Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Azok a cégek találhatóak itt akik kedvezményt biztosítanak a klub tagjainak.
Hozzászólás küldése

Mennyire vagy megelégedve XenonBalázs munkájával?

A szavazás 2011.04.19. 00:04-kor befejeződött.

Nagyon megvagyok elégedve
25
86%
Elégedetlen vagyok vele.
4
14%

Szavazatok száma : 29

Re: www.polirozas.com

2011.11.20. 22:21

Imco írta:
Sali780I írta:Halottam egy fülest Bali-tól...
E39. hu klubtagok részére 30% kedvezményt biztosít egy hétig a kárpit tisztításból, miel 1 hétre nincs melója, és nagyon unatkozik :D

A Bali a Xenon és a Te közös ismerősöd?

vagy csak egyszerűen skizofrén? :D

2011.11.20. 22:22

Imco írta:

Jaj már! Olyan vagy! Nemérted, hogy rejtőzködése van? :)

2011.11.20. 22:34

muhaati írta:
Imco írta:

Jaj már! Olyan vagy! Nemérted, hogy rejtőzködése van? :)

Dehogynem! A Sali ajánlja az inkognitós Balit aki valójában Xenon.
Vagy akkor most ki kivel van? :lol: :lol:

2011.11.22. 18:09

Sali780I írta:Jajj... Mért kell kiforgatni a szavaimat?
( Csak mondtam egy jó infót )

Ezt:

Kép

szereted?

2011.11.22. 18:46

simi64 írta:
Sali780I írta:Jajj... Mért kell kiforgatni a szavaimat?
( Csak mondtam egy jó infót )

Ezt:

Kép

szereted?

Á!!!! Ezzel lehet megfogni igazán a kalózkodót. Ezt egyformán szereti : Balu is, Xenon is, és Sali780I is!

2011.11.22. 20:06

muhaati írta:
Á!!!! Ezzel lehet megfogni igazán a kalózkodót. Ezt egyformán szereti : Balu is, Xenon is, és Sali780I is!

Tudtam én, hogy nem lódoktor!!! :doglotlo:

2011.11.23. 07:24

simi64 írta:
muhaati írta:

Tudtam én, hogy nem lódoktor!!! :doglotlo:

lószart...nem :D

2011.11.25. 18:43

Balu azért még van mit fejlődnöd :D :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: BMWFUN
Értékelés: 4.76%

2011.12.01. 14:24

Sali780I írta:
admin írta:Balu azért még van mit fejlődnöd :D :D

Ez se a Wallisba van :lol: :lol: :lol:
Pár fázist elfelejtenek mutatni! Bár csak így mennének a dolgok!!!

Ha ilyen lenne a Wallis, akkor szívesen betólnám oda a vasat :)
e39 fórum tagokat kéne alkalmazni pl. a Wallis-ba, akik szeretik a BMW-t, törekednek a tökéletességre,igényesek a munkájukra,,, stb., jól megfizetni őket és még a szomszédos országokba is híre menne, hogy van Pesten a Wallis..... Egy BMw márkakereskedés, ahol.....
Hiú ábránd :shock:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: simi64
Értékelés: 4.76%

2012.01.21. 00:04

BMW-s lámpa polír akció lesz -20% ból lecsípünk még egy kicsit, mert már egy hete megjöttek a cuccok, és olcsóbban tudtam beszerezni, pedig az euró megy fel. ( Jól csináltam 8) )
4.000,-/ pár

Ja amiket ígértem tisztítószereket, még nem érkeztek meg. Olaszok ülnek a dolgon, vagy csak büdös nekik a munka.
Ahogy megérkeznek szólok!
A másik, ha már a késős cuccoknál tartunk a BMW és az M-es embléma ami hűtőmágnes... szintén késik ( Szlovákiában se dolgoznak )
De szólok, amint megjönnek!

2012.01.21. 13:17

XenonBalazs írta:BMW-s lámpa polír akció lesz -20% ból lecsípünk még egy kicsit, mert már egy hete megjöttek a cuccok, és olcsóbban tudtam beszerezni, pedig az euró megy fel. ( Jól csináltam 8) )
4.000,-/ pár

Ja amiket ígértem tisztítószereket, még nem érkeztek meg. Olaszok ülnek a dolgon, vagy csak büdös nekik a munka.
A másik, ha már a késős cuccoknál tartunk a BMW és az M-es embléma ami hűtőmágnes... szintén késik ( Szlovákiában se dolgoznak )

akkor végül is, te se dolgozol... :nyelves: :wink:

2012.01.21. 15:06

XenonBalazs írta:BMW-s lámpa polír akció lesz -20% ból lecsípünk még egy kicsit, mert már egy hete megjöttek a cuccok, és olcsóbban tudtam beszerezni, pedig az euró megy fel. ( Jól csináltam 8) )
4.000,-/ pár

Na, ha megmarad a kocsi, akkor ez a 4000 ft/pár engem is érdekelne. Igaz, hogy az út matricával az 14, de jó volna már megnézni azt a remekbeszabott munkát. Talán egy jó bőrápolás is beleférne még a keretembe (persze a kocsié) :D

2012.01.22. 11:27

Rjani530d írta:
4.000,-/ pár

Na, ha megmarad a kocsi, akkor ez a 4000 ft/pár engem is érdekelne. Igaz, hogy az út matricával az 14, de jó volna már megnézni azt a remekbeszabott munkát. Talán egy jó bőrápolás is beleférne még a keretembe (persze a kocsié) :D

Még pár hétig tudom garantálni, míg el nem fogy a cucc, hogy ennyi, amúgy klubos kedvezménnyel 800-al drágább.

MChris!

Dehogynem dolgozom, azért nem vagyok nagyon az oldalon. ( Nappal meló este ivászat :lol: )

2012.02.06. 23:12

Balázs barátom!

Nagyon komoly dolgot szeretnék kérni/kérdezni! A remek ausztria hegyvidéki éghajlata, ami nem csak a hóból, de fagyból is áll ami napszakonként képes akkorákat változni hogy én is csak pislogok..... na szóval ahogy ráesik a hó a kocsira este, van kb -10 fok reggelre az ráfagy az autóra, de reggel szikrázó a napsütés és kb + 1-2 fokra melegszik az idő..... namármost az a jeges hó ahogy csúszik le az autóról bizony..... helyenként nyomot hagy, ami erősebb karocolatokban jelentkezik a fényezésen. A lényegi kérdés. POLIROZÁST VÁLLALSZ????? AMI NEM EGYENLŐ A WXOLÁSSAL!!!! csak hogy ne már máshol kezdjek el érdeklődni első körben!! :hangos: Amennyiben nem, akkor az okát hogy miért nem azt ne írd le.... :D mert az a hosszúszőrű lőtéri kutyát sem érdekli.... :D DE HA IGEN!!!! Akkor boldogan látogatnák el hozzád egy megbeszélt és leegyeztett időpontra a Heinekeni barátaimmal együtt hozzátok és hosszasan kibeszélhetnénk hogy milyen rusnyák is itt ausztriában a csajok, és azt is kiszámolhatnánk közbe hogy hány korty sör lenne az a mennyiség ami elég lenne hozzájuk. :D :hehe: Akkor válaszodat szeretettel várom itt is privátba is..... Akár még a facebookra is... :D CSAK TEÓRA NE MERT NEM HASZNÁLOM!!!! :D

2012.02.07. 09:30

Sancool írta:Balázs barátom!

Nagyon komoly dolgot szeretnék kérni/kérdezni! A remek ausztria hegyvidéki éghajlata, ami nem csak a hóból, de fagyból is áll ami napszakonként képes akkorákat változni hogy én is csak pislogok..... na szóval ahogy ráesik a hó a kocsira este, van kb -10 fok reggelre az ráfagy az autóra, de reggel szikrázó a napsütés és kb + 1-2 fokra melegszik az idő..... namármost az a jeges hó ahogy csúszik le az autóról bizony..... helyenként nyomot hagy, ami erősebb karocolatokban jelentkezik a fényezésen. A lényegi kérdés. POLIROZÁST VÁLLALSZ????? AMI NEM EGYENLŐ A WXOLÁSSAL!!!! csak hogy ne már máshol kezdjek el érdeklődni első körben!! :hangos: Amennyiben nem, akkor az okát hogy miért nem azt ne írd le.... :D mert az a hosszúszőrű lőtéri kutyát sem érdekli.... :D DE HA IGEN!!!! Akkor boldogan látogatnák el hozzád egy megbeszélt és leegyeztett időpontra a Heinekeni barátaimmal együtt hozzátok és hosszasan kibeszélhetnénk hogy milyen rusnyák is itt ausztriában a csajok, és azt is kiszámolhatnánk közbe hogy hány korty sör lenne az a mennyiség ami elég lenne hozzájuk. :D :hehe: Akkor válaszodat szeretettel várom itt is privátba is..... Akár még a facebookra is... :D CSAK TEÓRA NE MERT NEM HASZNÁLOM!!!! :D

Sancool!!!

Pont tegnap gondoltam rád este :roker:
Hát igen kemény amikor csúszik a jég le, és az élei kicsit karcolnak..... Bár itthon inkább a jégkaparó a divat :lol:
pont a Heineken-t akartam említeni, de látom még mindig meg van a jóérzés :sör:
Egy szónak sincs vége nálam, ha sörözök, így inkább a sör előtt írom: Naná, hogy megoldjuk! Gondolom csak géptető és csomi tető karcos, mert akkor azokat polírozzuk, a többit hozzáwaxoljuk. Ajándék 0,5L üveges Heinekken = Ajándék belső takarítás :lol:

Majd időpont ügyben írj!

2012.02.07. 14:53

To Sancoo!
Ha mindennapos amit írsz, én garázs híján legalább egy ilyennel védekeznék.

Kép

2012.02.07. 14:55

kiara írta:To Sancoo!

Kép

Mercivel?! :shock:

Végülis igazad van, inkább az rohadjon a sózott utak miatt, mint egy Bajor remekmű!
:nyelves:

2012.02.07. 15:02

Jerry írta:
kiara írta:To Sancoo!

Kép

Mercivel?! :shock:

Végülis igazad van, inkább az rohadjon a sózott utak miatt, mint egy Bajor remekmű!
:nyelves:

Nem találtam BMWt a googleban :oops:
Ha egy mérettel nagyobbat tesz rá, semmi baja nem lesz. Meg nem kell az egészet betakarni, tető, csomagtartó + motorháztető és nem lesz karcos az olvadó jégtől. Polírozni sem lehet a végtelenségig, mert egyszer csak elkopik a lakkréteg és utána mehet a fényezőhöz. (gondolom ezért ajánlja Balu is csak néhány elem polírozását)

2012.02.07. 15:11

Egy kis reklám Balunak! :wink: Mindenkinek csak ajánlani tudom :!:
Tavasszal újra támadok! (nem is 1 autóval)

Kép
Kép

2012.02.07. 15:18

LeviM5 írta:Egy kis reklám Balunak! :wink: Mindenkinek csak ajánlani tudom :!:
Tavasszal újra támadok! (nem is 1 autóval)

:franko:
Veled tartok Levi!
Tél előtt kapott egy wax-ot a kicsike, hogy jobban bírja a megpróbáltatásokat. Tavasszal ismét kell neki egy tükörwax, hogy szép legyen.
Bár fehéren azért nem üt ennyire, mint a te feketéden.
Hozzászólás küldése

VigLink badge