![]() |
2009.06.20. 13:44
2009.06.20. 14:42
LACIKAtraffipaxboltHU írta:OFF: Most nézem csak,megkaptam a haladó rangot...)
2009.06.20. 18:25
Levibéka írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:OFF: Most nézem csak,megkaptam a haladó rangot...)
![]()
2009.06.20. 22:15
2009.06.21. 06:11
jackson írta:Szia Laci!
Mail kaptam megnéztem a képeket és közben járta muhaati-nál is ahol persze megnéztem, hogyan rakta fel a LI szenzorokat a szép autójára. Csak ajánlatot nem kaptam, hogy merre az arra vagy ahhoz beszéljünk telefonon.
Jackson, aki továbbra is kiváncsi az miből rakod össze kérdésre
2009.06.24. 11:23
2009.06.24. 12:17
LACIKAtraffipaxboltHU írta: tegnaptól hallhatjátok reklámkampányunkat a Juventus Rádión is minden nap kb. déltől este 9-10-ig napi 5-7 alkalommal!
2009.06.24. 13:31
muhaati írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta: tegnaptól hallhatjátok reklámkampányunkat a Juventus Rádión is minden nap kb. déltől este 9-10-ig napi 5-7 alkalommal!
Ez az ami nagyon nem helyes!
Már így is szúrja a szemüket a blokkoló, hát ha még a rádió is ezt zengi, nem sok idő, és egy tollvonással végleg betiltják a kütyüket. Akinek kell, úgyis megtalálja a megfelelő vonalat. Most lehet, hogy lesz egy kis forgalomnövekedésed, de a nagy reklámok nélkül sokkal hosszabb ideig lennél "életképes" . Szépen csendben, még sokáig menne az üzlet, nem is rosszul.
( Bocsi, de ez a véleményem ).
2009.06.24. 16:05
LACIKAtraffipaxboltHU írta:muhaati írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta: tegnaptól hallhatjátok reklámkampányunkat a Juventus Rádión is minden nap kb. déltől este 9-10-ig napi 5-7 alkalommal!
Már így is szúrja a szemüket a blokkoló, hát ha még a rádió is ezt zengi, nem sok idő, és egy tollvonással végleg betiltják a kütyüket. Akinek kell, úgyis megtalálja a megfelelő vonalat. Most lehet, hogy lesz egy kis forgalomnövekedésed, de a nagy reklámok nélkül sokkal hosszabb ideig lennél "életképes" . Szépen csendben, még sokáig menne az üzlet, nem is rosszul.
A lényeget zengi... "...40-ért ne kapjon 60ezres csekket"!
2009.06.24. 16:25
muhaati írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:muhaati írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta: tegnaptól hallhatjátok reklámkampányunkat a Juventus Rádión is minden nap kb. déltől este 9-10-ig napi 5-7 alkalommal!
Persze nekem sem véletlenül van, de minnél többet hallják a szervék, annál jobban rajta lesznek a betiltásán.
2009.06.24. 20:26
LACIKAtraffipaxboltHU írta:muhaati írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:muhaati írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta: tegnaptól hallhatjátok reklámkampányunkat a Juventus Rádión is minden nap kb. déltől este 9-10-ig napi 5-7 alkalommal!
Persze nekem sem véletlenül van, de minnél többet hallják a szervék, annál jobban rajta lesznek a betiltásán.
Olyan emberek autóján is rajta van,akik döntenek a tiltásról... Ott a pont!
2009.07.06. 06:44
2009.07.06. 14:48
lovag írta:Szia!
Segítséget szeretnék kérni!
Van egy M45 x-treme blokkoló elöl-hátul az autón, és amikor bekapcsolom folyamatosan jelez.
Kb 8 hónapja van fenn, eddig tökéletesen müködött.
Tudsz vmit mi lehet a baja?
Előre is köszi!
2009.07.06. 15:01
2009.07.06. 18:12
lovag írta:Köszönöm a segítséget!
Ilyen típust lehet még beszerezni?
Megkerestem a papírokat, tavaly májusi.
2009.07.06. 19:37
tomekk07 írta:lovag írta:Köszönöm a segítséget!
az több mint 8 hónap!
2009.07.06. 21:06
2009.07.06. 21:06
lovag írta:tomekk07 írta:lovag írta:Köszönöm a segítséget!
az több mint 8 hónap!
Tényleg?
Köszönöm az észre vételed! Más is, meg talán én is rájöttem.
2009.07.06. 21:08
lepke írta:Helo Laci
Neked nem egy 535d fekete kocsid van![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
üdv zoli
2009.07.06. 21:09
LACIKAtraffipaxboltHU írta:lepke írta:Helo Laci
Neked nem egy 535d fekete kocsid van![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
üdv zoli
Hali!
Volt olyan időszak is 1 közös üzlettel egybekötve,mára átkerült édesapámhoz!