

Melléraknánk még 1 3fejes PROLaser nevű blokkolót,az lenne full elől (a 3 fej),hátul pedig maradna 2 Blinder!

1 jó és 1 rossz Blinder fejet pedig el kéne távolítani az autóról! Mit szólsz hozzá?

2009.07.06. 21:08

lepke írta:Helo Laci
üdv zoli

Hali!

Volt olyan időszak is 1 közös üzlettel egybekötve,mára átkerült édesapámhoz!

2009.07.06. 21:09

lepke írta:Helo Laci
üdv zoli

Hali!

Volt olyan időszak is 1 közös üzlettel egybekötve,mára átkerült édesapámhoz!

Helo
Nem ide valo csak röviden AZ A 350 lovas :?: ....190 rendszám
üdv zoli
Hozzászólás küldése

VigLink badge