![]() |
2014.06.12. 20:16
2014.06.12. 21:29
tökmöc írta:Sziasztok!!!
Tudom már kérdeztem de lehet valaki már átélte, hogy milyen jelei vannak egy motorban lévő úgynevezet gátszakadásnak vagy valami ilyesmi? Hallodtam már olyat hogy víz fogyás vagy az olaj higul mert oda szakadt át de mégis hogy lehet ezeket észre venni?
2014.06.12. 22:36
kzolee írta:tökmöc írta:Sziasztok!!!
Tudom már kérdeztem de lehet valaki már átélte, hogy milyen jelei vannak egy motorban lévő úgynevezet gátszakadásnak vagy valami ilyesmi? Hallodtam már olyat hogy víz fogyás vagy az olaj higul mert oda szakadt át de mégis hogy lehet ezeket észre venni?
Nem tudom, de ha ez megtörtént, akkor taposd ki a belét, így vagy úgy, blokkcsere lesz a vége, de legalább előtte élvezed.
2014.06.16. 15:34
tökmöc írta:kzolee írta:tökmöc írta:Sziasztok!!!
Nem tudom, de ha ez megtörtént, akkor taposd ki a belét, így vagy úgy, blokkcsere lesz a vége, de legalább előtte élvezed.
Ez a baj nem tudom hogy megtörtént-e vagy sem ezért érdekel minden változás ami ilyenkor előfordulhat. Azt tudom jó egy éve nincs olaj fogyastásom.a motorolaj ha vizet kap nem habzik vagy ilyesmi? Na mindegy minden elváltozás érdekel.
2014.06.16. 16:26
tökmöc írta:tökmöc írta:kzolee írta:tökmöc írta:Sziasztok!!!
Ez a baj nem tudom hogy megtörtént-e vagy sem ezért érdekel minden változás ami ilyenkor előfordulhat. Azt tudom jó egy éve nincs olaj fogyastásom.a motorolaj ha vizet kap nem habzik vagy ilyesmi? Na mindegy minden elváltozás érdekel.
Látom sok válasz nincs így csak is arra gondolok nem gyakori probléma vagyis csak én izgulom túl!!!
2014.06.17. 13:35
2014.06.17. 15:57
PapaBoss írta:Norbi szólj ha meguntad, megveszem!
2014.06.17. 16:02
tökmöc írta:kzolee írta:tökmöc írta:Sziasztok!!!

2014.06.17. 21:06
2014.06.17. 22:41
kzolee írta:jlaci74 írta:Egyébként nem gátszakadás, mert az ilyen: ( hanem gátrepedés. )
Gátrepedésről pedig a nőgyógyászati tankönyvekben találsz illusztrációt.
2014.06.17. 22:49
jlaci74 írta:kzolee írta:jlaci74 írta:Egyébként nem gátszakadás, mert az ilyen: ( hanem gátrepedés. )
Gátrepedésről pedig a nőgyógyászati tankönyvekben találsz illusztrációt.
Szándékosan nem illusztráltam...![]()
( Egyébként az gátmetszés... )

2014.06.18. 00:10
jlaci74 írta:tökmöc írta:kzolee írta:tökmöc írta:Sziasztok!!!
Ha az olajba nagyobb mennyiségű víz kerül akkor egy sárgás-szürkés trutyi lesz belőle, azt észre fogod venni.
Egyébként nem gátszakadás, mert az ilyen: ( hanem gátrepedés. )
Ha megszűnt az olajszint csökkenés akkor érdemes megvizsgálni, hogy nem-e kerül üzemanyag az olajba.
2014.06.18. 06:33
tökmöc írta:A másik kérdésem, hogy tud az olajba benzi menni? Hogy tudom ellenőrizni?
2014.06.18. 09:52
kzolee írta:tökmöc írta:A másik kérdésem, hogy tud az olajba benzi menni? Hogy tudom ellenőrizni?
A régebbi autóknál előfordult, hogy becsöpögtek az injektorok, szerintem az újabbaknál nem valószínű. Ellenőrizni úgy tudod, hogy kihúzod a nívópálcát, és megszagolod. Ha benzin van benne, érezni fogod a benzin szagát/illatát. (Kinek mi, ugye)
2014.06.18. 12:52
tökmöc írta:Mit vennél meg? Hirdetve van az autó csak nincs szívem eladni mert ha megyünk vele NAGYON JÓ!!!
2014.06.18. 13:46
PapaBoss írta:tökmöc írta:Mit vennél meg? Hirdetve van az autó csak nincs szívem eladni mert ha megyünk vele NAGYON JÓ!!!
Lemaradtam! Dobj linket pls, nem láttam a hírdetést, se az árát.
2014.06.18. 15:26
tökmöc írta:Itt lenne de az árat ne nézd ha komolyan érdekel megegyezünk. http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/ ... ta-7215104 amugy megnéztem az olajban nem érzek benzint vagyis valamit érzek de a másik autónak az olaja is ugyan olyan illata. Gondolom az tudsz mindent az autorol!? Juliustól otthon vagyunk ha gondolod megnezheted.
2014.06.18. 15:59
PapaBoss írta:tökmöc írta:Itt lenne de az árat ne nézd ha komolyan érdekel megegyezünk. http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/ ... ta-7215104 amugy megnéztem az olajban nem érzek benzint vagyis valamit érzek de a másik autónak az olaja is ugyan olyan illata. Gondolom az tudsz mindent az autorol!? Juliustól otthon vagyunk ha gondolod megnezheted.
Áh, nagyon helyes, majd találkozzunk! Költöttél rá, az biztos. Kiköltöztök végleg?
2014.06.18. 20:40
2014.06.19. 10:21
tökmöc írta:Nos, az imént beszéltem Divinyi szervizzel a benzin motorolaj téma miatt és mondta előfordulhat ha hosszabb ideig kisebb távolságokra vagyis városi használatnál fordulhat elő de ezekre a 4.4i motorra nem jellemző. Papaboss az autó ára emelkedőben van