![]() |
2012.07.26. 15:53
kiara írta:Szia Peti!
Nagyon sajnálom, hogy ezt kell írnom, de mivel becsapva érzem magam, ezért leírom.
Kibontottam az általad visszaadott fóliát és hát igazam volt, NEM AZ ENYÉM!!!! Nincs rajta a jelölés!
Ezért kérlek ADD VISSZA A PÉNZEMET!!!! és nincs harag. Én teljesen korrekt voltam veled szemben és ezt tőled is elvárom.
Szóval most még van egy esélyed, hogy helyrehozd a dolgot és spongyát rá. Ha nem úgy is jó, csak később ne vedd zokon.
Üdv, Laci.
2012.07.26. 16:17
2012.07.26. 16:49
2012.07.26. 18:13
leslie írta:Kiara, írd meg az előzményt is kérlek, mert én pl. kíváncsi vagyok rá ( vissza is olvastam, hátha lemaradtam valamiről, de nem találok előzményt )
Imco: gondolom azért rakta ki Kiara ide - nem pedig pü-ben -, mert azt szerette volna elérni Kiara, hogy tisztán lássuk Peteqee klubtárssal szemben.
Hozzá teszem, hogy én korrekt embert ismertem meg Peteqee személyében, ezért kíváncsi vagyok, hogy mit fog válaszolni Peteqee ( lehet, hogy csak valami félre értés ..... )
2012.07.26. 18:35
Imco írta:leslie írta:Kiara, írd meg az előzményt is kérlek, mert én pl. kíváncsi vagyok rá ( vissza is olvastam, hátha lemaradtam valamiről, de nem találok előzményt )
Imco: gondolom azért rakta ki Kiara ide - nem pedig pü-ben -, mert azt szerette volna elérni Kiara, hogy tisztán lássuk Peteqee klubtárssal szemben.
Hozzá teszem, hogy én korrekt embert ismertem meg Peteqee személyében, ezért kíváncsi vagyok, hogy mit fog válaszolni Peteqee ( lehet, hogy csak valami félre értés ..... )
Értem és egyetértek.
De pont ez a stílus ami nem szimpi, mert ez csak a fórumon keresztüli üzengetés.
Ebből lesz harc amiből még mindig nem értünk egy szót se.
Tehát vagy Pü, ahogy javasoltam, vagy akkor -igen- írja le az egész sztorit kereken.
Úgy én is állást tudok foglalni és nem talányokat olvasok!
Szerintem...
2012.07.26. 22:02
kiara írta:Figyusz Imco!
Ha Peti rendezi a dolgot, akkor nem kell leírni, mivel korrekt és bevállalta, hogy f@sznak nézi néha az állítólagos klubtársait.
És ez BMWs körökben.![]()
Nekem ez szar érzés, hogy ide kell írom. Én ezt ma reggel személyesen is elmondtam Petinek Budaőrsön.
Csak hát én mindig egyenes ember voltam, ami a szívemen az a számon.
Legjobban azt útálom, ha valaki hülyének néz és Peti sajnos ezt tette.
És cak pont azért írom be a fórumra, hogy más klubtárs tisztán lásson és ne essen ebbe a csapdába.
Nálam az adott szó még jelent valamit, valakinél már sajnos nem...
2012.07.27. 01:32
2012.07.27. 08:57
2012.07.27. 09:50
2012.07.27. 11:58
kiara írta:To peteeqe
Na, ezt vártam.
Kedves klubtársak!
Akiknek hasznos volt ez a történet, örülök, hogy segíthettem, hogy ne essenek bele ugyanebbe a csapdába.
Akiknek kellemetlen ilyeneket olvasni, azoktól elnézést kérek.
Tisztelettel,
Ferencz László.
2012.07.27. 21:21
2012.07.27. 21:54
peteeqe írta:magyarázat
2012.07.27. 22:39
Jerry írta:peteeqe írta:magyarázat
És miért nem adtad vissza neki a fóliáját, amikor kérteAkkor nem lett volna félreértés a dologból.
2012.07.27. 22:42
Jerry írta:peteeqe írta:magyarázat
És miért nem adtad vissza neki a fóliáját, amikor kérteAkkor nem lett volna félreértés a dologból.
2012.07.27. 23:05
2012.07.28. 07:24
Marco85 írta:Jerry írta:peteeqe írta:magyarázat
Sem petiqeee-t sem kiarat nem ismerem es nem tudom kinek van igaza, de az eleg furcsa, hogy tulajdonoskent valakinek ne legyen kulcsa a sajat muhelyehez es csak akkor jarjon be, ha munka van...Az meg feletebb erdekes, hogy nem tudjuk, hogy a szerelonk mikor dolgozik. En ilyen helyre nem vinnem a kocsimat.
En sem ertem, hogy miert nem lehetett volna csak egyszeruen, kifogasok nelkul visszaadni a foliat es akkor most senki nem szolhatna semmit.
Pont az ilyen tortenetek miatt nem tudok megbizni a legtobb szerelomuhelyben, mindig csak a lehuzas..(tisztelet annak a keves szerelonek aki becsuletesen es jol dolgozik. Hozzajuk nehez is bejutni.) Semmi szemelyeskedes, mint mondtam nem tudom kinek van igaza.
2012.07.28. 07:26
Jerry írta:Mindenesetre kár érte!
Ez már nem az első eset.
Jó lett volna egy megbízható, korrekt fóliás a klubban.
Talán majd egyszer találunk olyat.
De ahogy olvastam ez nem fog nagy törést okozni neked: "nem a klub társakból élek, szerencsére van így is bőven munkám."
2012.07.28. 23:48
2012.07.29. 01:09
admin írta:Én nem igazán akarok belefolyni a vitába.De azért mert nem a klubtagokból élsz még nem kell senkit átkurni a kluból mert ez már a harmadik eset.És ez egy kicsit elgondolkodtató legalábbis számomra!Én se belőlük élek de ha dolgozom nekik akkor nem kúrom át őket!!
Ja és felesleges új névvel regisztrálgatni bárkinek is és utána fenyegetőzni![]()
Egyszerűen csak tisztességesen kell viselkedni és nincs probléma.
2012.07.29. 08:23
lepke írta:admin írta:Én nem igazán akarok belefolyni a vitába.De azért mert nem a klubtagokból élsz még nem kell senkit átkurni a kluból mert ez már a harmadik eset.És ez egy kicsit elgondolkodtató legalábbis számomra!Én se belőlük élek de ha dolgozom nekik akkor nem kúrom át őket!!
Ja és felesleges új névvel regisztrálgatni bárkinek is és utána fenyegetőzni![]()
Egyszerűen csak tisztességesen kell viselkedni és nincs probléma.
Helo
Én nem tudom hova tenni a dolgokat
Új névvel (( regélni ))![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ez már engemet is sokkolt![]()
![]()