Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok az X5-ről

2013.10.28. 10:16

tökmöc írta:Mennyire kell ezt komolyan vennem? Mindenki cseréli azonnal? Mennyibe kerül kb. ez a művelet?

Nalunk 40GBP a csere, ott se lehet nagyon tobb euroban. Minden masodiknal ajanlott (4 evente) a hutofolyadek csereje is.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek morv az itt látható tagok köszönték meg: tökmöc
Értékelés: 4.76%

2013.10.28. 11:38

morv írta:
tökmöc írta:Mennyire kell ezt komolyan vennem? Mindenki cseréli azonnal? Mennyibe kerül kb. ez a művelet?

Nalunk 40GBP a csere, ott se lehet nagyon tobb euroban. Minden masodiknal ajanlott (4 evente) a hutofolyadek csereje is.

Most jelenleg Magyarországon vagyok szerintem itt is olyan körül van ahogy nézegettem az árakat!

2013.10.28. 11:41

Sokan írtátok a lefulladásos jelenségnél mikor gyorsulok és adok egy nagyobb gázt akkor megtorpan erre a többség azt mondta valószínű a légtömegmérő a hibásde kérdezném nem lehet az AC-pumpa is ennek okozója vagy esetleg a benzin szűrőé? :roll:

2013.10.28. 13:12

tökmöc írta:Sokan írtátok a lefulladásos jelenségnél mikor gyorsulok és adok egy nagyobb gázt akkor megtorpan erre a többség azt mondta valószínű a légtömegmérő a hibásde kérdezném nem lehet az AC-pumpa is ennek okozója vagy esetleg a benzin szűrőé? :roll:

Egy jo diaggal azt is kiszurheted. Megnezitek az eloadatoknal az uzemanyagnyomast es mindjart okosabb leszel (gondolom benzinesnel is lehet ilyeneket nezni).

2013.10.28. 13:23

morv írta:
tökmöc írta:Sokan írtátok a lefulladásos jelenségnél mikor gyorsulok és adok egy nagyobb gázt akkor megtorpan erre a többség azt mondta valószínű a légtömegmérő a hibásde kérdezném nem lehet az AC-pumpa is ennek okozója vagy esetleg a benzin szűrőé? :roll:

Egy jo diaggal azt is kiszurheted. Megnezitek az eloadatoknal az uzemanyagnyomast es mindjart okosabb leszel (gondolom benzinesnel is lehet ilyeneket nezni).

Probálták már de diag nem írt semmit sem ki ezért most várok akinek van órája és megméri a benzin nyomást már csak a kérdés nem tudjuk mennyi az alap érték!! :D

2013.10.28. 14:10

tökmöc írta:
morv írta:

Probálták már de diag nem írt semmit sem ki ezért most várok akinek van órája és megméri a benzin nyomást már csak a kérdés nem tudjuk mennyi az alap érték!! :D

Kerdes milyen diaggal probaltak. DIS tudja a dizelben, szerintem a benzinesben is mennie kellene. A hatarertekeket is irja a tesztnel.
Nezd meg TISben, biztos le van irva a menete.

2013.11.06. 19:02

Na, 1 év hosszú küzdelem után végre az autó úgy megy mint egy állat!!! A Divinyiéket mindenkinek javaslom mert szerintem nagyon ott vannak de én mint amatőr gondolom így és szerintem okkal!!! Ezt a gyorsulást ami most van már a vételnél sem éreztem és kérdeztem is hogy biztos jó az autó mert ez nagyon megy!!!! Ők meg csak annyit mondtak na ez egy igazi X5 4.4i előtte sem volt rossz de most tért igazából észhez!!! :franko: Sajnos nem igen találtam olyan topikot ahol letudnám írni az X5 életét sajátot nem tudom hogy lehetne megnyitni ezért ide írtam és remélem nem fogtok haragudni de most még jobban örülök az autónak még szerintem jobban mint mikor megvettük. 8) Most már jöhet a tél és vele :drive élmények!!! Na meg a hétvégi pálinka fesztivál :drunk

2013.11.06. 19:42

tökmöc írta:Na, 1 év hosszú küzdelem után végre az autó úgy megy mint egy állat!!! A Divinyiéket mindenkinek javaslom mert szerintem nagyon ott vannak de én mint amatőr gondolom így és szerintem okkal!!! Ezt a gyorsulást ami most van már a vételnél sem éreztem és kérdeztem is hogy biztos jó az autó mert ez nagyon megy!!!! Ők meg csak annyit mondtak na ez egy igazi X5 4.4i előtte sem volt rossz de most tért igazából észhez!!! :franko: Sajnos nem igen találtam olyan topikot ahol letudnám írni az X5 életét sajátot nem tudom hogy lehetne megnyitni ezért ide írtam és remélem nem fogtok haragudni de most még jobban örülök az autónak még szerintem jobban mint mikor megvettük. 8) Most már jöhet a tél és vele :drive élmények!!! Na meg a hétvégi pálinka fesztivál :drunk

Van az adatlapodnál egy blog felirat, oda írhatsz!

Örülök, hogy rendbe jött végül!

2013.11.06. 21:32

tökmöc írta:A Divinyiéket mindenkinek javaslom mert szerintem nagyon ott vannak de én mint amatőr gondolom így és szerintem okkal!!!

Ezért írtuk neked a másik topikban. :wink:

És örülök, hogy örülsz végre. :sör:

2013.11.06. 23:28

Labi írta:
tökmöc írta:Na, 1 év hosszú küzdelem után végre az autó úgy megy mint egy állat!!! A Divinyiéket mindenkinek javaslom mert szerintem nagyon ott vannak de én mint amatőr gondolom így és szerintem okkal!!! Ezt a gyorsulást ami most van már a vételnél sem éreztem és kérdeztem is hogy biztos jó az autó mert ez nagyon megy!!!! Ők meg csak annyit mondtak na ez egy igazi X5 4.4i előtte sem volt rossz de most tért igazából észhez!!! :franko: Sajnos nem igen találtam olyan topikot ahol letudnám írni az X5 életét sajátot nem tudom hogy lehetne megnyitni ezért ide írtam és remélem nem fogtok haragudni de most még jobban örülök az autónak még szerintem jobban mint mikor megvettük. 8) Most már jöhet a tél és vele :drive élmények!!! Na meg a hétvégi pálinka fesztivál :drunk

Van az adatlapodnál egy blog felirat, oda írhatsz!

Örülök, hogy rendbe jött végül!

Na akkor majd én is elkezdem leírogatni mik történtek velem ebben az évben vagyis a vásárlás óta!!! :D

2013.11.06. 23:29

kzolee írta:
tökmöc írta:A Divinyiéket mindenkinek javaslom mert szerintem nagyon ott vannak de én mint amatőr gondolom így és szerintem okkal!!!

Ezért írtuk neked a másik topikban. :wink:

És örülök, hogy örülsz végre. :sör:

Igen és nagyon köszönöm is amúgy mint írtam már a vásárláskor is örültem de most valahogy nagyobb az öröm meg a mosoly mikor nyomom neki :D!!! A párom arca is jobban kerekedik!!!! :D

2013.11.06. 23:35

tökmöc írta:A párom arca is jobban kerekedik!!!! :D

A benzinkutasé meg még jobban. :mrgreen:

Bár szerintem így még kevesebbet is fog enni. :wink:

2013.11.06. 23:49

kzolee írta:
tökmöc írta:A párom arca is jobban kerekedik!!!! :D

A benzinkutasé meg még jobban. :mrgreen:

Bár szerintem így még kevesebbet is fog enni. :wink:

Hát, néztek ma mikor telenyomtam persze egy üres tanknál az én szemem is kerekedett!!! :D A fogyasztás most valahigy nem igen kevés főleg ÍGY!!!!! :roker:

2013.11.07. 07:59

tökmöc írta:
Hát, néztek ma mikor telenyomtam persze egy üres tanknál az én szemem is kerekedett!!! :D A fogyasztás most valahigy nem igen kevés főleg ÍGY!!!!! :roker:

De mi volt a baj?

2013.11.07. 10:31

Padre540 írta:
tökmöc írta:

De mi volt a baj?

A baj az volt, hogy kevés volt benne a benzin és szerintem nem sokan tankolnak hirtelen majdnem 80litert!!! :D

Amúgy a torpanás, meg mindig bedobta a "Check Engine" lámpát az a légtömegmérőtől volt és a levegő mennyiség a felső határértékhez volt állítva ezért dobálta be a sárga lámpát!!! Azért volt még lambda szonda baj is mind a kettőt ki kellett cserélnem mert utánzat volt benne gyertya csere is volt vezérlés is meglett csinálva a váltó is részleges felújításon eset át szürök cserélve egyedül a benzin szűrő nem lett cserélve, szóval az autó rendbe lett rakva!!!!

Még valami, még a nyáron panaszkodtam a Fehérvári szervizesekre váltó miatt, hogy drágán csinálták de ennek ennyi az ára amit akkor kértek ezt Divinyi csapata most elmondták és ők ősze szoktak dolgozni nagyon jó ismerősök. Így most már 2 helyen tudok jó szerelő bandát, Keszthelyen a Divinyiék és Székesfehérváron a HEPA Motors! :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek tökmöc az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Értékelés: 4.76%

2013.11.16. 18:32

Sziasztok !

A következő a problémám: Az indító kulcs távirányításra nem zárja, nem nyitja az autót viszont a csomagteret nyitja. A belső központi zár gomb sem reagál semmire, viszont az ajtó kulcsolásakor zár-nyit.

Segítsetek kérlek, már megőrít

2013.11.28. 18:15

Na hali!!!

Ismét előjött egy kis probléma ami egy picit sok számomra mert végre szuperül megy az autó kiderült hogy miért dobta be mindig a "Check Engine" lámpát persze a légtömegmérő volt a ludas. Mostanság nem is nagyon használtuk de ismét jött a baj ami anyag fáradás vagyis a motor hátsó részén folyt a víz és már csak a kérdésem, ez mennyire gyakori probléma? Lehet csak egy bilincs fáradt el? Tudtok még ilyen kis apró problémákról a 4.4i-nél? Mert csak a víz megy el de ha nincs utána töltve akkor szeva!! :D Remélem tudtok hasonló dolgokról mesélni és majd a jövőben jobban figyelek azokra is!!! "persze mondtatok már probléma lehetőségeket de most tényleg olyanra ami a meg szokottnál gyakoribb jelenség és jó ha ki cserélem"

2013.11.28. 22:47

tökmöc írta:Na hali!!!
de ismét jött a baj ami anyag fáradás vagyis a motor hátsó részén folyt a víz és már csak a kérdésem, ez mennyire gyakori probléma? Lehet csak egy bilincs fáradt el?

Miből gondolod, hogy anyagfáradás? Elrepedt egy vízcső? A bilincsek nem szoktak elfáradni, van úgy, hogy elfelejtődnek meghúzódni, de ez egy használt autónál előfordul. :wink:

2013.11.28. 22:57

kzolee írta:
de ismét jött a baj ami anyag fáradás vagyis a motor hátsó részén folyt a víz és már csak a kérdésem, ez mennyire gyakori probléma? Lehet csak egy bilincs fáradt el?

Miből gondolod, hogy anyagfáradás? Elrepedt egy vízcső? A bilincsek nem szoktak elfáradni, van úgy, hogy elfelejtődnek meghúzódni, de ez egy használt autónál előfordul. :wink:

Hát azért gondoltam mert ahhoz a részhez nyár óta nem igen nyúltak és egyik napról a másikra kezdet el tűnni a víz "vagyis ma"!!! Gondolom ha van gumicső akkor a bilincs környékére gondoltam netán a motor hátsó részén sok rezgés miatt vagyis 12év alatt csak kidörzsölte a gumicsőt vagy egyszerűen csak szét csúszott. Mondjuk a szétcsúszás tuti nem mert akkor látványosan ment volna el a víz mondjuk így sem lassan de azért haza tudtam vele jönni 40km távolságból! De persze én gondolataimat írtam le mert még nem tudni mi a baj csak a napokban fogják szétszedni!!! :(

2013.12.04. 17:29

tökmöc írta:
kzolee írta:

Hát azért gondoltam mert ahhoz a részhez nyár óta nem igen nyúltak és egyik napról a másikra kezdet el tűnni a víz "vagyis ma"!!! Gondolom ha van gumicső akkor a bilincs környékére gondoltam netán a motor hátsó részén sok rezgés miatt vagyis 12év alatt csak kidörzsölte a gumicsőt vagy egyszerűen csak szét csúszott. Mondjuk a szétcsúszás tuti nem mert akkor látványosan ment volna el a víz mondjuk így sem lassan de azért haza tudtam vele jönni 40km távolságból! De persze én gondolataimat írtam le mert még nem tudni mi a baj csak a napokban fogják szétszedni!!! :(

A motor hátsó részén - ahogy írtad - nem nagyon van ám sok gumicső. A fűtést nézd át esetleg.
Hozzászólás küldése

VigLink badge