![]() |
2009.06.16. 17:23
muhaati írta:
Az első négy L.I. fej, ami totál JTG.t eredményez.
És a két hátsó, amitől JFG lett.
2009.06.16. 18:15
tomekk07 írta:muhaati írta:
Csak egy szakavatatlan kérdésem lenne! mi az a JTG, meg JFG?
és mit tud így a rendszer? sehogy nem tudnak bemérni? mit lát ilyenkor a radar?
Tomekk
2009.06.16. 18:22
2009.06.16. 20:11
jackson írta:tomekk07 írta:muhaati írta:
Tomekk
Jammer To Gun vagy valami hasonló vagyis zavar az ágyú (mérő) ig.
És a JFG amit én Jammer From Gun vagyis zavar az ágyútól.
Mind a kettő azt jelenti, hogy 0méteren is hatásos: tehát majd elütöd a rendőrt és még nem tud megmérni, meg majd meghal a hátad mögött haladva de nem tud mérni.
Jackson, a tolmács
2009.06.16. 20:29
jackson írta:Akkor melyik kocsival voltál amikor vezetted a kocsimat a lengéscsillapitó próba miatt és felhivott közben a feleséged és egy pitti gyorshajtás miatt kellett fizetned a minimumot? Jackson, akinek jó a memóriája (legalábbis ilyenkor![]()
2009.06.16. 20:31
Bacsek írta:muhaati írta:Bacsek írta:Zoli-ha már nálad tartunk- mi a hiba a fenti (hátsó) képen?![]()
HIBA???????????
Nyugi Ati, csak Lepkét ugratom a klubos rendszám kerettel,mert az e60-on nincs kerete. Csak ez jutott eszembe mikor megláttam a tiédet![]()
Egyébként gyönyörű a géped, meg mostmár ahogy olvasom "biztonságos" is![]()
Ezzel kapcsolatban mindenképp kikérem majd a tanácsod, csak még gyűjtögetek egy keveset a beruházásra
2009.06.16. 20:48
jackson írta:Tesztelted az arany újjú TravelTech-esel is?
2009.06.16. 20:50
2009.06.16. 21:08
muhaati írta:Bacsek írta:muhaati írta:Bacsek írta:Zoli-ha már nálad tartunk- mi a hiba a fenti (hátsó) képen?![]()
HIBA???????????
Nyugi Ati, csak Lepkét ugratom a klubos rendszám kerettel,mert az e60-on nincs kerete. Csak ez jutott eszembe mikor megláttam a tiédet![]()
Egyébként gyönyörű a géped, meg mostmár ahogy olvasom "biztonságos" is![]()
Ezzel kapcsolatban mindenképp kikérem majd a tanácsod, csak még gyűjtögetek egy keveset a beruházásra
Jahhhh... Igen igaz, még nem volt ingerenciám lecserélni![]()
![]()
(Egyébként köszi, sz.tem is szép. Szerencsém volt a vételnél.)
2009.06.16. 21:34
Bacsek írta:
Anno néztem az autót használtautón és még gondolkodtam is rajta h meg kéne nézni, de mire rászántam magam "valaki" megvette, de nagyon megörültem mikor megláttam itt a klubban
2009.06.16. 22:00
muhaati írta:Bacsek írta:
Anno néztem az autót használtautón és még gondolkodtam is rajta h meg kéne nézni, de mire rászántam magam "valaki" megvette, de nagyon megörültem mikor megláttam itt a klubban
Akkor örülök, hogy rácsaptam még annó! Sokat agyaltam rajta, mert nem volt olcsó, és nem engedett az eladó. Viszont több hónapos keresgélés után beláttam, hogy ez kell, mert ritka egybe masina.
2009.06.18. 08:39
muhaati írta:Hja! És ha már az árakról is esett szó. Én is nagggggyon jó áron tudtam felépíteni az egész rendszert, egy év alatt már bőven meghozta az árát. Persze én nem a Lepke vagyok aki a pályalehajtót is 210-el nyomom végig, de szeretek haladni.
Nem kicsit, nagyon. Szóval aki szeret haladni, áldozzon rá, megéri. SOHA ne essetek abba a csapdába, hogy a "Teszkósszuperradardetektor" meg fog védeni.
2009.06.18. 08:41
jackson írta:muhaati írta:
Szépek a képek.
JTG ide és JFG oda: Az a szerencséd, hogy nem én mérek a magyar utak szélén. Mert előről én tuti a lámpák szélét mérném meg a rendszám alatt. Hátul meg a szélső lámpákat. És akkor hopp meglennél.
Azért a JTG minősitést is fenntartásokkal fogadom:
- ott ültem a kocsiban amikor hivott az asszony, hogy megmértek (57-nél ha jól emlékszem),
- az első elhelyezés esetén a FámaIII-as (akár mit mond a Laci az a modernebb mivel 300méteren már csak 0.9méter átmérőjű a célzókör, mig a II-es ilyenkor 1,2méter) ha a rendszám aljára mér és 100-150m alatt előfordulhat hogy bemér.
Jackson, aki hülye maximalista de ezen a területen hiába
2009.06.18. 08:43
jackson írta:tomekk07 írta:muhaati írta:
Tomekk
Jammer To Gun vagy valami hasonló vagyis zavar az ágyú (mérő) ig.
És a JFG amit én Jammer From Gun vagyis zavar az ágyútól.
Mind a kettő azt jelenti, hogy 0méteren is hatásos: tehát majd elütöd a rendőrt és még nem tud megmérni, meg majd meghal a hátad mögött haladva de nem tud mérni.
Jackson, a tolmács
2009.06.18. 08:48
3muhaati írta:Ez a topik itt LACIKÁÉ! Én csak a hiányolt képek miatt tekergek erre. Bocs Laci!:oops:
2009.06.20. 13:12
2009.06.20. 13:16
LACIKAtraffipaxboltHU írta:Társaim!
Ha valaki a közel jövőben szeretne traffipax ellen felszerelkezni,azt most 30-adikáig megteheti még 20% ÁFA-s áron! Utána változik... 25% ÁFA! Esetenként ez 15-20-25 ezer forintot is könnyen jelenthet!
2009.06.20. 13:27
lepke írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:Társaim!
Ha valaki a közel jövőben szeretne traffipax ellen felszerelkezni,azt most 30-adikáig megteheti még 20% ÁFA-s áron! Utána változik... 25% ÁFA! Esetenként ez 15-20-25 ezer forintot is könnyen jelenthet!
Helo Laci
A kocsin követöradar van.. most ami védelmet akarok felszerelni nem zavarja egymást
üdv zoli
2009.06.20. 13:33
LACIKAtraffipaxboltHU írta:lepke írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:Társaim!
Helo Laci
A kocsin követöradar van.. most ami védelmet akarok felszerelni nem zavarja egymást
üdv zoli
Amennyiben kérdés formájában írtad... Nem,nem zavarja egymást a 2!
De amúgy.....: TRB 2.kérdés !
2009.06.20. 13:42
lepke írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:lepke írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:Társaim!
Helo Laci
üdv zoli
Amennyiben kérdés formájában írtad... Nem,nem zavarja egymást a 2!
De amúgy.....: TRB 2.kérdés !
Helo Laci
Elolvastam a választ Köszönöm
üdv zoli