Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Azok a cégek találhatóak itt akik kedvezményt biztosítanak a klub tagjainak.
Hozzászólás küldése

Mennyire vagy megelégedve XenonBalázs munkájával?

A szavazás 2011.04.19. 00:04-kor befejeződött.

Nagyon megvagyok elégedve
25
86%
Elégedetlen vagyok vele.
4
14%

Szavazatok száma : 29

Re: takarítás

2011.04.28. 23:50

XenonBalazs írta:
simi64 írta:
Szkubi-ka írta:Készült 1-2 kompromittáló kép is, amin Balázs épp könyékig nyúlkál a .....! :lol: :hehe Kép

Kipuffon keresztül "szerel", mint a nőgyógyász. :)
A kutyán tényleg nincs szőr! (de szőrös csokit még én sem láttam)
Én még nem szavaztam, mert nincsen tapasztalatom.
Úgyhogy tessék jóba lenni velem! :wink:

Szkubi-ka!

Köszönöm a kedves hozzászólást... Remélem sokáig ilyen szép lesz a gép. ( Még esküvő után is. )
Jók lettek a képek! ( A legjobb az a Heineken bunkeres polír géppel védekező kép :lol: )
Szép a hangja a gépnek, főleg most még jobb a kívül - belül fényesített kipufogó végeken keresztül! :lol:

Simi!

Nint országos cimbi... elviszlek tiltani bringó hintóval, és jóba leszünk... :lol:
Látod! Lassan má tőlem tanulhat a mester ( Muha Atti bácsi ) Felnyúl rendesen és kész is van :lol:

Ha Komáromban lesz "Bringó hintó", lefüstöljük az összes gumiját!
Kérdés, hány sör fér a csomiba? :lol:

Re: www.polirozas.com

2011.04.29. 23:25

Lenne egy kérdésem:
Jön a klímás időszak. Nem bírja elviselni az orrom azt a büdös "ázott rongy" szagot.
Számtalan illatosítót kipróbáltam már. (nem ér semmit). Ma elmentem az egyik szombathelyi autókozmetikushoz. Folyékony Arielt ajánlott, hogy keverjem bele a kárpittisztítóba.
A kérdés is ez volna, Balázs, melyik a leghatékonyabb, legtartósabb, és legjobb hatásfokú autóillatosító :?:
A kárpitokat kellene áztatni, gondolom a tartósság miatt. De mivel?
(dohányzunk)

2011.04.29. 23:27

simi64 írta:Lenne egy kérdésem:
Jön a klímás időszak. Nem bírja elviselni az orrom azt a büdös "ázott rongy" szagot.
Számtalan illatosítót kipróbáltam már. (nem ér semmit). Ma elmentem az egyik szombathelyi autókozmetikushoz. Folyékony Arielt ajánlott, hogy keverjem bele a kárpittisztítóba.
A kérdés is ez volna, Balázs, melyik a leghatékonyabb, legtartósabb, és legjobb hatásfokú autóillatosító :?:
(dohányzunk)

Nem értem. A kárpitod büdös, vagy a klímád?

2011.04.30. 01:20

tibi666 írta:
(dohányzunk)

A klíma büdös.
Tavaly tisztítottam klímatisztító habbal, de még büdösebb lett. Amolyan vegyszer szagú.
Bármit rakok bele, egypár nap múlva eltűnik.

2011.04.30. 09:37

simi64 írta:
tibi666 írta:
(dohányzunk)

A klíma büdös.
Tavaly tisztítottam klímatisztító habbal, de még büdösebb lett. Amolyan vegyszer szagú.
Bármit rakok bele, egypár nap múlva eltűnik.

Próbáld meg elvinni profihoz. Nekem is nagyon büdös volt, de utána sokat javult a helyzet, egy második tisztítás után pedig hibátlan lett. Azt tudom még ajánlani, hogy mielőtt megállsz az autóval, kapcsold le a klímát. Ha kb. 5-6 perccel érkezés előtt lekapcsolod és egy kicsit felveszed a hőfokot, akkor kinyomja magából azt a párás levegőt és nem tudnak elszaporodni a gombák.

2011.04.30. 10:12

(dohányzunk)

Simi!

Hamutartó BMW-d van? :lol: ( Én sörözök a BMW-be, annak nincs szaga, és még jól is esik :drunk )
Pollenszűrő cserét tudok ajánlani. ( Aktív szénszálas a csúcs! )
Klíma tisztítót kell bele fújni a szellőzőbe, ami megöli a gombákat, és ezt a poshadt szagot megszünteti.
( Több márka is létezik, de mindegyik ugyan olyan. Érdemes nagy flakonosat venni, ami sok alkalomra elég, így nem kell vele spórolni. ) Ja és olyat kell szerezni, ami "tű" sugárba tud fújni.
Ne hogy összekeverj kárpittisztítót Ariellel, mert lehet "üti" egymást, és foltos lesz a kárpit, valamint maró hatást fejthet ki, és ez károsítja a szövetet!
Kárpitot nem szabad áztatni, mert berohad, és kuka lesz!!!!

Illatosító.... Vannak autóparfümök, de annak kb 1 hétig marad meg az illata, és nem olcsó, viszont az AirWic-nek van egy illatgömb illatosítója, amiből a Tropical ( narancssárga sárgadinnyés ) illatot tudom ajánlani. Elég sokáig elég, és kellemes az illata is.

Ha kell klíma tisztító, akkor csörögj rám és viszek a talira. ( Van még kb 10 flakonom 8) )
Vagy ha veszel pollenszűrőt akkor talin kipucolom pár sörért :lol:

2011.04.30. 22:35

XenonBalazs írta:
(dohányzunk)

Simi!

Hamutartó BMW-d van? :lol: ( Én sörözök a BMW-be, annak nincs szaga, és még jól is esik :drunk )
Klíma tisztítót kell bele fújni a szellőzőbe, ami megöli a gombákat, és ezt a poshadt szagot megszünteti.
( Több márka is létezik, de mindegyik ugyan olyan. Érdemes nagy flakonosat venni, ami sok alkalomra elég, így nem kell vele spórolni. ) Ja és olyat kell szerezni, ami "tű" sugárba tud fújni.
Ne hogy összekeverj kárpittisztítót Ariellel, mert lehet "üti" egymást, és foltos lesz a kárpit, valamint maró hatást fejthet ki, és ez károsítja a szövetet!

Illatosító.... Vannak autóparfümök, de annak kb 1 hétig marad meg az illata, és nem olcsó, viszont az AirWic-nek van egy illatgömb illatosítója, amiből a Tropical ( narancssárga sárgadinnyés ) illatot tudom ajánlani. Elég sokáig elég, és kellemes az illata is.

Ha kell klíma tisztító, akkor csörögj rám és viszek a talira. ( Van még kb 10 flakonom 8) )

Nos, a helyzet az, hogy tavasszal mindig telenyomom habbal a járatokat. Az ázott rongy szag el is múlik, de helyette lesz "klímatisztítóhabszag" :lol: (egyébként egy egész flakonnal bele szoktam tolni, hogy dől orrán száján :D )
Kárpitjaim már rég nincsenek, hisz kapott bőr belsőt. A tetőkárpitra gondoltam. (arra rá is férne egy tisztítás)
A klímatisztító habbal egyébként adnak egy hozzávetőleg fél méter hosszú szívószál szerű csövet, amivel majdnem mindenhova beérek. A tetőkárpitot meg valamilyen autóparfümmel szerettem volna meglocsolni. Ezt az AirWic-et Tropical illatban egyébként hol szoktad beszerezni? Megpróbálnám.

2011.05.01. 00:13

simi64 írta:
XenonBalazs írta:
(dohányzunk)

Simi!

Nos, a helyzet az, hogy tavasszal mindig telenyomom habbal a járatokat. Az ázott rongy szag el is múlik, de helyette lesz "klímatisztítóhabszag" :lol: (egyébként egy egész flakonnal bele szoktam tolni, hogy dől orrán száján :D )
Kárpitjaim már rég nincsenek, hisz kapott bőr belsőt. A tetőkárpitra gondoltam. (arra rá is férne egy tisztítás)
A klímatisztító habbal egyébként adnak egy hozzávetőleg fél méter hosszú szívószál szerű csövet, amivel majdnem mindenhova beérek. A tetőkárpitot meg valamilyen autóparfümmel szerettem volna meglocsolni. Ezt az AirWic-et Tropical illatban egyébként hol szoktad beszerezni? Megpróbálnám.

A tetőkárpitot kikárpitozom a talin, csak hívj, hogy ne felejtsek el vinni cuccot.
Ja és oda ne fújj semmit, mert foltot hagy!
Air Wic illatgömböt ( Tropical ) Tescoban is szokott lenni, vagy nagyobb áruházakban esetleg DM- be tudsz venni.

2011.05.01. 02:59

XenonBalazs írta:A tetőkárpitot kikárpitozom a talin, csak hívj,

Ha nem megy, be kell rúgni :lol:

2011.05.01. 15:49

simi64 írta:
XenonBalazs írta:A tetőkárpitot kikárpitozom a talin, csak hívj,

Ha nem megy, be kell rúgni :lol:

Menni fog, csak ne nyúlj hozzá!!!! Skubi-ka-nak is kitisztítottam, amit Ő próbált, és nem hitték el, hogy eltűntek a foltok, és még jó illat is lett.

2011.05.01. 17:08

Pénteken meglátogatott Balázs:

Kép

Kipakolta a nélkülözhetetlen felszerelés:

Kép

Szemrevételeztük az áldozatot:

Kép

Majd munkához látott:

Kép
Kép

A legszembetűnőbb a hátsó kerékjáratok fölött volt.
Beavatkozás előtt:

Kép

És után:

Kép

A végeredmény igencsak meggyőző:

Kép
Kép

Másnak is ajánlom.

PMiki

2011.05.02. 21:58

Ma döbbenetes dolognak voltam szemtanúja!
Balázstól tanácsot kértem, hogy mivel tudnám a téli felnijeimről levakarni azt a fekete, fékpor-útszóró só-latyak-kátrány-stb keverék, trutyit úgy, hogy ne tartson hónapokig és a felni fényezése se sérüljön. Ha ez utóbbi nem lett volna kitétel, akkor a drótkefe igen vonzó alternatíva lett volna.
Saját kútfőből próbáltam Tesco-ban kapható felnitisztítót - sz@rt sem ért, próbáltam Cillit Bang-et - siralmas, próbáltam Cifet - elkeserítő. Mindössze annyi történt egy óra vakargatás után, hogy egy tenyérnyi helyről lejött a dzsúz. Gondoltam, így addigra végeznék a 4 felnivel, amikorra újra szezonjuk lesz, tehát valami más megoldást kellett találnom; és ekkor villant be az isteni szikra: "Hívd fel Balázst, majd ő megmondja a tutit!"
Felhívtam és pár mondat után éreztem a hangján, hogy megszánt, így felajánlotta, hogy majd ő kezelésbe veszi a szettet pár sörért cserébe. Hát nem kellett kétszer mondania. Szaván fogtam!
Ma jött el a napja, hogy bebizonyítsa mire képes. Azt ígérte, olyanok lesznek, mint az újak. Ezt persze kissé szkeptikusan fogadtam, gondolataimba felidézve azt az egy órányi hasztalan csiszatolást, de ha azt mondja, hát úgy legyen!
Reggel beadtam, most este mentem értük és NEM HITTEM A SZEMEMNEK! Tényleg úgy csillogtak, mint Salamon töke! Hát azért ez még nekem is sok, pedig már sokmindent láttam! Ez a Balázs egy varázsló! :franko:
Persze az is lehet, hogy vett nekem 4 új felnit, de nem hinném, hogy van olyan ember a világon, aki 4 sörért erre képes lenne...Nem, még Balu sem!
Szóval ma végleg meggyőzött, hogy nagyon érti a dolgát!
Nagyon köszönöm Balázs!
:taps: :taps: :taps:

2011.05.02. 22:08

Jerry írta:Ma döbbenetes dolognak voltam szemtanúja!
Balázstól tanácsot kértem, hogy mivel tudnám a téli felnijeimről levakarni azt a fekete, fékpor-útszóró só-latyak-kátrány-stb keverék, trutyit úgy, hogy ne tartson hónapokig és a felni fényezése se sérüljön. Ha ez utóbbi nem lett volna kitétel, akkor a drótkefe igen vonzó alternatíva lett volna.
Saját kútfőből próbáltam Tesco-ban kapható felnitisztítót - sz@rt sem ért, próbáltam Cillit Bang-et - siralmas, próbáltam Cifet - elkeserítő. Mindössze annyi történt egy óra vakargatás után, hogy egy tenyérnyi helyről lejött a dzsúz. Gondoltam, így addigra végeznék a 4 felnivel, amikorra újra szezonjuk lesz, tehát valami más megoldást kellett találnom; és ekkor villant be az isteni szikra: "Hívd fel Balázst, majd ő megmondja a tutit!"
Felhívtam és pár mondat után éreztem a hangján, hogy megszánt, így felajánlotta, hogy majd ő kezelésbe veszi a szettet pár sörért cserébe. Hát nem kellett kétszer mondania. Szaván fogtam!
Ma jött el a napja, hogy bebizonyítsa mire képes. Azt ígérte, olyanok lesznek, mint az újak. Ezt persze kissé szkeptikusan fogadtam, gondolataimba felidézve azt az egy órányi hasztalan csiszatolást, de ha azt mondja, hát úgy legyen!
Reggel beadtam, most este mentem értük és NEM HITTEM A SZEMEMNEK! Tényleg úgy csillogtak, mint Salamon töke! Hát azért ez még nekem is sok, pedig már sokmindent láttam! Ez a Balázs egy varázsló! :franko:
Persze az is lehet, hogy vett nekem 4 új felnit, de nem hinném, hogy van olyan ember a világon, aki 4 sörért erre képes lenne...Nem, még Balu sem!
Szóval ma végleg meggyőzött, hogy nagyon érti a dolgát!
Nagyon köszönöm Balázs!
:taps: :taps: :taps:

Ma délután beszéltem Balázzsal telón és elmondta,hogy csodát tett a felnieiddel,de azt nem mondta,hogy újat vett helyette.
Ez a gyerek valóban ért ahhoz, amit csinál,de sört csak akkor adj neki, ha végzett a munkával. :lol:

2011.05.02. 22:14

apa írta:...de sört csak akkor adj neki, ha végzett a munkával. :lol:

Így volt! :lol: Annyira már én is ismerem! :lol:

2011.05.03. 08:47

Balázstól tanácsot kértem, hogy mivel tudnám a téli felnijeimről levakarni azt a fekete, fékpor-útszóró só-latyak-kátrány-stb keverék, trutyit úgy, hogy ne tartson hónapokig és a felni fényezése se sérüljön.

Hmmm. Te télen is a nyári szettel jársz? 8O :D :)

2011.05.03. 08:59

kzolee írta:
Balázstól tanácsot kértem, hogy mivel tudnám a téli felnijeimről levakarni azt a fekete, fékpor-útszóró só-latyak-kátrány-stb keverék, trutyit úgy, hogy ne tartson hónapokig és a felni fényezése se sérüljön.

Már a kérdést sem értem. :oops:
De természetesen NEM. :nyelves:

2011.05.03. 09:02

Jerry írta:
kzolee írta:

Akkor hogy kerül rá az útszóró só-latyak ? 8O

2011.05.03. 09:14

kzolee írta:
Jerry írta:
kzolee írta:

Úgy, hogy a téli kerékszettet vittem lepucoltatni Xenonhoz. :)

2011.05.03. 13:30

Jerry írta:
kzolee írta:
Jerry írta:
kzolee írta:

Úgy, hogy a téli kerékszettet vittem lepucoltatni Xenonhoz. :)

:kalapács :kalapács :kalapács :kalapács :kalapács

olvasnom kellett volna... :oops:

2011.05.24. 09:14

Balázs a tegnapi munkája, kiváló minőségeben!
Ahol kellett políroztott, ahol kellett waxolt, közben Csoki is lecsekkolta mivan a műhelyben! :wink:
Eredménnyel maximálisan elégdett vagyok!
Én ezt otthon soha nem tudnám így megcsinálni! 8O
Rendeltünk pizzát, volt üdítő, sajna a sör kevés lett (lehet a meleg miatt, többet fogyasztott a mester) de megoldottuk azt is. :franko: Meg még sokat dumáltunk, maketteztünk, stb...
Tegnapi nap képekben:
Kép
Kép
Kép
Kép

Távoli:
Kép

Közeli:
Kép

Kész:
Kép
Kép